za kardioto po vreme na ketonna dieta i pri nisko vaglehidra

Темата е заключена.

05.06.04
05:16

trabva li da se pravi kardio kogato sam na bez vaglehidratni dni i po kolko ? az pravq max do 20 min, no sam pravil i po 30min.a koremni presi super serii ili dr. super serii ? a vaji li i za nisko vaglehidratna dieta ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:47.

05.06.04
05:26

Предполагам правиш НВД, за да махнеш мазното?
Еми ако включиш и кардио ще е екстра :)
НВД позволява да се подържат по-дълго гликогена празен и по този начин с кардиото почваш един вид да гориш веднага мазно.
Аз върта вело сутрин на гладно по 45 мин в умерено темпо и резултатите са добри :)

BA

05.06.04
13:20

Аз бягам сутрин на гладно. Също е много готино. ;) Имам и боксова круша у нас някой път и на нея си правя кардиото. Но задължително сутринта си правя кардио тренировка, която трае 30 минути минимум.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1