21.09.05
15:34
здравейте маняци.интересува ме с какво е най- добре според вас да се комбинира винстрола за да се получи цикъл за маса (имам предвид с друг инжекционен стероид) и по колко мг винстрол на седмица е най добре да се бие, като имате предвид че досега съм имал само един цикъл но тренирам здраво от 3 години.Понеже знам че стромбата е доста слаба откъм странични ефекти ,но много ефективна мислите ли че ако се комбинира със сустанон ще има нужния ефект.
сустанон или омнадрен е добър избор. ще има ефект, то сами по себе си тия два препарата са достатъчно силни.
29.09.05
14:23
омнадрена не е ли по опасен от сустанона от към страничните ефекти ?И колко ампули от сустанона са достатъчни за един цикъл от 5-6 седмици
и сустанон и омнадрен са тестостеронови продукти . само се различават по период на действие . иначе в кръвта в крайна сметка циркулира тестостерон.
29.09.05
21:12
Винстрол се комбинира най-добре със силни инжекции. След като искаш маса тестостерон е добър избор. Напълно съм съгласен че единствената разлика между Омнадрен и сустанон е във времето. Със сустанон и резултатът и страничните ефекти идват по -бавно.
Пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
17.10.05
22:07
ДХЕА към коя група се отнася - препарати иил към забранени медикаменти?
Отнася се най-вече към писане на кирилица!
Знам че можеш правл си го и преди!
Спазвай правилата на форума!
Други мнения на латиница ще бъдат изтривани!
Edit: head_hunter
Спри да пишеш с грешки - след това ще се почувстваш по-добре, повярвай ми ;)
Колкото по темата, винстролът по скоро ще ти бъде средство подпомагащо качването на чист мускул, наблегни на тестостеронов препарат преди всичко - сустанон 250 примерно.
Но това как, кога и по колко - поне това няма да намериш тук във форума ;)
31.10.05
12:32
[quote author=“wave ceptor”]ДХЕА към коя група се отнася - препарати иил към забранени медикаменти?
Отнася се най-вече към писане на кирилица!
Знам че можеш правл си го и преди!
Спазвай правилата на форума!
Други мнения на латиница ще бъдат изтривани!
Edit: head_hunter
не знам дали има някакво отношение към някаква група. Някой хора го водят обаче на някъде.