Много ме е страх

16.08.24
07:14

Здравейте!Много ще ми е важно наистина някой да прочете.Моля ви може би става въпрос за здравето ми.Всичко започна преди две седмици когато изкарах различен цвят изпражнения и доста се наплаших.Един път червени и един път по-тъмни.Което естествено доведе до стрес,лош сън,нещо подобно на аритмия,постоянно дразнене в корема и болки в бъбреците(често уриниране поне по 6-7 пъти на ден,а ппц са 3 или 4 максимум).И естествено направих най-глупавото нещо да чета в нета и чат gpt за болести.

Първоначално си помислих за язва или рак на дебелото черво.След консултация със личният ми лекар ми предписа лекарства като Креон(капсули),бусколизин и еспумизан.Каза ми ако нещата продължат да се видим другата седмица.

И о чудо!Не само продължиха, а се почувствах по-зле от креона с дискомфорт в ан*ла.След като му казах оплакванията си неговото “гениално решение” беше да направя изследвания на кръв и урина(ще дам снимка на цялата картина) и ми предписа някакво слабително във формата на сироп(Дуфалак).Да донякъде сиропа помога и облекчава стомаха малко и поне мога да се изходя(макар и на диария с по-светъл цвят на изпражнията и по-воднисти).

Вчера обаче вече наистина се оплаших когато забелязах че ми е кофти да се извъртам надясно и има дразнене че и болка отдясно.И то до дробовете.Възможно ли е това да е жлъчката?Вече не знам какво да си мисля.Принципно исках да отида на гастроентеролог още миналата седмица,но според него всичко било наред.Най-вероятно не иска да ми даде направление,защото или гастроентеролог в градче като Ямбол няма или дори и да има едва ли е толкова добър.Доколкото знам най-близкият адекватен е в Стара Загора.

Надявам се случайно да съм попаднал на лекар който да прочете това.

Темата беше редактирана от Nekav si Tam на 16.08.24 07:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1