тренировка в къщи

EA

18.09.05
17:58

искам да напиша тренировката ми в вкъщи и вие да ми кажете дали е добре/знам че трябва в фитнес зала но сега нямам възможност/ - понеделник:гърди,рамо  сряда:бицепс,трицепс,предмишница  петък:гръб,трапец  -  гърди - повдигане на щанга от лег-4х12,10,8,7; лицеви/нормални/3х15,лицеви под двата наклона по 3х12 , рамо - трите основни упражнения - напред 3х10,встрани и назад пак 3х10 ,  бицепс-бицепсово сгъване с дъмбел-3х10,концентрично - 3х10 и бицепсово сгъване с щанга 3х10,8,6 ,  трицепс - згъване с дъмбел зад тил 4х12,10,8,6 , лицеви с тесен хват 3х10/тесен означава 15 см нали ? или колко ако бъркам/ , кикбек 3х8 , предмишница - сгъване на китката с щанга и пак с щанга ама отзаде - по 3х12 , гръб-чукове 4х9 , гребане с дъмбели - 4х8 , за друго не се сещам ;( , трапец - повдигане на рамената с дъмбели 5х10 - какво ще кажете ???

19.09.05
23:10

http://www.bb-team.org/training/000272.php - тая програма е за тренировки вкъщи.Твойта програма не ми харесва.Много серии и повторения правиш и съответни ако тренираш по нея ще претренираш :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1