01.10.16
17:13
Щото вечерях много късно, пък и хем съм гладна като куче, хем ми е гадно да ям и се чувствам като свИня :D
02.10.16
18:26
01/10/2016 (03)
Храната:
Каквото пише в скрийншота + още известно количество вино (хлъц) + дюнер
Движението:
- лек загряв
- 3х10 от: гоблет клек @12кг, едностранно гребане @12кг, тяга @20кг, раменна преса @2х7кг
- разтяг
02/10/2016 (04)
Храната:
в скрийншота
Движението:
- офиси
- загрявката на Вик (без сначове)
- 100 суинга с @20кг (6х15+10)
- разтяг
(nlick)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.10.16 18:27.
03.10.16
18:26
Йо, батки (call)
03/10/2016 (05)
Храната:
В скрийншота. Зле е, ама к’вото е. От утре :D ще е по-добре, напазарувах си днес добре. От шоколада и халвата имам страшни киселини.
Движението:
Почти нулев енергоразход - имах доста работа, рових из джобса, подготвях си урока за хлапето утре, сега имам да го довършвам и така. Един душ и пак на тръстиката. Много ми се спинка (nsleep2) (nangel)
Добавките:
Ще бъдат в скрийншотовете занапред. В последната графа са тези преди лягане.
———————————————————————————————————
Минутка радост :-]]]]]
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.10.16 18:58.
04.10.16
09:24
Ау, събудих се тази сутрин с вече свежа глава, настроение и енергия. (sun)
Вече изчистих, кучетата разходих, мятам тиквени палачинки и чкам хлапето с английския да дойде в 10. После имам тренировка планирана, задачки, закачки и юхуууу. (party) Тъй се харесвам, не като мопа за пода (макар и не изгнил :D).
За да не спамя Деница, пиша тук. Сигурна бях, че “лебедът” (хаха) има участие в кросфитърската история. А джудистите какво правят? Нали и при тях се вихри кросфит вечер, доколкото разбрах? (wasntme) Едно и също ли са двете неща или...?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.16 11:51.
04.10.16
17:36
04/10/2016 (06)
Храната:
Вкусна. (nbbq)
Палачинките ги направих по-протеинови този път, но не чак толкова много по, че да седна да пресмятам.
Движението:
*** Загряване на стави, после с 2х4кг гирички: 3х10 от клек, раменна преса и грьебанье; глезени
*** 3 окръжости:
20х руски суинг @20кг
10х лицеви от колене
20х редуващи отпади с подаване на пудовката под опорния крак @12кг
10х обръщане + клек + преса @12кг (редуващи повторения с оставяне на пудовката на земята след всяко)
10х на всяка страна, тяга на един крак @12кг
*** 8 минути корем: 8 вида коремни х30 повторения от упражнение
*** Подробно разтягане и мачкане с топка
Тягата на един крак нещо не ми се отдава - много ми е трудно да си държа изправен гърба и на третото повторение вече усещам негативите. Изобщо тяга с пудовка ми е много не както трябва - не се намествам ли, леки ли са ми много (че са леки, леки са моите пуфки), не знам какво става, но докато тренирах при доктора, по ми се отдаваше и не съм усещала такъв дискомфорт. (shake) Трябва да сложа едно огледало, че да мога да виждам горе-долу к’во правя. Другата седмица.
Добавките:
Днес за пръв път пих два йохимбина наведнъж и щяха да ми изскочат очите. :D
—————————————————————————————————————————————
Дойде ми протеинъъътттт. (nmuchfun)
Много ми допада вкусът (взех си шоколадово брауни, но имам и две дозички - едната бял шикулат, другата - златен сироп, че нали го нахвалиха гърлите тука :D), послевкус почти няма (от всички, които съм пробвала, този има най-малко), не е много сладък, не е много несладък, мирише на хубаво какао и съм много доволна. Благодаря на Санчи за съдействието. :*
—————————————————————————————————————————————
Еййй, никой не я е застрелял още таз Гера Николовата. На някакво интервю попаднах. Mъка. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.16 17:52.
Никак не е добра идея да се гледаш в огледало докато правиш тяга. Още повече щом техниката ти куца :)
05.10.16
17:38
Знам принципно, но поне докато се наместя - имам подозрения, че куцането е от изходната позиция.
05.10.16
22:17
05/10/2016 (07)
Храната:
Повече от необходимото.
Движението:
Имам страшна мускулна треска от вчера, хах. Готина е тази тренировка.
Днес ужасно домакинстване от 10:00 до 13:00, после учих, после 2км сравнително бързо ходене + 2 часа дупене в офисите.
Утре ме чака оправяне на баба на къщата - есенно чистене, постилане на килими, миене на прозорци, лудница. :D
Разни:
Много ям нещо. Т’ва мазно, не знам как да се откажа от него. Дали мога да се изхранвам само с фъстъчено масло и да не стана 300 кг? :D
—————
Абе, обвиниха ме, че скучни ми били постовете напоследък. :D Ма то не може все с червения нос да се разкарвам из виртуалното пространство. Не ми е много забавно с тия изпити, дето ми висят на врата. Темите по френските предмети седя и ги гледам като тапир и ми е супер спек. За да е пълна картинката, върша още 4-5 неща, които винаги са с приоритет, защото трябва или да се свършат СЕГА, или някой, на когото не мога да откажа, ги иска от мен.
06.10.16
15:49
казано от Т. Тодорова на 04.10.16, 09:24:
За да не спамя Деница, пиша тук. Сигурна бях, че “лебедът” (хаха) има участие в кросфитърската история. А джудистите какво правят? Нали и при тях се вихри кросфит вечер, доколкото разбрах? (wasntme) Едно и също ли са двете неща или...?
Джудистите нищо не правят, там проблема със залата на Спортното се задълбочи и нещо май се отказаха, поне за момента.
07.10.16
09:05
Много съм зле... Как си скапах поста (nbat)
06/10/2016 (08)
Храната:
Език в масло с малко масло и с вино вечерта;
тутманик у баба
Движението:
Мъкнене на саксии, чистене у баба - и в къщата, и в двора;
Тренировка:
3 кръга с 12-ката от:
10x clean + press + swing (alternating)
70x rope jumps
20x figure 8 squat
70x rope jumps
5 each side (10 в първия кръг)x pass under squat + backward lunge + pass under + elbow strike
70x rope jumps
5x sit-ups + overhead press
70x rope jumps
Разтягане някво, имаше още нещо, но не помня... май.
А, да, 12-ката ми стоеше много добре на клийн & прес тоя път. Достатъчно тежка, но доста стабилна. Доволна съм, както вече казах.
Теро-реро:
Стана ясно, че обичаме животни и котаците от на баба ми (и от на съседите) двора ще бъдат кастрирани лека-полека, за да не ги оставяме на произвола на съдбата.
А да, бях споменала, че ако Прослав не беше пълен с толкова сган, бих се преместила там.
Язък за поста, беше много приятен, според мен :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.10.16 20:59.
07.10.16
20:46
Иййй, за втори път я правя тая глупост с редактирането на стария пост, вместо цитат. Иди помни с’я... Вписвам в горната публикация горе-долу какво е било.
07/10/2016 (09)
Храната:
Правих телешко и така го направих, че много вниамателно с Камен подбрахме парчетата, които могат да бъдат преглътнати. Другото - на ушатите. Стоя мариновано 24 часа и си остана същото, каквото си беше. Затова ли виждам основно телешка кайма из форума, а не пържоли? Ако правите такива, как ги обработвате?
*** добавям си 200мл карберне
Иначе бива, де. Пак мазното е над лимита, ама не много. :)
Движението:
Домакинстване някакво и тренировка:
1) Загряване
3) HIIT 25 на оназ уфсъ Шалийн. Разбира се, докато подскачам, старая се да не се държа като луда + че някои неща си ги променям според възможностите и представите за тъпо и остро (nfun)
3) Ab Ripper с много зор и с някакви почивки; не съм дорасла, но ще го напъвам, докато стане, защото много кефи, според мен
4) Стреч от Блендера + още малко от мен после
Това подскачане не съм го правила сигурно от една година и ми излезе през ушите. Доволна съм. (nmuchfun)
Теро-реро:
Няма теро, няма реро - исках да тренирам на обяд, но К. се прибра изненадващо. Тъкмо бях пила йохимбин и се наложи да си вложа енергията в дъвкане на телешкото, вместо в упражнения за други мускулни групи. :D Повъргаляхме се, четохме вицове от темата във форума, позубрих малко, после трен и т’ва е.
Сутринта имах урок с хлапето - мина добре, но сега осъзнавам колко нервни кризи съм причинила на частните си учители по математика едно време. (nbat) Твърди, че за пръв път чува неща, които преди седмица е писал със собствения си почерк. Викам си на акъла: ей с’я та убих. :D
Много ме кефи как рекламират лисицата. (nfun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.10.16 21:58.
И аз давах уроци по испански на едно ‘лАпе, дето ми ги говореше същите истории :Д Ама, все ми се струва, че ние не бяхме толкова изобретателни и тегави :Д Градация има :D
07.10.16
22:15
Мба, изобретателни - хич не е изобретателен или оригинален, ами го мързи да гледа. Been there, done that - ич да не ми ги пробутва :D
Иначе е много свястно момче, мнооого. Предпочитам го пред повечето хора, с които съм работила някога. :)
08.10.16
11:37
Месо от младо телешко или от дърто говедо си взела и втори въпрос - как го приготви? :)
Вкъщи, ако сме взели говеждо, най-често го правим в йенско, дълго време и на ниска температура. Понякога и в тенджера под налягане. Другата опция е на кайма, да.
Крехко телешко - пържолки на тиган.
08.10.16
11:51
Телешки врат, бац. Беше на най-прилична цена - не посмях да купя нещо от 35лв/кг, което не знам как да приготвя.
Едвам го нарязах на пържоли. Такова жилаво чудо не съм виждала.
Намерих някаква рецепта в интернет - мариноване с балсамов оцет, лек соев сос, уорчестър (пропуснах го, защото нямаше), чесън на прах и мазнина (сложих оризово олио). После у тиганО. Ушатите много го харесаха. :)
А каймата от какво месо я мелиш? Такова за готвене? Ще взема да направя една мица като на наш’та Kарфица :P
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.16 11:53.
08.10.16
11:56
Различно, най-често от шол. :)
Мица и кюфтаци = няма да сбъркаш. :D
09.10.16
11:12
08/10/2016 (10)
Храна:
- какао сутринта
- кюфтак
- среден дюнер без картофи и с някакъв лайт сос (много беше вкусен така, пилешко, марулка и питката)
Движение:
- офиси, щъкане
————————————————
От 17:00 до 05:00 - разврат. Имам ужасен, ужасен махмурлук и много ме е яд. Чудовищен. Никога повече няма да пия толкова! :D Майтапът настрана - забравила бях колко е гадно да се напраиш леща. Много уиски и много цигари, пълно падение.
Отивам да диря кисело мляко и алказелцер/залцер/нещо си, а следобед ще ида да размърдам в залата, ако си измисля тренировка. Може и само тяга да правя, да поснимам малко. А може и да пукна дотогава.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.10.16 11:14.
Телешкото...ако е с по тъмен нюанс червено,си е говеждо.То си иска зреене,то и телешкото де.Трябва да стои в хладилника поне 48 часа.
Тогава се готви далеч по-лесно.
09.10.16
20:58
Смлях си месо на кайма и направих кюфтета. Станаха супер вкусни и мисля да го консумирам така телешкото, не знам дали скоро пак ще се престраша да пържолствам. Иначе мерси за инфото, Илия, ама какво се има предвид под 48 часа в хладилника? То 24 часа вися само с марината...
09/10/2016 (11)
Храната:
- мама ми донесе литър айрян :D
- чаша кола
- телешки кюфтета, салата от домати, краставици, червен лук, синьо сирене
- 4 бонбона рафаело
- 50г фъстъчено (ах, свинчоууу)
Движение:
- мини разходки, домакинстване и тренировката отпадна, щото ходих по ветеринарни клиники с на една приятелка кучето - трябваше да замине, остави го на приятел да го гледа и одеве звънна да бягам да помагам, щото кучето било отпаднало и повръщало; Слава Богу, хайванът е добре и няма признаци на отравяне, ама бързо изтрезнях :)
——————————————————————————————
Лошо ми е, #deiba (d)
Хех, попаднах днес на Лара на една годинка. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.10.16 21:33.
казано от Т. Тодорова на 09.10.16, 20:58:
Илия, ама какво се има предвид под 48 часа в хладилника? То 24 часа вися само с марината...
Маринатата си е отделно...Просто стои на 3 до 5 градуса 48 часа...ако е прясно.
Това с кучето е тревожно...в София има няколко такива случаи-обилно повръщане и отпадналост!Да ли е съвпадение???
Дано само с това се разминат хайваните...
10.10.16
00:38
Ясно. Ще се пробвам пак някога, но засега ще си опростя живота.
Кучето е добре, според мен - скача, кефи се, жизнен е, търси храна като луд - предполагам, че само е бил изморен от 3-часовата игра. Дано не бъркам, де. Ама повръщането... Обърнаха му внимание, прегледаха го, биха му бусколизин и деган, и сутринта пак е на преглед. А тия, дето хвърлят.... ох.
10.10.16
16:05
10/10/2016 (12)
Храна:
Биваща, мисля, че ще ми стигне. :)
Движение:
- пазаруване и тренировка
Тренировка:
1. Загряване:
- 5 минути пътека: бързо ходене под наклон, в третата и четвъртата минута - под максимален;
- стави
- загрявката на Вик с 10кг пудовка (със сначовете този път)
- динамични разтЕжки
2. Щангички и гирички между кочовете:
- 5х10 гоблет клек @10кг
- 3х10 + 2х7 тесен лег @20кг
- 3х10 конвенционална тяга @30кг + 5х2 с 35, 40, 40, 45, 45кг
- 2х шоулдър шокърс: в първата серия с 5кг, във втората с 4кг на изнасянето встрани и пресата; адското упражнение (nbat)
3. ПоясО
- 5х10 на страна - наведи встрани с дъмбел @15кг
- 5х10 хиперекстензия
- 5х10 коремни сгъвания с 5кг медицинска топка (леко свити крака, при изправянето избутвам топката над кафеза и свалям обратно целия разкош :D)
4. 10 интервала на пътеката, 40:20
5. 20 минути разтягане
———————————————————————————————————
Снимах си пак клека, няма да го качвам. Същата история, само дето коленете не ми се клатят чак толкоз. Но опашката си я подвивам яко. Кръста, Санчо, кръстааааа... (wait)
Снимах си и тягата, но май виждам кое не е както трябва + че се консултирах с Рони, която ми посочи още едно-две неща, и се чудя дали да я качвам, щото супер е изгрозняла, пък и ъгълът не дава пълна яснота. Задникът ми стърчи нагоре повече от необходимото. Обикновено, понеже и друг път съм се снимала, изглежда по-добре, но сега се сдухах, щото бях застанала на място, през което се минава (нямаше друго), хората бяха много и се разсейвах, въртях се... Плюс, че ме беше страх, особено като сложих 40-то - по 30 секунди пристъпвах и се притеснявах да опитам. А съм дърпала почти 2 пъти повече и даже не беше толкова отдавна - много по-уверено, много по-стабилно и без да ме е шубе. (nbat)
Много е кофти, когато няма кого да обвиниш за собствените си падения, щото сам си си надробил всичко. :)
———————————————————————————————————-
Иначе съм позаслабнала, де. Камен ми подари един много як North Face, тъмно лилав, с разни розови джаджи вътре (яке) и много страдах, щото едвам го закопчавах, а сега има място и за пуловер! :D (sun) (makeup)
10.10.16
16:14
Снимай другия път и в профил и не се притеснявай да пуснеш тук - виждаш, че е полезно да получиш повече мнения.
Надали някой ще ти се смее, защото тягата ти е “изгрозняла”. Всички сме имали грозни изпълнения на едно или друго нещо, но пък именно с посочване на грешките и упорита работа след това, се изчистват тези грозотии.
И даааа - голяма промяна имаш и си личи вече не е само по лицето ти. Определено си позаслабнала. Продължавай все така мотивирано. :) На мен и клинът ти ми харесва. :)
:*
10.10.16
17:12
Ще снимам. То не е за смеенето, не вярвам да има такъв дебил сред нас, който да се изсмее на нечие криво изпълнение, но ми е неудобно, както казах и предния път, защото за времето, прекарано във форума и по залите, с достъп до какво ли не и до кого ли не, трябваше да съм на съвсем друг левъл, със съвсем други резултати. Но по-добре късно, отколкото никога. :)
Хихи, мерси, радвам се, че си личи малко или много. :*
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.10.16 17:44.
10.10.16
19:55
казано от Т. Тодорова на 10.10.16, 17:12:
Ще снимам. То не е за смеенето, не вярвам да има такъв дебил сред нас, който да се изсмее на нечие криво изпълнение, но ми е неудобно, както казах и предния път, защото за времето, прекарано във форума и по залите, с достъп до какво ли не и до кого ли не, трябваше да съм на съвсем друг левъл, със съвсем други резултати. Но по-добре късно, отколкото никога. :)
Хихи, мерси, радвам се, че си личи малко или много. :*
И аз така се чувствам. Все едно знам на теория нещата, ама да ги приложа на практика, не мога да разбера защо, не успявам.
Както казваш, по-добре късно от колкото никога. Трудно е, но не е невъзможно. Понякога човек се вкарва в един омагьосан порядъчен кръг и все едно няма излизане от него.
Форумът, обаче, дава много силна подкрепа. За това е хубаво да споделяме нещата. Хем да помогнем на себе си, хем да поучим и някой друг.
Все пак ще стигнем за където сме тръгнали! :)
11.10.16
09:05
Добро утро, драги мои (sun)
Тежка мъка ме налегнала - обувки си харесах. :D Отдавна не бях харесвала нещо толкова много, но точно този цвят е чувствително по-скъп от останалите. Обърнах целия ebay, има ги на две места, и на двете са страшно скъпи. (whew) Но си мисля, че си струва инвестицията, защото Камен скоро си взе на същата марка и, честно казано, никога не съм виждала толкова качествена обувка (а през ръцете ни минават всякакви щуротии). #poskamsalza, ама май paypal ще плаче последен... така го чувствам. :D
Сега отивам да сека монети :D - очертава ми се много обикаляне пеш, което е супер, а ако ми остане време (и сили), довечера едно кратко кардио с на Shiva Rea бегинърската йога ще си спретна. Имам мускулна треска навсякъде, особено на гърба, раменете и предните бедра. (sun)
11.10.16
19:57
11/10/2016 (13)
Храна:
Тъпче ми се сладко. Примерно фъстъчено с мед.
Движение:
Според приложението - между 11 и 12км щъкане. За друго имах малко време, но не и желание, защото много се изморих, посвърших някаква работа. Мускулната треска е много сериозна, само ще се намачкам, щото едвам се движа - ще каже човек, че кой знае какво съм правила. Като слизам по стълби съм много жалка - едно такова внимателно, даже изохках пред хората на два-три пъти. Ама аз не охкам, ами викам “ауч”. :D
————————————————————————————————————————————-
Обожавам да е есен и да вали. (inlove) В такова време се чувствам най-добре. Толкова е красиво всичко, спокойно, творческо и романтично, и така хубаво ухае! (inlove) Днес така се заплеснах на едно място (на “Данаил Николаев”, пловдивчаните ще се сетят), че се блъснах в паркирал на тротоара бус. :D Там има много хубави стари къщи, разни изоставени дворове - всичко е покрито с буйна растителност и сега с есенните цветове е неописуемо. И както блеех и си слушах една отвеяна песничка на Zaz, и гишшшш в буса. :D Кварталът е невероятен. #ПловдивФоревър
През цялото време, докато валеше, останах навън, даже умишлено си удължих маршрута, минах през Бунарджика (там пък колко е яко!), после пак се забих в Градската и си общувах с една катерица известно време, но като вдигнах ръце напред, за да я снимам, веднага избяга. :)
Трябва да се сдобия с апарат - както и да снима един телефон, си остава телефон, а не някой готин Nikon , примерно. Нищо не си личи на снимките, но романтичните души и така ще разберат. :)
(wave)
*** Вече трети ден забравям да ги вписвам - кестени ям. По 4-5 на ден. Ето, вписах. Вписвам си и чаша вино за лека нощ. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.10.16 20:06.
11.10.16
21:02
Имам много позитивен опит с Никон. Предполагам, че всеки апарат от среден/малко над среден клас ще задоволи напълно аматьорските ми нужди :)
казано от Т. Тодорова на 11.10.16, 21:02:
Имам много позитивен опит с Никон. Предполагам, че всеки апарат от среден/малко над среден клас ще задоволи напълно аматьорските ми нужди :)
Пък и от по-висок, да ти кажа. :)
Но тая “война на марките” е доста тъпа - всичко е в цената. Ако очакваш представяне от сапунерка или нисък клас DSLR, няма да го получиш. От друга страна ако се изръсиш за фул фрейм, все тая дали е Канон или Никон. Снимал съм и с двата - предпочитам Никона, но ако някой реши да ми подари Канон с няколко подходящи за нуждите ми обектива, няма да откажа. :)
12.10.16
01:03
Същото мисля и аз, марките апарати си имат класове - както колите, дрехите, прахосмукачките и т.н. :)
И при всички положения говоря за, да речем, Никон Д3300, като минимум.
Не е повод за заря, но опеделено става. Хеле пък в сравнение с телефона. Към 800лв е май към момента в България, но пък за 300-350-400 паунда от ибей може да се сдобие човек с доста хубава машинка.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.16 01:04.
12.10.16
13:35
Не са евтини, да. Има за към 1200 кинта, a ако се разровиш из ибей (аз ебаси промоцията му ударих тия дни на тоя сайт :)), може да намериш и на по-ниска цена.
Абе, като имам хилядарка за апарат, ще му мисля - сега ще го карам на телефон, въображение и романтика. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.16 13:39.
13.10.16
17:42
12/10/2016 (14)
Храна:
Ох... Много прекалих.
- протеин с мляко (тоя златен сироп е суууууупер вкусен!)
- домашна баница (към 150г)
- домашен дюнер от арабска питка, малко наденица, великденска салата и песто россо
- 60г шоколад със стевия
- 75г оризовки - част от тях с масло и лютеница, друга част с извара и песто, и трета част - с масло и домашно сладко от сливи’почти един пакет и изобщо не искам да знам колко масло е заминало; Бах го :D
- чаша вино
Движение:
Не тренирах, защото бях мноого изтощена и със страшна мускулна. Леко позагрях само и после се мачках с топка и ролер - сигурно един час си отделих и ми стана много хубаво.
Вечерта - офиси и разходка с псите.
13/10/2016 (15)
Храна:
- какао с пчелен прашец, канела, портокалово масло и стевия
- след трен: 3 яйца на очи, извара, маслини, хумус и неподправено червено зеле
- за вечеря: зеле и краставица; протеин с мляко
Тренировка:
Правих си каквото ми се правеше, най-общо казано.
1. 5-6 минути пътека - бързо ходене под наклон
2. Стави
3. Загрявката на Вик с @10кг (със сначовете)
4. Динамични разтяжки
5. Драма:
- Плие:
1х10 @10кг, 3х10 @15кг
- Тесен лег:
1х10 @2х6кг; 3х10 @20кг (олекна ми малко това движение - днесси направих с лекота и трите серии; с лекота, в смисъл, че не се притеснявах, че няма да доизбутам, иначе си пареше :))
- Опити за тяга:
1х10 @30кг, 2х10 @35кг, 1х10 @40кг
- Обръщане и пуш преса:
1х10 @12кг, 1х10 @20кг, 2х10 @15кг
- Редуващи напади с лост на гръб:
1х10 @СТ, 1х10 @20кг, 2х10 @15кг
- Хоризонтален скрипец:
1х10 @25кг, 1х10 @35кг, 2х10 @30кг
- Хиперекстензия:
1х10 СТ, 1х10 @СТ, 1х10 @5кг диск, 1х10 @СТ
Реших да разтегна вкъщи, прибрах се и ме посрещнаха ангажименти, тъй че опънах основните места за 5 минути и толкоз.
———————————————————————————————————————————————————————————————-
Ето клипове на тягата.
Това, което аз виждам:
- разсейвам се и виря физиономията, да не би случайно да изпусна нещо
- гъзът е по-високо от желателното и не знам как да го пусна
- пристъпвам ли пристъпвам
————————————————————————————————————————————————————————————————
Откъм добавки:
- увеличих леко йохимбина, пия го само преди тренировка; баси, като ракетно гориво е; усещам, че започва да действа, когато ми стане тревожно (nbat)
- бцаа си пия преди, по време на и след тренировка - разтварям една доза в 1.5л вода и си го поркам
- вечер - магнезий, мсм, лимон, през деня - вит. ц
————————————————————————————————————————————————————————————————
И една Лара, щото е много готина като ме събужда с мустачките сутрин (nfun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.10.16 17:46.
14.10.16
15:10
Снощи излязох с на К. сестра му и още няколко колежки - в 19:30, бях решила, че ще пия един чай и ще си се прибираме. Е, завършихме в 2:30 в местния бар. Не всички, но аз и сестричето... Страшни отрепки. :D Трябва да спрем тая практика, щото не е много продуктивна. В Америка само ние работихме от 6:30 сутринта и слагахме края на всяко парти... към 4:30… 5:00 :D Още ни се чудят как изкарахме 4 месеца с по 1-3 часа сън на денонощие. Т’ва, ако трябва пак да го направя, ще гушна букета на първата седмица. Беше супер забавно, като на филм, но и супер тъпо, щото още се боря с последствията и ония +30 кила, с които се върнах.
Храната за днес:
Протеин с мляко (тоя бял шоколад, според моя вкус, е потресаващ)
30г шоколад със стевия
Мляко с какао
Пържола (или пилешка, или свинска) с кестени и салата
Движение:
С ръка на сърце се заклевам, че няма да тренирам. Гърдите ме свиват страшно. Ще чета нещо интересно.
——————————————————————————-
Остарявам, ей. Всичко ми пречи - на едното място, на което бяхме, цъкахме билярд и ок, всичко супер, обаче вътре се пуши (и аз пуших, щото вече бях зацапала джама) и толкова ужасно смърди, че едва се диша.
После в бара, “Pasha” - същият лисичарник, обаче и самата музика беше брутално силна - всяка пулсация на баса си я усещах в сърцето по наистина жесток начин и нямах търпение да си тръгнем, защото почна да ми прилошава от думкането.
Някак предпочитам да ходя на места, на които мога да си говоря с хората, с които съм излязла, вместо да се надвикваме с музиката, докато шепа пияни си бъркат по гащите около нас. Имаше една женка, към 35-40, дето така се беше напила, че лягаше по гръб на пода, вдигаше си краката и се чекнеше на всички посоки. Егати гледката. Имаше и други гледки, ама няма да изпадам в подробности. Никога не ми е било комфортно в такава среда.
Да не говорим, че от едно известно време ми се налага да мезя с пиенето, за ми понася на стомахчето и на главицата. :D Дърта история.
Въпреки всичко, изписано по-горе, добре, че е оная другата маскара :D, че да късам синджира чат-пат - иначе ще си умра с прахосмукачката и черпака в нас. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.10.16 15:11.
14.10.16
21:25
Кучелюбците :), с какво си храните животните, освен с гранули? Аз им готвя често, но имам нужда от идеи :)
казано от Т. Тодорова на 14.10.16, 21:25:
Кучелюбците :), с какво си храните животните, освен с гранули? Аз им готвя често, но имам нужда от идеи :)
На другарчето на село му готвим разни от тия замразените шийки, всякакви такива глупости, дето продават замразени на по-евтино, варени, дядото взима и хляб и му дроби попарка... Мазно му е мустачето на кучо :D
14.10.16
23:59
Аз грешно си формулирах питането май, заради виното, с което мина на К. сестра му (nfun)
По-скоро се чудя дали правя нещо грешно. Давам гранули, когато няма манджа - старая се да са поне среден клас. Готвя им шии и фенери с кафяв ориз, овес или просо, а когато закъсам с другото - с пълнозърнест кускус.
Пилешкото редувам с, примерно, свински бут (много рядко, досега само два-три пъти, щот нали... баси кучетата), свински дроб, сега имат дроб с гръкляни (гадно звучи и Е гадно, но пък е само хрущял и мръвка, за 1.50/кг).
Слагам зеленчуци, най-често броколи и моркови, давам им сурово зеле, краставички, по 1/2 ябълка ей така, за кеф, щото обичат. Борьо полудява за зарзават и само краде обелки. :D Скача, радва се, бучи и издава едни звуци, все едно е кокошка. :D На никакво месо не се радва така, както на листо зеле/спанак/маруля. Малкият ми веган, грозноватичък. :D
А, по едно-две варени яйца чат-пат ядат.
Хляб от много време не им давам. Пилето също избягвам старателно, откакто от едни шии ме удари адската миризма на белина, но все пак рядко го редувам с другото - уж там на Градус-Мрадус, дето имат претенции за някакви качество.
Звучи скъпо, но не е по-скъпо от хубавата гранула, която няма и как да е чак толкова хубава, според мен. Правя им и курсове с витамини от среден някакъв клас, не знам как се казват, на Карагьоза робите ми ги продават.
Добре, че не са някои тулупи по 50 кила, каквито ги харесвам най-често, че тогава щЕхме да се озъбим. (tmi) Ама и такива ще вземем, чакам двора :D
Кучегушкането лекува махмурлук и лошо настроение, само да вметна. :)))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.10.16 00:12.
казано от Т. Тодорова на 14.10.16, 21:25:
Замразена карантия...най-често бял дроб,че най-малко цапа и най-бързо го изяжда))))
Кокалите са задължителни след ядене.
С гранули само го храним нашия добитък. Гледаме да са качествени (добре, че е дребен). И без това е някакъв такъв лигльо с чувствителен стомах - нещо по-различно да хапне и го хваща дрисъка, а е лаком като за 10 като него :)
Имахме 2 кучета преди, големи. Готвех им в една тенджера, като казан, слагах в буркани за по няколко дни и в хладилника често имаше повече кучешка храна отколкото наша. Беше голяма хамалогия!!! Иначе едната кучка толкова обичаше краставици, че като отидехме при баба ми влизаше в градината и направо си късаше и си ги хапваше от градината :)