Не точно дневник

Прескочи до:

10.02.16
08:58

казано от Елена на 10.02.16, 08:53:

Нали ги знаеш четирите сезона:
пролетна умора, лятна летаргия, есенна депресия и зимен сън. ;)

Ако са ти такива сезоните (или ако дори на шега го напишеш), значи нещо генерално не ти е ок.

10.02.16
09:02

На шега го написах, разбира се, а обобщението ти не е на място.

Допълване: Маргарита, уважавам знанията ти, но възприех коментара ти като не особено приятелски, да го кажа меко. Мисля, че като цяло съм толерантен човек, но не бих толерирала опити за лични нападки/”обобщения” от когото и да било.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.02.16 14:13.

10.02.16
13:49

Това съвсем не беше лична и дори не беше нападка.
Исках да кажа, че подобно изказване (дори в кръга на шегата), не би хрумнало на здрав, активен човек, а би излязало от устата на мързелив човек без воля за живот.
Ти от 9:05 до 13:35това ли мисли само? :)
Много обидчиви сте станали всички. За да се обидиш на нещо, първо трябва да си се разпознала в него. Ако си се разпознала, значи съм била права и вместо да се обиждаш, вземи направи нещо за да се променят нещата.
Не разбрахте ли че изобщо не пиша за да обидя когото и да било, а си изказвам мнението, както всеки друг потребителна форума?! Ако искам да обиждам, използвам думи, които на момента ще бъдат модерирани.

10.02.16
13:51

Хаха, признавам, че ми стои в акъла от сутринта. Възприех го като несправедливо.

A шегата, от която ти си направи извод, се мотае във Фейсбук не знам от кога. Разбрах гледната ти точка иначе.

Мнението беше редактирано от Елена на 10.02.16 14:00.

10.02.16
14:07

Не всеки човек има физическата възможност да виси във ФБ по цял ден и да знае всичко що се излива там.

10.02.16
14:09

казано от Juls на 10.02.16, 14:07:

Не всеки човек има физическата възможност да виси във ФБ по цял ден и да знае всичко що се излива там.

И не би трябвало. ;)
ПП: Прекалено много време хората прекарват на компютъра и се влияят и обиждат от думите на хора, които вероятно никога няма да видят. Прекалено малко връзка е останала с реалния свят и живите хора.

Мнението беше редактирано от Margi на 10.02.16 14:16.

10.02.16
14:42

Аз пък ако мога ще заспя зимен сън и ще се събудя чак пролетта (за пролетната умора :D ) главно защото не обичам зимата, варненските сняг и вятър, калта, кишата, леда. Страдам си от 2 от 4, но то си е нормално за интровертната ми природа и заради това не се обиждам на “има нещо генерално сбъркано в теб” - има, даже го и писах като поднових дневника :D
Иначе, съм съгласна с последното мнение - хората твърде навътре вземат думите на други хора, които не познават. Аз съм се познавала в нечии нападки до момента, в който осъзная “бе, к’во пък толкова му се вързвам на тоя/ тая, сигурно наистина съм такава - я, чакай да поработя върху това”

11.02.16
08:55

10 2 2016

Храна:
-яйца, банан
-варени картофи, краставица, извара
-3 сухи пасти
-чиа
-леща, Айсберг
-5-6 бисквити роден край с нутела (тая нутела няма да свърши скоро)

ТРЕНИРОВКА:

3 кръга от:
-набиране подхват RB - 10, 8, 8
-10 лицеви опори
-5 корем от вис
-10 кофички на пейка
-15 клека СТ
-набирания RB - 8, 7, 6

Notes: Нищо интересно за деня, двете оздравяхме вече, но май щели да обявяват грипна епидемия във Варна ,та малката седи вкъщи още. Виждам я, че й е скучно, но няма как за сега. Гледам вечер да й измислям игри. Уви, не проявява грам желание и интерес да тренира нещо с мен

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 11.02.16 09:05.

12.02.16
08:40

11 2 2016

Храна:

-3 яйца, банани
-ориз с маслини, гъби и пипер, Айсберг, извара
-5-6 бисквитки роден край
-леща, айсберг
-5 бисквитки с нутела, 7-8 бонбона*

чаша червено вино

ТРЕНИРОВКА:

1. Мъртва тяга - 4 х 10
2. Гребане с лост - 4 х 12
3. Лег - 4 х 12
4. Раменни преси от стоеж - 4 х 12
5. Вертолет - 4 х 10

Notes: *виновата! за бонбоните. Днес получих приятна изненада в офиса. (F) А както знаете - имам слабост към всичко със съдържание на захар и вредни въглехидрати! Изобщо няма да се оправдавам, просто ще си ги описвам и тях. Цяло чудо е, че не им се нахвърлих на всички наведнъж. Ахилесовата ми пета, какво да се прави. Следвам старата максима - Ако не можеш да устоиш на изкушението - отдай му се.

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 12.02.16 08:46.

Петко Страшника

12.02.16
22:38

а така момеее!!! нахрани целулитаа!!

13.02.16
01:03

Съжалявам, че ще те разочаровам, но целулит няма! Авторката на дневника е една от най-стегнатите и поддържани майки, които познавам.
Тролският ти коментар не минава... Въобще не знам защо още те търпят модераторите

казано от Fallen на 13.02.16, 01:03:

Въобще не знам защо още те търпят модераторите

Не може да се смогне на троловете :D

Политиката, освен при пряка обида, в дневниците да се чисти само по желание на автора, е все така стриктно прилагана от екипа :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 13.02.16 09:55.

Петко Страшника

13.02.16
15:19

казано от Fallen на 13.02.16, 01:03:

Въобще не знам защо още те търпят модераторите

Защото съм Петко Страшника! Революционер, войвода и национален герой!! А ти кой беше?

13.02.16
16:26

Ти ни сплаши бре, войводо незнайна...

13.02.16
16:26

Е*@си, изчезна за няколко часа и нови драми в дневника. Петко, мерси за пожеланието - храня го предоволно целулита. Даже има запитване от негова страна към теб - ако имаш излишна храна  да му услужиш ;)
А, да - и не бери грижа толкова - нали не си принуден да го гледаш ;) Гледай си твоя задник по-добре.

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 13.02.16 16:37.

Петко Страшника,
не знам каква ти е целта, но от момента, в който си се регистрирал тук не си спрял да пишеш подобни “смислени” мнения в дневниците.

Следя те и въпреки че нямаш пряко нарушение, доста често си на ръба.

Ще помоля за спазване на добрия тон и също така, ако смяташ да ми отговаряш, пиши ми на лично съобщение, а не тук. :)

13.02.16
20:12

12 2 2016

Храна:
варени яйца, банани,  бейби картофки, Айсберг, извара, боб, бонбони и бисквити за целулита ми

ТРЕНИРОВКА

1. Преден клек - 4 х 10
2. Тяга с прави крака - 4 х 10
3. Ходещи напади - 4 х 12 /на крак/
4. КВ Руски суинг - 4 х 15 @ 12 кг

Notes: силата ми никаква я нямаше, но през деня толкова се ядосах, че реших, че трябва да тренирам като се прибера, за да се успокоя. Все по-рядко се ядосвам на глупостите и действията на хората, но когато в случката са замесени и други хора, а несправедливост е проявена спрямо мен, а всички 40 човека се ползват с някакви привилегии - е, трудно ми е да си удържа нервите. И не ме дразни толкова самото действие, колкото жалкото безсмислено и фалшиво “съчувствие” на останалите.

14.02.16
13:36

13 2 2016

ТРЕНИРОВКА

3 кръга от:
-9 набиране подхват RB
-10 лицеви опори
-10 повдигане на крака от лег за корем
-10 кофички на пейка
-набирания RB - 8 6 6
-15 клека СТ

Notes: не успях да се наспя, уж почивни дни.. малката вдига температура от петък насам всяка вечер, а личната е на работа чак в понеделник. Притеснява ме факта, че уж оздравя, а две седмици по-късно отново вдига темп. Дано не се усложни, че настръхвам само като се замисля за всичко най-лошо

14.02.16
21:17

14 2 2016

Храна:
палачинка яйца и банани
баница домашна
ориз с лапад, яйца, салата Айсберг

ТРЕНИРОВКА
почивка

Notes: обикновен лежерен ден, дочитам си книжката и мятам следващата, че Reading Challenge-a ми в Goodreads е 100, а всичките книги, които си набелязвам са все с по над 200-300 страници :D
Който пие - наздраве! Който.... айде тука ще замълча, че много грубо ще стане :D

казано от Absolut Illusion на 14.02.16, 21:17:

обикновен лежерен ден, дочитам си книжката и мятам следващата, че Reading Challenge-a ми в Goodreads е 100, а всичките книги, които си набелязвам са все с по над 200-300 страници :D

Остави се! Аз съм изплющяла 150 броя! :D

15.02.16
06:56

То и аз писах 150 в началото, но като видях с какви темпове се движа реших да не се правя на много умна и ги промених :D

16.02.16
09:12

15 2 2016

Храна:
много шоколадови бонбони (двама рожденика в офиса)
3 варени яйца, ориз с гъби, салата Айсберг
ориз с лапад, извара, Айсберг
бисквити с Нутела
3 кафета за деня с много захар

H2O - 1 л

ТРЕНИРОВКА:
1. Набирания RB - 10, 8, 8, 6, 5
2. Трапец с лост - 4 х 12
3. Лег - 4 х 12
4. Раменни преси от стоеж - 4 х 10
5. Вертолет - 4 х 10
6. Корем от вис - 4 х 6

Notes: от  вторник започвам 6-дневни пости, които се състоят в неядене на сладко. Казах! До неделя. Напълно постижим срок, да си тествам волята. Горкия ми целулит ще страда от глад, но аз съм злобна и няма да го нахраня :D
С малката бяхме на лекар - казаха, че ако вечерта вдигне пак температура АБ няма да й се размине. Благодаря на вселената, че й се размина. Кърмата дето яде сума време си оказа влияние за силния имунитет. Пък който каквото иска да ми приказва, че не била задължителна и за какво му било на детето като има и АМ :D
Едно хубаво за сметка на едно лошо. В света има баланс - вкъщи също. Спука се тръба и всичко стана мазало. Сега няма вода и няма майстор. Трябва да умувам на кой от всички с координати в Интернет да се доверя. Драма мама! Бях длъжна да вкарам - да порадвам окото на форумните тролове ;)

17.02.16
08:53

16 2 2016

Храна:
-ориз с гъби, извара, Айсберг, леща, още извара, краставица

ТРЕНИРОВКА
1. Клек - 4 х 10
2. Step ups - 4 х 10
3. Бг клек СТ - 4 х 10
4. Тяга с прави крака - 4 х 12
5. Глутеус ритник СТ - 4 х 20
6. Глутеус мост - 4 х 15
7. Сгъване за бицепс с лост - 3 х 12

Notes: сутринта влязох в офиса и като се огледах за закуската видях, че е останала в нас т.е. минах без закуска, малко фотосинтезирах до обяд...
Моят Ден 1 от експеримента без сладко мина успешно (devil) Реално страшно става като наближи ПМС-то

18.02.16
08:52

17 2 2016

Храна:

-3 яйца, банан, половин кифличка със сирене
-ориз с лапад, извара, 2 домата
-леща, извара, 1 яйце, Айсберг

H2O: около литър

ТРЕНИРОВКА

3 кръга от:
-набиране подхват RB - 8, 8, 7
-10 лицеви опори
-10 сгъване за корем от вис
-10 кофички на пейка
-набирания RB - 8 7 6
-15 клека СТ

Notes: Пак имаше рожденик в офиса, но беше така любезен да донесе и солено, а не само бонбони - това обяснява половината кифличка със сирене, така че Ден 2 без сладко мина също успешно!

19.02.16
08:49

18 2 2016

Храна:

-3 яйца, банан
-ориз с лапад, извара, зелена салатка
-чиа
-леща, Айсберг

H2O: 1 l

ТРЕНИРОВКА:
1. Мъртва тяха - 4 х 10
2. Набирания RB - 10 7 6 7
3. Гребане с лост - 4 х 10
4. Лежанка - 4 х 15
5. Раменни преси от седеж - 4 х 12
6. Вертолет - 4 х 12
7. Корем от вис - 3 х 10

Notes: Честно, не разбирам какво не ви харесва в тренировките ми - даже няма тренажори или пътечки. Странни мъже! (dull)

Промених името на дневника, че горките, някои от вас сигурно се отказват да четат женския раздел. Видях, че беше спрегнато името точно на моя дневник. Малцина са онези, които го следят, защото ако бяха повече щяха да знаят защо се казва Drama queen. Майната му и без това не ме кефеше, та си връщам името от зората на дневника.

Втора бележка: ясно е, че без цел тоя дневник няма прогрес и смисъл. Първата беше да спра сладкото, но това по мое мнение не може да бъде цел. Та, сега е момента да я дефинирам: целта ми на този етап са набиранията с ластика - 5 серии по 10 набирания. Предполагам и тренировките трябва да структурирам по различен начин. Работя по настоящата схема няма и месец и за сега съм доволна, но може да пипна тук там по нещо. Но понеже знам, че всички влизате и четете, за да се заядете за нещо не очаквам съвети. Който реши - добре е дошъл ;)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 19.02.16 08:54.

19.02.16
09:25

Дневниците на мрънкащите сякаш пък са за чудо и приказ ...

19.02.16
09:34

казано от ME4O_TURIST на 19.02.16, 09:25:

Дневниците на мрънкащите сякаш пък са за чудо и приказ ...

Да бе, ясно, но и тук важи приказката “Кучета и котки може, прасета - не”, т.е. могат да се заяждат, но не хващат самоиронията на човека в дневника. Даже мога да се обзаложа, че въпросния, който вкара името на дневника ми в твоя изобщо не си е направил труда да прочете дори един мой пост, но пък генерализира веднага. Смешно ми стана :)

19.02.16
09:44

Стели, почти 100% убедена съм, че Олег нямаше твоя дневник предвид, а използва името му като събирателно за голяма част от дамските дневници (включително моя, в който имаше период, в който можеше да се прочете предимно за кърмене, детски болести, детска храна, моята храна и беше далеч от спортен дневник, макар да смятам, че всеки има своите периоди..).

19.02.16
09:50

Но аз не се чувствам засегната :) Който иска - чете, който не иска - негова работа. Просто ми се наби в очите. И аз съм човек и имам навика понякога да се хващам за някои думи и да пропускам основното :)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 19.02.16 09:51.

19.02.16
10:07

А, не, не, не смятам, че си засегната - казвам го заради това, което си написала за промяната на заглавието :D А иначе и аз съм на мнението, че тук има място за всички, че всеки може да избира да чете каквото го кефи, че всеки има право на своя “драма куин” период. че, видно от количеството различни персонажи, взели участие, тук има достатъчно много хора, които да пишат и да четат.

19.02.16
10:20

Използвайки грешна терминология/ съвсем умишлено/ съм допуснал да те засегна лично, което със сигурност не съм искал, извинявам се. В постът ми със сигурност нямаше никакви лични нападки към когото и да е било, а единствено мое лично виждане и мнение, поради причината, че обликът на форума, за който обяснявах няма как да бъде придобит чрез един, двама, трима, четирима потребители или едно, две, три, четири или пет техни мнения.  Иначе всеки има право да пише и публикува, каквото му е на душа и сърце, стига да не обижда.  Просто се измества спортния фокус на форума, точно това, което мен ме интересува. Но както се казва един тип потребители едни интереси, друг тип други. Иначе следя ти дневника още от както тренираше с Вик, след това започна  с тичането и така.
По-здрава, по-силна, по-бърза!!!

19.02.16
10:32

Както казах вече - не съм се засегнала ни най-малко. Съфорумеца Петко разбуни духовете - всеки, който искаше да каже нещо го направи. Едни са се засегнали, други не чак толкова.
Иначе с бягането си разчистихме сметките точно за един месец. Това не е моят спорт, не ми харесва да тичам и явно подсъзнанието ми го усеща, защото се контузих при двата опита да се подготвя за някакъв по-дълъг пробег

20.02.16
10:05

19 2 2016

Храна:

- 3 яйца, банан
- варени картофи, зелена салата, извара
- чиа
- леща, Айсберг

1 л вода

ТРЕНИРОВКА:
1. Набирания RB- 8, 8, 6, 5
2. Преден клек - 4 х 10
3. Ходещи напади СТ - 4 х 12 /на крак/
4. Хип тръст с лост - 4 х 12
5. KB Руски суинг 12 кг - 3 х 12
6. Кофички на пейка - 3 х 10

23.02.16
08:41

20 и 21 02 2016

без тренировки

22 02 2016

ТРЕНИРОВКА:
1. Набирания RB -8, 9, 9, 6
2. Гребане с щанга - 4 х 10
3. Трапец с лост - 4 х 10
4. Лег - 4 х 12
5. Раменни преси от стоеж - 4 х 10
6. Вертолет - 4 х 10

24.02.16
08:58

23 02 2016

1.4х10:
  Клек с широк разкрач
  в СС с:
  Step ups с ритник напред /на крак/
2.4х10:
  Бг клек /на крак/
  в СС с:
  Тяга с прави крака
3.4х20:
  Глутеус ритник/на крак/
  в СС с:
  Глутеус мост
4.Бицепсово сгъване с лост - 3 х 12

25.02.16
09:08

24 02 2016

ТРЕНИРОВКА

3 кръга от:
-набиране подхват RB - 8, 8, 6
-10 лицеви опори
-10 повдигане на крака/ лег за корем
-10 кофички на пейка
-6 набирания RB
-15 клека СТ

04.01.17
09:20

Привет спортуващи хора. Следвам плътно максимата както всяка година последната петилетка - нова година, ново влизане във форма.
Противно на очакванията на мнозина не съм качила по празниците, а отново отслабнах драстично. Покрай преместването ми в ново жилище, други промени покрай мен и времето ми съвсем се сгъсти. Даа, да знам - оправдания. Не се оправдавам, не се и оплаквам, просто започвам за пореден път нещо, което сигурно ще зарежа след няколко седмици, но пък е някакво начало..

Та, станах си аз сутринта с великата мисъл да тренирам, но, разбира се, не си разчетох времето правилно и в крайна сметка си изпих кафето с голямата доза бяла захар и тръгнах по задачки.

С храната ми става все по-трудно.. Едно, че отказвам да ям месо, второ финансите ме попритискат лекичко и съм в някаква дупка и криза. Ще разгледам останалите дневници и ще се опитам да систематизирам някакъв що-годе приличен хранителен режим, пък да видим какво ще се получи..

Оу, да - ще си тренирам вкъщи отново (поради гореспоменатите причини) и започвам с кръгова тренировка поне един месец с малкото налични тежести. То затова и няма да пиша килограми, че ще бъде голям смях. За момента целта е да покача малко ММ (доколкото това е възможно при тези условия, разбира се)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 04.01.17 09:22.

04.01.17
09:56

Ооооо, Стели! Добре дошла на този фронт :D (sun)

04.01.17
10:16

Стискам си палци да не дам отбой само, че като гледам как съм го зарязала предния път в началото още :D :D

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 04.01.17 10:16.

05.01.17
08:55

04 01 2017

Без тренировка

Храна:
- 2 св. яйца; банан
- ок. 350 г (сварен) ориз с гъби, 200 г извара, краставица
- кутия бисквити (ок. 120 г)
- около 1/3 пакетче солети (не за наяждане - просто си го дъвках)
- пилешко бутче, филия хляб, 3 люти чушлета

1/2 л вода
2 г витамин C
мед, лимон и джинджифил
ок. 1 л бира

Последното е, защото усещам, че назрява грип в моето кльощаво и заслабнало откъм имунитет тяло. В крайна сметка не се спасих и в момента съм със запушен нос, но поне температура още не съм вдигнала. А около мен все са с по 40 градуса.. :(

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.01.17 09:18.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1