Не съм писала от 2-3 дена през това време разходки с децата в гората,една тренировка с 5кг дъмбели от 21 fix extreme ,храната ок-яйца,месо,зеленчуци,обаче претърпях голям крах с един телешки билъон :( по принцип ми е много трудно да намеря телешки кокали за булъон-да не кажа невъзможно и оня ден влизам аз в кауфланд и гледам замразени телешки крака-лелеее как се зарадвах,чукам в нета -охоооо рецепти за супичка супер 8-) връщам се купувам ги -излезе ми 1кг и нещо 6лв -за сравнение телешкото в моята месарница е 9лв,слагам го аз в кроппота,варя го 24 часа,само дето не му баех,баси,вадя го ииии.......НЯМА ТАКАВА СМРАД,ХОРА (envy) ужасно мирише на мърша и лой,ама ужасно..вадя аз етикета ,гледам пакетирано от бг фирма,а произход Турция-кой го знае какво е и от какво е умряло....ужас.Кауфланд много ми паднаха в очите -аз от 2-3години нищо не купувам от охладените им меса -пълни боклуци са,ама след този случай направо ги забравям,че съществуват-много ми нараниха чувствата,поне си взех мелничката на делимано с бонус точки за подправки хихи пускам ви снимки на коледните си придобивки с малко позитивизъм да завърша поста-пак да кажа -имам си лост за набиране юхуууууу
Баща ми вчера ни подари 10-12 суджука,ама домашни -лелеее направо като дете се почуствах като му подаряват лакомства -СУДЖУКА РУЛС (rock)
Мнението беше редактирано от Мира на 22.12.15 10:09.
22.12.15
12:02
(rock)
Днес имах ужасяващо главоболие :( като се има предвид ,че пътите които ме е боляла глава през живота ми са може би не повече от 15-20,беше кофти тръпка-2 нурофена изпих.
Тренировката-обичайното баир-кардио и ден 19 от програмата на Емили -добре,че лек ден ми се падна днес https://www.youtube.com/playlist?list=PLq21OT59r6omn8irTx1MoYNCbmR6YP1qz
Храната -Много мандарини,омлет с гъби,сурова целина,парче суджук,бекон на фурна,зелена салата.
Добавки обичайните-забелязах,че пия цинк,магнезий и омега-3 с добавен Б комплекс на 100%покриващ дневната доза-сега се чудя дали не предозирам (dull) Бтата
Вчера се разбихме с милото (punch) качихме се на Карандила с децата-малкото 15кг го носихме на конче постоянно-3-4 часа преход с тежест се получи (muscle) много добре се натоварих .За храната изобщо няма да говоря -не ,че се тъпча с боклуци постоянно обаче си ям всичко( само тестото гледам да избягвам ,че изобщо не ми понася) и най -вече шоколааад (nlove9) голямата ми любоффффф хихи от началото на ваканцията трета бутилка уиски пием с милото 8-) изобщо ,не се тормозя излишно,мотото на празниците тази година е “без излишни терзания”-движа се ,спортувам,ям,забавлявам се ,щастлива съм- толкова ,никой не ме е върнал досега заради 4-5 излишни кг,ще отлабваме от 1ви as always хохо :D
Мнението беше редактирано от Мира на 28.12.15 10:53.
Реших сега по празниците да тренирам с минимални тежести и да наблегна повече на ХИИТ и функционалните тренировки със собствено тегло ,че с тези въглехидрати и сладко доста се напомпах : ( Вчера си сглобих такава тренировка :20мин калистеника https://www.youtube.com/watch?v=lvlEj3VyqAg -поизпотих се ;10мин ръце с 2,5гк https://www.youtube.com/watch?v=edjii2v9z-A после три кръга от:
-бедрени разгъвания на швейцарска топка-3х10
-лицеви до доле Twisted Evil 3х5
-набирания на лост с крака на стол изместен напред 3х10
бг клек 3х8
Сега запрятам ръкави и ще правя за довечера -шкембе чорба хихих (giggle) бляскаво ще е 8-) печени с кората картофи пълнени с шкембе,гъби,сметана,чесън и кашкавал,печен бекон на фурна,картофено пюре със сметана и синъо сирене ,крем брюле със сметана хихи,абе работата е там ,че набарах една сметана президент намалена на 70% (rock) литъра го взех за 3-4 лв иииии мисля тази НГ да е мнооого сметанова весело изкарване ви пожелавам ,забавлявайте се много ,целувки (nlove5)
Мнението беше редактирано от Мира на 31.12.15 12:13.
Честита нова година маниациии 8-) ,нека бъдем все по здрави,успешни,красиви и богати хихи Отчет за последния ден от новата година:
Вчера бяхме при родителите ми,обаче мадъра по едно време ми дойде твърде много и викам айде ще слезем в гаража с малкия да си покара колата( гаража е огромен и подземен) баща ми държи там едни дъмбели по 5 кг и си спретнах :
-тяга+клек-3х10
-арнолд преса-3х10
-напад+отпад-общо 10бр за всеки крак-3х10
-сумо клек с 10кг 3х10
повдигане на ръце встрани с дъмбели 3х10
повдигане на ръце нагоре с дъмбели 3х10
чуково сгъване 3х10
добре се получи хихи Thinking
Днес за първи път с едно две изключения се събудих свежа като краставичка без махмурлук(сигурен признак,че остарявам 35) метнах едно шкембе от вчера и си спретнах следната тренировка:
-обратна екстензия на швейцарска топка 5х10
-лицева опора 5х5
-коремни на швейцарска топка3х20
-бг клек на швейцарска топка 3х10
-пилатес 15мин
жалки опити за набиране на лоста
Мнението беше редактирано от Мира на 01.01.16 13:29.
За днес :
-15-20 мин теглене на шейна с 15кг тюфлече (nlove9) на бърз ход-изпотих се
-20 мин вело-интервално
-Емили Скай ден 17-долна част с 5 кг дъмбели и 10кг пудовка (rock) https://www.youtube.com/playlist?list=PLq21OT59r6onyeVzuxqjw0AGu6HewCqu5
Храната:
-белтъци със спанак и сирене
-бекон на фурна със салата от цвекло и морков
-десерт от чия,маскарпоне ,какао и банан
Не съм яла кофти сладко и не съм пила алкохол от нова година,замислям някакъв кратък фаст до 24 часа тази седмица-ениУан ъдвайс?
Мнението беше редактирано от Мира на 03.01.16 21:41.
За днес:
- 15мин йога с Лесли-ден 1 https://www.youtube.com/watch?v=zzonBs06mX8
-20мин интервално вело
-Горна част с 3х5кг дъмбели-40мин https://www.youtube.com/playlist?list=PLq21OT59r6omXKLzSy—TwObtquO0DQc4
Храната:
-Бекон на фурна ,ряпа и целина(сурови)
-Пилешко филе с кашкавал
-Домашен суджук1/2
-банан с 2-3 ч л маскарпоне и какао
1 чаша вино
Тренировката за днес:
[Корем от Емили https://www.youtube.com/playlist?list=PLq21OT59r6omn8irTx1MoYNCbmR6YP1qz
-20мин вело интервално
-5х5 лицеви ама както си требе- до доле (punch)
-повдигане на крак от позиция на четири крака със свито коляно с 7кг(2кг тежести на глезена и 5кг дъмбел зад коляното) 2х15 за всеки
—повдигане на крак от позиция на четири крака с 2 кг тежест
вечерта-15мин ден 2 от йога предизвикателство
тотал-1час
Храната: до два часа фаст по стечение на обстоятелствата,пих само смути от червено цвекло,ябълка,морков и мандарина,след тренировката-2 яйца,5-6 парчета домашен суджук,ряпа,сирене ,кашкавал;за вечеря пиУе с зеУе ,печена тиква със сладолед,една чаша ракийка,една вино и малко мастика(бях на имен ден (grin) )
Сл0жих ластици на лоста и се набирам, като се сетя -мноооого е якооо 8-) (muscle)
Мнението беше редактирано от Мира на 06.01.16 22:12.
Тренировката за днес:
-20мин вело-интервално
-45 мин долна част Емили Скай както следва:
клекове -2х15
бърпита-4х15
пистоли на един крак на пейка -4х12
хип тръст на един крак -4х12
клек с ритник назад -2х10
повдигане на крак в страни-4х10
15мин йога с Лесли част 4 от предизвикателството ( обожавам го (nlove5))
търкаляне с фоумролера
тотал 1:45 ( :(Мноого е беееее )
Храната:
-2 яйца,сирене ,кашкавал,ряпа,малко суджук
-малко суджук(3-4 парчета) малко сланинка ,ряпа маслини,сирене,капкавал
-бекон на фурна,салата марули,спанак,авокадово олио, зехтин,сирене,кашкавал;маслини;
-маскарпоне,какао,банан 8-)
Добавки
вит Ц,омега 3 ,цинк,пробиотици Лактофлор иииии новата супер стар в добавките ми еее Магнерот (rock) -днес си го взех,много съм доволна знам ,че е една от най-добре усвояемите форми и като сметнах не излиза скъпо
Мнението беше редактирано от Мира на 07.01.16 22:32.
Днес не ми е ден :( може да ме е гепил някой вирус,знам ли -аз по принцип,от както се взех в ръце ги изкарвам по леко почти не ги усещам,както и да е ,не ми беше добре нещо и към 3 часа зарязах всякаква работа и си подарих 2часа страхотен,релаксиращ,възстановяващ следобеден сън под топлото юрганче (hug) размазах сеее Иначе тренировкара-40 мин кардио на баира и 15мин пилатес долна част,после ще направя йога предизвикателстото 5ти ден май,че съм пристрастена(nlove4)
Храната:
до 2 часа фаст само смути от ябълка,морков,портокал,цвекло( това го пия сутрин от една седмица и все забрявам да го напиша)
свински дроб с гъби на тиган с масло и кашкавал,ряпа
бекон на фурна от вчера ,краставица ,сирене,авокадо
десерт от 2-3 лъжици маскарпоне,2-3- лъжички тахан,пълномаслено какао,банан,1/2 еспресо (олеее страхотно стана (cake) ама май прекалих 35 )
Добавки :вит Д,цинк,Омега,вит Ц,магнезий,пробиотик
Мнението беше редактирано от Мира на 08.01.16 20:34.
За вчера 45 мин кардио по баир.Храната -яйца ,дробчета,телешка яхния в крок пот ;)
Днес си купих TRX -мноого съм щастлива (rock) имам си вече толкова много джаджи за домашен фитнес,че на този етап ми е предостатъчно.
За днес тренировката ТРХ https://www.youtube.com/watch?v=YWhWPK6_XzM ден 5ти от йога предизвикателството с това лежерно темпо след 10 години ще съм мастър йога хаха :hahaha: шегувам се мноого ми харесва
Ханата :
Закуска-малко пържола с ряпа;
обяд: един бейлис
мисля да си забъркам десерт с маскарпоне,кашу,какао и банан
Тренировката вчера:
-скокове в/у 40см платформа 5х10
- ТРХ комплекс със акцент горна част (от прикачения файл-всички упражнения 3х10 повторения)
-бг клек на ТРХ 3х10
Храната:
-смути ябълка,портокал,мандарина,райска ябълка,грейфрут,червено цвекло;
-две яйца,малко сланинка,домашен суджук,краставица,сирене;
-една преречена питка от Била с масло ooooh!( препекох ги за децата на фурна ,обаче ги изгорих и я унищожих хихи с масло мммммм
-беконче на фурна
-печена тиква,маскарпоне,пълномаслено какао,над 100гр кашу пффффф свинска история,повече няма да купувам в големи количества
Обмислям възможността да си правя кълнове и да ги добавям към смутито.
Мнението беше редактирано от Мира на 13.01.16 09:07.
Тренировката
-45 минути тичане навън
Силова: https://www.youtube.com/playlist?list=PLq21OT59r6okTiwfVsHf8SVC5R4Z7svLW
Храната: смути,месо,яйца ,зеленчуци,кюфтаци с гъби и лук ,мастичка (wave)
Ох децата ми стопиха лагерите днес,много съм уморена -пускам филмче и се тръшкам (nrespect)
Мнението беше редактирано от Мира на 14.01.16 00:11.
Да се похваля от нова година не съм яла сладко,дори и черен шоколад,само банан с тахан и маскарпоне и сега вече ГРАМ НЕ МИ СЕ ЯДЕЕЕЕЕ -това е гоям напредък за мен,нов етап направо .
Храната вчера: закуска:
2яйца, зелена салата с зехтин,авокадово олио,сирене.кашкавал ,малко сланина и суджук;
обяд:печена чушка,3 кюфтака с гъби и някакъв зеленчук,но не помня какъв.
вечеря: бекон на фурна,зелена салата
Един измъчен десерт-пасиран кокос( толкова го белих и накрая грам не ми хареса,имаше вкус на сапун (envy) ) маскарпоне,банан,тахан
Обадиха ми се ,че малчо вдигнал температура на градината и не можах да тичам
Тренировката :
-тяга с дъмбели по 5кг-30-20-10бр
-румънска тяга на един крак с дъмбели по 5кг-30-20-10
-гребане на пейка с 5кг-30-20-10
-туст с тежест от стоеж-30-20-10
-коремна преса с тежест от 5кг на швейцарска топка -30-20-10
Мнението беше редактирано от Мира на 15.01.16 10:46.
Днес от сутринта-кафета, чистене,лекарства,инхалации,домашни,перални,гладене,закуски,мусака и чак на обяд като се поспрях и като се поогледах-леелееее (envy) ми аз съм станала като някоя лелка бееее,толкова бях потресена от себе си,че в знак на вътрешен протест си сипах една голяма мастика :D (d).
Днес малко се разочаровах :/ не съм спирала да тренирам от месеци предимно с тежести на собствено темпо,базови упражнения и днес пуснах за разнообразие БР на Джилиян девятката -ми не можах да я изкарам :( задъхах се,изостанах и на 15тата минута я зарязах -ще взема да вкарам един път в седмицата такъв тип тренировки,по кондиционни ...
Иначе вместо това направих:
20мин вело
горна част на трх-10мин
пилатес 30мин
Храната-омлет с гъби,малко печена наденичка кълцано месо,едно кюфте,протеинов шейк-изобщо не ми се яде,даже мисля да не вечерям-ще си направя десерт с банан,маскарпоне и какао и това ще е .
Мисля да си сипя пак,дребния заспа рано-рано дъщеря ми е при майка ми ,пускам си филм и релакс 8-)
Вижте малчо какво приложение намери на TRX-а умрях от смях :D
Мнението беше редактирано от Мира на 17.01.16 19:30.
За вчера КРАЦЕ (grin):
Четири кръга с дъбмели 10кг:
-клек -10бр
-клек с напади и на двата крака 10бр
-ритник назад от четири крака с 5кг зад коляното-15бр
-сгъване на 2 крака с ластик вързан за опора от легнало положение ( как го измислих само)
-отпади -10бр
днес имам супер приятна мускулна треска (nlove4) (muscle)
Храня се добре,обичйното-яйца,месо,зеленчуци; (cake)сладко-правя си банан с 2-3 лъжички маскарпоне,тахан,кокосови стърготини,какао -обичайното.Пия протеинов шейк след тежка тренировка.3-4 кафета еспресо и вечер една мастика задължително (d)(спрях виното временно-нещо не ми беше добре от него напоследък)Добавките ми свършват,остана ми само вит Ц ,днес ще си взема поне Магнерот .Някакъв вурус ме е хванал -борбата е от 2-3 дена (envy) дано мине така леко.
Мнението беше редактирано от Мира на 19.01.16 09:17.
23.01.16
Последните 3 дни не съм тренирала от мързел- единствено оня ден направих 15 мин пилатес ,а вчера сто клека със собствено тегло и още 30 мин любими упражнения с3кг гири-хип-тръст на един крак ,разтваряне на крака с ластик от легнало положение,повдигане на крака нагоре,коремно с тежест,кръгове с крак ,повдигане на крак нагоре от странично легнало положение и др.....
Храната-обичайната -месо,яйца,зеленчуци ,маскарпоне,банан,тахан нищо не ми липсва,харесва ми,сита съм.
24.02.16
Вчера тренировката:
-клека+арнолд преса по 10бр
-тяга по 10бр
-напъди/отпади по 10бр
-джъмпинг джак-2бр+клек 1бр-и трите по 10бр
-повдигане на ръце в страни по 10бр
-повдигане на ръце напред по 10бр
-гребане с две ръце по 10бр
5 кръга общо с дъмбели по 5кг
и вечерта 20 мин пилатес с швейцарска топка
https://www.youtube.com/watch?v=mcc0x-pqjDM
Храната -яйца,месо,зеленчуци-няма грешка
казано от Sanya на 24.01.16, 12:51:
казано от Мира на 24.01.16, 09:48:
24.02.16
Живееш в бъдещето Мирке (giggle)
(giggle) Реших да пробвам най-новите футуристични тренировки хаха модерна работа 8-)
Мнението беше редактирано от Мира на 24.01.16 23:51.
За вчера тренировката-Body Revolution 6 -35 мин силова тренировка с гири 2,5 и 5кг и ластик ,комбинирана с кардио интервали по 1 мин .Храната 2 яйца ,овче сирене,червено цвекло;за вечеря свински гърди на фурна и салата айсберг с яйца ,сирене и маслини
Почнах пак малко вода да пия-трябва да се надзиравам :(! От добавките ми остана само магнерот трябва да презаредя !
PS: Забравих да пиша и 15 мин йога вечерта и 3х5 мобилити упражнения
Мнението беше редактирано от Мира на 26.01.16 09:55.
Днес тренировката -двуразова-15 мин интервално кардио комплекс
-силова долна част със собствено тегло и швейцарска топка:
-клек с отскок-3х15
-бърпи с отскок 2х10
-клек с швейцарска топка на стената -4х12
-повдигане на дупе с швейцарска топка от легнало положение-4х12
-обратни екстензии на шв т =4Х10
-Бг клек 4Х10
-планински катерач с плъзгачи -4Х12
-ходещ напъд с извиване на торса в страни с тежест -4Х10
Храната:
закуска 2 яйца,краставица,печена чушка сирене,вечеря: бекон на фурна салата айсберг със сирене;след тренировката:протеинов крем -шоколадов протеин,банан,маскарпоне,комосови стърготини,какао :)
4-5 кафета ( :( много са знам) 1-2- мастики8-) 1,5 л вода ( малко е ....)
добавки: магнерот 500
Вчера почивка;храната оскъдна-2 яйца ,печени чушки и сирене за закуска и чак вечерта 1 1/2 телешка пържола и някакви гадни домати (puke),малко маскарпоне с какао и мед .
Днес тренировката: 35мин разбиващ пилатес с ластик -3 -4 км градско с пежо петстотин и пеш и неспортни обувки :( гроги съъъъм (yawn)
Храната-пак яйца и чушки и за вечеря кюфтенца от телешко и агнешко -страхотни бяха (rock) и зелена салатка .
После ще си забъркам и десертче -маскарпоне,банан,какао....обичайното
Вече започвам трети месец водене на дневник и редовни тренировки и един месец абсолютно чисто хранене(без боклуци,захар и брашно,почити никакви картофи и ориз) и задника ми изглежда значително по-добре :*
Мнението беше редактирано от Мира на 28.01.16 21:25.
Вчера направо се размазах -вкарах нов иновативен подход -комбинирах-ХИИТ с ТРХ и интервално вело-по около 4 мин всяко едно с редуване-35мин ТРХ+ 15мин ХИИТ+ 25мин интервално вело с 10мин завършващи мазалооо стана (muscle) днес имам мускулна треска на места където не подозирах,че има мускули хихи
ТРХ https://www.youtube.com/watch?v=9qoqDwJBVCs
ХИИТ https://www.youtube.com/watch?v=_9Wls5hni0E
Храната беше супер яйца ,салата дробчета ,вечерта направих шоколадова тортата без брашно и захар- с фурми,какао,яйца,маскарпоне -стана невероятнаааа (cake) (nlove9)
Пускам ви малко снимки да точите лиги хаха (grin)
Мнението беше редактирано от Мира на 30.01.16 22:08.
За вчера тренировката:
Пилатес:15мин крака
Силова горна част: с 5кг дъмбели и гири за кикбековете-3кг:
-лецеви-2Х10
-повдигане на дъмбели от швейцарска топка -4х12
-трицепс кикбек -4х12
- тяга с 10кг 4Х15
-наклони в страни с 5кг 4х16
-повдигане на дупе от легнало положение с краката на горе(за корема) 4х15
-повдигане едновременно на ръце и крака от легнало положение с 4кг гири -2х10
-планински катерач с туист на колаяно към с/у положна страна
Храната:
закуска : яйца с чушки сирене ;печена сланинка на пергамент (nlove4) салата айсберг
вечеря-печен бекон със салата марули,сирене ,маслини
Ох и за десерт изпекох мега,супер, хипер яки мъфини брауни от фурми,ленено брашно,черен шоколад 75%,какао и 6 яйца (nlove9) пекнах ги за 20мин на 150 и отгоре ги намазах с 1/2 от шоколада с маскарпоне .....въйййййййй :P
Мнението беше редактирано от Мира на 01.02.16 11:30.
За вчера тренировката кардио по пресечен терен -45мин .Храната яйца,бекон на фурна,риба,зеленчуци.
За днес храната: едно яйце,биволско сирене,масло,сланинка,маруля два портокала една ябълка,протеинов шейк след тренировка,съомгова пастърва на фурна и зелена салата.
Тренировката
5 мин ХИИТ за загрявка
долна част със собствено тегло:
-клек с отскок 3х15
-бърпи с плъзгане на краката-3х12
-звезда плъзгач 3х12
-степ ап на диван с дъмбели по 5 кг-3х12
-бг-клек 4х10
-катерачи с плъзгачи 2х20
-катерачи с плъзгачи с крак изнесен в страни 2х20
8 мин ХИИТ за финишър (muscle)
Добавки-вит Ц ,магнезий,цинк,умкалор и парагрип профилактично
Малчо вчера вдигна темп през нощта-явно го е гепил вируса-не съм спала и май и тая нощ няма да се спи- не пада и не пада (dull) давам нурофен,хексалгин,хладни душове,чорапи с белтък,сода оцет...цъ под висока темп имам в предвид към 40 градуса ,не за някоя температурка 38 да се шашкам,пък и аз лесно не се шашкам нооо сега ...не знам какво да правя такова нещо не ми се е случвало-тежка нощ ще е ....баси (sweat)
П.С. Забравих да кажа ,че имам 3см минус в талията за период от месец (rock) ,това съвсем случайно го открих,по принцип не се следя даже не се и тегля,правя каквото трябва пък да става каквото ще,ама се изкефих деее 8-)
Пускам ви снимка с закуската и сланинката :*
Мнението беше редактирано от Мира на 06.02.16 00:39.
Гепи ме и мене грипа :( от вчера след закуската нищо не съм яла само малко ябълка ,само лежа цял ден ,сега съм малко по добре нямам температура и усещам леки наченки на глад ,но няма да ям,организма ми се възстановява най-добре при глад -изпитано е ! Бях се запасила с месо -сега ще трябва да го хвърля-жалко ;(
Мнението беше редактирано от Мира на 07.02.16 20:19.
Днес билков чай,две ябълки,един портокал,смути от джинджифил,морков,цвекло,ябълка,коприва,магданоз-сложих и малко авокадово олио за да има малко мазнина за мастноразтворимите витаминчета и го излоках хаха (whew) не е да бест тейст евър ,обаче много ме вдигна и сега съм шест хаха -планирам да гладувам до утре на обяд за да се възстановя напълно-гладувам силно казано ям плодове,зеленчукови смутита,сега си правя булъон от пилешки сърца и воденички,които мисля да си хапна утре след фаста (grin)
Допълвам за вчера малко нещо като раздвижване -40мин вело интервално,докато гледах едно сериалче-скромно ,но от сърце -за след 3 дневен грип и гладуване беше зареждащо 8-)
Днес се храних- първо чаша булъон и към 4 часа следобяд пилешки сърца на фурна с масло и кашкавал с кисели краставички домашни и малко маслини-стана ми леко тежко,въпреки,че не ядох много ,но за след 3 дневен глад е нормално,за първи път от дни пих и две кафета-беше хубаво (coffee)
Имах и планове да тренирам малко тежко (muscle) но малчо още не се е оправил от грипа-има температура и е супер отпаднал,само спи или дреме-много ми е притеснено и не ми е до тренировки-евентуално малко вело пак по късно
Мнението беше редактирано от Мира на 09.02.16 20:22.
Днес сглобих някаква тренировка-малко разпокъсана в деня,но като се има предвид обстоятелствата съм много доволна (punch)
-100клека с 10кг
-3х15 гоблет клек с пудовка от 10кг и изтегляне на ръце към брадичка.
-3х10 напади с 10кг.
-3х10 гребане с 10кг.
-колене към гърди на швейцарска топка 3х10
-10х5 лицеви
-коремни с тежест 10кг 3х10
-обратни екстензии на швейцарска топка 3х10
-хиптръст с пудовка 3х10
-3х10 тяга с пудовка
Това е ако нещо не съм забравила.
Храната:
-две яйца варени,биволско сирене,маслини,кисели краставички,чаша булъон
-протеинов шейк след тренировката
-една ябълка
още не сме вечеряли ,но планирам пилешки сърца и воденички от вчера със зелена салатка .
П.С .
Да отбележа ,че след 3дневният фаст и грипа не съм загубила сила и имах много енергия,яко имах възможност щях още да си потренирам.
Мнението беше редактирано от Мира на 10.02.16 22:17.
10.02.16
19:25
О, моля те. кого пъдиш с тези “напЪди” ? :D Напад , от “нападам”, демек :)
Видях, че ползваш олио от авокадо. Някакви отзиви, има ли вкус всъщност? За какво може да се ползва, освен храна, разбира се - маски, кожа? Скрила съм в хладилника едно мини шишенце и не смея да го отворя, защото беше невероятните 15-20 лв за 250 мл.
Мерси за поправката редактирах ;) А за олиото-вкуса му е неутрален , не е нещо след което ще си оближеш пръстите ,добавям го към салати заедно с зехтин,а освен това си мажа косата-връхчетата и за маска и кожата-за козметични цели е супер.Взех го от Лидъл аз-за 10 лв,сега по коледа.
Явно стреса последните дни с непадащата 40 градусова температура на сина ми си каза думата и в момента който се почуства по добре аз се склъопах (whew) днес излизахме и като се прибрахме следобяд легнах за малко и не станах два часа от дивана хаха размазах се (yawn) Реших да се поглезя с въглехидрати по принцип не употребявам хаха но днес е изключение -1 1/2 чиабата -хлебче с маслини,сирене,кашкавал маслини,лютеница,горчица-мислех да правя телешки кюфтета ,но просто ме домързя пък и ми се прияде хлебче и не съжалявам .В спестеното време направих една тренировка -35мин пилатес с ластици-много ми харесва как добре ми влизат такива изометрични натоварвания след ден с тренировка с тежести-някакси хем релаксират,хем тонизират мускула.Решила съм да редувам
-силова долна част
-пилатес
-силова горна
-йога
-кръгова за цяло тяло или кардио или нещо по избор
-ТРХ
След тренировката-масаж със суха четка,топъл душ,фоумролване и сега черен шоколад с вино и някакъв много як испански трилър.Яко (rock)
Мнението беше редактирано от Мира на 11.02.16 23:59.
Привет -мривет (wave) -вчера така и не се наканих да тренирам,паднах в боя рано,рано -към 8 ми се приспа и не се съпротивлявах изобщо сложих си пижамката и се паркирах на диванчето (yawn) (d) отворих си пакета с фурми за тортата хаах :D и си сипах едно домашно винце,има дъх на горски плодове,може и да е есенция ,но е хубавоооо (nlove4) Това е! Пиша го БЕГАЛ ,цялата умора ,притеснение и грип от предната седмица си казват думата -трябва ми възстановяване...
Храната:
Закуска: омлет с коприва и сирене,зелена салата
Вечеря: телешки кюфтаци с салата от морков и червено цвекло
десерт -две шепиЧки фурми (hug)
Това е за вчера ,днес още пия кафе и ще правя шоколадови мъфини-браунита (rock) и после ще ъпдейтна с снимки и тренировка (а,дано)
Обичам събота (nlove5) Бай засега!
Мнението беше редактирано от Мира на 13.02.16 09:51.
Днес първа тренировка от няколко дена почивка:
2кръга от
-клек +арнолд преса с 10кг -10бр
-ски-клек + трицепс кикбек с 10кг -10бр
-ХИИТ странични скокове
2кръга от
-напади с чуково бицепсово сгъване -14бр
-гръдна преса с 10кг на земя с повдигнато дупе
ХИИТ 3х10 бърпи с подкок
2 кръга от
-повдигане на дъмбели в страни и напред-по 5 кг-10бр
-тяга + reverse fly ( пффф това не знам как се казваше)
ХИИТ: 3х10 клек с отскок
20 мин вело
Храната :
-телешки бургер,яйце на очи,сирене
-джоланче с картофки на крокпот -8 часа къкрило :D (rock)
Днес ми дойде,раздразнителна съм,но направих лекичка тренировка и се почуствах по-добре.
20 мин ръце с леки 2кг тежести
https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI и това https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI
пилатес с ластик https://www.youtube.com/watch?v=iP7Dt_0UkYw и 15 мин пилатес класически за долна част.
15 мин част 6 от йога предизвикателството на Лесли https://www.youtube.com/watch?v=BzmxPvv1c7I
Храната: закуска яйца-3,сирене,малко месо от джолана от вчера и сланинка :) маслини
На вън седнахме на кафенце с малкия( в къщи си е още) и брат ми и взех на него мляко с ориз и по един крем карамел за нас,обаче се оказа ,че брат ми вече не ядял сладко и познайте кой изяде и двата карамелааа :hahaha: (coffee) пих капучиноо ,имаше слънчице беше хубавооо и сладко (cake) (sun)
После в къщи изядох още 2 вафли,малко от всичко в хладилника и шкафовете,вино, две шепи фурми и така .....-товаа е от мен сладко и от сърце (nlove5) (hug)
Мнението беше редактирано от Мира на 17.02.16 23:39.
Днес лекичка тренировка :
лицеви-4х12
-гръдни преси -4х12
-военна преса 4х12
-гpeбaнe oт ceдeж с kaбeл 4х12
-гребане с дъмбел 4х12
-вертикално повдигане на дъмбели 4 х12
20 мин кардио интервално вело
Храната -закуска яйца сирене ,чушка,домат,сланинка,кашкавал
вечеря: телешка пържола с зелена салата
една сусамка,шепа фурми,3 кафета,2 чаши вино,1/5 вода,шоколадов протеин след тренировката.