Creatine дискусия

07.10.05
00:59

Значи искам да си взема някакъв креатин,обаче незнам какъв точно,пък и един приятел,които доста качи с креатин ми каза че колкото повече го пиел,той толкова спирал действието си,молбата ми е да ми отговорите на няколко въпроса защото вече всеки различно ми казва,пък и това е най-добрия фитнес форум:

1. Наистина ли креатина колкото повече се пие намалява действието си?
2.Каква диета трябва да спазвам (15 год. 190 см,90-95 кг)
3. Какъв креатин да си взема за качествени и Бързи резултати?

Малко голяма задачка сори ама знам че в този форум може да се намери отговор на всичко,мерси предварително :)

SP

07.10.05
01:16

Ако искаш маса защо си постнал в този раздел. Задай ясен въпрос и кажи какви цели имаш!

BO

07.10.05
12:29

Аз съм най-доволен от тоя на мусаши, но имаи предвид, че от креатин бързи резултати не се правятел. Това което е качил твоя приятел е преди всичко вода, която ще се изхвърли когато спре приема. Плозата от креатина е повишената роботоспобност, която дава - това трябва да използваш, да увеличиш обема на тренировката малко и оттам ще дойде прогреса.

11.10.05
23:08

Уф по тая тема колко е писано ,абе човек потарси :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1