какво пък толкова ...

06.06.04
12:27

Интересно ми е колко от хората в този форум “зобат” ; Моля, напишете мнението си ; Аз съм категорично против забранените медикаменти, но нека чуем мнението на другите :wink:

ПП. Колкото за тревата, извинявам се ако съм обидил някой

06.06.04
12:35

Е аз имам различен отговор :)
Не ,не съм била на стероиди до сега ,но понеже тренирам освен за удоволствие а и  за да ходя на състезание ще ми се наложи да се жертвам :)
Нямам против химията ,но при условие,че знаеш защо го правиш !Иначе не си струва да се натровиш така за едната гъзария !

06.06.04
14:17

Ами аз не съм против стероидите като цяло! Против съм това, някой който не е запознат с тях достатъчно и който не си е направил изследвания на тялото, да тръгне да гълта хапове, които мисли, че са вълшебни и чака да го направят Арнолд!
Аз съм ЗА стероидите, когато тяхната роля е разбрана и човека, осведомил се достатъчно, е решил да ги употреби за осъществяване на целите си!

06.06.04
16:45

Не съм употребявал и за в бъдеще не мисля да го направя. Ценя здравето си , не бих го подложил на риск. Такива са ми убежденията.
Нямам нищо против тези , които зобват стига да знаят кое как става и да не прекаляват. Въпрос на личен избор е.

ПС - Тва за тревата и абсента беше готено  :lol:

JO

06.06.04
22:01

не сам употребявал но мисля за в бъдеще да пробвам.Макар че доста се колебая.

Няма никаква причина да се използват стероиди освен случая с croc. При нея нещата са ясни. Някъде във форума Image беше казъл при какви ситуации би използвал стероиди и аз споделям мнението му. Нека всеки се обоснове защо (ще) използва подобни медикаменти, тъй като поста преди моя ме озадачи доста, от къде идва това колебание.

JO

07.06.04
19:27

Четох за страничните ефекти от стероидите.
Сащо така се страхувам какво би станало ако направя един цикъл с стероиди,дали бих запазил постигнатото след цикала.
Такива неща ме колебаят.
А иначе много ясно че няма да взимам стероиди за да се правя на голямата работа а за да се сатезавам.

08.06.04
16:49

Sigurno shte prozvu4i kofti ama da vi kaja 4e tova koeto pokazvat mnogo ot bulgarskite sustezateli moje spored men da bude postignato i bez mnogo zob, mnogo hora koito sa vzimali v puti pove4e ot men otdavna sum gi zadnimal. Ne go kazvam za da se hvalya a prosto go spomenavam za onezi koito se kolebayat. Az sum tozi koito e glasuval v anketata 4e nyama da vzimam pove4e i shte uto4nya zashto. Realno tazi zima za okolo 4 meseca ka4ih samo s dobavki i zdrava hrana okolo 15 kilograma 4ista masa daje procenta na masnata mi tukan spadna, e zashto da se ru4kam v zadnika togava kato ka4vam realno voda i posle ako ispusna neshto v hraneneto ili se prostudya i vsi4ko izlita prez komina. Shto da si pravya droba na bryukselska dantela i bubrecite na guz kato si mi trabvat. Ne mislya 4e si zaslujava zardi nekolko santimetra pove4e.

HE

09.06.04
17:11

Ползвал съм стероиди и постигнах добър резултат, но не мисля да продължавам все пак всичко си има граници!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1