THE GYM

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.09.05
15:14

Някой ходил ли е в тази нова зала.Аз от скоро почнах чат-пат да я посещавам,и наистина останах очерован.Наистина не е евтин/8лв/,но си заслужава.Просто за такива като мене свикнали на черни дискове наистина ми пречупи възгледите

27.09.05
16:02

Сигурно е супер,но за мен 8 лева са много при положение че за месец
неограничен давам 20 лева,сигурно там е поне 100 за неограничен.

27.09.05
17:41

Дамм Миле много са това си е 250 грама непретенциозен суроватъчен протеин на мен ми е много а залата със сигурнос важи щом е 8 кинта

Като знам от онова “мазе” в Арлингтън какво животно излезе .. залата не я имам за определяща  :lol:

Rock_acdc

27.09.05
19:27

Аз също съм на това мнение. Важно е какво правиш в залата , а не каква е тя. Ако си има главните уреди за тренировката , на мен нищо повече не ми трябва.

MI$$   I N A

27.09.05
19:45

[quote author=”Миле”]Някой ходил ли е в тази нова зала.Аз от скоро почнах чат-пат да я посещавам,и наистина останах очерован.Наистина не е евтин/8лв/,но си заслужава.Просто за такива като мене свикнали на черни дискове наистина ми пречупи възгледит
Аз ще си взимам карта за там а исках и на тае бо да ходя ама май нямат там.Иначе е супер!

27.09.05
21:02

МОМЧЕТА , С ЖАЛОСТ ВИЖДАМ , ЧЕ ТУК ПРИСЪСТВАТ И НЯКОИ ИЗНЕЖЕНИ ТИПОВЕ ;))))))) ЗДРАВА ФИЗИКА СЕ ПРАВИ С УПРАЖНЕНИЯ ОТ ТИПА : КЛЕК , ЛЕГ И ТЯГА , А ЗА ТОВА НЕ ВИ ТРЯБВА ЗАЛА ЗА 8 ЛЕВА . БОЖЕ МОЙ - ОСЕМ ЛЕВА . ТОВА НЕ Е ДА ПРАВИШ БИЗНЕС , А ДА СИ ПЕРЕШ МРЪСНИТЕ ПАРИ . ЕДНА ПРИЛИЧНА ЗАЛА С ДОБРА АТМОСФЕРА , ДОБРЕ ФУНКЦИОНИРАЩИ ПРОСТИ УРЕДИ И ЦЕНА ОКОЛО 2 ЛЕВА МАКС НА ТРЕНИРОВКА Е ВСИЧКО , КОЕТО Е НЕОБХОДИМО НА СЕРИОЗНИЯ ВДИГАЧ. АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ОСТАВЕТЕ СНОБАРИТЕ ДА ТРЕНИРАТ ПО ФИТНЕСИТЕ . ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СА В СУРОВИТЕ ЗАЛИ :):):)

[quote author=“joropower”]ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СА В СУРОВИТЕ ЗАЛИ

... където мускулите се превръщат в прах...

Фьодоров

27.09.05
21:08

ХЕ ХЕ .ПО - СКОРО ПРАХЪТ ОТ ПОДА СЕ ПРЕВРЪЩА В МУСКУЛИ :):):)

27.09.05
21:19

[quote author=“joropower”]МОМЧЕТА , С ЖАЛОСТ ВИЖДАМ , ЧЕ ТУК ПРИСЪСТВАТ И НЯКОИ ИЗНЕЖЕНИ ТИПОВЕ ;))))))) ЗДРАВА ФИЗИКА СЕ ПРАВИ С УПРАЖНЕНИЯ ОТ ТИПА : КЛЕК , ЛЕГ И ТЯГА , А ЗА ТОВА НЕ ВИ ТРЯБВА ЗАЛА ЗА 8 ЛЕВА . БОЖЕ МОЙ - ОСЕМ ЛЕВА . ТОВА НЕ Е ДА ПРАВИШ БИЗНЕС , А ДА СИ ПЕРЕШ МРЪСНИТЕ ПАРИ . ЕДНА ПРИЛИЧНА ЗАЛА С ДОБРА АТМОСФЕРА , ДОБРЕ ФУНКЦИОНИРАЩИ ПРОСТИ УРЕДИ И ЦЕНА ОКОЛО 2 ЛЕВА МАКС НА ТРЕНИРОВКА Е ВСИЧКО , КОЕТО Е НЕОБХОДИМО НА СЕРИОЗНИЯ ВДИГАЧ. АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ОСТАВЕТЕ СНОБАРИТЕ ДА ТРЕНИРАТ ПО ФИТНЕСИТЕ . ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СА В СУРОВИТЕ ЗАЛИ :):):)

Айде, айде нищо лошо няма да тренираш в хубава зала! Аз също тренирам за 2лв и залата много ми харесва, но какво пречи да се възползва от качествена зала ако има възможност! Мелвин Антъни например тренира в такава, както и много други културисти! Аз не съм особен почитател на машините, но ако искаш да си културист трябва да ги използваш, а в по малките зали много машини липсват! При нас например няма лег преса, обратна лег преса и още поне 10 машини които биха влезли в употреба!

27.09.05
21:25

е , тук бих поспорил до някаква степен с теб йода. немалко зали в България , които се пънат да събличат от клиентите по 10 кожи с цената , се оборудват с уреди , които хардкор зали от типа на пауърхаус джим например , изобщо няма да погледнат. пример за функционална зала в световен мащаб е култовата темпъл джим на дориан. ограничена е до най - фунционалните и доказани уреди , които , макар и машини , изграждат мускула , а не го гъделичкат само :)

Sourcemag

27.09.05
21:33

8 лева  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  не мога да повярвам!!!!В стара загора най добрият фитнес струва 2лева всички останали са по 1лев и вътре си има ВСИЧко необходимо

27.09.05
21:38

[quote author=“joropower”]е , тук бих поспорил до някаква степен с теб йода. немалко зали в България , които се пънат да събличат от клиентите по 10 кожи с цената , се оборудват с уреди , които хардкор зали от типа на пауърхаус джим например , изобщо няма да погледнат. пример за функционална зала в световен мащаб е култовата темпъл джим на дориан. ограничена е до най - фунционалните и доказани уреди , които , макар и машини , изграждат мускула , а не го гъделичкат само :)

Винаги може още малко, в Тепмъл Джим не е лошо, виждал съм я във видеото му, ама може още малко!

27.09.05
21:40

многото често разглезва и се губи целеустременост в тренировките . аз примерно смятам себе си донякъде за доказателство , че с минимум средства и много свободни тежести може да се изгради приятна за окото физика :)

®off™ Ninja

27.09.05
22:53

Абе това е като фитнес Младост, тренировката струва 6 лева, ама като влязох вътре и като гледам някакъв голям аквариум с рибки да си плуват и изгубих всякакво желание за тренировка. Докато във Флайса си е друга работа :wink:

27.09.05
22:55

[quote author=”®off™”]Абе това е като фитнес Младост, тренировката струва 6 лева, ама като влязох вътре и като гледам някакъв голям аквариум с рибки да си плуват и изгубих всякакво желание за тренировка. Докато във Флайса си е друга работа :wink:

Абе и във Флайса бих се замисли като е 4 лв на трен! Според мен, най-добър е Оптимум Джим, но засега не ходя в него че свикнах със стария фитнес и не искам да го сменям (Оптимум е на 100 метра от стария ама са им ужасни дъмбелите)!!!

27.09.05
22:56

Sourcemag и аз като теб немога да повярвам.8 лев е много :shock: Най-скъпия фитнес дето го зна е в неква поликлиника в емил марков и е 3 лева. 8)

27.09.05
22:58

[quote author=“bolkers”]Sourcemag и аз като теб немога да повярвам.8 лев е много :shock: Най-скъпия фитнес дето го зна е в неква поликлиника в емил марков и е 3 лева. 8)

Малко фитнеси си изходил бре :lol:  :lol:  :lol:  Дъ Джим е 8, Славия май беше 6, Флайс е 4, Оптимум е 3!

27.09.05
23:00

момци да ви имам залите. хубаво , че в момента не се подвизавам в софия.

27.09.05
23:01

YODA написа:
Малко фитнеси си изходил бре :lol:  :lol:  :lol:

Аз тренирам в нас и за тва не съм изходил много фитнеси :wink:

27.09.05
23:03

Yoda ставаше въпрос за Флайс в Дружба.. там е 3 лв трен... 24 на месец ми излиза...не малко, но съм мн доволен... а вече за тая тема за мАжете дето блъскат само тяга, лег и клек и тн. препоръчвам да прочетът статията за тяло от тип “Х” в последния М и Ф! - не мога да го докажа с моето тяло защото опита ми е мизерен, но всичко с времето си!

27.09.05
23:19

[quote author=“HeLLFiRE”]Yoda ставаше въпрос за Флайс в Дружба.. там е 3 лв трен... 24 на месец ми излиза...не малко, но съм мн доволен... а вече за тая тема за мАжете дето блъскат само тяга, лег и клек и тн. препоръчвам да прочетът статията за тяло от тип “Х” в последния М и Ф! - не мога да го докажа с моето тяло защото опита ми е мизерен, но всичко с времето си!

Много е готина програмата в МиФ, ама като чистиш става! Аз сега качвам (то аз откога ли не качвам :lol: )! Не знаех че има и в Дружба Флайс!

27.09.05
23:31

Какво лошо има в хубавата зала не разбирам ако имам пари ще ходя на най хубавата а кои уреди ще използвам си е моя работа нали така

27.09.05
23:41

ааа това за х формата си е направо глупост. тя е въпрос на генетика, не толкова на тренировка.кръстът например никога няма да се удебели и разшири от тяга , ако го няма генети4ното предопределение.

27.09.05
23:49

Не мисля, че това е мястото за този спор...човека питаше за фитнес центъра! А за това, че оспорваш неща, който се пишат в списания като ФЛЕКС ... няма да коментирам( не че трябва да се приема сичко 100%, но каквото и да си говорим това са професионалисти! ). И според мен има значение начина на изпълнение на упражненията !!! Примерно дали нямат значение тренировките и упражненията за ...Задн...седалищния мускул  :wink: ??? Или дали ще правиш тяга и долната част на гърба ще ти расте повече?? Разбира се че зависи и от гена... но за стига сме говорили за гени...


Помисли и ще стигнеш до извода, че упражненията играят АДСКИ голяма роля за вида на мускулите!

27.09.05
23:55

предлагам следното - утре пускам пост с тази тема за тренировки и нека споделим мненията си. а колкото до типовете от списанията - имам субрани около 8 различни програми на леврон за трицепс през годините и за всички се твърди , че именно с тях е изградил трицепса си. айде до утре.

27.09.05
23:58

А да това го има но Леврони сигурно не ги е и чувал.Чел съм ме много от тези тренировки ги пишат авторите на списянията със съгласието на Леврони например

28.09.05
00:03

точно така. единственият с надеждна програма е дориан.

28.09.05
01:59

В списанията 90 процента са глупости, рядко се среща нещо полезно ;). Мога да го твърдя, понеже съм чел всичко, излизало в България до преди 4 години (когато спрях да купувам списания), а и от последната година изчетох доста броеве.
Аз лично тренирам в зала за 3 лева, и е доста добра. Преди тренирах в друга за два лева, ама не съм за 1 лев и се преместих в по - хубавата ;)  :lol: 8 лева не бих дал за зала (е освен ако нямам много излишни пари ;)).
Честно казано, машини и на мен не ми трябват много. В мойта зала има достатъчно, но почти не ги ползвам.
Но все пак предпочитам да има някакъв комфорт - достатъчно лостове, за да не чакаш по 15 минути за някое упражнение, достатъчно тежести, за да може да си клякаш без да обереш всички дискове в залата ;), удобни лежанки и пейка, които да не се клатят (и такива съм виждал). Също така е желателно да е чисто и да има достатъчно място, за да не се прескачаме, като се съберем повече от двама души, и като правиш някое упражнение да внимаваш да не закачиш с щангата някой  :)

28.09.05
10:17

Ами аз нямах намерение да рекламирам скъпи зали,просто изразих доброто си впечетление,иначе и аз тренирам в зала за 3 лв.Останах очерован от това колко много е напреднало инженерното мислене за направа на машини,щото и аз не съм им особен любител.Виж за Боевски нямам същото мнение

Sourcemag

28.09.05
10:40

аз ходя в Универсал в стара загора там до 10 клас е 1лв. а за по големи е 2 и той си е най-големия и най скъпия фитнес има си място тежести всичко  :wink:  само кривите лостове са дефицит  :)  :)  :)

Sportex

28.09.05
10:52

[quote author=“Sourcemag”]аз ходя в Универсал в стара загора там до 10 клас е 1лв. а за по големи е 2 и той си е най-големия и най скъпия фитнес има си място тежести всичко  :wink:  само кривите лостове са дефицит  :)  :)  :)

Ехх... и в София да беше най-скъпия 2 лева...  :x :x :x :cry:

28.09.05
11:03

в днешния мускули и фитнес чета за тази зала и просто нямам думи . това не е място за сериозно трениране и натоварване , а клуб за социални контакти на сноби . забележете само от снимките огромното разстояние между уредите . това се прави в подобни “бизнес зали ” , за да могат между сериите си господата свободно да се запознават и установяват професионални контакти . модата на фитнеса , като посредник в бизнеса. същото е и на игрището за голф - уж релакс и спорт сред природата , а иначе основно място за контакти и дори преговори . нямам нищо против подобни места , но това не са зали за културизъм . самата идея за големи тренировки , тежести , пот и върховни усилия се разминава кардинално с концепцията , залегнала в основата на изграждането на подобни спортни центрове .

28.09.05
11:24

[quote author=”Петко К”] Аз лично тренирам в зала за 3 лева, и е доста добра. Преди тренирах в друга за два лева, ама не съм за 1 лев и се преместих в по - хубавата


off=======
:))Петко знам ги и двете зали,даже тренирам в по-евтината,обиколих
насекъде и според мене по убаво от при китаецо нема!!!

28.09.05
16:33

За всеки влак си има пътници, не виждам нищо лошо в това да се тренира в скъпа зала в която уредите са по-удобни, по-безопасни, има екстри като инструктор който да те пази, сауна, масажист, кърпа, протеинов бар и т.н.. сигурен съм че повечето от вас ако имаха възможноста да тренират в такава зала биха я предпочели пред кварталното мазе. Мускули могат да се правят и в кварталната зала от 1 лев и в The GYM всичко си е до трениращия, просто в единия случай е малко по-приятно.

А това че в по-скъпите зали се ходи за да се правят социални контакти е абсолютна лъжа - повечето хора ходят там за да тренират, навсякъде има лиглиовци които ходят само за да позират и за да се закачат с мадамите.

28.09.05
16:38

с господин георгиев явно няма да сме на едно мнение никога. мускули се правят с агресивни тежки тренировки , които не се толерират в подобни центрове. много ми е интересно , когато след 10-тото повторение тяга на 200 изпраскам щангата в земята , с какви очи ще бъда погледнат на подобно място. хайде да не си говорим глупости. има си разделение на залите и това е. подобни просто нямат нужната атмосфера.оборудване може би , но атмосфера - не.

28.09.05
16:44

[quote author=“kaloian.georgiev”]За всеки влак си има пътници, не виждам нищо лошо в това да се тренира в скъпа зала в която 1.уредите са по-удобни, по-безопасни, 2.има екстри като инструктор който да те пази, сауна, масажист, кърпа, протеинов бар и т.н.. сигурен съм че повечето от вас ако имаха възможноста да тренират в такава зала биха я 3.предпочели пред кварталното мазе. Мускули могат да се правят и в кварталната зала от 1 лев и в The GYM всичко си е до трениращия, просто в единия случай е малко по-приятно.

А това че в по-скъпите зали се ходи за да се правят социални 4.контакти е абсолютна лъжа - повечето хора ходят там за да тренират, навсякъде има лиглиовци които ходят само за да позират и за да се закачат с мадамите.

1.На такъв безопасен уред за 3000 лева за рамо се контузих много лошо,(неможе дръжката да е на едно место а да правиме 20 човека с различна дължина на ръцете)а за 5 години раменни преси прав нищо ми нямаше.
Това важи за всички уреди според мене.
2.Такива съмнителни екстри не ме привличат щото най - добре те
пази твоя партньор дето ти знае мъртвата точка и като запънеш за
секунда не ти дърпа щангата с целата му сила и не ти прецаква
упражнението.
3.Лично мнение - аз си хода в мазето при нас щото сме само приятели ,
а и права само трибой - надали в THE GYM може да пробвма максове,
да викам,да мажа лоста и така нататъка.
4.ако там повечето ходат да тренират,в мазето БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ходят да тренират щото просто няма мацки вътре :lol:  :lol:

28.09.05
16:45

[quote author=“joropower”]с господин георгиев явно няма да сме на едно мнение никога. мускули се правят с агресивни тежки тренировки , които не се толерират в подобни центрове. много ми е интересно , когато след 10-тото повторение тяга на 200 изпаска6 щангата в земята , с какви очи ще бъда погледнат на подобно място. хайде да не си говорим глупости. има си разделение на залите и това е. подобни просто нямат нуйната атмосфера.оборудване може би , но атмосфера - не.

Човеко не бъди толкова краен.Съвсем спокойно може да си тряскаш,дъмбелите и щангите и покритието е такова че нищо не се чува лично го пробвах като блъснах 2 50 кг дъмбели.Освен това там си тренират и доста културисти все шампиони.И аз мислех като тебе,но като видиш за какво става дума...

28.09.05
16:48

за да има резултати , най - вайното е атмосферата в залата , а не дали ще ми дадат часовник на входа , хавлия и още не знам си какво. това са глезотии за корпоративни клиенти , а не за сериозни вдигачи.

28.09.05
16:50

Видях я залата в МиФ ама много червена ми се видя Миле  :lol:

28.09.05
16:50

[quote author=“joropower”]за да има резултати , най - вайното е атмосферата в залата , а не дали ще ми дадат часовник на входа , хавлия и още не знам си какво. това са глезотии за корпоративни клиенти , а не за сериозни вдигачи.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1