01.10.05
17:40
искам да наблегна на горните гърди предимно та питам дали има значение в какъв ред правя упражненията сега ги правя 1)права лежанка с лост 2)полулег с лост 3)преси от полулег 4) кросоувър
15г. 170 см. 74 кг. 3 месеца стаж
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
реда на упражненията е добре горе долу на аз ти препоръчвам така щом искащ да акцентираш върху горните гърди:
повдигане на щанга от лег 3х8
повдигане на щанга от полулег 3х8
повдигане на дъмпел от полулег 3х8 :wink:
03.10.05
21:56
Освен тоя полулег има ли дръги упр. за горната част на гърдите ? :oops:
04.10.05
09:45
[quote author=“cRuSh”]Освен тоя полулег има ли дръги упр. за горната част на гърдите ? :oops:
Флайс на наклонена лежанка е супер за горната част.
при този твой стаж , по - добре акцентирай на цялостното развитие.рано ти е още да мислиш за горни и долни части на това и онова:)
[quote author=“cRuSh”]Освен тоя полулег има ли дръги упр. за горната част на гърдите ? :oops:
Полулег-а е за фиксиране на тялото така че да се натоварват горната част на гърдите а упражнения други има
04.10.05
14:44
“Кофички”! Знам, че сега някой ще каже, че не са за горни гърди, обаче ефекта им е незаменим просто! Оформят, вдигаш постиженията и въобще... Аз съм изхвърлял флайс от тренировката за да увелича сериите кофички. С дъмбел на краката още по-добре. С трактор вързан на кръста най-вече! :wink:
04.10.05
19:35
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“cRuSh”]Освен тоя полулег има ли дръги упр. за горната част на гърдите ? :oops:Полулег-а е за фиксиране на тялото така че да се натоварват горната част на гърдите а упражнения други има
емм ако може да кажеш някои :o
05.10.05
17:23
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами най известните са вдигане на щанга, с дъмбели , флайс
Е за вдигане на щанга, с дъмбели и флаис е от Полулегг. Аз те питах дали има др. освен тоя полулег ......... :wink:
Ами просто за да се задейства горната част трябва да си в определено положение. Има и разни машини, ама в повечето зали ги няма, а и щангите и дъмбелите са си най - добре ;)
Какво не му харесваш на полулега?
05.10.05
21:35
)[quote author=”Петко К”]Ами просто за да се задейства горната част трябва да си в определено положение. Има и разни машини, ама в повечето зали ги няма, а и щангите и дъмбелите са си най - добре ;)
Какво не му харесваш на полулега?
Амиии аз тренирам в нас и на моята лежанлка немога да тренирам от полулег..... ся направих едно приспособение с което поне флаис мога да права от полулег, но за да правя и с щанга ще трябва доста да го мисля. Аз сам решил след някои и друг месец да си купя от метро ена лежанка за 200 300лв. ... та поне на нея мога да правя мн упражнения ( и крака и кофи4ки) ...... не че сега неги правя де ...
а междолръгото да ви питам ... според вас удачно ли е от Метро да си взимам лежанка или има и по-добри магазини от кадето мога да си я купя (Ама да не е някоя Мега цена че нашите няма да ми дадат нито стотинка за такива работа, такче аз сам си ги сабирам :evil: )
[quote author=“cRuSh”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами най известните са вдигане на щанга, с дъмбели , флайс
Е за вдигане на щанга, с дъмбели и флаис е от Полулегг. Аз те питах дали има др. освен тоя полулег ......... :wink:
Ами нали ти написах в по горния пост (май не си го прочел внимателно)че за да натовариш горната част трябва гърдите да бъдат фиксирани спрямо пода под някакъв ъгъл 30-45 , иначе не въздействаме на горната част разбери го , а и няма нищо по хубаво от наклонения лег с дъмбели и щанга
Аз горната част на гърдите я тренирам на машина. Положението на ръцете е следното: ръцете са на такава височина, че частта от рамото до лакътя да е успоредно на земята, лактите да опират в омекотителите на уреда и се бута с тях, а не с дланите. Така максимално се товари най-горната част на гърдите и резултата не закъснява.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече