Помогнете

MA

04.10.05
19:54

Поздравления за полезния сайт, чета го с голям интерес и ще продължавам да го правя  :D
И сега на въпроса - Не мога да си купя L-carnitine на Нутрим, защото живея в Лондон, така че тарся някаде да си купя по интернет възможно най-евтино. Ако може да погледнете тоя сайт и някой да ми каже дали е чувал тая фирма и заслужава ли си. Благодаря предварително приемам и предложения ако някой има.

04.10.05
20:23

кой сайт ?!

MA

05.10.05
00:06

леле ама, че съм разсеяна от бързане за залата и съвсем съм забравила да го сложа, извинявам се много. Ето го сайта - http://www.wonderlabs.com/itemleft.php?itemnum=9859&ad=goolcl_c
на мен не ми вдъхва много доверие ама другие са кам 23 £ за 60 броя и то най-евтините на “примоция”.

05.10.05
08:45

Ми не знам ама тая фирма за първи път я виждам и не мога да ти кажа нищо.Едвали някой ще знае,но все пак...

MA

12.10.05
13:38

аз май няма да имам нужда да си купувам, защото включих в програмата си плуване сутрин и като намалих хапването успях да сваля на 47кг и мисля, че ще е добре да задаржа така за момента, че иначе нищо няма да остане от мен  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1