Напълняване в необичайни условия

01.07.24
14:38

Никога не съм бил пълен, още от дете, самата ми физическа конституция е такава. Когато загубя тегло после много бавно се възстановявам. На 55 съм в момента. Лекарства не взимам, нямам хронични болести.

През последните две години преживях серия от събития, които ме изцедиха психически и физически докрай. Това ме доведе до решението да напусна домът и семейството (дълга история) и да се заселя в къща на приятел, в едно обезлюдено село на края на света. Най-близкото село е на час ходене пеш през планината. Всичко се носи с раница.

Иначе природата е много дива и красива, има чиста изворна вода, и вече отглеждам градина с прекрасни тиквички, домати и краставици. Живея сам и новият живот ми харесва. В процес съм на преосмисляне и изчистване на доста емоционален боклук от предишния ми живот.

Предизвикателството е в това, че житейската травма през която минах изцеди всичките ми физически ресурси, заприличах на модел от Освиенцим :-), много отслабнах. 175 см. съм, а тежа към 48 кг.

Изчетох доста теми по въпроса, но те включват ходене на фитнес, ядене на разни специални неща, които трудно ще набавя, защото най-близкият магазин е на 30 км., и всичко се носи на гръб през гората, а и тук отдавна няма ток, т. е. нямам хладилник.

Моля, ако някой има опит, да препоръча как да напълнея при сегашната ситуация.  Наблизо има река, ходя да плувам почти всеки ден. От близкото селото мога да взимам пресни яйца.
В предишния си градски живот месо не ядях (с изключение на риба), но съм готов на компромис, при тези условия, в които съм, поне докато напълнея.

Мога чрез местни хора с високо проходима кола да набавя от града основни дълготрайни провизии като боб, картофи, брашно и прочие.

Моля ви, дайте съвет, според ситуацията в която се намирам.
Предварително благодаря!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.08.24
06:39

Ако търсиш съвети за отслабване, сайтът BAV.BG предлага полезна статия, която разглежда няколко ключови аспекта на здравословното отслабване. В статията се подчертава значението на балансирания хранителен режим, като се избягват драстични диети, които могат да доведат до загуба на мускулна маса и забавен метаболизъм. Препоръчва се повишаване на приема на протеини и редовни физически упражнения, за да се запази мускулната маса и да се ускори метаболизмът. Също така се обсъжда важността на добрата хидратация и умерената физическа активност за постигане на дългосрочни резултати https://www.bav.bg/blog/hranitelen-rezhim-za-otslabvane/

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1