Тренировка
Клек - 3х3х130кг
Лег - 3х3х70кг с дълга пауза
Раменни преси
Раменно разтваряне
Вертолет
Изправителни упражнеия, предписано от Доктора... щото положението е Носят ме, мамо, влачат ме :D Имам сила да убия 200 човека и като ме опъне тая болка направо се найдам на ХОЙ!
60 мин пътека на 2 пъти
Идеята е той да не се вижда, Боби, лицето най-вече, заради естеството на работата му, да кажем, че чисто и просто ми удиса на акъла :) Истински мъж :* Или както би се изразил Сашо - Не, ма, просто иска да те е*е !
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.02.16 20:05.
Между другото, фотографът се е представил добре. Не съм се занимавал с такъв тип фотография, но знам достатъчно, за да оценя уменията. Вярно, че при този микроскопичен размер на снимките трудно могат да се правят изводи за качеството, но все пак има нещо...
Така е, бих го препоръчала на всеки, жена му е професионален гримьор, 2 часа и половина ме гримира, 5 часа снимки... взискателен е, иска всичко да е изпипано.
Тренировка вчера
Клек - 3х1х150кг
Лег - 3х1х80кг
Пътеки, пътеки...
Пробвах да направя 3 единици на 90% от предполагаеми макс, реве ми се, тоест после като ме пусна страха ми се дорева двойно, коляното ми почна да пука , изобщо трагедията е пълна, положението е на Хуй! Искам да се затворя в една стая с 50 cent и да не изляза до състезанието............
Филмът е в унисон с настроението
Мнението беше редактирано от ISB на 27.02.16 06:57.
Тая песен на Shyne ми е в топ ъф дъ ТОП може бииии от векове ♥ Всеки ден я слушам задължително.
казано от Блажка на 23.02.16, 20:18:
Така е, бих го препоръчала на всеки, жена му е професионален гримьор, 2 часа и половина ме гримира, 5 часа снимки... взискателен е, иска всичко да е изпипано.
Грима е много добър. :)
На 20 април си купих билет и заминавам за Париж за концерта на Калаш :)))))))) и още нещо ♥♥♥
Това е.. имам нужда да ми говорят на креoлски и френски по цял ден ( НОЩ! :D ) Няма да се връщам изобщо... такива са прогнозите
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.03.16 15:57.
Вчера последно контролно със Стоян и Тоди
Клек - 155
Лег - 80
Тяга - 175
Добре съм :D
Хайде, още малко остана: )
Почивай активно, надъхвай се и мачкай : )
(nlove5)
09.03.16
17:33
Успех утре, машино! :)
Мислено съм с теб! Направи си хубави опити, покажи им Силата на Блажуна и се надявам да се върнеш с титла! :) Определено има как.
:*
Така, стана, каквото стана :)
Не ми дадоха трети опит на тягата съдиите, все още не е ясно защо, е ясно е, всъщност, щях да мина много напред в класирането и така.
Както и да е, следващата година в Дания няма да имат какво да кажат, цяла година имам да им покажа, че номерата не минават.
Клек - 150кг
Лег - 82.5кг
Тяга - 167,5, макар че за себе си си вдигнах 182,5кг, както и да е, следващата година 200 :D
Борката Адов също доста грозного порязаха на лежанката, Ивайло на рекорда на тяга. Но те бяха много напред с материята и нямаше как да останат без титлата Европейски шампион. Кажи-речи с първите си опити ставаха първи, явно за България трябва да се действа по такава схема, иначе няма шанс за по-голям успех.
Може и опитите ни да не бяха пример за изпълнение, но такива опити бяха давани преди и след това, че да се хванеш за главата.
Клипове може да гледате в боди конструктор страницата, знаете, не мога да ги качвам тук.
Изключвайки всичко това беше много хубав форум, наистина уникално преживяване, да имаш толкова яки конкурентки, изобщо надъхвацията е огромна, дори и за най-слабия легаджия хахах :D
Ще копи-пейстна текста, който Димо Бенев е отразил в другата медия, защото смятам, че е най-адекватно представяне на цялата ситуация:
Първият ни участник бе Благовеста Иванова – в категория до 72 кг. След страхотно представяне през 2015-та година на състезанията по трибой у нас, беше ясно, че е просто задължително Блага да премине на следващото ниво – международните първенства. Това Европейско първенство бе дебют за нея, като въпреки това тя се представи на ниво и вдигаше като рутиниран състезател.
В клека регистрира отличен втори опит с 150 кг. Почти вдигна и третата си заявка – 155 кг, но съвсем малко сила в заключващата фаза на движението я лиши от успех и на тази голяма тежест. Във вдигането от лег отново бе на предела на възможностите си – 82.5 кг ѝ се подчиниха без никакъв проблем, което ѝ спечели одобрението на съдиите. А в международни първенства на IPF това изобщо не е лека задача.
Това се потвърди малко по-късно в движението мъртва тяга, където на Блага се наложи направо да надскочи себе си, за да гони по-предно класиране. Огромната щанга от 182.5 кг бе вдигната от нея дори с лекота, но за съжаление съдиите имаха друго мнение, като опитът бе счетен за неуспешен. Обективна причина за това аз лично не видях, като за мен е крайно неправилно и дори обидно това отношение към нашата състезателка.
Нашето момиче се класира 8-ма в крайното класиране в трибоя – едно достойно представяне, особено за дебютант. Истината е, обаче че възможностите ѝ са много по-големи от това и дори тук, тя заслужаваше по-предно класиране. Сигурен съм, че тепърва ще гледаме силни участия от нейна страна, само да е жива и здрава.
Интересно е, че сред 24 страни, само с 4-ма състезатели се класирахме 7-и отборно, което си е голям успех.
И не на последно място, харесах си мъж, пихме бири до не знам си колко часа, ама не знам, може да се видим в Париж като отида.
Изродът кляка 280кг без колан и дърпа 335 тяга БЕЗ КОЛАН на 93кг, казва се Али Бен Хадж и е от Мароко. Стана трети.
14.03.16
10:34
Едва ли има някой, който ясно да посочи защо не ти дадоха опита... Но станалото - станало. :) Както казваш ти, догодина няма да имат възможност да си правят номерцата.
Искрено се радвам за теб - че преследваш мечтите си, че си упорита и все по-мотивирана.
И СИ МЕГА СИЛНА!!!!!! :D
Достойно представяне на целия български отбор и повод за гордост! :)
Тренировки вчера
1. 40 мин кардио
2.
Клек - 5х5х80кг
Лег - 3х3х60кг
Тресет за рамо - 3 кръга
Бицепс-трицепс
Шутове
Свалям лоста.... ще се мъча, поне 3 месеца сигурно ще клякам, докато си стигна старите постижения, но после се надявам да дръпна нагоре. Мускулна треска на гърба имам баси.
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.03.16 10:35.
Али на 19 години :D - 327,5kg, защо 4 години е спрял да се състезава, не знам..
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.03.16 13:07.
Тренировки вчера
1. 30 мин кардио
2. Клек - 5х2х100кг
Тяга - 3х3х110кг
Липсва ми Али Бен Хадж, влюбена съм :D
On Dit Bonjour A Tout Le Monde Shaalom, Saalem, Saluut !
Тъкмо беше почнала да ме удря депресията за новата техника на клек, клатех се като пиян турист на Слънчев бряг :D И затова оня ден почивах и се напих със Стоян (d)
Вчера
Тренировка 1
40 мин кардио
Тренировка 2
Клек - 5х5х100кг Беше ми толкова леко, че викнах едно момче да ми потвърди, че броих и няколко пъти
Лег - 3х3х60кг с голям застой в долно положение
Лаф мохабет вместо да направя нещо друго..
И ми е много романтично последните дни.... още 4 седмици до Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss (h)
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.03.16 09:15.
Тренировка събота
Клек - 4х5х110кг
Лег - 3х1х75кг
Тяга от поставки - 3х3х155кг
20 мин пътека
Тренировка неделя
Лег без мост - 3х5х50кг
Наклонен лег - 3х5х40кг
Раменно разтваряне - 3х12-10-10- 2х5кг дъмбели
Вертолет - 3х15-12-10х 15кг
Бицепс- трицепс
30 мин пътека
Оффф, искам да заминавам вече за някъде, Маракеш, Казабланка... някъде (d)
Тренировка вчера
Сутрин - 40 мин кардио
Вечер
Клек - 3х5х115кг
Тяга - 3х2х150кг
♥
Тренировки вчера
Сутрин - 40 мин кардио
Вечер
Лег - 3х3х65кг с голяма пауза
Тяга от поставки - 3х2х145кг
Пръснах си последните пари за професионални палитри грим и четки.... което води и до неминуемо закъсняване за работа... :D
Няма да е лошо да инвестираш и в качествена козметика за почистване на грим.
Аз съм с изключително чувствителна кожа и много трудно понасям грим, после се боря с дни с последствията. : (
А аз съм потресена от клиповете в ю туб за гримиране, които СА напълно реални. Днес ще ходя да си купя още два различни нюанса фон дьо тен, за да мога да си контурирам лицето. 30 мин само за 2 цвята сенки, нанасяне на фонд дьо тен и червило... ако седна да си играя час и половина 2 са отишли, ама събота, няма да е баш сега :D
Аз се почиствам с лосион на VICHY и да ти кажа съм доволна.
А да и няколко цвята коректори трябва да си взема да си слагам под фон дьо тена и преди сенките.
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.03.16 12:01.
Тренировки вчера
Сутрин
40 мин кардио
Вечер
Клек - 3х5х120кг
Лег - 2х1х80кг, 1х85кг
Общо взето, ако стане нещо и изчезна, там да ме търсите :D Тоя пост ма кара да не вярвам на мъжете :D #dasirazlichen #danebangvashbitches
Мнението беше редактирано от Блажка на 24.03.16 09:49.
Последната седмица
Клекове - 4-ки на 120/125 по усещане - по 3 серии
Събота - една тяга на 180кг дръпнах
Неделя - една лежанка 2х2х80кг с Вито
Някво омазване с Илийката и Витан в Романса :D
Кардиото сутрин по 40-45мин
И разсъждения за .............................. живота. Баси, наистина тея неща с отношенията между хората не ги разбирам грам, само знам, че днес целия ми ден се промени само от едно изречение. Всичките нерви, ромове, разочарования и лоши настроения и изпадания в дупки, че чак и до женитби щях да стигна, ЗА ДА доживея днес да ми се каже едно толкова просто нещо, 7 месеца да чакам, явно за някои неща наистина се иска време.
Сега идва трудната част, да видим дали съм порастнала... А АЗ много обичам да оплесквам нещата и то сериозно. Дано усетя това, за което отивам в Париж, и да се науча да готвя креолски боб с ориз , да не разочарвам домакина си ♥
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.03.16 18:41.
Тренировка вчера
Сутрин - 40 мин кардио
Вечер
Тяга - 2х4х170кг ( поставки), 5х150кг
Горен скрипец
Раменно разтваряне
Вертолет
Бицепс - трицепс
Foetus je défierai quiconque
Beaucoup plus grosses que des balles de ping-pong
Je me frappe le torse comme King Kong
Charge comme Mohamed, Tyson, dès le ding-dong (muscle)
Обобщението ми от Републиканското :D
Другата година ставам олигарх и почвам допинг контрол, резултатът ще е - 10 участници МАКС!
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.04.16 15:08.
04.04.16
15:16
казано от Блажка на 04.04.16, 15:05:
почвам допинг контрол, резултатът ще е - 10 участници МАКС!
По-малко :D а допинг контрола мисля, че дъълго време ще е мираж тук :D
Тренировка понеделник
40 мин пътека сутрин
Клек - 4х2х125
Лег - 1х75,80,85 5х70кг
Тренировка вторник
40 мин пътека сутрин
Лег - 1х80, 1х85 0х90, 2х80кг
Тяга - 2х3х160 кг :D
20 мин пътека
Като не ти върви лежанката поне да избухваш на тягата..
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.04.16 09:51.
Имам въпрос, ако някой има подобен опит, да сподели .
Като свършвам, най-вече сама.. и някъде межу третата и шестата секунда на оргазма започва да ми мърда някакъв лицев нерв към окото отдясно и да ми трепери клепача, все едно получавам тик и после ми изтръпва ухото и ченето.
Дали е нормално?
казано от Блажка на 06.04.16, 12:38:
Като свършвам, най-вече сама.. и някъде межу третата и шестата секунда на оргазма започва да ми мърда някакъв лицев нерв към окото отдясно и да ми трепери клепача, все едно получавам тик и после ми изтръпва ухото и ченето.
Дали е нормално?
Коте, това цитат от teen problem ли е :)))
казано от Витан на 06.04.16, 13:05:
казано от Блажка на 06.04.16, 12:38:
Дали е нормално?
Коте, това цитат от teen problem ли е :)))
На такова прилича.. ама ми се случва вече няколко пъти и реших да питам, дали е нормално, за краката знам, че омекват и изтръпват, ама това вече на нищо не прилича :D
Хахахаха Извинявам се ,че неканен ще се намеся , особено предвид изключително слабите ми спортни постижения, но ..:)
И на мен ми изтръват краката, коленете , не мога да стъпя след това на крака , особено когато свършвам сам , но на мен дясната ръка ми изтръва в нервен тик :) явно и при жените същото :) хахахаххаа
още веднъж сорри за натрапването , но по-горното just make my day :) ахахахахах
Благодаря, на мен отскоро ми се случва, уплаших се да не би да имам някакъв засегнат нерв примерно от тея тяги дето дърпам и да не ми инервира правилно.
06.04.16
20:32
Тука положението е :
казано от Блажка на 06.04.16, 13:40:
Благодаря, на мен отскоро ми се случва, уплаших се да не би да имам някакъв засегнат нерв примерно от тея тяги дето дърпам и да не ми инервира правилно.
баш от тягите ще е :D
Обърка песента, по-скоро това е положението.... :D
Oui, je veux les thunes, les deniers, oui, je veux les thunes, les deniers…
Клек - 4х3х135кг
Лег без мост - 3х4х60кг
Бицепс, трицепс, рамо
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.04.16 09:46.
Вчера почивен ден, главно кардио,
Днес кардио 40 мин, вечерта спрямо физическото ми състояние някакви 4-ки 5-ци на движенията, леко... че с тея тяги се предробвам, все едно състезанието не е след една година, а след 2 месеца (headbang)
Майка им дейба съдийска дейба..
Още 9 дни до Париж... ♥
И малко майтапи в офиса по темата аз и Париж :D Ще ходя да тренирам в трибойската зала...