06.06.04
12:57
значи проблема е следния:
малко съм се омазнил около бедрата! до преди година тренирах баскет и често бягах, но ме хвана мързела :lol: и от една година водя доста заспал живот. мисля да започна да бягам всяка сутрин на гладно, но дали ще има ефект не знам, ще видим :)
та разбрах че с бягането се гори и мускулна маса! препоръчайте ми някакви аминокиселини до към 50 лева, също така ми кажете кога, по колко, заколко време ще ми стигнат ;)
благодаря ви предварително
Амино 2700 на Universal 325 хапа за 52 кинта! Ако пиеш по 10 хапа всеки ден, ще ти стигнат за един месец приблизително! Това ти осигурява по 27 грама готови аминокиселини на ден!
Ако не се лъжа тези на юнивърсал в тях има и витамини и други неща (не сам сигурен де :)) така, че надали има точно 2.7г. амино на таб.
Аз бих ти препоръчал аминото на дженесис - 1900 46л. 325 амино.
Ползвам го от 3 години някъде и сам доволен.
hmmm… Amino 2700 ima SAMO AMINO v nego => 2.7g AMINO !
btw siguren li si che 325hapa sa 52 lv shtoto taka edin hap izliza 16 stotinki a ako si kupish malkata razfasovka e 19lv 120 hapa i edin hap izliza 15,8 stotinki !!! ne se vryzva neshto !
[quote author=“vanisher”]hmmm… Amino 2700 ima SAMO AMINO v nego => 2.7g AMINO !
btw siguren li si che 325hapa sa 52 lv shtoto taka edin hap izliza 16 stotinki a ako si kupish malkata razfasovka e 19lv 120 hapa i edin hap izliza 15,8 stotinki !!! ne se vryzva neshto !
Ами цената съм я взел от тука - http://www.fitnessbg.com/show.php - и съм я пообъркал, но не много! 350 хапа за 53,5лв!