25.09.05
08:04
Здравейте. Значи преди 2 години бях 120 килограма сега съм 80 килограма и сум висок 185. Сега искам да кача малко мусколи (КАКТО ВСЕКИ ;) ). Ходя на фитнес но ям по малко защото ме е страх да не стана пак 120 килограма и ефекта от фитнеса е малък. Искам да кача на гърдите и гарба а в същото време не ям много за да стегна кожата на корема а и искам да сваля още малко на краката.Та да питам конкретно
1. Какава храна да приемам за да не качвам мазнина
2.Въобще възможно ли е да качвам на гурдите без на корема и краката (като круша съм в момента баси)
3. Тая отпусната кожа 1 година я чакам и маи не мърда (Вътрешната част на бедрата гзъза ;) и корема под пъпа) ;((((
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:25.
25.09.05
11:19
[quote author=“Acer”]
1. Какава храна да приемам за да не качвам мазнина
2.Въобще възможно ли е да качвам на гурдите без на корема и краката (като круша съм в момента баси)
1. Не-мазна и с ниско съдържание на въглехидрати. Ако наблягаш на белтъчините в храната няма да надебелееш.
2. Не. Ако сваляш - ще свалиш от всякъде, т.е. и от гърдите и от корема. Тъй като се занимаваш с тежести би трябвало да качиш мускулна маса, не просто мазнини, т.е. да се пооформят гърдите и да стегнеш корема.
Нисковъглехидратни храни + добри тренировки! Успех!