29.09.05
23:12
такааам...мнооого ще се радвам, ако някой ми препоръча някакво лекарство за намаляване на болките в ставите (при мен: колена, глезени, рамо...)
доколкото знам, Артрогард не си заслужава
четох някъде също, че има и Фелоран на таблетки или прахчета, и нещо наречено “Бион”
та въпросите са ми: какво ще ми препоръчате да пия- някое от споменатите или нещо друго? по-добре ли е да се пие нещо от сорта на Артрогард и т.н. или чист глюкозамин? и изобщо, колко струват всички тези неща?
Диклофенак е активната съставка виж кое го съдържа действа отлично
Фелоран май го съдържа (активна съставка)
Фелоран ,Диклофенак и т.н. са все лекарствени средства,които скапват храносмилането и са за по-сериозни и напреднали проблеми.Пробвай Флексодон-А в малко по-голяма доза от тази на листовката за около 2 месеца мисля,че ще има резултат.
01.10.05
22:43
Когато ме болеше рамото първото, което си купих беше Фелоран (на крем), но спортният лекар ми каза, че е много силно и при дълготрайна употреба размеква сухожилията! Препоръча ми Бен-гей и каза, че мога да го използвам колкото време искам и също преди тренировка, защото е лек и има загряващо действие.
Взех си и чист глюкозамин на Адифарм (60 капс.Х500 мг - 12 лв.) за един зареждащ курс, защото при евнтуална негова липса в храната сухожилията стават по-податливи на травми.
Всичко това би помогнало, ако вече не е станала някоя беля. Иначе задължително посещение при спортния лекар!
09.10.05
19:08
Здравей, най доброто в случая е волтарен rapid, обаче на хапчета
защото го има и на гел
но геловете ги забравете, действат само повърхностно, и не достигат до нараненото място
стан