18.09.05
15:21
Чудя се дали ще има смисъл да си купувам епилатор и реших да поразпитам из форумите :) Въпросът ми е дали при мъжки косми(по-дебели от женските) епилаторът е ефикасно средство за обезкосмяване. Има ли някои билдъри тук, които използват тази машинка примерно за краката си?
То не е само за краката ами за цялото тяло се използва при билдерите но аз лично не виждам смисъл като няма да се състезавам да се обезкосмявам
18.09.05
16:12
Много боли с епилатор ... по-добре кола
аз епилатор използвам само за мишниците.краката не ги бутам-още не съм станал състезател а и не ми се занимава да си брасна краката.то иначе ще стана гол като кремвирш :wink:
абе вие луди ли сте с епилатор.Мъжките косми са по-дебели от женските да не говорим че някой са по три от един корен.Аз съм имал и по 4.
ми с епилатор първите пъти боли а после не чак толкова.от личен опит.а и космите ги няма по-дълго време
аз съм му хванал цаката, без епилатори, без самобръсачки и такива боклуци, имам си машинка за подстригва у нас и с нея си минавам краката за 10-15 минути и стават все едно си ги бръснал преди 3-4 дена, аз лично съм доволен, защото от машинката космите не стават по -дебели или по-черни, а пък седят като бръснати, докато като ги бръснеш вече оттам тръгват нещата :wink:
Е аз се чудех дали като имам доста и дебели косми епилаторът пак ще има ефект. Виждам, че и други момчета си махат космите с епилатор така 4е смятам да си купя. Иначе аз имам машинка за подстригване ама некво гадно става ако си подстригвам краката с нея.
Аз лично си депилирам краката и мишниците, а колкото до болката - преживява се. По хигиенично е да си обезкосмен, не е въпрос само на това дали ходиш на състезания или не. за Мишниците е просто задължително, а краката е добре за лятото, когато се потиш повечко :D .
1 съвет : Не си депилирай ръцете !
Епилатора е как да кажа - шибано нещо :) Болка + подкожни косми са ти в кърпа вързани общо взето. Много по-добре е кола маска. Хем става и по-бързо. От личен опит ти казвам - не си заслужава.
18.09.05
23:14
=мани бегай :mrgreen:
19.09.05
00:32
уфф.. мен мъ и страх.. :oops:
офф - NowIamYourGod това ти ли си на снимката :roll:
Аз съм от онея, старомодни, тъпи и задръстени пичове който смятат, че трябва да си имаме косми...сега току виж сте ме отрепали...;) Подкрепям djgorgio-ASTOR…
ми аз само подмишниците и колкото мога триъгълника си вземам с епилатор,още ме боли обаче,отскоро го правя
20.09.05
03:28
офф - NowIamYourGod това ти ли си на снимката :roll:
познай ;-)
20.09.05
03:31
[quote author=“Size”]ми аз само подмишниците и колкото мога триъгълника си вземам с епилатор,още ме боли обаче,отскоро го правя
луд.... :-)) ти или си мазохист или си опериран от болка... как с епилатор на тези места ве.. единственото живо човекоподобно което познавам да го прави това е жена ми.. ама те жените не са хора...
Аз подмишниците се бръсна.. триъгълника с машинка.. по други места не се барам.. иначе са ми доста космати краката.. ама нещо немога да се прежаля да ги обръсна.. А за епилатор дори и в кошмарите не смея да си помислям.. :-))
ем по въпроса с бръсненето на краката за мъжете... това лято нарочно приказвах със почти сички приятелки които си доидоха от чужбина (русия англия германия израел usa и мексико) и всички бяха на мнение че тая мания е само в българия... не казвам че там няма ама са много пъти по малко от тука
аз лично си правя кола маска на гърдите корема и под мишниците краката не ги пипам, оставям си чоропогащник за зимата :lol:
20.09.05
13:53
/off/
пич аватара ти направо ме събори от стола заклевам се :-)))))
20.09.05
17:02
[quote author=“_baller_”]Чудя се дали ще има смисъл да си купувам епилатор и реших да поразпитам из форумите :) Въпросът ми е дали при мъжки косми(по-дебели от женските) епилаторът е ефикасно средство за обезкосмяване. Има ли някои билдъри тук, които използват тази машинка примерно за краката си?
Аз пък използвам депилатоарен крем Дева.
http://www.rubella.bg/images2004/products/skin/depilatory_cream.jpg
Източник:
http://www.rubella.bg/products.php?w=skin&groupid=12#24
21.09.05
16:36
Май само мъже са се изказвали по темата. Аз, като момиче, използвало какви ли не видове обезкосмяване, ще ви кажа какво съм осъзнала до момента:
С епилатор боли повече ако космите са дълги. Ако ще се обезкосмявате за първи път, без него! Минавате с една самобръсначка, изчаквате да поизрастнат няколка мм и тогава започвате редовно да използвате машинката. Ако ги изтървете и пораснат много, пак самобръсначка.
Кола маската се прави на дълги косми - поне 7-8мм. Студената е горе-долу добре, но топлата си е чист мазохизъм, освен това понякога напуква капилярите. Резултат: много малки сини точки.
Кремовете: единственото им предимство пред бръсненето е, че не правят косъма по-дебел. Спрах да ги ползвам, защото изискват много време - поне 20 минути за краката. А се обръсвам за по-малко от 5.
Препоръчвам ви, ако имате възможност, да ползвате епилатор. За фотоепилация няма да горовя, твърде скъпа е, поне според моите розбирания.
Аз съм от онея, старомодни, тъпи и задръстени пичове който смятат, че трябва да си имаме косми...сега току виж сте ме отрепали...;) Подкрепям djgorgio-ASTOR…
Ми да мъж без косми си е жена без..... еди кво си
21.09.05
16:46
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]
А пък според мен за една жена е много по-приятно да гали гърдите на партньора си и да прави орална любов ако не е с някой косматко. Все пак то си е въпрос на мнение, за мен космите не са нещо, заради което бих се отказала от определин човек, но не мислите ли, че бихте изненадали ПРИЯТНО половинките си, ако се обезкосмите?
Аз поне не .Мойта ще ме пребие ако направя подобно нещо (въпрос на вкус казало кучето и си изблизало г...) е не говоря за Кинг Конг окосмение малко но ктилно и обично 8)
21.09.05
16:49
[quote author=”слънчево момиче”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]
А пък според мен за една жена е много по-приятно да гали гърдите на партньора си и да прави орална любов ако не е с някой косматко. Все пак то си е въпрос на мнение, за мен космите не са нещо, заради което бих се отказала от определин човек, но не мислите ли, че бихте изненадали ПРИЯТНО половинките си, ако се обезкосмите?
Интересно мение... то по тая логика и е по приятно да гали гърдите на някоя жена!
21.09.05
16:51
батка не ти треа с епилатор. Зимай 2-3 самобрасначки и тва е
21.09.05
16:54
[quote author=“kpo”]Интересно мение... то по тая логика и е по приятно да гали гърдите на някоя жена!
Ха ха ха те жените затова казват “Аз съм бисексуална” и правят секс с жени :D Не, нямам предвид това, друго си е разнополовата любов. Не казвам “Предпочитам да галя Гинка”, а “Предпочитам моя Гошко обезкосмен” :)
21.09.05
16:56
ми не е точно така :lol: :lol: :lol: Ама пича си решава де знаеш ли може до му хареса да го боли от тоя епилатор :lol:
Вече си взех епилатор....сега събирам кураж да го изпробвам 8) А по темата за мъжете без косми - аз имам доста, затова съм ре6ил да си ги махам от време на време...и не мисля, че е гейско или нещо от сорта, аз все пак няма да се поддърържам гладък като бебешко дупе, просто да не съм като бай Данчо Храста от кръчмата в квартала :wink:
бюБраво,добър избор.И( според мен не е гейско,някои момичета не го одобряват,защото си е конкуренция(може някой път да си по-гладък от нея :lol: )
само да кажа че първо трябва да се избръснеш,да изчакаш космите да пораснат малко и чак тогава юрюш с епилатора.Успех и да не викаш много първия път :lol:
22.09.05
00:47
вече бившата ми приятелка обичаше да казва:
“Мъж без косми е като жена с косми..” ;-)
Има истина до някъде в това разбира се.. лично мое мнение е, че като изключи обезкосмяването под мишниците и по генителите, всичко друго е напълно излишно..
[quote author=“NowIamYourGod”]вече бившата ми приятелка обичаше да казва:
“Мъж без косми е като жена с косми..” ;-)
Има истина до някъде в това разбира се.. лично мое мнение е, че като изключи обезкосмяването под мишниците и по генителите, всичко друго е напълно излишно..
и аз съм на това мнение.че то познавам момчета дето се поддържат и бръснат по-често от момичетата.не ставайте като тях :!:
22.09.05
11:45
хаха чак сега се загледах.. пич до твоя аватар приличам на некакъв рахитичен.. ;-))))
това е гръбчето на Дориан :wink:
22.09.05
18:00
това е гръбчето на Дориан :wink:
/офф
тоя не е човек
Лееекко се откланяте от темата затова ще съм ви благодарен ако спрете да го правите.ivan.shishmanov
03.10.05
12:34
[quote author=”слънчево момиче”][quote author=“kpo”]Интересно мение... то по тая логика и е по приятно да гали гърдите на някоя жена!
Ха ха ха те жените затова казват “Аз съм бисексуална” и правят секс с жени :D Не, нямам предвид това, друго си е разнополовата любов. Не казвам “Предпочитам да галя Гинка”, а “Предпочитам моя Гошко обезкосмен” :)
Интересно, но не знам, т.е. нямам и представа как се предпочита Гошко. На мен са ми казвали обаче, че си падат по косми. Особенно по тея на краката ми!
Само студена кола маска хора ,с епилатора е адска болка.С топла кола маска ако ти я прави някоя нервачка може да се побъркаш от болка хем горещо хем скуби :shock: .Има ленти кола маска и с тях става най-добре според мен,издържа доста а и болката е нормална.А иначе е хубаво да се подържа човек ,ама не трябва да се бърка с вманиячаване . :lol:
Предпочиташ студена пред топла кола маска? А въобще правил ли си си и двете за да видиш разликата? Т’ва за нервачката е несериозно. Съмнява ме който и да е тук (включвам и себе си разбира се) да може да си прави кола маска (каквато и да е) по-добре и по безболезнено от козметик :?