Обяд - варен белтък
Междинно - купичка пилешка супа, крем карамел с подсладител
Вечеря - 2 печени картофени кюфтета, малко пилешко бутче, половин краставица
Течности:
- 1,5 - 2 литра вода
- сок с подсладител
- 2 кафета с мляко
Сън:
- от 2:00 - 9:15
Тренировка
- Силова тренировка за горна част на тялото - импровизация с гиричката ми 5 кг и лостчето ми , скромното то - 10 кг... (blush)
- 1) Front kick and punch (20:10 for 4 minutes)
2) -10 tricep dips/ back lunge with bicep curl (20 Reps)/ front raise with lateral raise (10 Reps)
3) 1/2 burpee with star jump (20:10 for 4 minutes)
4) 10 tricep dips/ back lunge with bicep curl (20 Reps)/ front raise with lateral raise (10 Reps)
5) hi knees (20:10 for 4 min)
6) 10 tricep dips/ back lunge with bicep curl (20 Reps)/ front raise with lateral raise (10 Reps)
7) Mountain climbers
8) 10 tricep dips/ back lunge with bicep curl (20 Reps)/ front raise with lateral raise (10 Reps)
с малки тежести, утре най-вероятно ще отида да си взема втори дъмбел 5 кг, за да си правя тренировките с нещо повече от х2 кг гирички...;Д
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 03.05.16 23:38.
Ан едва ходи...мускулна треска от глава до пети ме е хванала и не мога да мърдам...ех, исках да изляза с колелото , но явно днес само ще лежа...:Д :Д
Обяд- крем карамел с подсладител
Вечеря- 3-4 печени картофени кюфтета, пил бутче малко, варено яйце, ягоди
Течности:
- 2 л вода
- половин енергийна без захар
- 1 кафе с подсладител
Без тренировка.
По-късно:
- Разходка - 90 мин :3
Второто го правя много често от скоро, вманиачила съм се по идеята :Д :Д
Ако успея да стана днес :Д ще отида да си довлека дъмбелче или ластици от магазина.
Приятен ден на всички.(sun)
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 04.05.16 19:48.
Обяд - малко печени картофи с лук, 2 пилешки филенца, 1 варено яйце, 500 g кисело мляко
Вечеря -Печени картофи , купичка макарони, 2 яйца с подсладител и какао (палачинка), кой знае какво още натегнал ме е як глад, тези дни от нерви и нз скапано настроение не съм яла, та днес всичко изби. :3 Не че ми пука, станало , карай.
Сън: 8 часа
Течности:
- кафе с мляко
- сок с подсладител
- 1,5 л вода
Тренировка : няма начин..
Все още имам ужасна мускулна треска...Утре ще допълня изядените глупости, понякога се случват . Нормално е. Няма да драматизирам.
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 05.05.16 18:18.
Обяд - малко пуканки (в масло домашни)
Вечеря - шопска салата, прясно мляко с овесени ядки и стафиди....
Течности:
- 1,5 л вода
- 2 кафета с мляко
Сън: около 8 часа
Тренировка
- 4, 12 км (270 кал)
-All intervals are 50:10.
Part 1
1) Squat and kick
2) 1-legged plank step-over
3) 2 plank rows, 2 step ups
4) pendulum lunge (right leg)
5) commando plank into superman
6) pendulum lunge (left leg)
7) ABS ball pass
8) mountain climbers
9) ABS ball pass
10) pendulum lunge (left leg)
11) commando plank into superman
12) pendulum lunge (right leg)
13) 2 plank rows, 2 step ups
14) 1-legged plank step overs
15) squat and kick
Part 2:
1) Squat with leg lift
2) 4 tricep pushups, 4 tricep dips
3) SL glute bridge (right leg)
4) rolling pushups
5) SL glute bridge (left leg)
6) front raise, lateral raise
7) 2 low side steps, 2 squat and press
8) russian twists
9) 2 low side steps, 2 squat and press
10) front raise, lateral raise
11) SL glute bridge (left leg)
12) rolling pushups
13) SL glute bridge (right leg)
14) 4 tricep pushups, 4 tricep dips
15) squat with leg lift
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 06.05.16 22:19.
06.05.16
21:42
Защо не си ялаа? :(
казано от Катя Иванова на 06.05.16, 21:42:
Защо не си ялаа? :(
Ядох по-късно
- 20 мин ХИИТ...опити да напрая нещо..нищо не стана..
- малко разтяжки..
Обяд - пилешка супа, 2 оризовки с пилешко филе и топено сирене
Вечеря - Купичка печени картофи, купичка салата, кисело мляко със стафиди и овесени ядки , 2 пилешки бутчета
Късна вечеря - не искам да знам.
Течности:
- 2 литра вода
- кола без захар (tmi)
- кафе с мляко
Сън: 9 часа и 13 минути
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 07.05.16 21:52.
Пия магнезий+ Б комплекс. Гледам да се храня нормално. Гледам да не прекалявам с тренировките. Гледам да съм спокойна, да спя и пия вода, но каквото и да правя всеки месец преди цикъл е същински ад. Не мога да ям здравословно, нито се наспивам, нито ми се тренира, самите ми мускули пулсират от болка. Не знам как да се справя и моля ако някой има някакво решение да го предложи. Била съм на лекар, предписа ми хормонални , но не се чувствам добре с тях, ставам супер лакома, подута и дори по-нервна през цялото време. Стигнала съм до решението, че не искам да се тъпча с хапчета на тази възраст, искам да намеря някакъв лек, защото не мога да се справя. Всичко върви добре, докато не дойде идеалната седмица, губя контрол върху себе си поне 2 - 3 дена от нея, включително тренировките..нищо не ми се получава. Не искам да се оплаквам, но наистина не намирам изход.
Вчера и днес почивах от тренировки, храната също беше по-лежерна, но голяма част от нея - здравословна.
Та за вчера - домашен течен шоколад, малко бисквити без захар, дроб сърма (май така се пише) , спаначена супа, сардини с ориз..
Днес - 2 палачинки (1 с течен шоколад, 1 с кашкавал и топено сирене) , дроб сърма, банан, кисело мляко с много стафиди и орехи...
Днес и вчера дните ми минаха в лежане през голяма част от тях и много сълзи. Днес чак към следобед почувствах някаква енергия и желание да правя нещо. Утре ще ходя да тичам рано сутринта, а вечерта ще си подновя фитнеса, този път с такъв до нас, а не да пътувам по 1 час и половина. Голямо облекчение най-накрая да намеря такъв.
Почивката ми даде време за размисъл, осъзнах, че не тренирам за да добия някаква форма, а защото ме кара да се чувствам жива. Вредната храна отчасти ме успокои, но ми е толкова адски тежко след нея, че спокойно ще я пропусна поне 2 седмици. Лека вечер от мен, от утре по -сериозно. (sun)
- Challenge - 400 коремни наведнъж :Д :Д :Д
Закуска - 250 г кисело мляко, варено домашно яйце
Обяд - 100 г фурми, парче сирене, парче кашкавал, 2 пилешки филенца, 2 яйца
Вечеря - чинийка дроб сърма, купичка ягоди, варено яйце (Боже с тези въглехидрати ....:Д :Д ), 500 г кисело мляко
Сън: 5 часа и 9 мин + 1 час и половина...непредвидени...
Течности:
- 1,5 л вода
- кафе с подсладител
Ами да...... :3 май всичко си е наред вече :3
П.С. Ще си правя ръжен хляб и манджичка със зеленчуци и картофи :3 :3
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 11.05.16 22:57.
Закуска - пълн питчица домашна с чаена лъжичка натурално топено сирене Бор чвор
Вечеря - пълн питчица с парче кашкавал, парче сирене и пилешко филе , задушени зеленчуци с много , много малко картофи
Тренировка този път имаше , доволна съм :3
Табата:
Exercises in this routine
1. Switchfoot Mt Climber
2. Mini Scissors
3. Jumping Jacks Plus a High Kick
4. Toe Tap Crunch
5. Switchfoot Burpee
6. Plank Steps
7. Walk Down Plank
8. Side Plank with Leg Kick (Left)
9. 4 High Knee Plus Floor Tap
10. Side Plank with Leg Kick (Right)
11. Broad Jump Plus 3 Hops Back
12. Russian Twist
За вчера преди да се завлека в леглото, реших да направя нещо мъничко, но от сърце, то реши че ме хвана мускулна треска на страничните мускули на корема :Д умирам си
60 клека с ритници встрани и 45 лицеви вчера :Д ...а добавям и чаша топло мляко с много канела и 2/3 хапки от хлебчетата ми (за вчера)
:3 Гордея се със себе си, вчера въпреки сълзите, бях герой и не докоснах шоколада...реших да се успокоя с водица и мляко..взе че подейства и реално този шоколад не го исках...
ОПИТ за бягство на котката ми от целувката, не успя, е после се махна де..:Д
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 12.05.16 22:14.
Закуска - пълн питчица домашна с чаена лъжица натурално топено сирене, парче кашкавал, парче сирене, пилешко филе
Обяд - 100 г леблебия
Вечеря - огромна, ама наистина огромна порция дробчета с лук задушени + задушени зеленчуци с малко картофи, за десерт половин кофичка кисело мляко с доста стафиди :Д малко орехи и супена лъжица мед :3
Стабилно :3 (sun)
Тренировка ...в новия фитнес приличам на...без ориентация идиот..
- Клек с диск - 10 кг 4х15
- Тяга с дъмбели - 2х(не знам колко) 4х15
- Абдуктор и аддуктор - 35 кг - 15, 12 , 12
- Бедрено сгъване - 3х12 (20 кг) ..ъгх..Ужас..:Д
- Вървящи напади 2х30 (СТ)
- Ритници от земя 3х15 (с тежести на краката май бяха 3 кг)
- БГ клек 2х15 (СТ)
- Сумо клек х12, sumo squat pulses x24 ( мижави 6 кг..)
Така де..радвам се, че си намерих фитнес до нас...малко по-скъп, но си струваше парите...нямаше нито един човек да ме гледа как се лутам и гледам тъпо :Д :Д :Д В този фитнес няма кардио уреди :Д няма шанс да прекаля с кардиото, ще правя в нас ХИИТ, табата и т.н.
като се оправи времето и ще тичам...ама....надали
И кардиото за днес:
Много съм стресирана, но крепя положението с храна и тренировки засега.
Закуска - пълн питчица , парче кашкавал, парче сирене, пържено в масло яйце
Обяд - 100 г фурми
Междинно - половин кисело мляко, 1 супена лъжица овесени ядки, 1 супена лъжица орехи, 1 супена лъжица мед :Д :Д :Д
Вечеря - много задушени зеленчуци с малко картофи, огромна зелена салата, пълн малка питчица с 4 5 печени пикантни крилца , год още съм гладна сигурно ще ям малко боб...знам ли..
Тренировка;
- с моите тежести упражнения
- много ама много ходене и спринтове до тролеи и автобуси, защото днес е събота..:Д ахах....(поне 2 часа разкарване из люлин не знаейки къде се намираме с една приятелка, после имах още виждания абе..)
:3 :3
П.С. Без причина усещам пак болка в корема :) тези дни ще се отбия при личната.....време е да ида на лекар..
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 14.05.16 22:09.
Закуска - пълнозърнеста питчица с парче кашкавал, топено сирене бор чвор , филе
Обяд и междинно - много сусамки и фъстъковки , парче шоколадова торта домашна (големичко)
Вечер- месо с ориз и спанак (inlove), огромна зелена салата с дом и варено яйце
късна вечеря - оризовка с извара и мед отгоре :3
Шоколадовата торта ми беше награда за труда тази седмица. Бъзикам се, просто не исках да припадна още веднъж. :Д
Имам си много здравословни проблеми, в сряда ще отида на лекар. Надявам се всичко да е наред, но всичко изглежда отвратително зле. Здраве да е, утре почвам програма за фитнеса :3 нещо по-различно от мятане на дъмбели наляво и надясно без логика. :Д Както и да е....днес без тренировка - ниско кръвно болка в лимфни възли....едни гадости..но пък си прекарах страхотно следобеда :3 една торта вече не може да ме сплаши (muscle)
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 15.05.16 20:43.
Закуска - 4 оризовки, с 2 нат топ сирене и кашкавал, 2 със сирене и малко мед
Обяд - месо със спанак и ориз
Междинно - 2 оризовки, извара, сусамка без захар
Вечеря - големичко парче пилешко месо, спанак с ориз гарнитура
Късна вечеря - кисело мляко
Тренировка - Крака
- Клек с лост 10 кг - 3х15
- Тяга с лост 30 кг - 10, 10 , 8
-Бедрено сгъване с 15 кг - 3х10
- Абдуктор и аддуктор 35 кг - 15, 12 , 12
- Бг клек 2х15 СТ
- Напади 2х30 СТ (вървящи)