Декадураболин???

Темата е заключена.
NI

09.10.05
18:45

Здравейте! Искам да ви помоля да кажете мнението си за този по принцип популярен медикамент / но за съжаление не намерих инфо в сайта зе него/ . Също как ви се струва съвместна употреба на дека с метан + евентуално и Хекса? Смятам да направя един тримесечен цикъл в скоро време и говорих с компетентни хора,но все пак искам да чуя и вашето мнение!
Благодаря и успех на всички!

09.10.05
19:19

дека и метан е екстра комбинация за мен. само че не е лошо да си намериш истински надролон, ако сикаш да има ефект.

09.10.05
22:26

Прекрасна комбинация е. Само внимавай какво ядеш, защото можеш яко да се омазниш. А и три месеца е доста време-после ще трябва да удариш два прегнила. И си вземи холандска дека.

10.10.05
23:34

холандста,срабска,китаиска...се тая мен ако питаш.вичко е едно и сащо.ас си зех норма нандролон деконат,един приятел си зе на органон холандия...няма никакав ефект.че и с метен...сега мислим да зимаме декабол да си бласкаме по 500мг,да видим дали ще стане нещу.зимаи нещу друго в бг истински нандролон няма.

11.10.05
09:09

айде бе , нямало.а я помисли за ретаболил (вярно скъпичко излиза , ама е истинско. ами лаураболин ( истински отвсякъде ) . и който ми каже нещо за лаурата напреки , ще кажа само следното - тоя препарат се слага на мъжки разплодни животни , които струват на собствениците си понякога милиони долари, така че глупостите , че щом е ветеринарно , то не е съвсем чисто, нека бъдат прекратени. а нека някой химик като кро ви обясни разликата между деканоата и лаурата.аз лично няма да се хабя в тази насока.

11.10.05
11:03

да така е,обаче много скапо ми излиза ретаболила.пак трябва и много да се дупчя.сега гледам в бгзоб.ком има децабол за 60лв ... мислия да зема 2 и да си бия по 600/700мг на седмица да видя ще има ли ефект :lol:

11.10.05
12:36

ами с ретаболила се пражи - 2 в 1 :):):) така дупките са по - малко. може и 3 в 1 :twisted:  иначе , ако искаш евтинко да минаеш, даваи на лаураболин.супер е:):):):) и поне знаеш , че е оригинал.

11.10.05
16:42

пич мани го тоя декабол за 60 лева. аз си зех такъв от магазина на оптимум и никъв ефект нямаше. нереално ефтин е.

FE

14.10.05
16:24

Метана е мноу добър и дава добри резултати,но за да постигнеш добрите резултати трябва да го комбинираш с например с Дека и Омандрен.Ето ти един примерен цикал които правих аз

сед  Метан  Дека  Омнадрен  Трибулус  Карсил  Есенциале форте
1     10             1амп                3х1         3х1
2     20             2амп                3х2         3х1
3     30             2амп                3х2         3х1
4     30             1амп                3х2         3х1
5     30   2амп                          3х2         3х1        
6     20   2амп                          3х2         3х1
7     10   1амп                          3х2         3х1
8       5                       2х1       3х2         3х1    
9                               2х1       3х1         3х1
10                               2х1       3х1         3х1
11                               2х1       3х1         3х1

Деката се почва от 5’тата седмица до 5тата омнадрен 8 и 9сед по 1 Прегнил 5000ул и по една таблетка на ден тамоксифен или нолвадекс ако си начиаещ тва е мноу добър... Успех

NI

14.10.05
23:11

FERRE :  А написал си там седмица и след това 5т. , 10 т. за метана - имаш предвид по 5 мг. и 10мг. или 5 хапа???щото 30 хапа на ден са си 150мг. метанец :) А и още нещо : значи това ще ми е втори цикъл , как ти се струва напр. 9 седмици на метан като почна от 10мг на ден първата седмица и стигна до 50мг. на ден в петата / качавам по 10мг. на седмица / + много протеин - например по 200 грама на ден или направо да си правя цикъла с метана+омнадрен+декадураболин+протеинчета и след това да продължа на креатин+амино+глутамин?
Успех!

FE

15.10.05
14:53

тфа е много лек цикал,като за първи е идеален и е хубаво докато правиш някакъв цикал да си пиеш протеинче да си хапваш стабилно,но не да ядеш квот ти падне подбираи малко храните:)200мг протеин са много да ти кажа ли 80-100 е нормално ако пиеш по 200мг на ден ще ти излезе доста скъпичко:)а като свършиш цикала продалжаваи със креатин амино протеин трибулус за да запазиш постигнатите резултати айде успех :lol: и грешката е моя не е 10т ами 10мг на ден извинявам се много просто съм се объркал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1