Колеги, помогнете търся евтин фитнес в центъра на СФ

05.10.05
02:55

Приятели преди ходех в един фитнес но сега нямам никаъв път натам и си търся някой в квартала аз живря До пирогов и някуде из центъра е перфект има фитнеси но или са съпи или са по женски ако ме разбирате( без достатъчно тежести и...)

07.06.06
21:27

Да, аз имам същия проблем,търся си фитнес в центъра на София,който да е на прилични цени, не ми се дават 40 лева за фитнес, мах 30-35лв, ама все пак да се намират основните уреди :(

07.06.06
21:30

[quote author=“dedicha”]Да, аз имам същия проблем,търся си фитнес в центъра на София,който да е на прилични цени, не ми се дават 40 лева за фитнес, мах 30-35лв, ама все пак да се намират основните уреди :(

и тва е много аз ходя в един за 16 :D ама си има всичко (нищо че е малко старичко)

07.06.06
21:32

къде се намира
иначе в момента и аз ходя в такъв, ама ми е много далече ,чак в студентски град...

07.06.06
22:49

има един на “славейков” в безистена след магазина за оригинални дискове и касетки :)

24.08.06
16:47

Виж на Оборище до консверваториата има един добър фитнес.Малък е но е доста приличен чист и има всичко необходимо за 25-30лв.Фитнес клуб “ЕЛИТ”

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1