25.04.16
19:55
казано от ME4O_TURIST на 25.04.16, 19:38:
казано от Сгазен Помияр на 25.04.16, 15:42:
Абе, оставете препаратите, аз си мисля, че ако единствената ми работа е да тренирам и да се възстановявам, имам екип от треньори, масажисти, готвачи и пр. зад себе си... Ще стана ебаси говедото и без зоб.
За профи спортистите може би няма как нещата да се случат без зоб, но за любители е абсолютно безмислено да се прибягва до подобни лайна .
в момента, в който прибегнеш до анаболи, моментално ставаш на последно място ( последен в града) от всичките, където употребяват.... и там няма мярка вече, с която да се сравниш....просто хората вдигат много, като са на хап.......а тия дето не взимат, са първи на село))))....и се борят само със себе си.....
просто децата искат всичко и веднага))), а то няма как да стане без след 3,4 години просто да се сбогуваш за винаги с това ( от не знание).....за 3 години от 15 набирания стигнах до 1 набиране надхват с 65 кг без нищо абсолютно, а за 1,5 год до клек със 170 кг също без нищо)))....лег 145 за месеци.... За какво го пиша, това са малки тежести според хапа, но за мен са ориентир за собствения прогрес и така))....Трябва време за постижения....ако имаш време за тях, ще стигнеш по-бързо, ако нямаш- когато стигнеш.....важен е пътя, да вървиш само напред))) и нагоре ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.04.16 20:07.
25.04.16
20:16
Карбо, напоследък рядко пишеш, но пък го правиш качествено. Дам, “ставаш последен в града”. А като ги спреш- защото гледам ,как всички ги спират по някое време и по някоя причина, вече и за последен не ставаш. Остава само някаква легенда в главата ти и подхилквания между новите звезди.
Това ли е идеалът на един мъж -да стане “Ебаси и говедото”?!
Май човек може да надскочи всякакви лимити, освен собственото си его.
25.04.16
20:35
казано от Queen Cobra на 25.04.16, 20:16:
.
(n) Тук ще кажа ала Джеймс: трябва да си функционален от всякъде погледнато) ..в живота ...
25.04.16
20:36
Кобре, и собствената глупост ;)
25.04.16
20:58
казано от Carbohydrate на 25.04.16, 20:35:
.(n) Тук ще кажа ала Джеймс: трябва да си функционален от всякъде погледнато) ..в живота ...
Специално в бодибилдинга- много рядко се случва , когато гледам снимки от състезания, да видя момчета , от които да лъха сила и мощ. Повечето изглеждат като пребити кучета след много дни на нула откъм въглехидрати и голямо количество диуретици ... Да не говорим, че още в крехка възраст ( не само в бодибилдинга) започват да се зобят с разни лайна при неукрепнала ендокринна система. Миг евентуална слава и след това цял живот хормонален инвалид :(
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 25.04.16 20:59.
Абе, оставете препаратите, аз си мисля, че ако единствената ми работа е да тренирам и да се възстановявам, имам екип от треньори, масажисти, готвачи и пр. зад себе си... Ще стана ебаси говедото и без зоб.
Може да си мислиш, но няма да станеш ;) А относно възстановяването, нали точно това е ефекта на някои от препаратите?
казано от Carbohydrate на 25.04.16, 19:55:
.....за 3 години от 15 набирания стигнах до 1 набиране надхват с 65 кг без нищо абсолютно, а за 1,5 год до клек със 170 кг също без нищо)))....лег 145 за месеци....
Нормално, за 2-3 години тренировки, много хора ще стигнат нещо подобно, но проблема е след това, понеже прогреса не е линеен, и след едно ниво се забавя многократно. Например, от 170 до 200 може и никога да не стигнеш.
Карбо, напоследък рядко пишеш, но пък го правиш качествено. Дам, “ставаш последен в града”. А като ги спреш- защото гледам ,как всички ги спират по някое време и по някоя причина, вече и за последен не ставаш. Остава само някаква легенда в главата ти и подхилквания между новите звезди.
Май човек може да надскочи всякакви лимити, освен собственото си его.
Който е решил да се занимава професионално със спорт, или да изкарва пари от тялото си (като фитнес моделите или билдерите), трябва да си е направил сметката, че препаратите са част от играта, и без тях няма шанс да е конкурентен. Спортистите ги ползват, за да са конкурентни в спорта. Да станеш говедо е последното, за което ги взимат. Е, освен билдерите де, ама бодибилдинга не е спорт ;)
А който ползва, само за да стане говедо или за тяло, без да изкарва пари или да имат някаква пряка полза от цялата тая работа - е, може да е глупаво, но ако става въпрос за възрастни хора, дето знаят какво и как правят - какъв е проблема? Така са си решили, и те ще си носят евентуално последствията, ако объркат нещо.
25.04.16
21:58
И все пак е безмислено , ако си любител , на който и да е спорт :)
25.04.16
22:32
Петко, според теб колко ще ти станат постиженията на основните силови движения, ако минеш на такъв спортен режим, без препарати? И да си останеш на същите кила ЛТ и да имаш желанието да напъваш, де.
25.04.16
23:37
казано от Сгазен Помияр на 25.04.16, 22:32:
Петко, според теб колко ще ти станат постиженията на основните силови движения, ако минеш на такъв спортен режим, без препарати?
А защо си мислиш, че като тренираш повече, ще имаш по-добри резултати?
Ефекта от тренировките не се скалира линейно. Примерно, между 1 и 2-3 серии на упражнение ще има разлика в растежа и силата на мускулите (няма да е 2-3 пъти де, но ще е значителна), но между 3 и 6 серии, разликата ще е минимална. Или ако тренираш дадено движение (мускул) 2-3 пъти седмично, вместо един път, ще има разлика (пак няма да е 2-3 пъти, но ще е видима), но между 3 и 6 - разликата ще е минимална, и ще има някакво значение най-вече за много техничните движения. Т.е., повечето тренировки (като обем и честота), не винаги значат по-големи резултати, а напротив, по-скоро могат да попречат на възстановяването.
Можеш да достигнеш лимита си по-бързо с подобен режим, примерно за 2-3 години, вместо за 5-10, но не значи, че ще успееш да го надскочиш.
казано от Сгазен Помияр на 25.04.16, 22:32:
И да си останеш на същите кила ЛТ и да имаш желанието да напъваш, де.
И колко сила мислиш, че мога да кача, без да качвам кила? За да вдигна по-сериозно силата, ще ми трябва още мускулна маса, а аз от към мускули почти съм стигнал максимума. Има едно нещо, наречено Fat-Free Mass Index. Общо взето, FFMI 25 е лимита без препарати. Аз съм 24.6 (когато съм под 10% мазнини).
Естествено, ако почна да наблягам на определени движения, които са ми слаби, не съм ги тренирал много сериозно, може и да кача малко, но нищо фрапантно няма да стане. Ще кача основно заради подобряване на техниката и приучаване на ЦНС към движението (ще почна да активирам на макс съществуващите мускули), или ако засиля някоя слаб мускул, който ме спъва в момента, но това не значи, че имам потенциал да кача примерно по 30-40 кила на движение. Например, сигурно ще дръпна 220 тяга (ако кръста не ме боли никога повече, което е малко вероятно), или ще бутна 160 лежанка (ако не падам под 80 кг. и рамото не се обажда никога), но едва ли примерно ще успея някога да дръпна 250 или да бутна 180. Дори да почна да прилагам разни техники за вдигане на повече кг., като трибойски мост и много широк хват на лега, или сумо тяга, за да скъся амплитудата, пак няма да има огромна разлика във вдигнатите кг.
Ако говорим за чисто технични движения, които не съм правил, като обръщане или изхвърляне - там може и да кача повече, заради усвояването на техниката. Т.е., в случая няма да кача (много) мускулна маса, а просто ще използвам съществуващата, т.е., ще “науча” съответните мускули и НС да работят по-ефективно в даденото движение.
Относно напъването, проблема е, че не можеш да напъваш кой знае колко, ако разчиташ само на естествените си ресурси за възстановяване.
Между другото, аз не съм подложен на кой знае какъв стрес, нямам деца, няма (много) хора, които да ме ядосват, имам достатъчно пари, за да ям каквото и колкото си искам и дори да си купувам всякакви добавки (не че има полза от тях). Мога да тренирам и всеки ден, (и съм го правил, за кратко), ако смятах, че това щеше да има някакво значение.
Само масажист (ка) ми липсва, ама не мисля, че това ще промени много нещата ;),
26.04.16
01:33
казано от Петко К на 25.04.16, 21:43:
Може да си мислиш, но няма да станеш ;) А относно възстановяването, нали точно това е ефекта на някои от препаратите?
казано от Carbohydrate на 25.04.16, 19:55:
.....за 3 години от 15 набирания стигнах до 1 набиране надхват с 65 кг без нищо абсолютно, а за 1,5 год до клек със 170 кг също без нищо)))....лег 145 за месеци....
Нормално, за 2-3 години тренировки, много хора ще стигнат нещо подобно, но проблема е след това, понеже прогреса не е линеен, и след едно ниво се забавя многократно. Например, от 170 до 200 може и никога да не стигнеш.
Май човек може да надскочи всякакви лимити, освен собственото си его.Който е решил да се занимава професионално със спорт, или да изкарва пари от тялото си (като фитнес моделите или билдерите), трябва да си е направил сметката, че препаратите са част от играта, и без тях няма шанс да е конкурентен. Спортистите ги ползват, за да са конкурентни в спорта. Да станеш говедо е последното, за което ги взимат. Е, освен билдерите де, ама бодибилдинга не е спорт ;)
А който ползва, само за да стане говедо или за тяло, без да изкарва пари или да имат някаква пряка полза от цялата тая работа - е, може да е глупаво, но ако става въпрос за възрастни хора, дето знаят какво и как правят - какъв е проблема? Така са си решили, и те ще си носят евентуално последствията, ако объркат нещо.
това ми звучи, като последен в града))).....разбира се, че състезаващите взимат и знаят за какво....няма две мнения по въпроса....въпроса е, като вземат, пак да не са на последно място ;) защото не е всичко препарати и яко бачкане, изисква се и знание по въпроса за тренировките, което го виждаме и във форума...взимащите едвам прекрачват прага на минимума )))
26.04.16
09:25
Карбо, тук всички са капацитети в сферата на тежестите :D
казано от Петко К на 26.04.16, 00:30:
. Например, сигурно ще дръпна 220 тяга (ако кръста не ме боли никога повече, което е малко вероятно), или ще бутна 160 лежанка (ако не падам под 80 кг. и рамото не се обажда никога), но едва ли примерно ще успея някога да дръпна 250 или да бутна 180. Дори да почна да прилагам разни техники за вдигане на повече кг., като трибойски мост и много широк хват на лега, или сумо тяга, за да скъся амплитудата, пак няма да има огромна разлика във вдигнатите кг.
Е стига де -нали каза ,че 250 тяга,200клек и 150 лег са :
казано от Петко К на 22.04.16, 10:28:
нещо обичайно и лесно ще ги стигна.
.
И защо да не можеш да дръпнеш 250???Баси и якия си пък...
Аз ще ги дръпна...нищо че физиката ми е мнооого далеч от твоята,виж лег 180 ми е не фантастика..,.а карнавална фантастика :D ...ама като бутна 150…знам ли на къде ще погледна.
За мен лимитиращи са само и единствено годините( и алкохола :D )...но все си мисля ,че имам до 50 още време за да стигна платото си...
казано от ME4O_TURIST на 26.04.16, 09:25:
Карбо, тук всички са капацитети в сферата на тежестите :D
ААА аз съм капацитет в комплексарските истории... :D
Мнението беше редактирано от nervak на 26.04.16 09:51.
26.04.16
11:00
Нервак, Петко написа много различно нещо, ама е много добре като изрежеш 2-3 думички и после иди обяснявай, че нямаш сестра ;)
казано от Херцог Трън на 26.04.16, 11:00:
Нервак, Петко написа много различно нещо, ама е много добре като изрежеш 2-3 думички и после иди обяснявай, че нямаш сестра ;)
Нищо подобно!!!Ето ти го целия абзац:
казано от Петко К на 22.04.16, 10:28:
казано от nervak на 22.04.16, 10:00:
Преди време си мислех ,че 250 тяга,200клек и 150 лег са нещо космическо...
Аз пък навремето си мислех, че се нещо обичайно и лесно ще ги стигна.
Какво му е различното?
Извинявам се нещо ,ако аз не съм разбрал..
Мнението беше редактирано от nervak на 26.04.16 11:44.
26.04.16
11:57
Барем ударете по един лайк на дневника за разкош и “престиж”
26.04.16
12:18
Нервак, Петко казва, че “едно време” е мислел, че са лесни. Което значи, че в момента не го мисли и ти му вменяваш тъкмо противоположен смисъл ;)
26.04.16
12:45
казано от ME4O_TURIST на 26.04.16, 11:57:
Няма лоша реклама! :D
26.04.16
13:31
Вдигам рейтинга като Тръмп :D
казано от ME4O_TURIST на 26.04.16, 13:31:
Вдигам рейтинга като Тръмп :D
Едното е от мен :D
казано от ME4O_TURIST на 26.04.16, 11:57:
Мога да я преместя в моят дневник, ако ти пречи ;)
казано от Херцог Трън на 26.04.16, 12:18:
Нервак, Петко казва, че “едно време” е мислел, че са лесни. Което значи, че в момента не го мисли и ти му вменяваш тъкмо противоположен смисъл ;)
Навремето бях млад и наивен (глупав) и си мислех, че стероидите са изключение, и че за няколко години ще стигна резултатите на “натуралните” Рег Парк и Джон Гримек, т.е., ще направя 46-8 см. релефна ръка и ще бутам 180 лежанка и други такива. И вярвах, че Арнолд е ползвал стероиди, само за да поддържа маса по време на диета :D (това го пише в книгата му между другото).
Не е като да не съм се целил високо. Ето снимки от дневника ми от 1997 година:
казано от nervak на 26.04.16, 09:48:
И защо да не можеш да дръпнеш 250???Баси и якия си пък...
Първо, 250 тяга на моите килограми, значи да дърпам 3+ пъти теглото си. Както писах по-горе, ако не кача поне няколко кила чист мускул (което трудно ще стане), няма как да си повиша значително силата.
Второ, аз имам гръбначни изкривявания, още от дете, може и това да е причината, а може и да съм си докарал разни дискови хернии или други хронични травми, които да се обаждат от време на време, но е факт, че кръста постоянно ме наболява. А аз искам да съм здрав и нищо да не ме боли. Има ли смисъл да дръпна 200+ тяга и после да не мога да ходя (или да правя резки движение) от болки? Това ли е сила и функционалност? Не е ли по-добре 200 (или даже 180) и да нямам проблеми и да си ги дърпам редовно още дълги години, от колкото 250, на болкоуспокояващи и до време?
Освен това, предпочитам да съм по-лек и с нисък % мазнини, а това ми струва малко сила на определени движения.
казано от nervak на 26.04.16, 09:48:
Аз ще ги дръпна...
Като ги дръпнеш, ще си говорим ;)
26.04.16
14:22
Заебавай кантората мисли за нещо в рекламата :D
26.04.16
14:45
Петко, не ми пречи. +1 за мнението ти. Функционалността е строгоиндивидуална . И аз съм на мнение , че за нас любителите е най-важно да се опазим от травми . Лично на мен тренировките в залата ми помагат донякъде да замажа глупавите последици от футбола в ученическите години, когато раздаването беше до безрасъдство. Извадих си рамото и след това честичко ми се случваше, но с повечко внимание и тренировки в залата , да чукам на дърво нямам проблеми . Пък после който ще да ми обяснява, че не съм функционален. Та най-важното е да се чувствам здрав и да не се разпадам на съставните си части
26.04.16
20:39
Трябваше да ритаме днес с момчетата, но вали цял ден и е доста студено и ветровито, та мачът го писахме бегАл.
В залата всичко мина по мед и масло. Размазах краката доволно.
Прасец без тежест - по 50 повторения на крак
Клек - 15х50, 12х90, 8х130, 3х150, 3х160, 2х170,
Преден клек с лост 12х50
Преден клек с дъмбел пред гърди 12х34, 12х34
Напади с дъмбели 10х22, 10х22, 10х22 ( тежестта е за един дъмбел)
Лег преса - 3 серии по 12 повторения с леко
машина за задно бедро 3 серии по 12 повторения
машина за предно бедро 3 серии по 12
Хиперекстензия ( с тежест/ прав лост) 10х30, 10х30 и накрая 15 без тежест
До голяма степен тренировката беше импровизация.Реших да започна с клека и в последствие реших да пробвам и преден клек . Натоварих се доста добре, чувствам болка в краката . Определено , обаче смятам занапред да клякам след лег преса. Чувствам се много по-концентриран и сигурен в себе си .
Храна:
закуска- пълнозърнест кроасан, някакъв мюсли бар и лъжица протеин
обяд- 5 агнешки кюфтета, стотина грама печени картофи със самардала
следобяд- 3-4 оризовки + 2 лъжици протеин
вечеря- печена пъстърва на барбекю и салата . Сигурно ще има и бира след малко със Шампионската лига :D
Добавки: 5мл. Левзея течен екстракт преди закуска, 5г. монохидрат след тренировка,БЦАА преди и след трен. Преди вечеря 5мл. Левзея
Поздравявам ви с един от любимите ми изпълнители. Наркоман, пияница и бохем, но и ташаците му са артисти ! Днешните чалгаджии в световен мащаб дори и в пороците си нямат стил :D
27.04.16
21:59
Днес ни в клин, ни в ръкав. Трябваше да правя гръб, но така ме болят краката от вчера , та взех решение да направя едни гърди, но пък и трицепсите явно не са се възстановили добре.
Лег 15х50 , 12х70, 8х90, 4х120( с помощ) , 6х100, 6х100
Флайс 12х22, 12х22 , 12х16, 12х12, 12х12, 12х12 /30 сек. почивка между сериите/
Кофички - 6 серии по 10 / същата почивка между сериите/ Ето тук силите ме изоставиха, малко ме позаболя рамото/
Полулег 12х50, 4х70( на петото зациклих...) , 12х30, 12х30
Молитва- 4 серии по 15 повторения с тежко
Вис - 4 серии по 15
Крънч - 4 серии по 15
Часовник- 2 серии - неопределен брой повторения
Планк с две швейцарски топки - Пълен провал . Възкачих се, но ми бе трудно да пазя баланс , боляха ме краката :D Вторият опит пак се провали на 20-тата секунда
Планк - 30секунди + 50кг и още 30 секунди без тежест
Планк- 30 секунди +60кг и още 30 без тежест
KEEP CALM & MIA SAN MIA . НАПРЕД БАВАРЦИИИИИИ
28.04.16
20:59
Хубаво нещо е държавната служба. Пуснаха ни по-рано следобяд , предпразнично :D Не ми трябваше много време , за да взема правилното решение- БЪРЗО В ЗАЛАТА . Атакувах гърба повече от прилично.
Тяга- 6х100 , 6х140, 3х160, 1х170, 0х180. Толкова силен не съм се чувствал на тяга досега . Имам зверска мускулна треска на краката, особено задната верига, но 170-те ги отлепих едва ли не с лекота. Следващият път ще гледам да съм напълно свеж. И да отбележа - подложих дискове под тежестите , защото 20-ките на Technogym са с доста по-малък диаметър от стандартните , каквито са в повечето нормални зали . Лостовете и те са пълен ташак- много са твърди, но засега не ми се иска да сменям залата
Набиране 6х30кг, 6х30кг, 10 без тежест, 10 без тежест ( надхват, на широчината на раменете)
Гребане с дъмбел 8х42, 8х42, 12х30, 12х30
Гребане от долен скрипец с една ръка - 3 серии по 15 повторения на ръка
Гребане на хоризонтален скрипец- 3 серии по 15 повторения с леко
Придърпване на горен скрипец с V-образна ръкохватка 15х55, 15х55, 15х55, 15х55
Придърпване с ТАЗИ машина - 2 серии по 6 повторения с всичките плочки( пише90) и 2 серии по 15 повторения с леко
Трапец с дъмбели 10х30, 10х30, 10х30, 10х30
5 минути мачкане и бях като нов
Храна
закуска- пълнозърнест кроасан и едно кисело мляко
обяд- 2 кренвирша ( за пръв път от години ям, но са от магазина на един приятел , който сам си ги прави ) и малко огретен за гарнитура
вечеря- телешко със зеленчуци и зелена салата
Добавки- 5мл. Левзея преди закуска , 5г. монохидрат след тренировка, БЦАА преди и след трен., 5мл ЛЕвзея преди вечеря.
Бъдете велики и весели празници . Сипвам си една водка с доматен сок и табаско и си пускам един надрусан, пиян и до болка искрен Джим Морисън !
29.04.16
18:49
Добре потренирах и днес, въпреки че бицепсите не бяха в оптимална форма след вчерашния гръб.Тренирах в суперсерии
Сгъване от стоеж с прав лост 12х40 -> Тесен лег 12х40
Сгъване от стоеж с прав лост 10х50 -> Тесен лег 10х60
Сгъване от стоеж с прав лост 8х60 -> Тесен лег 10х80
Сгъване от стоеж с прав лост 4х70 с мъка -> Тесен лег 6х100
Дъмбел над глава 10х34 -> скотово сгъване 10х30
Чукове 12х12 -> Разгъване с въже от горен скрипец 6хвсичките плочки
Чукове 12х12 -> Разгъване с въже от горен скрипец 6хвсичките плочки
Чукове 12х12 -> Разгъване с въже от горен скрипец 10х половината плочки
Чукове 12х12 -> Разгъване с въже от горен скрипец 10хполовината плочки
Кофички за трицепс - > лицеви опори със събрани длани / 2х
Храна- принцеса с кайма , телешко със зеленчуци , ориз , черпиха ме домашен , превъзходен козунак след тренировка и не отказах :D
Добавки: 5г монохидрат след тренировка, БЦАА преди и след, 5мл левзея преди закуска
30.04.16
20:17
Днес май трябваше да си почина , но ми се тренираше и реших да направя една импровизирана кръгова тренировка . Играх и футбол след това.
Един вработващ кръг- тяга:8х50, лег: 15х50, клек- 15х50
Тяга 6х100, Лег 6х90, Клек 10х100
Тяга 3х140, Лег 6х110, Клек 6х140
Тяга 3х140, Лег 4х120, Клек 6х140
Тяга 3х140, Лег 4х120, Клек 6х140
Почивка 3 минути между суперсериите
Набиране 8х20кг , Кофички 10х20кг
4 серии вис по 15 повторения
30 коремни преси
Не съм си давал много зор, дори беше много добре като за човек , който тренира по сплит и почивал само 1 ден за последните 7 . От понеделник започвам здраво потене и сваляне поне до 74-5кг. През септември живот и здраве може би ще започна да тренирам 2-3 месеца само кръгови тренировки
Храната- слаба работа днес- каквото ми падне :D
02.05.16
17:46
След ден почивка, отново дойде ред на тренировките в залата. След вчерашното стабилно похапване с агнешко, яйца и прилично количество козунаци, очаквах кантарът да закове на 80, но за моя приятна изненада показваше 77 :D
Тренировката:
Военна преса от стоеж 10х50, 8х60, 6х70, 10х50
С дъмбели напред 12х14, 10х18х 8х20, 6х22
Хеликоптер- 4 серии по 10 повторения с 40кг
с дъмбели встрани 12х12, 12х14, 12х16
От позиция за страничен планк, повдигане с дъмбел за рамо - 12х7 , 12х4
Вис- 4 серии по 15 повторения
Молитва - 4 серии по 15 повторения с тежко
Планк с две швейцарски + 40кг - 20 секунди и след това без тежест до минута ги докарах -> Крънч- 15 повторения
Планк с две швейцарски топки + 40кг - 20 секунди и след това без тежест до минута ги докарах -> Крънч- 15 повторения
Планк- 1 минута без тежест-> Крънч- 15 повторения
Часовник - колкото можах :D
Храната- великденска - яйца, месо , малко козунак
След малко отивам да изиграя едно мачле, докато не е заваляло
Тая песен is соу скендълъс. Действа ми като наркотик ведно с клипа :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 02.05.16 19:08.
03.05.16
21:24
Много добра тренировка тази вечер. Усещам доста умора в гърба , изцедих го на макс . Просто еталон , както пише в дебелите книги за голям гръб :D
Мъртва тяга 3х90, 3х130, 3х150, 1х170 , 0х180 ( Почти успешен опит, но имаше много хора около мен и изгубих концентрация)
Набиране с раменен надхват 10х20кг, 6х40кг, 2х60кг , 2х60кг
Набиране с широк хват - 3 серии по 10 повторения без тежест
Гребане със щанга - две серии по 8 повторения с 90кг с надхват на широчината на раменете, две серии подхват на широчината на раменете , същите килограми и повторения
Гребане с дъмбел 6х50 , 6х50 , 10х34, 10х34
Придърпване на горен скрипец от земя с V-образна ръкохватка през гърди 15хвсичките плочки, 15хвсичките плочки , 15х50, 15х50 ( супер упражнение)
4 серии придърпване на машина -2 серии по 6 повторения с всичките плочки и 2 серии по 15 повторения с 50
Хиперекстензия - 10х20, 10х20, 15 без тежест, 15 без тежест, 15 без тежест
Трапец на Смит машина - 6 серии по 10 повторения с 90кг.
Храна- 2 мюсли бара от БИЛЛА за закуска , за обяд - домашни пълнени чушки с ориз и телешка кайма, 100г. сирене Бри и салата айсберг и моркови, вечеря- зелена салата и малко агнешко
03.05.16
21:28
Мечо, какво ще ги правите довечера тия хрътки от Мадрид ?
Как мислиш, че ще се развие и завърши мача ?
04.05.16
00:43
Пълно разочарование .Това не е моят Байерн. От година и половина повтарям, че Гуардиола трябва да си ходи, колкото се може по-скоро. Не може таланти като Гьотце да търкат скамейката за сметка на играчи на по 34+ ... Съдийството беше много слабо, но не беше водещ фактор за провала. Нищо, важното е да сме живи и здрави и поне ще гледаме Вили Вуцов ( Диедо Симеоне) на финал :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 04.05.16 00:44.
Нека не забравяме, че и Мулер беше често на скамейката, както и други играчи, които играеха силно преди Гуардиола да дойде и да наложи уникалния играч Рафиня и да се промени тотално постройката и състава, защото Лам трябва да стане от най-добрия бек в света халф... Малко встрани от фитнеса, но все пак симпатизираме на един и същ отбор, поздрави за тренировките и се готви за дефанзивен Байерн на контри с Анчелоти, което лично мен ще ме довърши.
Гуардиола отдавна трябваше да го изгоните наистина. Единствената причина да се задържи толкова е, че последните 2-3 години Бундеслигата е доста слаба или поне достатъчно слаба, за да няма никаква реална конкуренция.
04.05.16
11:13
Аз го хванах и на точен. Атлети все ми върви като ги играя. Иначе за Анчелоти не съч съгласен - не ми е любимец, но отборите му играят много красив футбол.
Пеп просто не е от тая класа, каквато го изкарват и все повече хора започват да го разбират това.
04.05.16
12:37
казано от Boby_ на 04.05.16, 08:06:
Гуардиола отдавна трябваше да го изгоните наистина. Единствената причина да се задържи толкова е, че последните 2-3 години Бундеслигата е доста слаба или поне достатъчно слаба, за да няма никаква реална конкуренция.
За каква конкуренция трябва да говорим, когато политиката на Байерн включва изкупуване на звездите на всеки отбор, който почне да ги шляпа наляво и надясно :) Примери - Байер Леверкузен, Волфсбург от преди години, Борусия в по-скорошно време. Убиват съвсем целенасочено конкуренцията и после се чудят “Ко стана тука” в Европа, когато реално някой може да им стъпи здраво... Калето Румениге особено е безумно нагъл, наскоро беше дал интервю с предложение, което да доубие интригата - богатите да са още по-богати, средняците никога да не могат да надигнат глава. Така че баш си заслужават съдбата и не е до Гуардиола - не че няма грехове, ама той им е малкият проблем ;) Каквото са си надробили с наглостта, си го сърбат ;)
Само за Нойер ме е яд, ама кво да се прави :)
04.05.16
16:16
Ти вярваш ли си, като ги пишеш тези неща? Хубаво , подсилили са се с някой-друг играч, но като цяло Байерн сам създава най-големите си звезди . Няма нужда да изброявам имена . Това , за което говориш се случва с пълна сила в Реал Мадрид , така че пример с тях би бил много по-удачен.
04.05.16
18:13
Moже би през 70-те, в днешно време купуват на килограм най-доброто от конкуренцията, в повечето случаи от Борусия. В момента пазарят Хумелс за 30 млн
04.05.16
20:31
казано от Ice Mountain на 04.05.16, 18:13:
Moже би през 70-те, в днешно време купуват на килограм най-доброто от конкуренцията, в повечето случаи от Борусия. В момента пазарят Хумелс за 30 млн
Хумелс е юноша на Байерн и реално се изгради като играч именно там :) Ами Алаба, Бадщубер, Мюлер? Трансферите, които баварците правят изобщо не са съизмерими с космическите в посока Реал Мадрид, ПСЖ, Сити. Допреди Гуардьола се даваше много повече шанс на млади и нахъсани момчета. Испанският “гуру” дотътри със себе си един вагон испаноговорящи посредственици, които не горят за отбора . Тики-така е за Барса, Баварският колос трябва да мачка, гази и унижава !
Днешната ми тренировка беше много добра. Доволен съм , въпреки че усещах , че на лежанката мога да вдигна доста повече, но ме заболя рамото . Дори има и прилична мускулна треска на гърба от вчера.
Лег- 15х50, 12х70, 10х90 , 6х110 ( тук ме заболя) , 8х100, 8х100
Флайс ( 30 сек. почивка между сериите) 12х20, 12х20, 12х18, 12х16, 12х12,12х12
Кофички ( 30 сек. почивка между сериите) 10х25кг, 10х25кг и 4 серии по 10 без тежест
Полулег с дъмбели( 30сек. почивка между сериите) 12х22, 12х22, 12х22, 12х22
Храна- пакет оризовки за закуска, за обяд- дояждам пълнените чушки, опаковка моцарела , салата зеле и моркови , за вечеря си пека чушки с яйце и сирене + зелена салата
Всеки клуб си има политика, Байерн набляга на вътрешния пазар с цел да отслаби противниците и да взима играчи, които нито са скъпи нито са надути звезди, по този начин се постига ефект, който съвсем не е случайно, че точно германци практикуват.По-скоро се замислете за това, отколкото за сълзите на Дортмунд и раздухването, че някой им краде играчите, защото към всеки един от техните играчи е имало интерес от други отбори, където несъмнено ще взимат повече пари отколкото в Байерн, но те избират именно Байерн. Който следи футбола знае колко пари даваше Байерн за трансфери преди Гуардиола, едва ли има отбор от топ 10 на грандовете в Европа, който да е дал по-малко, а всички знаем, че именно парите движат тази игра, тоест май не са чак толкова ‘’зли’’ и ‘’нечестни’‘.