Зареждащия ден при сваляне на мазнини?

FL

04.06.04
17:05

Здравейте всички!!
Започнах да тичам сутрин на гладно по 2км за окло 20 мин. (постепенно ще увелича разстоянието и времето) и искам да попитам кога трябва да ми бъде зареждащия ден(с 300-500 калории повече). Тежа 61 кг. и съм висок 167 см. Трябва да сваля 4 кг. мазнини.
10X предварително!!!

04.06.04
17:27

parvo kaji kakav ti e metabolizma ? moqt metabolizam e baven(endomorfen),visok sam 188 cm i teja 93 kg . az pravq taka :
1 den. ponedelnik qm 220gr. beltak, 50 gr. maznini i 100 gr. vaglehidrati
2. den vtornik 220 -beltak,50 -maznini i 50 -vaglehidrati
3. den srqda 240 -beltak,50 -maznini i 0 -vaglehidrati
4. den 4etvartak 250 -beltak,50 -maznini i 0 -vaglehidrati
5. den petak 250 -beltak,50 -maznini i 0 -vaglehidrati
6. den sabota 240 -beltak,50 -maznini i 50 -vaglehidrati
7.den nedelq 4iting den -qm vsi4ko sladko i dr. testeni i t.n.t. i 200 grama beltak(za edin den organizma nemoje da natrupa maznini,a i trqbva da napalni6 glukogenovite zapasi za dr. sedmica),tozi den e mnogo dobre za6toto ti raztovarva psihikata :P

04.06.04
17:45

Oleee 4ove4e kvo she svalyash ti shte zemesh da is4eznesh. Vzemi malko muskuli natrupai puk posle si misli za svalyane na kilogrami. Osven ako ne si momi4e i az neshto ne sum razbral i govorya nepodgotven. Ina4e tiya kilogrami za muj pri tozi rust hi4 ne sa mnogo.

04.06.04
19:22

:lol:
priqtel az ne 6ta da sam kultorist :D az sam model i ako stana po golqm nqma da mi stavat kostjumite :(  az sega sam golqm za6toto ne sam mnogo 4ist kato orelefq 6te stana dobre 8)

EM

04.06.04
20:16

Ne ve man velko govorishe na Flicker . Ti si si dobre.No Flicker nqma ko da svalq.Az sam tochno kolkoto tebe Flicker 167 sm i sam 64 kg. i sega gledam da kachvam ne da svalqm.Pak ti si s 3 kg. po malko ot mene i she svalqsh.Nqma smisal.Velko e prav naprai malko masa i togaz.

04.06.04
20:43

a izvinqvam se misleh 4e govorite za men :oops:

На 61 кг. ми е чудно какво искаш да чистиш, но ако си решил да ставам мистър Сомалия, дерзай :).

Колкото до ВВД деня в диетите, той е любим на всички, които чистим, спор няма. Аз правя така - 6 дни НВД (250-300 гр протеин, 100-150 гр мазнини, 50-100 гр въглехидрати) и 1 ден ВВД (протеинът е същия, мазнините падат до към 100 и въглехидратите скачат до 500-600).

Понякога въртя и 3 към 1 по отношение на НВД дните.

BA

04.06.04
21:01

Flicker тази тема не е за този раздел бе братко, за Хранене е. Преди тази имаше пак една постната в Тренировки и упражнения, и ти я преместих в Хранене. Ще те помоля по-коректно за напред ;)
Ами зареждащия ден на 4-5 дена по принцип. Но ти трябва да си го усетиш, като си се забави много метаболизма направи зареждащ ден. Аз го правя един път на 4 друг път на 5 дена. Най-добре е ти да си прецениш, а ако не можеш тогава го прави на около 4-5 дена и така. Успех !!

FL

04.06.04
21:32

Абе хора, цялото ми тяло е добре, обаче вместо мазнините да се разпределят равномерно, те са само по корема и паласките - просто искам да ги стопя за лятото - знаете как е. Никой не обича на плажа да има 2-3 см мазнини по корема, та дори и повече. Разбирате ли ме? Искам да ми се покаже пресата, доколкото е възможно :D
Ще има ли ефект от тичането сутрин ако не спазвам специална диета, а се огранича от мазни храни, пържени, тестени и сладки работи?
10x !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1