Абонаментни планове

Ценови пакети, с които спестяваш време, усилия и пари. Фокусираш се над важните неща за твоето здраве, ние се грижим за всичко останало.

259 199 лв./месец

Всичко, от което имаш нужда, за да постигнеш целите си:

  • Eкип от помощници с над 20-годишен опит, пълно проследяване и подкрепа

  • Личен контакт по чат през приложението ни (или телефон)

  • Индивидуална и цялостна уелнес стратегия, по която ще се движим спрямо твоите възможности и ежедневие

  • Личен план за изграждане на устойчиви хранителни навици и умения

  • Програма за движение и тренировки, които да изпълняваш с желание, независимо къде спортуваш

  • Пълен достъп до всички материали, свързани с абонамента ти

  • Тренировки с личен треньор в залата ни в София (доплаща се от 79 лв. / месец)

Какво предстои?
Ще попълниш анкета, чрез която да научим повече за теб и твоите нужди. След това подготвяме плана и започваме!
BB-Team

Опитай без риск за 30 дни

Сигурни сме, че методът ни на работа е това, от което имаш нужда, за да постигнеш желаните резултати. Следвай инструкциите ни през първите 30 дни. Ако не е за теб, ще ти възстановим сумата за абонамента.

Губиш, само ако не се включиш.

Въпроси и отговори

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Запознай се по-подробно и с конкретния процес, през който ще преминем заедно.
Да, като форма на доплащане към абонамента. Провеждаме тренировки в залата ни в кв. Лозенец, гр. София. Ако желаете да се включите в тях, след избора на абонамента ще уточним детайлите.
Може да заплатиш абонамента по банков път или с карта. Възможно е ежемесечно заплащане, като въпросното става след избора на план и регистрация. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.
Да, но само за достъп до залата при провеждане на тренировки. В противен случай е необходимо е да закупите карта за самия фитнес център (не е част от абонамента ни).
Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.
Не. Работим изцяло онлайн и методът ни е съвместим, независимо в коя държава и часова зона си.
Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.
Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.
Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 6 месеца.
Имаш още въпроси?

Насреща сме да отговорим и да ти помогнем, така че абонаментът да стане неизменна част от твоето ежедневие.