Rejim za priemane na kreatina

Темата е заключена.

13.02.04
14:29

Iskam da popitam koq e nai-efektivnata kombinaciq za priemane na kreatin-a?
Imam predvid ne govorq za syotno6enie cena ka4estvo, nito na koq firma, nito zaedno s kakvo da se vzema.
Pitam primerno ako sym napravil 5 dena zarejda6ta doza i sled tova go piq edin mesec, za kolko vreme trqbva da se spre?
Primerno edin mesec vzima6, edin mesec po4iva6? taka li?

13.02.04
14:39

как искаш така братле !! макарче некои викат че дигал кръвното (тва го викаше киборга) та той вика че не зимал та за системата ас викам че докогато имаш пари ма се си е необходимо да има цреатин

EN

13.02.04
17:53

Значи гледай сега... До колкото знам се пие 2:1 или 1:1 тоест. Като първото число показва времето на приемате в месеци а второто почивката пак в месеци... Абе казано на разбираем език (че го пиша като някъв професор) взимаш 2 почиваш 1 месец или 1 взимаш 1 не взимаш... Предполагам знаеш как се зарежда с креатин и по колко се взима на на ден след зареждащия период... За повече подробности разгледай статиите за креатина в страницата на bb-team

13.02.04
21:08

Не съм чувал вземането на креатин да дава по-добри резултати, ако се спира за известно време, въпреки че може би и в това има логика (дали не се пренасища организмът от постоянния прием?), така че аз го вземам през цялото време. Но според мен спирането на креатина за период по - дълъг от да речем една седмица вероятно обезмисля вземането му, ако е вярно, че тогава се изпикава водата, която човек задържа, докато приема креатин.

Аз лично пия креатин от около половин година без да съм правил големи почивки.

LU

13.02.04
22:41

И аз бих ти препоръчал да не го спира6,защото няма смисъл.Има много изписани глупости изписани по въпроса,ама не им се връзвай

Успех

TH

14.02.04
12:30

Пичове кажете и в кфи грамажи се зима дневно?на килограм телесна маса ли или просто некфа доза да каем 15гр примерно?дайте пример че аз скоро като се замогна ахах ше си купя та да знам
10х предварително!!!

EN

14.02.04
14:17

Значи прави се зареждаш цикъл 5-7 дни по 20гр. на ден разделени на 3-4 приема, след това по 5 гр. на ден... Ми тва е май ама да видим кво ще кажат и другите...

BTW момчета доста хора поразпитах за спирането на креатина за месец и получих доста противоречиви мнения, някой казват че е задължително други препоръчително трети глупаво и т.н. Така че май всеки трябва да преценява по себе си, дали има смисъл да го спира или не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1