Питанка

30.09.05
19:59

Здравеите , първо искам да изразя възхищението си към сайта и форума :) от доста време го преглеждам ,когато имам време и много ми е помогнал досега ...та айде по темата , стига съм спамил :)
Мисля да си взема в понеделник малко хранителни добавки - креатин,глутамин и протеини, за креатина и глутамина съм се спрял на оптимум, но за протеина още не съм решил та затова препоръчваите,искам нещо качествено !  :lol: Сега за креатина и глутамина, гледам ,че доста теми има за тях но как е по-добре да е зареждащата фаза 10 дена по 10 грама или 5 по 20 ,доста са противоречиви мненията.И като го вземемам един месец , колко  трябва да е почивката след това?
А глутамина постоянно ли да го вземам , без почивка ?
благодаря предварително на отговорилите  :lol:
П.С. ааааа замалко да забравя, та доколкото знам протеина трябва да се пие на кг тегло 2 грама , в грешка ли съм ,или за всеки вид протеин дозировката е различна ?

30.09.05
20:17

За протеина си вземи на нутрим про 90 голд. :wink:

30.09.05
21:32

[quote author=“IRON_LEE”]П.С. ааааа замалко да забравя, та доколкото знам протеина трябва да се пие на кг тегло 2 грама , в грешка ли съм ,или за всеки вид протеин дозировката е различна ?

Протеина не се пие по - толкова. Това ти е ОБЩОТО количество белтъчини, което трябва да приемаш дневно, заедно с храната и с добавките! Всъщност, ако с храната приемаш 2 или повече гр./кг., добавките (протеините на прах) може да си ги спестиш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1