08.10.05
18:35
Хора значи до сега пих Pro GOld на нутрим и вчера ми свърши , сега пак си взех oще една кутийка , но този път съм решил да го комбинирам със или сурватъчен 500 г Ултра Уей Протеин Изолат или някакъв гейнър. Да пия едноито вечер бавния и другото след тренировка. Но според вас гейнар или този другия протеин ултрата. Гейнара е сравнително по евтин. Целта ми е маса. Кажете с ко да го комбинирам най-добре 8)
не ти ли емного гаден тоя про голд?По добре го комбинирай с гейнер.1 протеин ти стига.
08.10.05
19:05
Про голда мно ме кефи с мляко :) ами той нали е млечно яйчен и си викам с малко сурватка да го комбинирам за след тренировка
може :wink:
[quote author=“Rock_acdc”]Про голда мно ме кефи с мляко :) ами той нали е млечно яйчен и си викам с малко сурватка да го комбинирам за след тренировка
Организна не сортира.Каквото приеме го меша и после усвоява от него каквото трябва :arrow: след като смесиш бърз и бавен протеин,от бързия няма да има ефект(а е по-скъп и ще се набуташ,най-малкото)
08.10.05
19:20
Size сигурен ли си. Някой хора са ми казалаи , че след тренировка или гайнар или сурвачен. Що да не го усвои сирватъчния , той се усвоява бързо. Аз ще си го пия бавния протеин , но само вечер.
08.10.05
19:20
Rock_acdc, по-добре гейнър след тренировка и млечно-яйчен преди лягане.
08.10.05
19:30
Казвал сам го и пак ще го кажа.
Защо тряя си даваме парите за гейнер.
След трен си земи съроватачния
и декстроза си земаш и готово(но не смесвай декстрозата с съроватачния предполагам знаеш,че трябва да има интервал).
Кажи ми за кво ти е тоя гейнер.
Преди лягане естествено бавен.
08.10.05
19:33
[quote author=“RED_WOLF”]След трен си земи съроватачния
и декстроза си земаш и готово(но не смесвай декстрозата с съроватачния предполагам знаеш,че трябва да има интервал).
Кажи ми за кво ти е тоя гейнер.
Ти нали не мислиш, че гейнърът е протеин + декстроза? Не всички въглехидрати са прости. Логиката ти иначе не е грешна - каквото и да ядеш в 80% от храните си има достатъчно въглехидрати.
[quote author=“Rock_acdc”]Size сигурен ли си. Някой хора са ми казалаи , че след тренировка или гайнар или сурвачен. Що да не го усвои сирватъчния , той се усвоява бързо. Аз ще си го пия бавния протеин , но само вечер.
прав си,моя пост касае по-горното ти мнение.Казвам,че не трябва да се смесват суроватъчен и млечно-яйчен протеин(наведнъж),прочети пак,явно не си ме разбрал.
08.10.05
19:46
знам че в гейнера са комплексни
ама за след трен ти тряят предимно прости.
08.10.05
19:57
Сега гейнар ли да взема или сурвтъчен. :) Утре смятам да одя да си пазаря
08.10.05
20:23
суроватачен!