Качествено брашно

07.08.25
15:28

След като хляб Вита вече е над 4 лв мисля да започна да си приготвям хляб в хлебопекарна. Предложете качествено брашно , от което не се дебелее много и задръжката на вода не е голяма и рецепта за хляб без мая.
Предполагам брашното трябва да е италианско, от паста и пици в Италия интересно не качвам толкова, колкото от такива в България.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1