Моля помогнете ми

B3

21.09.05
19:07

Бихте ли ми казали дали при свършване на период за маса трябва да тренирам малко подготвителни тренировки за преминаване към период за орелефяване и изчистване на осмянката  :D . Съответно ако има такова нещто  ще помоля да ми обясните как трябва да тренирам или да ми дадете линк. Мисля че  в www.bb-team.org няма статии по този въпрос , простете ако има но не сам ги намерил . Бих искал да узная и повече за диетата по време на този период ... струва ми се че  нищо конкретно и нищо по специално не са написали в статията за орелефяване.Благодаря ви предварително и... Успех в залата :D

PI

23.09.05
11:49

[quote author=“b3y0ndG0dl1k3”]Бихте ли ми казали дали при свършване на период за маса трябва да тренирам малко подготвителни тренировки за преминаване към период за орелефяване и изчистване на осмянката  :D . Съответно ако има такова нещто  ще помоля да ми обясните как трябва да тренирам или да ми дадете линк. Мисля че  в www.bb-team.org няма статии по този въпрос , простете ако има но не сам ги намерил . Бих искал да узная и повече за диетата по време на този период ... струва ми се че  нищо конкретно и нищо по специално не са написали в статията за орелефяване.Благодаря ви предварително и... Успех в залата :D

eми незнам кво имаш предивид точно по подготвителни тренировки първо?

А аз иначе мога да те посъветвам при положение че искаш да чистиш да си направиш една стабилна НВД .. да си земеш протеинче да пиеш и накрая,но не на последно място стои КАРДИО-то ! :wink:

Пий протеина 2,2гр/кг (ти ще си изчислиш вече спрямо тва колко кг. си)
Прави кардио като за начало 3 пъти седмично по 25-30мин. По-нататък може да го направиш 4 пъти на седмица по 30мин.
Препоръчвам ти също да вкараш и суперсериите в тренировката.
А също ще е хубаво за “осмянката” да правиш и корем.За него мога да ти препоръчам да правиш така:
1.3х30(обикновенни коремни преси)
2.3х30(повдигане на краката)
3.2х20 (усукване с лост) :wink:
Сутрин може да ходиш да бягаш (един вид кардио) :P и веднага след него може да вземеш 3 хап. амино (препоръчвам ти Амино 2700 на Универсал) 8)
Също е добре да си вземеш като добавка L-carnitine и Fat Burner.
Fat Burnar-a го взимай с храната а L-carnitina преди тренировка и преди лягане.
Кафето преди тренировка ускорява мастния метаболизъм.

Тва е от мен.Дано съм ти помогнал..и ако има нешо пиши пак! :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1