протеин или гейнър ?

09.10.05
19:54

искам да кача маса, с бърз метаболизъм съм 1.82 70 кг. та се чудя кво да пия mass gainer на нутрим или pure whey пак на нутрим? и ква точно е разликата между протеин и гейнър като изключим, че в гейнъра има въглехидрати?  :)

09.10.05
21:50

ами само това е разликата.ако в менюто ти липсват въглехидрати-гейнер(почти само въглехидрати-70-80%)
ако ти липсват белтъци пюр уей(85% белтък)
голяма е разликата,ти си прецени

10.10.05
11:29

добре ама нали и в гейнъра има белтъци или не ? и за кво протеина и по-скъп  :D

11.10.05
20:55

Вземи си Mass Gaine,пробвал сам го и сам много доволен...За около 3 месеца сам качил 8кг е разбира се трябва си и стабилно хранене.  :wink:

11.10.05
22:43

[quote author=“valaraukarky”]добре ама нали и в гейнъра има белтъци или не ? и за кво протеина и по-скъп  :D

има,обаче около 10-20%,другото са въглехидрати и 3-5% мазнини.

В протеиновите изолати въглехидратите са около5% а мазнини “няма”.По-скъпи са,щото явно е по-трудно да ги докарат на вкус или нещо подобно(въглехидратите са по-вкусни от белтъците)

12.10.05
18:47

Обърни внимание на Жуниор на нутрим които е 53% суроватка а останалото геинер и други нещица !!! мисля че е добър от това което съм чувал за него не съм го използвал но имам намерения да си купя 1кг !

12.10.05
20:43

ахм ясно мерси за инфото  :wink: иначе съм решил да си зема pure whey на nutrima. от mass gainera съм доволен ама искам да пробвам и протеинче

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1