23.09.05
20:06
От два дена имам нещо като мускулна треска,но не съм сигурна точно. Сутрин бягам около 20 мин,а след това в къщи правя едно упражнение за корема(не му знам точното име) - лягам на леглото и си вдигам краката(те са във въздуха) нагоре.КОгато оба1е ги спускам и започва да ми опъва нещо под пъпа.Днес не бягах,но преди малко си правих упражнения и отново така беше,само че с по-леко опъване.Знам,че най-добре ще е да се консултирам с лекар, но ще мога да го направя след 2 дена.И за това реших да се допитам до вас.До сега не съм имала мускулна треска на това място и нямам представа дали изобщо е това или имам някакъв здравословен проблем.Простете за невежеството ми,но това мус.треска ли е?
това упражнение е точно за долната част на корема. напълно възможно е да имаш мускулна треска. ти как го усещаш, ако е по различна болката тогава можеш да се притесняваш.
23.09.05
21:17
Еми нямам болка.Просто,когато го правя и при спускане на краката т.е когато са в една линия с тялото и усещам опъване.За това си помислих, че е мускулна треска.До сега в тази част на тялото не съм имала мус.треска(явно не съм я натоварвала достатъчно) и за това не знам.
Мился че си е мускулна треска. Дори считам че си претренирала. Болката ти там, е в областта на долната част на коремната преса. Натоварва се именно при тези твои упражнения, които изпълняваш у вас и от тичането отчасти.
Отпочини 3 дена, дай превес на белтъчната храна сега! Мисля , че ще отшуми без проблем, и не е еповод за притеснения ;)
Сподели после, как си ?
Мисля, че проблема идва от това, че правиш упражнението на леглото-
освен ако не спиш на дъски. Така че моя съвет е ако не искаш да получиш и други необясними болки в гърба ребрата и кръста- да започнеш да вдигаш крака предимно на пода, в/у мек килим или сгънато на две одеало ако нямаш специална постелка. А това за няколкото дена почивка и печеното свинско подкрепям напълно. И незабравяй да идеш на лекар.
24.09.05
19:49
Днеска съм по-добре :) Само си потичах сутринта без да прая вупросното упражнение след това.А относто това къде го правя,ами на леглото.И аз започнах да имам съмнения,че е от това,защото и кръста започна нещо да ме боли и ще се наложи да му узмисля друга алтернатива.Мерси за съветите! :wink: