Яйца

28.09.05
22:47

Не е нещо особено,но ако не сте пробвали,може да си разнообразите менюто.Слагате 50 грама сирене в нагорещен тиган и чакате да се разтопи(заври).След това се слагат яйцата(белтъци и жълтъци по избор),разбъркава се и преди да се сгъсти се добавя канела.Бърка се докато стане готово за вадене.Може и с извара,в зависимост от диетата,но не е токлова вкусно.Идеята е млечните продукти да се ползват вместо мазнина.Аз лично си го хапвам преди лягане катозаместител на млечно-яйчния протеин.

28.09.05
22:50

Лол доста интересно и фкусно сигорно.Определен трябва да се пробва. :wink:
Като го опитам ще кажа как е боло :wink:

29.09.05
16:58

Днес побвах рецептата и е страшна :wink:

29.09.05
23:08

Аз много се изкефих на бъркани яйца /като омлет един вид/ но с много лук и умерено 4у6ки. Със соеф сос ... на мен ми се струва супер.

Поздрави

20.03.06
18:21

мене лично ми е по-удобно бъркани яйца и ги правя по подобен начин като tpd. първо с нагорещено олио сипвам лук и шунка или каквото друго ми скимне, леко запържвам, после сипвам яйцата и бъркам

10.04.06
20:30

Аз като си бъркам яйца вкаравам какво ли не - сирене, шунка, чушки, млени домати, вегета... Ще пробвам и с канела.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1