Помогнете!!!

Темата е заключена.
BO

04.10.05
21:24

Здравейте ИЗРОДЯГИ, на 21 съм 187см , 70кг.Преди 3 год бях 89 ,но после тренирах малко бокс и се оцапаха режимите:)И така,мога да ходя на фитнес само 2 пъти седмично,защото в сряда съм на Волейбол,имам малко тайландски бионабол,(май пишеше Динабол-едни розови квадратчета по 10 мг,с улей за цепене,Искам да ми помогнете с програмата,храните и стълбицата за “забранените” хапчета,Искам да наблегна най-вече на раменете, защото вече немога да се разширявам в гръдния кош,поне аз так си мисля,1рамене2 гърди и ръце това са ми приоритетите:)аре че е сериозна работата

KP

05.10.05
12:24

[quote author=“BOXdreemer”]Здравейте ИЗРОДЯГИ, на 21 съм 187см , 70кг.Преди 3 год бях 89 ,но после тренирах малко бокс и се оцапаха режимите:)И така,мога да ходя на фитнес само 2 пъти седмично,защото в сряда съм на Волейбол,имам малко тайландски бионабол,(май пишеше Динабол-едни розови квадратчета по 10 мг,с улей за цепене,Искам да ми помогнете с програмата,храните и стълбицата за “забранените” хапчета,Искам да наблегна най-вече на раменете, защото вече немога да се разширявам в гръдния кош,поне аз так си мисля,1рамене2 гърди и ръце това са ми приоритетите:)Благодаря ви предварително!

ахаха, за кво благодариш и как да ти помогнем?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1