04.01.16
20:42
Благодаря ти Рони !!!
04.01.16
21:25
Веско бързо възстановяване ! Ще стигнеш пак големите щанги за Беюш!!! :)
04.01.16
21:38
Благодаря Ви ! Ми това ми е целта .. за Беюш да има наистина голяма щанга . Тази година имам сериозни цели и искам да хвана доста състезания ,пък дано имам късмет малко , всичко друго мисля че си го имам :)
19.01.16
23:25
Малко развитие и при мен :)
тяга -270 с аванс до 10кг
клек 3п3 170кг с аванс до 5 повторения
лег 3по5- 110кг
Храната я засилих малко :) Иначе обичайното ... овес,ориз, месо и каквото ми падне :)))))
тръгнаха на някъде нещата...
болки - няма никъде .. което е повече от чудесно ,това беше целта .. да не чуе дявол !
Поздрави !
13.02.16
13:04
Ето леко включване и от мен :)
постижения до момента
клек 210 по 2
тяга 290по 2
лег - 130по 3
тегло 98кг
леко по леко връщам форма .. болка за сега няма ...
от другата седмица започвам да обличам екипа ,че не остана време
13.02.16
15:21
Евала брат, формата кърти !
19.02.16
18:28
тегло 99-101кг
Ето един опит от днес ...стана яка тяга :) доволен съм ...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=825650044229922&id=100003548037855¬if_t=like
Надявам се да може да се гледа клип от този линк.
07.03.16
21:54
кила 100-102 подържам ...
постижения до тук ... 240 клек на бинт ,надявам се да мога и още просто не съм клякал отдавна с бинтове и немога да свикна ...
тяга 330 кг
лег 140 на пауза ... опитва се да се обажда старата контузия в рамото и внимавам, за състезанието мисля да облека фланела която да бъде доста по голяма , за да мога сам да си я обличам дори .
още малко остана до репа ... надявам се да си подобря тези резултати поне с по 20кг на движение до тогава ,пък каквото дойде ...
ето един клип на 330кг
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003548037855
16.03.16
21:33
Преди 2 дни си направих личен рекорд тяга и съм изключително доволен . Другата седмица ще опитам 10кг отгоре ...
мисля че този път времето за подготовка ми стигна точно ...
102-103кг съм в момента ...
през ден тренирам по отделно движение тежко
пон. тяга
сряда -клек
петък- лег
събота ръце и спомагателни гръб
Храната ми е високовъглехидратна ... много ориз,сладки неща и месо :)))
за сега това от мен ...
05.04.16
12:08
МинА състезанието по силов трибой от което не съм особенно доволен .
да започна от клека ... първият опит го направих с бинтове които ми бяха само за украса намотани , за съжаление момчето което беше с мен се оказа че неможе да мотае. От втори опит дойде едно приятелче и ги стегна както трябва. Супер нестабилен и залитах непрекъснато със щангата ...пода ли не беше равен незнам , но това не беше ми се случвало до сега . Много лесен 2ри опит направих на 250 и за трети реших да играя на сигурно и сложих 265кг ..оказа се че ме занесоха още при пускането и изгубих баланс .
лега бях контузен ,но опитите добре си вървяха с изключение на последния в който ме сразя жестоко рамото . там регистрирах 160 с фланелка която почти сам си облякох.
тягата почнах много добре , но за съжаление малко не ми достигна да покоря 352.5..щангата запря в горно положение и буквално замръзна !!!
имам вече ново трико за клек и определено ме чака доста работа с него , че трябва да коригирам много работи .. усещам че имам много сила , но нямам нужният опит и техника с които ще реализирам опитите си.
ето и малко клипове
клек 250кг 2ри опит https://www.youtube.com/watch?v=_uUqB29mBY4
клек 265кг 3ти опит https://www.youtube.com/watch?v=7P5aMKDMkUg
лег 2ри опит 160кг https://www.youtube.com/watch?v=QyXG7zfSEE4
тяга 1 опит 310кг https://www.youtube.com/watch?v=w09x7Zg3xms
тяга 2 опит 330кг https://www.youtube.com/watch?v=LjmIvP4bkHQ
тяга 3опит 352.5кг https://www.youtube.com/watch?v=e4O9JLItIpU още немога да спа от яд ..но скоро ще излезнат и ще пусна клип .....!!!!
Специални благодарности на Иван Стаматов от Силовата Школа за оказаната подкрепа...ако не беше това момче , което грам не очаквах ,че ще ми помогне незнам просто ... той помагаше на всички , момче с много голямо сърце ! Също така и специални благодарности и на Жоро Манавски , който също много ми помогна !!!
Също така благодарности и на моите хора от Перник които не станаха от пейките в залата , за да гледат състезанието и другите състезатели ... благодаря момчета че дойдохте за подкрепата , “без вас нямаше да се справя !!!!!!!!!!! “
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 05.04.16 13:03.
05.04.16
15:19
Веско поздравления за представянето! Другата година тези кг са твои, за защо не даже и на 2-ри опит :) . Аз нямаше как да остана в неделя, но затова по клиповете съдя, че си се представил супер! Само напред и нагоре! :)
16.05.16
12:51
Останах очарован от състезанието вчера !!! Турнира се развива с много бързи темпове и от година на година става все по добър! Направи ми впечатление ,че има много млади надъхани момчета ,които хич не вдигаха лошо. Много по технични бяха състезателите сравнение с миналата година ,разбира се с леки изключения ! Поздравления на организаторите и на техническия персонал ! Джони спорт наистина се превърна в традиция! Не е зле да се потърси и друга зала за догодина ...мисля че тогава няма да можем да се съберем всички в тази . Определено атмосферата беше на 6 !!! Републиканските пасти да ядат .... силно се надявам един ден и там да има такава атмосфера !
Ники ми направи страхотно впечатления ! Много му се радвам на него ,страхотна воля и желание и нещата леко по леко се получават !!! Зарадвах се че видях много хора от форума и наистина ми беше приятно да се видим и поговорим !!!
Аз в момента мога да кажа ,че съм в добра форма ,но още малко ми трябва . На 26 май с една силна групичка заминава на Европейско първенсто в Хърватска. Ще се проведе трибой + отделно състезание на тяга с екип . Ще се пусна в тягата . Категорията е 100кг . Силно се надявам да взема медал от състезанието ,ако няма контузий мисля че ще се получат нещата . В момента без екип съм 325-330кг с екипа би трябвало да мина 350кг... тежа 100кг точно . Другата седмица може и да ги опитам 350кг и сигурно ще кача клип .
Това е от мен за сега .... Поздрави !!!
20.05.16
12:32
Вчера ми беше контролата ... направих 340кг с поне 15кг аванс . Наистина се чувствам много силен в момента ... не помня някога да съм вдигал така . Съжалявам че не снимах опита ,защото наистина беше брутален . Аз съм много критичен и недоволен към себе си , но този път определено съм доволен . Вдигнах ги и горе ги държах поне 10секунди . В понеделник ако се чувствам добре ще напъна отново , ако ли пък не ще вдигам по слабичко и в неделя ми е състезанието . Стискайте палци нещата да са добре и всичко да е точно ... трябва да ги бия много . Европейския рекорд до 100кг за момента е 345 кг а световния в тази федерация 350кг , в неделя трябва да паднат и двата :))) Личното ми тегло е 100кг точно ...
Поздрави !!!
20.05.16
12:49
Убий ги, Веско! :) Крик power! :)
20.05.16
15:23
Брат, аз ти пожелавам само да си здрав и нищо да не те боли и дебел хонорар за рекордите да ти дадат !!!
23.05.16
12:57
Днес записах 350кг тяга .. немога да кача клипа тук .. незнам как става . Във фейсбука го има ... ! Въпреки че съм настинал се оказа че силата не ми е паднала ... обърках тръгването ,трикото ми се скъса в долно положение , но въпреки всичко излезнаха ...
Определено мисля ,че това не ми е максимума ... скоро ще разберем колко е ...
03.06.16
18:08
Състезанието мина и съм доволен от щангите които вдигнах :) Наистина не съм бил толкова силен до сега. Да надминеш топ формата си ... чувството е уникално ! Щангите ми стигнаха да стана шампион и абсолютен шампион на тяга с екип и без екип . Замисъла беше да участвам само с екипа , но едно от момчетата му се наложи да се прибира към БГ и говорихме с организаторите ако може аз да се ява на негово място ,тъй като той си беше платил такса от 65 евро . Дръпна ми малко сила за втория ден с екип , но това не беше проблем. Проблема беше ,че ми се отлепиха мазолите втория ден ... аз си усетих още на загрявката че ще имам проблем с тях и така и стана . Много а дълбоко се откъснаха този път...
За състезанието като цяло немога да кажа нищо хубаво !!!! Организацията беше под всякаква критика. Втория ден загрявах 3 пъти докато излезна ... започнах от 9:30 сутринта а на сцената излезнах 14:00 . Никой нищо не ти казва и всеки казва незнам и обявавяат по 1 час почивка когато им е кеф на тях . 2 рекорда направих . без екип 310 но имах аванс за поне 330кг, направих ги от 2рия опит и ми стигнаха за първото място . Другия рекорд беше на 350.5кг като това е и Световен рекорд във федерацията ,но не ми го признаха .. заядоха се нарочно , с оправднанието че стъпалата леко са ми се подхлъзнали и са се изместили. Даваха отвратителни опити на техните хора !!! Щях да ги направа от 3тия опит тъй като ги сложих на 2рия , но ръката беше наистина много зле. От втория опит целия лост стана в кръв и няма кой да го изчисти ... като излезнах за 3ти и като видях кръвта просто останах безмълвен!!! В крайна сметка станах Европейски абсолютен шампион с 2 рекорда от които единия не го признаха . Медалите бяха ... много интересни . Накрая свършиха връвчиците и ги даваха е така без връзки . Не бяха метални а от керамика . Имаше много поляци , украинци , руснаци , босна и херцеговина , арменци , сърби. Много силни легаджий видях ... 300.5кг на пауза без екип , беше наистина брутално . Мен за награда ме изгониха от хотела ,тъй като състезанието се проточи и не си събрах багажа навреме и ми остана с 2 часа повече в стаята . Искаха да и платя 63 евро за престоя ми на багажа , но видяха че няма да мине номера и много арогантно ми казаха да изчезваме от хотела им !!!! Иначе добре си прекарахме , уникална природа ,бяхме готини хора и се забавлявахме . Не съжалявам ,че отидох !!! Сега следва Power Cup Beius в Румъния . Там трябва да защитя абсолютната титла от миналата година ! Конкуренцията няма да е малка ... трябва ми щанга минимум 352.5кг за да стана отново абсолютен ! Състезанието е края на месеца . Там поне знам че отивам при супер готини и сърдечни хора !!!
350.5kg https://www.facebook.com/100002280158703/videos/1032754383477224/ 2ри опит , щях да сложа 357.5 или 360 кг за трети , но се развиха кофти нещата .
310 без екип 2ри опит , както казах 3ти не съм правил https://www.facebook.com/100002280158703/videos/1031947436891252/
Снимката е след 1вия ден (след награждаването на тяга без екип) Забравих да напиша ,че теглото на кантара ми е 99.6кг ....Това е от мен ...
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 03.06.16 18:43.
03.06.16
18:33
Извинявам се,че се включвам в дневника ти.Искам да ти пожелая успех за напреде.Истински здрав Българин.Тези ‘премеждия’,които си имал(които описваш в по-горния пост) съм сигурен,че не те плашат.Така са постъпили с тебе,защото виждат много силен състезател,и са се уплашили(и в други спортове сме били свидетели на подобни неприятни сцени).УСПЕХ!!!
03.06.16
18:42
ааа хубава работа ... разбира се ,че нито могат да ме уплашат нито да ме демотивират , а дори напротив !!! Всичко си е наред !!! Не се извинявай за нищо , този дневник е за това ! Само се моля да няма контузий , аз знам как да ги направа нещата натам ... ще им го върна тъпкано на тази федерация и приключвам с нея :)))
03.06.16
18:59
Жив и Здрав!!!Жалкото в случая е,че в България се подиграват(меко казано) със спорта като цяло.Какво да се коментира(без коментар).
03.06.16
19:01
Браво, Веско, много хубаво състезание направихте и ти и останалите момчета от отбора. Пожелавам ти и в Румъния да им изкъртите зъбите както винаги.
Веско, то е ясно че си номер едно, обаче аз още преди година две, се опитах да ти намекна нещо. Виждаш каква е мизерия, промени нещата докато имаш време все още.
03.06.16
23:44
Браво брат, разбил си ги !
04.06.16
10:44
Благодаря ви ! Хубаво състезание стана наистина ! Незнам как да променя нещата,то ако зависят от мен да ги променя ! Не разчитам нищо да изкарам от този спорт , ако разчитах и вдигах заради това щях да съм приключил още преди време . Продължавам напред заради удоволствието и адреналина от големите тежести .От уникалните емоций които допринасям на мен и на хората които са плътно зад мен . Тези неща не са за подценяване .Наистина се чувствам добре и обичам този спорт . Някой да ми даде 1000лв няма да ми достави такова удоволствие от състезание или дори и тренировка в която съм вдигнал нещо голямо или съм подобрил рекорда си,надявам се ,че ме разбираш за какво ти говоря ! Като се върна назад и си дам равносметка и финансово и здравословно съм само назад ,но всичко си има цена и аз съм готов да я платя ! Само се моля да нямам сериозни контузий повече и нещата да си вървят нормално ! През тези 2 години и половина аз не съм спрял въпреки всички операции и проблеми в личен план . Нещата се оправиха и сега ако не ме спре нещо , колкоото и нескромно да звучи мисля ,че мога да направя нещо по сериозно !
Честито, Веско! :) Заслужил си си го отвсякъде!
казано от Veselin Doichev на 03.06.16, 18:42:
...ще им го върна тъпкано на тази федерация и приключвам с нея :)))
Тъкмо щях да те питам защо се занимаваш с тази измислена федерация. Време ти е за IPF според мен. :)
04.06.16
15:24
Предполагам , че федерацията не е била така . Аз се поинтересувах кои хора са вдигали в нея и се оказа че доста световно известни личности са го правели . Да вярно е че няма допинг , но такива щанги са вдигнати тук дет IPF са доста далеч от тази сила . И за лега и за тягата ... за клека не съм много запознат и не твърдя. Но в IPF надали ще видя лег на 300.5 кг на пауза без екип или тяга от 422.5 кг . В IPF също вземат забранение медикаменти и никой неможе да ме убеди че това не е така , но после се пречистват за допинг теста . Като организация са на доста високо ниво .. това е факт и не споря !!! Има и там доста неща дет хич не ми допадат ... ! Няма професионален спорт в който да не се вземат забранени медикаменти .. от гимнастиката та до плуването ... да не говорим за момчетата с колелата ... :)))
13.11.16
19:47
Признавам , че малко несериозно се отнасям в последно време към дневника си ,но нещата мисля да ги оправя .Вчера се бяхме разбрали със Славян и Сашо Пеловски да направим една разбиваща трен в залата на Джони спорт и нещата се получиха . Видях се с Ники (Херцог Трън) и наистина много се зарадвах ,че го видях . За съжаление се разминахме и не можахме да потренираме заедно . В края на тренировка пък дойде Бойко ,също много приятна изненада .
В момента съм 100-102кг . Готвя се за купа WPC ,която ще се проведе в Словакия на 3 декември . Записал съм се в една дисциплина тяга с екип . Ако нещата вървят както досега мисля ,че ще вдигна голяма щанга ! Тренировката протече по следният начин :
тяга -
2по 8 -70кг
1по3 - 100кг
1по3 -120кг
1по1 170 кг
1по1 - 200кг
1по1 - 220кг
1по1-250кг
1по1 280кг
1по1 320кг (с екип)
1по1 350кг (с екип)
Доволен съм като цяло от трена ... ще пусна линк към малка компилация !(малко по късно )
Славян си направи рекорд с брутален опит на 290кг и то с аванс !! Сашо Пеловски е много як , но не тренира ,защото има леко разстежение на гърдата и не посмя да натиска . Яка трен стана !!!
13.11.16
20:11
тяга 250кг без екип https://www.youtube.com/watch?v=mdLSmYgMA6I
тяга 280кг без екип https://www.youtube.com/watch?v=zav7aYC4ThA
тяга 320кг с екип https://www.youtube.com/watch?v=Xiz9VKmphuY
тяга 350кг с екип https://www.youtube.com/watch?v=8m5v_4bEoxs
ето това ми беше тренировката в Храма на силата :)))
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 13.11.16 20:15.
16.11.16
19:28
Днес направих една бърза тренировка ,за съжаление климатици бяха развалени и беше доста студено в залата :( Бях с настройка за хубав клек ,но не смеех да рискувам да не стане беля .
8,8,6,4,1,1,1,1,1 -70кг,70кг 100кг 120кг 140кг 160кг 180кг 200кг 220кг - имах доста аванс
1по5 -170кг с 5 секунди пауза в долно положение !
Бях отишъл за 240кг и то за 2ка ,но ... не всеки път става така както искам :))))
утре един лег и почивка за събота , когато ще имам гости от Сф (няма само аз да гостувам ) и се надявам всички отново да вдигнем големи щанги и да стане разбиваща трен !
20.11.16
16:04
Вчера направихме отново съвместна тренировка с Пеловски и Лулова, Този път тренирахме на мой терен ,но за съжаление не бях в състоянието в което трябваше да бъда ,всякаш бях изморен и невъзстановен. Това ми беше и последната по тежка тренировка преди състезанието ,но не мина хич добре !
През цялото време тежестите ми вървяха доста по трудно от нормалното . 320 ги дръпнах много добре , но не знам след като не се чувствах добре защо реших да скоча на 360кг . Използвах от течния магнезий който хич не го одобрявам , не беше изсъхнал и още при тръгването изтървах щангата . От една страна стана по добре защото наистина не бях за тази тежест и ако хвата беше задържал щях да напъна и можеше да стане някоя беля. А със сигурност нямаше да я вдигна щангата . Отразявам го като голяма моя грешка , която ми се отрази доста негативно на психиката . Много мразя да имам несполъчлив опит преди състезание ...
20.11.16
16:34
Веско, не се коси, почини си хубаво, ще им огънеш щангите на състезанието, та ще си търсят нови лостове ;) Несполучливите опити също са полезни, защото така се изчистват грешките и дребните неточности ;) Можеш! :)
21.11.16
18:47
Да ,сега ще направя едно хубаво възстановяване и то ще си покаже ... утре за последно ще правя по тежка трен .. един клек и това ще е ! Дай боже да завърша тази състезална година успешно и да съм доволен от себе си !!!
21.11.16
20:50
Имам една позната дет рисува фланелки с темперни бои и искам да и дам да ми нарисува нещо манияшко ,например някаква графика или рисунка с deadlift . Не мога да намеря подходяща. Ако някой има някакви предложения нека постне нещо ... Благодаря :)
21.11.16
21:31
Ето малко идеи
22.11.16
19:55
клек
1по 6,4,2,1,1,1,1 - 100кг,120кг,140кг,160кг,180кг,200кг,220кг
тяга
1по8,4,2,1,1-60кг,100кг,130кг,170кг,200кг
Днес добре мина ,в клека имах поне 30кг аванс
тягата раздвижих лекичко след това .
В събота ще направя последна трен тяга с екип и няма да слагам повече от 270кг ...следващото вдигане ще ми бъде в Словакия живот и здраве .
Благодаря за идеите !!!
26.11.16
20:24
Днес направих последната тренировка тяга за тази подготовка ...
не бях в кондиция кой знае каква , но пък си направих плануваното !
тяга - 1по8,8,6,2,1,1,1,1 - 70кг,70кг,120кг,140,170кг,200кг,230кг,270кг
ето клип на 270кг
https://www.youtube.com/watch?v=CFpnkD07Wwg&feature=youtu.be
утре 5 серий със 100кг клек и ще видим какво ще стане живот и здраве на състезанието :)