19.09.05
20:00
Значи в моя малък град навсякаде има само хранителни добавки на Biogame. Кое ще ми препоръчате:
Supermass,
Supermass 2100,
някво там дето на него пише 82%
или някво дето на него пише 84%
19.09.05
22:29
бухай здраво пилешки гърди и сиренето на баба :D .па тия biogame са толкова зле,че в продуктите им има всичко друго само не и това,което пише.Пич ако си толква навит да взимаш нещо,скокни до някой голям град и си купи оптимум или нещо мощно,НО НЕ И БЪЛГАРСКО.Специално добавките са ебати боклуците.
аз пък харесвам нутрим и чувам само добри отзвуци за тях.а и в съотношение цена/качество/количество според мен за протеините са най-добри
20.09.05
07:04
От тоя дето пише 82% НЕ си взимай! Той е соев. Този 84% е млечен и не е толкова лош. Супермас 2100 е бикновения супермас, само че с добавка на креатин. Ако нямаш мазнинки вземай супермас, ако търсиш високопроцентен протеин - 84%.
ПП: Все пак бих предпочел Нутрим.
По-здрави!
20.09.05
09:17
човек ако има при вас наистина само Биогейм , пии от серията про - Про 85 и Про 80 8) :wink:
по-здрави
27.09.05
16:22
по добре нищо отколкото да си хвърляш парите по БиоГейм
27.09.05
19:46
Освен Про серията,е добър и 2100 !
29.09.05
09:10
аууу пич недеи зима нищо на биогеима такава боза се че нямат право пил сам млечен протеин на био гаме и нищо! ся сам на ПРО 90 на нутрим разликата е огромна
Добре бе, как го пиете този Нутрим? И аз него взимам, ама имам чувството, че ще повърна и ме боли гърлото от него :P кажете с какво го пиете?
————-
Преведох ти поста!
Спазвай правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
П.
Здравейте,относно по темата - продуктите на Биогаме и по специално Supermass ... нямаха голям ефект при мен,почнаха да действат след 4-5 кутия която изпих.
03.01.06
16:13
[quote author=“zharx”]Здравейте,относно по темата - продуктите на Биогаме и по специално Supermass ... нямаха голям ефект при мен,почнаха да действат след 4-5 кутия която изпих.
е ти какво очакваш от 1 кутия да станеш като Рони ли :wink: нормал си е така
Здравейте, всички. Аз пия Супермас 2100 на Биогейм и тренирам 5 пъти в седмицата по половин час /щото толкова ми позволява времето/. Жена съм, 24 г., / 175 см./ 56 кг. Вие, като специалисти, кажете ми, моля, какъв хранителен режим да спазвам, за да оформя някакъв релеф, нямам мазнини, просто искам по-оформено тяло. Взимам по 80 гр от гейнъра след тренировка вечер - тичам около 10 км. на кростренажор, и вдигам за мускули на гърба и ръцете.
Предварително благодаря. :roll: :wink:
15.02.06
21:20
най-добре като ходиш на фитнес земи някои да ти обесни основните неща защтото да си жена и да искаш да сваляш килограми и да земаш гейнър е се едно да си поп и да правиш секс.Базикам се ако наистина искаш да свалиш килограми може да си земаш добавки fat-burneri,aminokiselini,Carnitine,CLA,Пируватът - убиец на мазнини и други много има.По-здрави
Aleksandr0v, Не искам да свалям килограми.. те са си в нормата. Просто искам някакъв релеф.. Това постижимо ли е с кростренажора? :lol:
15.02.06
22:37
shoshy - колкото и да е малак един град невярвам да има само Biogame плюс това винаги можеш да си поръчаш с доставка
boaster - Аз в момента пия Hi Fit на Nutrim отначало го пиех с прясно мляко ама ми втръсна /прясното някак не ми върви/ сега го пия с кисело Верея 0.1% дори в киселото се разтваря по-добре.
sniffex - щом нямаш мазнини а нямаш и релеф значи нямаш и мускул демек /сори за турцизма /оп извинете и за американизма// трябват ти силови тренировки с тежести. А за женското тяло, аз като ценител мога да споделя кое ми гали окото най-вече - това са: стегнати бедра, задник, коремче, рамо и леко бицепс. Прекалено мускулестите жени не ме кефят.
Значи ако се разтвори с вода верно е голяма гнус. Аз го пия по следния начин :) Изсипвам си лъжицата в устата и веднага почвам да гълтам нещо (вода - пак може да ти се гади малко щото ти остава некъв гаден вкус от протеина ; натурален сок - така го бива яко щото почти не усетих вкуса на протеина ; айрян - и така също беше много добре ).
22.02.06
14:05
Понеже никой от “специалистите” не ти отговори, гейнерът не е подходящ за твоите цели.
Като начало можеш да започнеш да бягаш сутрин на градно след едно кафе без захар.
Постепенно намаляш въглехидратите /ориз, картофи, сладки неща и т.н./ като правиш и т.н. зареждащи дни, за да не привиква тялото ти и ефективно да гори мазнини.
За след тренировка си вземи суроватъчен протеин.
След първите 2 седмици можеш да добавиш Л-карнитин /по 2 грама преди тренировка /, а към суроватъчния глутамин за по-добро възстановяване.
И задължително много вода.
Успех!
emergency_bg, благодаря за безценните съвети! За съжаление бягането няма как да стане сутрин, защото съм на работа, но пък вечер няма проблеми :) А иначе гледам, че в гейнера има доста витамини, и т.н. полезни работи, затова ще си го продължа по малко, докато свърши кутията, пък после ще мина на суроватъчните протеини, Л-карнитин и глутамина. А работата ми е една шантава.. няма време за качествена храна...
Благодаря ти пак за съветите и за отделеното време! :)
24.02.06
18:16
Специално със Супермас 2100 качих доста мазнини, макар че съм ектоморфен тип тяло. Затова смятам, че не е качествен препарат.
Относно бягането, имай предвид, че релефът и изгаряне на мазнини се прави след изчерпване на гликогена. Това е или сутрин или след тренировка с тежести /която продължава поне 20 минути/.
P.S: А каква е шантавата ти работа :)
за по-оформено тяло се иска доста време, особена за жена. Наблегни повече на тренировките с тежести, няма нужда да тичаш по 10 км. на ден за твоите нужди. Успех !
emergency_bg, SCG, благодаря за отговорите, започвам да действам както казвате :)
И оставям супермасс-а въобще :)
П.С. Журналистка съм в новинарска телевизия :) - шантаво и не остава време за качествена храна :roll:
Аз пък с биогаме съм бил 6-7 години минимум , и са доста добри- съпоставими с Нутрим.
Не търсете причината в продуктите ами си вижте тренировките и храненето, сигурно второто е под всякаква критика,ама нали биогаме са виновни....
Единственото което мога да кажа за BIOGAME е че са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ - поне за мен.
Пил съм ги 1 месец и направо... нямам думи - баси измамниците :evil:
27.02.06
19:55
и какв оточно пи 1 месец да знаем да не си зимаме??? 8)
27.02.06
20:24
[quote author=“fatal”]Единственото което мога да кажа за BIOGAME е че са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ
Кръгла нула са!
Напълно съм съгласен с поста по горе.
Проблема не е в тренировките и програмите, просто суплемента си е Бъгав. Абе Българска работа!
Универсалната истина е че няма такава.
Подхода всеки да си го избира. Аз искам да постигам резултатите с килограмите, поне засега не ме интересува дотолкова релефа. Ползвах техния Super Mass но останах разочарован.
НА двамата по горе , ще ви кажа да търсите причина в себе си , а не с лека ръка да хвърляте такива твърдения
Аз лично с биогаме колко съм пораснал .... ще се почудите
28.02.06
19:56
еми то ако си мислите че като пиете по кутия и ще станете като за Олимпия... :twisted: :twisted:
Формата си е добра и продуктите са добри и изгодни
[quote author=“Don_Korleone”]еми то ако си мислите че като пиете по кутия и ще станете като за Олимпия... :twisted: :twisted:
Формата си е добра и продуктите са добри и изгодни
да бе, точно изгодни... :evil:
28.02.06
20:26
[quote author=“SGK”]да бе, точно изгодни... :evil:
е повечето :)
и какв оточно пи 1 месец да знаем да не си зимаме??? 8)
Ми на БИОГЕЙМ пих Протеин 82% и SUPER MASS 2100
01.03.06
19:26
[quote author=“fatal”]Ми на БИОГЕЙМ пих Протеин 82% и SUPER MASS 2100
аз пак от супер маса сам си доволен :))