Най добър л-карнитин

SP

30.09.05
21:59

Кажете кой е най добрия без значение цената?А и да не пускам друга тема най добрия суроватъчен протеин и най добрия фет бърнер?

SL

30.09.05
23:37

Нутрим брато;)

1. Musashi L-Carnitine - 50g - 50 lv
2. Optimum Nutrition 100% WHEY - 909 g - 57 lv
3. Universal Animal Cuts - 44 packs - 116 lv

Най-добър е относително понятие.

01.10.05
09:33

[quote author=“manson”]1. Musashi L-Carnitine - 50g - 50 lv

Направо Acetyl L-Carnitine на MUSASHI, т.к. л-карнитина се превръща в ацетил л-карнитин в тялото ако не се лъжа :roll:
50гр - 95лв

[quote author=“emzo”][quote author=“manson”]1. Musashi L-Carnitine - 50g - 50 lv

Направо Acetyl L-Carnitine на MUSASHI, т.к. л-карнитина се превръща в ацетил л-карнитин в тялото ако не се лъжа :roll:
50гр - 95лв

Е да, това му се води крайната фаза в тялото вече.

И да допълня към бърнърите нещо на нормална цена - Universal Super Cuts3 - 130 tabs - 50 lv

03.10.05
23:01

До колкото знам Л-Карнетина на Мусаши е пълна боза.
На Универсал сам пил и не сам доволен(но всичко е строго индивидуално на тебе може да ти действа по-добре)
А на Оптимум нутришън!Там не съм пил Л-карнетин(но скоро ще опитам),аз сам доволен от всички продукти на тази фирма.
Аз ти предпоръчвам Л-Карнетина на СкайТек.
Също на Ултимейт Нутришън.
Както и на Уейдър(много качествен но нз дали ще намериш)

[quote author=“SteeL”]До колкото знам Л-Карнетина на Мусаши е пълна боза.

На два пъти съм вземал. Добър е.

04.10.05
15:47

Най добрия спорет мен е на нутим. :wink:

05.10.05
11:14

На два пъти съм вземал. Добър е

Опсаа....ти си писал за Acetyl L-Carnitine аз съм объркал грешката е моя!Аз прочетох само Л-Карнетин.Acetyl L-Carnitine наистина е добър но нямам толкоз кинти да го пробвам.

[quote author=“SteeL”]

На два пъти съм вземал. Добър е

Опсаа....ти си писал за Acetyl L-Carnitine аз съм объркал грешката е моя!Аз прочетох само Л-Карнетин.Acetyl L-Carnitine наистина е добър но нямам толкоз кинти да го пробвам.

Не. За обикновения съм писал. Прочети пак постовете  :D

06.10.05
10:11

До колкото знам Acetyl L-Carnitine не е обикновен!Acetyl L-Carnitine е още така наречения  FSC(което нз какво ще рече).Но поне аз така знам.Казаха ми че това е най-хубавия л-карнетин.И нз дали и другите фирми в Бг да го продават освен фирмата Мусаши.

06.10.05
14:23

Не знам дали Fat loss на Мусаши е фетбърнър, но е страхотен препарат, за мен е №1 !!!

24.10.05
17:54

[quote author=“Sparkito”]Кажете кой е най добрия без значение цената?А и да не пускам друга тема най добрия суроватъчен протеин и най добрия фет бърнер?

Най добър е L-carnitine,L-tartrate.На няква чешка фирма беше(не мога се сета името ся).На мене един пич тука от махалата ми го доставяше иначе не знам каде може да го има ама да ти кажа тва е истината.Ако спазваш прилична диета и кардио с тва чудо праснах -5 кила за 1 седмица.Та, ако видиш някаде да пише L-carnitine,L-tartrate и е чешко значи би трябвало да е сащото и мисля че 100 хапа беше опаковката.

GU

19.03.06
14:39

[quote author=“Azrod”][quote author=“Sparkito”]Кажете кой е най добрия без значение цената?А и да не пускам друга тема най добрия суроватъчен протеин и най добрия фет бърнер?

Най добър е L-carnitine,L-tartrate.На няква чешка фирма беше(не мога се сета името ся).На мене един пич тука от махалата ми го доставяше иначе не знам каде може да го има ама да ти кажа тва е истината.Ако спазваш прилична диета и кардио с тва чудо праснах -5 кила за 1 седмица.Та, ако видиш някаде да пише L-carnitine,L-tartrate и е чешко значи би трябвало да е сащото и мисля че 100 хапа беше опаковката.

Имаш предвид L-Carnitine-l-tartrate на Мегаболид http://www.megabolid.cz/lcarnitine.jpg
http://www.megabolid.cz/comodity.asp?RubrikaID=13
За съжаление не съм виждал нищо на тази фирма по магазините в Бургас иначе се чуват добри отзиви за нея въпреки ултра грозните и опаковки и сайт

DU

19.03.06
15:07

Някой може ли да ми каже сайта на Optimum

19.03.06
16:14

Мисля че е тва:

http://www.optimumnutrition.com/index.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1