Трибестан,амино,креатин,глутамин и протеин?

29.09.05
21:22

Трибестан,амино,креатин,глутамин и протеин.какво ще кажете за тази комбинация?и тъй като мога да си го позволя само за месец,мога ли да очаквам добри резултати?

29.09.05
21:25

По скоро:
:wink: гайнер/протеин/креатин :wink:

30.09.05
07:02

По-добре по-малко неща за по-дългъг период от време  :D

30.09.05
09:01

Защо всички тръгват да си купуват 5 тона добавки.Т’ва няма смисъл.
Суплементите се взимат не ей така щот ти харесва ами за възстановяване от тренировката.Иначе няма смисъл.Само си даваш парите.
Ти откъде си сигурен,че тренираш толкова тежко,че ти трябват толкова много суплементи.

MI

30.09.05
10:46

Много добре мой ако имаш финанси да си го позволиш давай в същтия дух ще е голяма избухвация ама гледаи да хапваш и ще пръснеш чорапите  :>>>>>>>

SP

30.09.05
10:54

Слушай ся..Няма смисъл да пиеш трибестан щото не вярвам да си на 30 поне...
Вместо да взимаш хиляда суплемента правиш така:
Купуваш 500гр креатин на ОПТИМУМ
Купуваш Някакъе здрав гейнер може-Скайтек,оптимум
и си ти човека :wink:  :!:

03.11.05
03:28

Искам да попитам дали все пак е лошо да се пие Креатин+Протеин+Трибестан. Имам впредвид от медицинска гледна точка.
Някой ако знае за кофти странични ефекти моля да сподели!

Благодаря

03.11.05
15:28

от медицинска гедна точка избранат от теб комбинация не предстажляжа опасност. Чувал сам че от някои креатини, изпити на гладно мойе да почувстваш неразполужение в стомаха, но според мен това не е така.

Тренирожка по тренировка, незман ко става.;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1