Покачване ММ - ???

25.09.05
10:54

Здравейте
Решил съм да почна да тренирам сериозно и искам да ви питам нйколко неща
Мисля да си купя  протеин гейнер + креатин  - какво ще кажете ???
И още ме интересува creatina и протеина се пият само в деня на тренировката ли ???

[quote author=“Paco_Rabanne”]Здравейте
Решил съм да почна да тренирам сериозно и искам да ви питам нйколко неща
Мисля да си купя суроватъчен протеин гейнер + креатин  - какво ще кажете ???
И още ме интересува creatina и протеина се пият само в деня на тренировката ли ???

Суроватъчен протеин + гейнър + креатин ИЛИ гейнър + креатин ли? Спазвайте елементарна пунктуация, за да разбираме какво имате предвид.

25.09.05
11:13

Извинявам се исках да кажа гейнър + креатин

1. Гейнър + креатин е много добра комбинация. Определено ще качиш и маса и сила.

Тук май пак има някакво разминаване, но ще ти кажа това, за което си питал - не. Креатинът се при всеки ден. Протеинът също е препоръчително да се взема всеки ден, независимо дали е тренировъчен или не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1