Питане 2

KA

10.10.05
20:32

каква е разликата при правенето на френска преса с крив и прав лост и с кой лост е по-добре!?

10.10.05
21:11

кривия лост намалява наторването в китката, а за натоварването на главите на трицепса нз

KA

11.10.05
14:45

да наистина при правия лост натоварването е повече при китките, но мисълта ми е еднакво ли натоварват трицепса правия и кривия лост

11.10.05
17:00

Абе прави си с кривия лост, на мен ми е по удобно и после не ме болят китките, като правя с прав лост и понеже китките ми са адски гъвкави и после много боли. Прави си с крив лост...

11.10.05
18:19

[quote author=“kakvo_stana…”]каква е разликата при правенето на френска преса с крив и прав лост и с кой лост е по-добре!?

Никаква .....ефекта в/у мускула е същия,но сваляш напрежението от китките и най-вече от лактите

12.10.05
15:09

Би трябвало, поне е логично да е така, да има разлика във активирането на различните глави на трицепса при изпълнение с прав и крив лост, защото все пак, макар и съвсем малко, се променя и хвата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1