23.09.05
13:49
Знае ли някой какво точно представлява този тайландски бионабол? Каква е разликата между него и българския? Заслужава ли си за 200 таблетки(стигат за около 2 месеца) да дам 60 лева? Ако някой е чувал за него моля да пише, аз и бандата ще му бъдем благодарни :)
23.09.05
14:02
И двете не са хранителни добавки?! :shock: :lol:
Добре де объркал съм мястото, голема работа нов съм! Премесетете я тая тема, ама ако може някой да ми отговори.
23.09.05
18:21
Брато тоя е същия като нашия бианабол, но мисля че нашия е по-силен и по евтин!
Абе че е по-евтин така е, ама на мене ми казаха, че тоя тайландския е 3 пъти по силен.
24.09.05
18:28
Въпрос на лично предпочитание, но цената ти е малко скъпа. 1000 табл. са с цена на дрбно 180-200 лева
[quote author=“Boxata”]Абе че е по-евтин така е, ама на мене ми казаха, че тоя тайландския е 3 пъти по силен.
Севсем лекичко е по-слабо токсичен, и толкова лекичко по-слаб е тайландския анабол таблет (дианабол) от Бионабола.
25.09.05
11:04
цени не се обсъждат на всеослушание. На мен ми ги дават на тази цена, ако искаш пиши ми на лично съобщение от каде си и какво ти трябва,може да знам от каде да си вземеш
[quote author=”Чукундур”]Севсем лекичко е по-слабо токсичен, и толкова лекичко по-слаб е тайландския анабол таблет (дианабол) от Бионабола.
Значи е все тая дали ще си вземеме български или тайландски, разликата е само в силата на препарата?
Абе има разлика, тайландския е малко по-слабо токсичен и задържа по-малко вода, освен ако не е менте :? .
Е да де, аз това имах предвид за силата. Ако тайландския е по-слаб значи вместо 15 мг, ще взимам 20 примерно и ефекта ще е същия. Значи си е въпрос на преценка, то няма голяма разлика. Аз си мислех, че тайландския едновременно е по-силен и по-малко токсичен.
Доколкото знам е 10 мг таблетката на тайландския и както каза Чукундур е малко по слабо токсичен!!! Едни малки розови са тези които виждах, бяха 100% оригинални!
09.10.05
17:44
[quote author=“YODA”]Доколкото знам е 10 мг таблетката на тайландския quote]
не 5 мг си е и той , поне доколкото съм чел в и-нет за него
[quote author=“SkA7er”][quote author=“YODA”]Доколкото знам е 10 мг таблетката на тайландския
не 5 мг си е и той , поне доколкото съм чел в и-нет за него
Ами как да ти кажа, пък аз го виждах (шестоъгълно розово с канал посредата за разрязване на 2), човека пред мен го извади за едно момче и му направи схема за цикъла! Той е известен в бодибилдинг средите, но не искам да му казвам името, бил е и републикански по културизъм в близките години!
09.10.05
22:38
ами влез в саита на бритишдрагон и ше разбереш какви продукти предлагат как изглеждат какво садържат и така на татак
www.britishdragon.com
YODA, прав си в описанието, само дето са петоъгълни и са по 5 милиграма. Вече се снабдих :)
11.10.05
12:26
http://www.britishdragon.com/images/met10tabs_small.jpg
Тия незнам какви са, ама мойте не са такива. Kaкто вече казах са петоъгълни с чертичка от едната страна и няква неопределена картинка от другата. Прилича на дракон или нещо такова.
11.10.05
15:10
[quote author=“Boxata”]Тия незнам какви са, ама мойте не са такива. Kaкто вече казах са петоъгълни с чертичка от едната страна и няква неопределена картинка от другата. Прилича на дракон или нещо такова.
Link-a който т додов по горе, е към официялният сайт на фрмата. Зуумни си малко картинката и ще видиш че на хапчетата си пише 10 мг