THE GYM

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.09.05
16:52

[quote author=“MisHkiN”]
1.На такъв безопасен уред за 3000 лева за рамо се контузих много лошо,(неможе дръжката да е на едно место а да правиме 20 човека с различна дължина на ръцете)а за 5 години раменни преси прав нищо ми нямаше. Това важи за всички уреди според мене. - Ами във въпросната зала уредите са на ниво и не мисля че можеш да се контузиш, по скоро проблема да е в теб.
2.Такива съмнителни екстри не ме привличат щото най - добре те пази твоя партньор дето ти знае мъртвата точка и като запънеш за секунда не ти дърпа щангата с целата му сила и не ти прецаква упражнението.  - да но не всеки има партниор, а ако нямаш инструктора може да ти помогне.

3.Лично мнение - аз си хода в мазето при нас щото сме само приятели ,
а и права само трибой - надали в THE GYM може да пробвма максове,
да викам,да мажа лоста и така нататъка.
- и във въпросната зала може да си станеш приятел с другите трениращи, а на зала се ходи за да тренираш, не за да викаш.
4.ако там повечето ходат да тренират,в мазето БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ходят да тренират щото просто няма мацки вътре :lol:  :lol: това няма да го коментирам.

90% от тези дето плюете скъпите зали не можете да си позволите да ходите там (не че аз ходя да тренирам само в скъпи зали но определено съм посетил няколко такива и правя разлика)
Не виждам какво ви пречат скъпите зали - все едно тези които ходят в скъпа зала да поемат офанзива срещу хората които ходят в квартални зали? Всеки ходи където си поиска, какво им умувате на тези дето дават по 8 лева? Имат пари хората дават! Това все едно да кажете че няма смисъл да си купуваш мерцедес понеже и голфовете вършат работа :) направо ви се чудя.

Никой не твърди че тези зали са за сериозни вдигачи - просто и те си имат клиенти които също тренират сериозно и постигат успехи. Сега ако вие си мислите че сте по сериозни вдигачи защото ходите по мазета - тогава не съм съгласен. Много състезатели също тренират в по-скъпи зали и какво от това? Всеки тренира кадето му харесва. Недейте така да плюете дадена зала.

28.09.05
16:59

[quote author=“kaloian.georgiev”]
1.90% от тези дето плюете скъпите зали не можете да си позволите да ходите там

2Това все едно да кажете че няма смисъл да си купуваш мерцедес понеже и голфовете вършат работа :) направо ви се чудя.

—————————————————————————-

1.
те и Дориян Йетс и Рони Колман не могат да си позволят
хубави зали затова тренират в мазета 100% съм сигурен.

Аз лично изкарвам около 200 лева на месец и не мога.

2.Мебелите с мерцедес SLR ли ги прекарваш ??.За начина по който тренирам тая зала не ми е удобна и няма да
стигна до никъде в другата.За фитнес може и да е супер.Изказвам
си личното мнение нали затова е форум.

28.09.05
17:05

моля , моля , не става дума за плюене поне при мен , а до поредпочитание. не става дума и за възможност да се плати , а за грешно давани пари. тренирал съм и в скъпи зали , но просто не е същото. говоря за атмосфера , за мирис на зала , за агресия към щангите. въпрос на интереси и предпочитания . по цял ден съм в официална атмосфера и искам поне в залата да мога да съм истинския аз :) не да се съоразявам с правилата на някоя напарфюмирана зала :)

28.09.05
17:07

1.
те и Дориян Йетс и Рони Колман не могат да си позволят
хубави зали затова тренират в мазета 100% съм сигурен.

Аз лично изкарвам около 200 лева на месец и не мога.

2.Мебелите с мерцедес SLR ли ги прекарваш ??.За начина по който тренирам тая зала не ми е удобна и няма да
стигна до никъде в другата.За фитнес може и да е супер.Изказвам
си личното мнение нали затова е форум.

1. Ами да нали това казвам въпрос на личен избор е - едни културисти тренират в по-хард зали, други тренират в лъскави. Но никой не плюе залата на другите. Всеки сам си решава кое е най доброто. Това което не разбирам у теб е че не си опитал да тренираш в по-скъпа зала а изказваш мнение че въпросни зали не стават? Ами събери малко пари опитай да потренираш 2-3 месеца в такава зала и тогава пак сподели впечатленията си..
2. Няма проблеми, всички споделяме лични мнения. Въпроса е че някой казват че баницата не е вкусна без да са я опитали :) И пак казвам че в зали като Спартак и Джим има доста нови машини които много хора плюете без дори да сте пробвали :)

28.09.05
17:11

аиде утре ще продължа .сега отивам да потренирам здраво в залата на чичо ким :):):) лека вечер момчета

28.09.05
17:11

[quote author=“kaloian.georgiev”]

Ами събери малко пари опитай да потренираш 2-3 месеца в такава зала и тогава пак сподели впечатленията си..

[quote author=“mishkin”]
На такъв безопасен уред за 3000 лева за рамо се контузих много лошо,(неможе дръжката да е на едно место а да правиме 20 човека с различна дължина на ръцете)а за 5 години раменни преси прав нищо ми нямаше.

Това стана в Арес в Люлин - тая ако не е скъпарска зала(като уреди)здраве му кажи.И съм тренирал там доста повече от 2-3 месеца.

28.09.05
17:16

[quote author=“joropower”]моля , моля , не става дума за плюене поне при мен , а до поредпочитание. не става дума и за възможност да се плати , а за грешно давани пари. тренирал съм и в скъпи зали , но просто не е същото. говоря за атмосфера , за мирис на зала , за агресия към щангите. въпрос на интереси и предпочитания . по цял ден съм в официална атмосфера и искам поне в залата да мога да съм истинския аз :) не да се съоразявам с правилата на някоя напарфюмирана зала :)

Добре ти примерно имаш маняшки подход към тренировките, една скъпа зала няма такава атмосфера. Но какво значи грешно дадени пари? За човек който изкарва няколко хиледи на месец, мислиш ли че е от значение дали дава 30 или 100 лева на месец? Мисля не. Всеки си избира, една жена примерно не може да тренира в квартална зала защото е пълно със селяни които няма да я оставят на мира - присъствал съм много пъти на подобни сцени.

-А сега не мисля че ще ти е по лошо ако след тренировка се изкъпеш в чиста баня?
-Или примерно ако тежестите са подредени, вместо да не можеш да откриеш 2 еднакви дъмбела?
-Или примерно след като свършиш трена, да седнеш в кафето и да си изпиеш шейка на спокойствие?
-Лошо ли е като влезеш в залата да ти дадат чиста кърпа за тренировка и хавлия за след тренировка?
-Какво пречи да има инструктор? Като искаш не го ползвай, но съм сигурен че винаги може да ти е от полза (да те гледа, да даде някой съвет?) Говоря за сериозен инструктор не за някой псевдо.
-Какво пречи лежанката да е по нов модел, по удобна, с последни сертификати за безопасност?

На кого от вас му пречат тези неща? Ако сте толкова сериозни колкото претендирате ще си тренирате сериозно пак, просто тези неща ще допринесат за една по приятна тренировка. Какви са тези митове че в скъпите зали е като музей? Може в някой конкретен случай да е така, но в общия случай не е!
@жоро в кои скъпи зали си ходил? ако са в сф де..

28.09.05
17:18

[quote author=“MisHkiN”][quote author=“mishkin”]
На такъв безопасен уред за 3000 лева за рамо се контузих много лошо,(неможе дръжката да е на едно место а да правиме 20 човека с различна дължина на ръцете)а за 5 години раменни преси прав нищо ми нямаше.

Това стана в Арес в Люлин - тая ако не е скъпарска зала(като уреди)здраве му кажи.И съм тренирал там доста повече от 2-3 месеца.

Според мен не е скъпарска, в началото на темата се говореше за зали като Дъ Джим.. Арес е доста далеч от нея. Зависи от гледната точка - някой зали са скъпи без да предлагат нещо по-особено.

28.09.05
18:28

Зависи от гледната точка - някой зали са скъпи без да предлагат нещо по-особено.

Като фитнес-център “Ялта” например:)

28.09.05
19:53

[quote author=“Caca”]

Зависи от гледната точка - някой зали са скъпи без да предлагат нещо по-особено.

Един приятел беше инструктор там и идваше да си тренира в нашата зала :))

28.09.05
20:13

[quote author=“MisHkiN”][quote author=“Caca”]

Един приятел беше инструктор там и идваше да си тренира в нашата зала :))

И с право! Със Питона веднъж ходихме там и като видяхме фитнеса се отказахме на минутата! Там е само за жени, ужас, няма никакви тежести, почти само уреди, абе пълна щуротия!!!!!

29.09.05
09:37

и така отново съм тук и продължавам дискусията си с калоян георгиев :)
първо по въпроса за грешно дадените пари - мое мнение е , че няма значение , колко печеля на месец , ако услугата , която ми предлагат е надценена . това , че имам парите да си позволя тази услуга , не означава , че съм будала , за да платя всяка поискана ми цена. именно тук се намира и снобското отношение - да платиш много , просто за да се отличаваш.
  в нормална зала , балансирана като оборудване и атмосфера , жените се вписват чудесно . те си гледат тяхната работа , аз моята - никакъв проблем. в залата на ким мерджанов , в която аз тренирам в пловдив , стойката за клек е в непосредствена близост до степерите и крос тренажорите на жените ( дори гледа към тях ) - е , от това по неудобно здраве му кажи. но , когато всеки е влязъл с идеята да си свърши добре работата , това е бял кахър.
  по въпроса за къпането в чиста баня съм съгласен , но това едва ли може да се нарече лукс , а си е нормален елемент (и съвсем не скъп като инвестиция ) във всяка една зала.
  подреждането на тежестите е въпрос на култура и дисциплина на трениращите. дъмбелите винаги са чифтове , така че и подреждането им не е голяма философия , но уви мнозина повече разхвърлят , отколкото да тренират.
  шейкът след тренировка се пие веднага в съблекалнята още - няма време първо да се къпеш , да се преобличаш и тогава да сядаш на шейк. пък и умората е такава , че седна ли след тренировка - директно съм умрял :):):) иначе обособен кът с протеин бар отново мисля си не е някакъв лукс.
  това с хавлиените кърпи не мога да го оценя в момента , защото нямам инфо , дали остават за клиента , след като привърши , или се връщат . като узная , ще имам и мнение по въпроса.
  инструктор нека си има , но инструкторът е за начинаещите . нека има късмет да ми скапе концентрацията със забележки защо правя нещо така , а не иначе и бързо ще се окаже в неловка ситуация :):):)
иначе сериозно по въпроса с инструктора - това е индивидуален спорт за умни хора.ако искаш да тренираш , първо прочиташ много и се подготвяш добре теоритически , а едва след това пристъпяш в залата . сега потока информация поне е огромен . това не е като едно време , когато нямахме какво и откъде да прочетем . мразя , когато влизат в залата , хал хабер си нямат защо са влезли и задават само глупави въпроси . нека веднъж завинаги стане ясно следното - това е спорт за умни хора .
  специално лежанката е просто съоръжение - пейка с определени височина , ширина , дължина и две стойки за щангата . хората сме различни анатомично един от друг и колкото различни физики има , толкова и една лежанка за един ще е удобна , а за друг не.
  иначе разгледах внимателно снимките в новия брой на мускули и фитнес на залата , която стана и повод за целия този диспут и , макар и само от снимки , които не дават пълна представа , мога да направя за себе си извода , че е направен опит в нея да се комбинират уреди за много здрав и професионален бодибилдаинг и такива , които са насочени към заможни клиенти . поради високата цена обаче на оборудването , явно нито едната от двете задачи не е реализирана достатъчно добре . при представителите на life fitness , която фирма произвежда и линията hammer strength съм правил заявка за оборудване за зала с около 30 уреда само хамър и се получи потресаващата цена от 200 хиляди лева - при това бе направен голям компромис относно пълно покритие на натоварвани мускулни групи. правете си сметката и с останалите уреди в тази зала , каква сумичка се получава - едва ли не половината зала . нямам нищо против този тип центрове , но нека наистина най - накрая си платят франчайза на някоя световна верига зали и да им се обясни на нашите хора , кое как се прави в една зала. пък и друго е фирмата ти да е golds gym или powerhouse gym , а не the gym. като ще е гарга - рошава да е :)

29.09.05
10:36

• FLEX GYM
6054 Hollow Tree Ct.
Colorado Springs, CO
(719) 599-4653

NO POOL
NO HOT TUBS
NO SAUNA’s
5 Squat Power stations
Deadlift Platform
CAN USE CHALK
DB’s 5-140 (2sets)
$5 day Pass

Five squat racks and 2 sets of dumbbells to 140? This place has the Iron Age seal of approval!

ето за това бих ги дал и тия 5 долара на тренировка. :):):):):)

29.09.05
11:04

нека включим и едно женско мнение.

Нека направим една равносметка какъв процент от трениращите го правят с професионален подход и с такива цели (с идеята да приличат на митко димитров или някой световно известен като дориан или т.н. Между другото едва ли повече от 10% от хората трениращи по масовите зали знаят въобще кои са те). Имаше дна такава тема Защо ходите на фитнес - или нещо такова - и ще видите че повечето трениращи го правят с цел - добре оформено тяло, добър тонус, вид спорт а за мъжете и с цел да ги харесват жените.
Затова са и тези по лъскавите зали. И поддържам мнението че се посещават заради удобствата а не заради снобизъм.
Помислете ако всички зали бяха пригодени за hard тренировки дали щяха да имат посещаемост. Все пак те се правят с комерсиална цел и целят да обхванат една голяма пазарна ниша. И да предполагам че ще ви изгледат накриво ако започнете да викате и да изпускате щанги с нечовешки тежести но то е нормално те все пак са ориентирани към хората които просто спортуват в което мисля няма нищо лошо.
Да има зали в които е наблегнато най-вече на кардио уреди, адуктори, абдуктори (по-женски както им викате), но какво лошо има тя просто и клиентелата им е такава. Верно че на всички на входа се слага табела ФИТНЕС зала, център или т.н. но това не означава че са еднакви.

Извинявайте ако мислите че се намесвам не на място. Но жени сме дълго не търпим без да се обадим :)

29.09.05
11:23

aaaa моите уважения , пепа :) съвсем на място се намесваш :)хубаво си е да се чуе и женското мнение :) та на въпроса . първо за целите на тренировките . говоря специално за мъжете . колцина от трениращите постигат целите си ? 10% не повече. другите се примиряват с някакъв частичен успех и толкова , дотам . на второ място снобизмът е в това да платиш ненужно повече , а не в това да тренираш в удобни условия.
не е нужно да знаеш кой кой е , за да си поставяш високи цели , или поне по - високи от тези на масовия потребител.
по въпроса за омешването в една зала на на хард и нормални трениращи и дори жени . както може би си прочела по - горе , в залата , в която тренирам , стойката за клек ( а аз съм маниак на клек ) е точно до женските уреди . когато подмина доста над 200 в тежеста вече не съм приятна гледка , а и се случва да изтърва някоя и друга ” попръжня” покраи ръмженето, но нали за това сме всички в залата - да тренираме и да гоним целите си. за това трябва да има толерантност . както аз изтърпавам поклащащите се женски форми , докато се концентрирам и мъча , така и на една жена не би и станало нищо , ако преглътне фученето ми наблизо . тренирам не , за да ме забелязват и харесват жените , а за себе си . дори приятелката ми отдавна се е примирила с целите и вида ми и си ме обича такъв :):):)

JI

29.09.05
12:01

е че жоро какво ти има аз ти гледах снимките изгелждаш много добре
изчистил си голям си оформен какво имаш предвит  че те харесва такъв какъвто си  имаш много добро тяло ? .
немога да хвана някъде смисъла колкото за 8 лж на трен
е как да си го позволи човек наще тря имат  доход на 10000 за да тренирам редовно в такава зала ебати

29.09.05
12:22

проблемът е именно в това , че съм голям :):):) оформен хубаво , ама акоможеше на 80 кила :):):) въпрос на вкус . доста жени се схващат като чуят 100кг за лично тегло , а мен ако питаш то си е малко на моя ръст :):):)

29.09.05
12:57

[quote author=“joropower”] не е нужно да знаеш кой кой е , за да си поставяш високи цели , или поне по - високи от тези на масовия потребител.

Разбира се че е така, но ти сам го казваш масовия потребител, в смисъл че са много малко тези които си поставят високи цели на фона на многото зали които има вече.

[quote author=“joropower”]  на второ място снобизмът е в това да платиш ненужно повече , а не в това да тренираш в удобни условия.

И понеже видях че си от пловдив ето как я виждам аз тази разлика
1/ до миналото лято тренирах в Перла, 
където поне тогава нямаше една свястна пътечка /просто пример/, балатум на пода от преди 15 години, без никаква климатизация или вентилация, лятото се отварят по няколко прозореца за да стане малко течение да влезе въздух, но пък има завиден на брой уреди макар и вече доста старички, които по мое мнение (със скромни знания и наблюдения) са добре подбрани в смисъл постоянно са в упортеба, а не някакви паметници които само някой заблуден влизащ за втори или трети път във фитнес зала да се излъже да пробва.

2/ от миналата есен на Лаута - УДОБНИ УСЛОВИЯ
не е лукс, но просторно, вентилирано, с хубава дограма не става течение при затворени прозорци, хубави чисти съблекани, душове а и да не говорим че зимата като го отвориха сауната беше без пари какво по-хубаво от това след един доста студен ден да направиш една хубава тренировка и след нея една безплатна сауна :)
Сега ходя в Кичука но това е друга тема.

3/ виж ТОТАЛ няма да го коментирам предполагам знаеш какви са цените там и се сещаш как го класифицирам.

Разбира се това е лично мое мнение и много моля ако има някй от пловдив които посещава тези зали и е с друго мнение да не ми се сърди все пак изказвам скромното си мнение с което може да не сте съгласни.  Особено за Перлата там не съм стъпвала повече от година и е много вероятно да има промени дори се надявам да е така. :)

29.09.05
13:09

пепа е права за изкоментираните пловдивски зали .
тук обаче искам да направя една вметка относно целите на трениращите и по - конкретно на мъжете ( тези на жените не ме засягат ). масовият мъжки потребител в България е на възраст между 14 и 25 години . нагоре вече оредяваме като присъствие . желанието на всяко момче или млад мъж е да бъде яко животно ( без значение дали си го признава , или не ). и тук идва на дневен ред един цитат от “мера според мера” - едно е да искаш , второ е да можеш и чак трето и четвърто е да го направиш . 90% влизат в залата без конкретна цел и това е така ,защото ги е страх да си я поставят . веднъж поставена цел трябва да се преследва , иначе си от отбора на губещите :)

JI

29.09.05
19:00

ими 80 кила на 160 ама на 180 100 си е напълно нормално .... просто повчето хора не са им ясни много неща .... в даскало напрао не моат да повярват как мога да ям толкова и през 3 часа ама не ми пука ;) .. а за наще които не знаят нишо за култоризма храната коят виждат да поглъщам им се струва инзвънземна ...
а за залите мисля че може да се намери хубава зала на ниска цена
аз тренирам във велев не е голяма там тренират доста състезатели залата е нова уредите са хубави пред колеата има телевизори музката е приятна и е прохладно а трена е левче .., но сякаш като отида в гетото където обстановката е доста по семпла и как да кажа по надъхваща поне за мен правя по година тренировка независимо че залата е по кофти ...

29.09.05
23:51

[quote author=“joropower”]тук обаче искам да направя една вметка относно целите на трениращите и по - конкретно на мъжете ( тези на жените не ме засягат ). масовият мъжки потребител в България е на възраст между 14 и 25 години . нагоре вече оредяваме като присъствие . желанието на всяко момче или млад мъж е да бъде яко животно ( без значение дали си го признава , или не ). и тук идва на дневен ред един цитат от “мера според мера” - едно е да искаш , второ е да можеш и чак трето и четвърто е да го направиш . 90% влизат в залата без конкретна цел и това е така ,защото ги е страх да си я поставят . веднъж поставена цел трябва да се преследва , иначе си от отбора на губещите :)

Eee човече много смело изказване. Определено по-голямата част от мъжете не искат да са “яки животни”, а просто искат да имат едно стегнато и мускулесто тяло... Какво означава да си “яко животно”? Да си над 100 кила и да си дебел? Или да буташ 150 от лег? Повечето мъже искат да тренират за да се чувстват добре и да изглеждат добре(стегнато мусколесто тяло). Малко са тези дето искат да са животни...

Все пак ако искаш може да пуснем една анкета кой иска да е “яко животно” и кой иска да е просто с атлетично тяло :) но мисля че резултата ще е ясен :)

30.09.05
00:01

[quote author=“kaloian.georgiev”] Малко са тези дето искат да са животни...

Все пак ако искаш може да пуснем една анкета кой иска да е “яко животно” и кой иска да е просто с атлетично тяло :) но мисля че резултата ще е ясен :)

Затова ли всеки втори, още не влезнал в залата пита какво да пие и какво да си бие? ;)

30.09.05
00:03

Направете анкета да видим и аз мисля че повечето искат да са животни

30.09.05
00:33

Аз изкам да съм красиво животно 8) А това за “кво да пие и кво да си бие” си го обяснявам с желанието да се напредне по-бързо...дори и да не знаят какво точно изкат да изградят хората се стремят да са по-добри...

30.09.05
00:54

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Направете анкета да видим и аз мисля че повечето искат да са животни

То анкета имаше преди, и аз мисля, че резултатите са красноречиви ;)

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8855&postdays=0&postorder=asc&vote=viewresult

30.09.05
01:07

ОК! Идеята с анкетата може би няма да е мн красноречива - защото е ясно че повечето потребители на форума са на възраст около 18 години. Но все пак аз ще си остана на мнението че повечето хора занимаващи се с фитнес не искат да са животни.

Все пак ако желаете да продължим спора - може да пусна една важна тема - в която да дадем точното определение на едно “животно” и да видим какво ще покажат резултатите.

Нормално е всеки пубер на 16 години тежащ 60 кила  да иска да е животно - но стигне ли една красива релефна ръка - 42см да се откаже и да реши че това му стига. А и доста хора го казват просто така - искам да съм животно - но когато наистина имат шанса да са такива и се замислят по сериозно какво ще им донесе това и какво ще им вземе - май предпочитат да са просто мускулести :)

[quote author=“PROMPT”]Айде бе - все лошо съм ви пишел отговорите  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :)

Да обобщя

Животни са офсешън някои от състезателите !

Имам предвид - че животното не гони 3-4% BF , а може да си седи на 12-20 и да изглежда нечовешки голям !

За силата - няма какво да обяснявам

Горе съм написал описанието на Промпт за животно (от въпросната анкета която петко е дал като линк) - тоест това са състезатели в основен период, не ме карайте да ви покажа няколко такива снимки и да ви откажа от манията ви за животни. Лесно е да кажете че искате да сте животни - хубаво де, а в темите в които има снимки на културисти в основен период се възмущавате на животните... много хора се изказват неподготвени в този форум.

30.09.05
12:12

Във Варна бях веднъж в една нова зала-Джим Палас, 7 лева дадох, защото беше вечер. Какво да ви кажа-само уреди и машини на Техно Джим, от една серия, няма правени, взети от другаде. Всичко екстра, магнитни карти, съблекалнята добра, чисто. И за да е пълен кефа-нямаха лост за набиране :lol: . Иначе протеиновия шейк само 1,70-толкова евтино не бях виждал. Цените на кутиите добавки бяха по-евтини от колкото в спортния магазин до нас.

03.10.05
09:35

тък май се получи едно неразбиране по въпроса - що е това животно и има ли то почва у нас ;) лично моята трактовка по въпроса е , че животно е този , който винаги се стреми към още маса и още сила , без значение дали е 120 или 60 кг в момента . силно бих се учудил да видя мъж , който ще се откаже ей тъй с лека ръка от малко допълнителни мускули тук и там и още 10 - 20 кг в тягата да кажем :) мъжете сме си алчни в това отношение  - дори и тези , които ги мързи да го постигнат или не ги влече да го постигнат , никога няма да го откажат , ако им го предложат наготово :):):)

28.08.06
14:30

Някой ходи ли още в THE GYM? Аз само там ходя, близо ми е до нас, а и като отида след работа в час-пик няма задръствания по уредите :)
Стига спами само старите теми Моля!!!
ASTOR

KO

28.08.06
20:34

Аз немога да разбера как може да отидеш на такова чистичка и спретнато място като Джим и да тренираш.. и уредчетата са едни странни с разни допълнителни елементи в дизайна и всичко е такова кротичко.. абе кофти е.. колкото по кочина е толкова по приятничко е... а пак и като видя Фокси или Ачо и к—а ми ми влиза в г—а и хич не ми се тренира!

28.08.06
21:28

Аз си тренирам в скромна зала за 2лв. на тренировка, но понеже съм с карта ми е по-евтино. Има какво да се желае - 2-3 уреда още, но няма къде да се поместят - малка е. Въпреки това ми харесва - свикнал съм, всички приятели ходят там, има си главните уреди (само лег преса ми липсва засега). В 3 зали съм ходил, 2 за 2лв. 1 за 1.50 и си беше добре. 8лв първо че никога не бих дал, и 2ро не разбирам що трябва да е чак такава цената. В залата ми уредите са стари модели на Кетлер но това по никакъв начин не ми пречи :)

29.08.06
10:51

[quote author=“kokoesmrt”]Аз немога да разбера как може да отидеш на такова чистичка и спретнато място като Джим и да тренираш.. и уредчетата са едни странни с разни допълнителни елементи в дизайна и всичко е такова кротичко.. абе кофти е.. колкото по кочина е толкова по приятничко е... а пак и като видя Фокси или Ачо и к—а ми ми влиза в г—а и хич не ми се тренира!

Ами точно както не искам у нас да е кочина и мръсотия и да мирише на рибарски магазин, по същата причина искам и в фитнеса да е така. И искам да не се бутам и да се редя на опашка за уредите, лошо няма. А ако и някоя кака се разхожда из залата - това също вдига тестостерона  :lol:

SO

29.08.06
16:18

за кво възраждате старите теми има достатъчно нови в които да пишете
между друготов стара загора най луксозния фитнес е 2лв  :wink:

29.08.06
23:41

Стара тема мисля че е изчерпана
ASTOR

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1