Епилатор+Мъж=?!

Прескочи до:
eAGLeT_НадъХАНия

13.12.05
08:53

ами човеко гърди крака корем - няма проблем да ги обезкосмяваш , за ръцете може да не го правиш , но ако е много видима разликата и на ръцете имаш доста - можеш да ги обезкосмяваш......ти решаваш твое си е :)

13.12.05
21:34

Вярно ли е това че примерно ако се епилираш много време в смисал да махаш косъма с корена космите уредяват,намаляват ?

Animal

13.12.05
21:35

[quote author=“Randori”]Вярно ли е това че примерно ако се епилираш много време в смисал да махаш косъма с корена космите уредяват,намаляват ?

да, ама тряа си сигурен че излиза с корена, щото понякога се късат и е обратен ефектът

30.07.06
16:22

някой да е ползвал тример за тяло Ремингтън/гледам че ги продават в Метро/, аз карам с машинка за подстригване и то с кабел, което е доста неудобно

JI

30.07.06
18:14

и аз мислех да си махна космите по краката ама нещо мн мн бъз ме хвана.

30.07.06
20:08

Аз примерно имам некви косми по гърба ... е от това няма по-гадно понеже сам не можеш да си ги махаш!!!А за фотоепилация ... някой пробвал ли е .... според мен вече не е толкова скъпа ... стига да има ефект бих се подложил на процедури за гърба...

zweio

30.07.06
21:57

Аз съм ходил на фотоепилация, но нямаше особен смисъл... Пак си порастнаха около половината по моя преценка, може би ако бях направил повече процедури(аз ходих на 3) щяха да се махнат всичките, но излиза много скъпо ...

30.07.06
22:33

Имам такъв. Имах по-добри очаквания за него, но все пак върши някаква работа. Бръснещата глава единствено действа ако си подстригал с машинката на най-късата дължина (без приставката).
Въпреки, че пише че е водоустойчива не съм я ползвал в такива условия понеже не ми изглежда убедително, че е водоустойчива...
На някои деликатни области е абсолютно неефективна машинката (за съжаление), но за корем е екстра например.

[quote author=“ivanio”]някой да е ползвал тример за тяло Ремингтън/гледам че ги продават в Метро/, аз карам с машинка за подстригване и то с кабел, което е доста неудобно

01.08.06
22:04

Напоследък се замислиш дали да не си посегна.. :lol:  :lol:

Обаче хич не ми се занимава. Първо сигурно, защото ме е срам да се занимавам с такива неща. Второ защото струва пари и време/пак пари/. И трето, най-важното, защото не ми дреме!

Някакви косми... голям праз. Има безброи по-важни неща с които си струва да се занимава човек. А непознавам някой да е умрял от укосмяване до сега...:wink:

П.П. Предполагам, че наистина е по-хигиенично, ама за сега се задоволявам с доброто старо къпане и всичко е ок.

01.08.06
23:01

[quote author=“nixon”]Имам такъв. Имах по-добри очаквания за него, но все пак върши някаква работа. Бръснещата глава единствено действа ако си подстригал с машинката на най-късата дължина (без приставката).
Въпреки, че пише че е водоустойчива не съм я ползвал в такива условия понеже не ми изглежда убедително, че е водоустойчива...
На някои деликатни области е абсолютно неефективна машинката (за съжаление), но за корем е екстра например.

благодаря, за сега ще се въздържа от покупката, но ще помисля за по - сериозна машинка за подстригване
поне да е без кабел

20.06.07
16:45

И аз взех да се замислям дали да не си обезкосмя краката(космите не са нито малко, нито малки). Мисля да използвам машинка за подстригване. Искам да попитам какви са последиците от нея? Космите повече ли стават ? Някой опитвал ли е и колко често се е докосвал до машинката ? А и съм на 15 год.

Не можах да намеря отговор в темата.

20.06.07
17:30

Да, космите стават повече. Да ти кажа аз мога така и така - махам си ги и не си ги махам. Сега като е топло си ги махам, иначе като не са пораснали много си седя, не е като израстат веднага да почна да се вайкам. :P

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1