Fight 2 Be Fit

Прескочи до:

Здравейте! (wave)

Чаша топла вода, 1/2 лимон и джинджифил на прах.

8.30 - 1 фх с 20 гр. сирене и кашкавал
12.00 - 100 гр пилешко филе, 120 гр. моркови
15.30 - чаша топло мляко, 1 ябълка (250 гр.)
18.00 - 100 гр. извара, 1 яйце, 2 с.л. домашна лютеница
19.00 - тренировка

Вода: 1л+, топло мляко, 3в1

Тренировка:

* Загрявка

* Кардио
-  20 минути качване и слизане от дивана, редувах по 10 повторения  на крак, правих  2 минути  почивка на 10 минути. Пулса държах между  140-160. ( за това почивах за да не го повиша)

*Дупе
- Странични махове от лакътна опора 3х20 на крак
- Магарешки ритници 6х20 на крак

*Корем
2 кръга по 10 повторения, 2 минути  почивка

- Крънчове със сгънати в коленете крака
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите
- Повдигане на крака от лег

*  Стречинг

Днеска пак пътувах. Част от обяда хапнах на една опашка :D Много е забавно да хрупкаш морков  и да те гледат хората около теб :D
Храната  е добре доволна съм. Тренировката  беше добре, но можеше още малко да се напъна.

Пак прикачам нещо тук така, да е забавно  :)

Хайде, лека и приятна вечер! (F)

Добър вечер! (wave)

Чаша топла вода.
8.30 - 3 палачинки намазани с рожков и мед
11.00 - тренировка
13.00 - 100 гр. пилешко, 1 палачинка с домашна лютеница
15.00 - чаша топло мляко, 2 палачинки с лютеница
17.00 - 150 гр. извара, 1 яйце, 2 с.л. домашна лютеница

Вода: 1,200+, 3в1, чай с лимон и мед

Тренировка:
* Загрявка

- Широк клек 5х20, 45 сек почивка, темпо 2-0-2
- Тяга 5х15, 45 сек почивка, темпо 2-0-2
- Ходещи напади 5х20 на крак, 45 сек. почивка, темпо 2-0-2
- Статични напади 4х15, без почивка, темпо 1-0-1
- Магарешки ритници 6х20 на крак, без почивка, темпо 2-0-2
- Прасци от стоеж 4х15, 30 сек почивка, темпо 2-0-2

* Стречинг

Палачинките направих  по рецепта  на Руми от Фитесинструктор, обаче си я промених. Не ми харесва наситеният  вкус на елдата пък исках  количестовото на протеина и въглехидрати  да е пропорционален.
Използвах 2 яйца, 40 гр. брашно от елда, 40 гр.  сусамово брашно, щипка сол, ванилия, 150 мл. прясно мляко. Всичко забърлах с миксера и направих на тигана с кокосово масло. Оргиналната рецепта е с 80 гр. елда и 100 мл. вода.
Получиха ми се 7 на брой около 50 гр. всяка от тях.

Направих си 1 ч.л. мед и 1 ч.л. рожков. Така намазах палачинките на закуската. Беше ми малко сладко и следпбяда реших да съм на солен вариант.

Храната е добре.  Тренировката е тя ми хареса. Единствено  на ходещите  напади усетих  леко напрежение  в едното коляно и забелязах, че го измествам пред пръстите  на кракта. Ще следя следващия  път за техниката.

Прикачам снимка на макросите, на палачинките and something for inspiration.  :)

Лека вечер! :P

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 26.10.16 23:16.

Добър вечер, симпатяги!  (wave)

Чаша топла вода. Сок от 1/2 лимон и джинджифил на прах.

9.00 - 1фх, кашкавал 25 гр. , домашна лютеница (giggle) (прекалиха с нея тези дни)
12.00 - 100 гр. пиле, 200 гр. домати, 1 с.л. зехтин,  1фх
19.00 - малко картофи 50 гр., 2 свински кюфтета, много домашно сирене и около 100 гр. домати

Вода: 1л, 3в1

Тренировка: нямаше време

Бях решила да заредя днес, планирам следващите 2 дни да бъда на НВД пък да  видим.  Нямаше следобедно хранене от 15 до 21 бях на гости :D
Това промени много плана за деня, също и пътувах. Размъквах багажи напред назад. Движение имаше.

Денят беше добър, но вечерта ми се смачка настроението взех да човъркам в драмите, again (dull)

Лягам, че да не ми е тъжно :) (за дето не съм тренирала , де не за друго (wasntme) )

Лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 27.10.16 23:12.

Добър вечер, симпатяги! (wave)

28.10 - Петък

Сок от 1/2 лимон и джинджифил на прах.

10.00 -  200 гр. кисело мляко, 250 гр. червена ябълка
13.30 - 100 гр. пилешко филе, 20 бадема
15.30 - 80 гр. пилешко филе, 10 бадема (беше 100 ама не успях да го изям пригадими се, разбрах защо става така :) )
17.00 - тренировка
19.30 -  150 гр. извара, 1 яйце, няколко капки от доматеният сос, зехтин

Вода: 1,200+, 3в1

Тренировка:
* Загрявка
@ 2 дъмбел по 5 кг, само кик бек  правих с 2 кг.

- Флор преса 4х15, 40 сек почивка, темпо 2-0-2
- Лицеви опори 3х до отказ, 60 сек почивка, темпо 2-0-1
- Гребане с дъмбел 3х12, 40 сек. почивка, темпо 2-0-2
- Разстваряне настрани с дъмбели 3х12, 40 сек. почивка, темпо  2-0-2
- Раменна преса 3х до отказ, 40 сек. почивка, темпо 2-0-4
- Бицепсово сгъване 3х15, 40 сек почивка, темпо 2-0-2
- Кик бек 3х15, 40 сек почивка, темпо 2-0-2
- Кофички на пейка 3х до отказ, 40 сек почивка, темпо 2-0-2

*Корем
1 кръг по 10 повторения
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

* Кардио
27 минути, интервално 1 минута/ пулс под 155, 2 минути/ пулс 155

*  Стречинг-  масаж с ролера (inlove)

Ами, храната добре. Пилето не успях да го изям и осъзнах, че проблема е в пресоляването. Просто май прекалявам със солта, когато го приготвям,  ще корегирам другият път. Така си мислех, че ще клякам днес... ама уви, като видях, че е седмицата за горната част чак ми се доплака :D Нищо, все пак имах доста енергия и бях много съсредоточена, въпреки негативната мантра, с която започнах.. (dull) . Доволна съм, дори можех да удължа кардиото, ама нямаше време за повече. Готвих спагети на половинката. Нямах време сутринта да пия топлата вода станах към 9 и нещо,  докато се оправя, минах направо на яденето,  пък и подреждах интензивно :D

След малко ще прикача това онова от телефона :) Макросите, любимата ми извара :D и малка Шушка, която записва бройките :P Кучетата като ме видят, че опъвам постелката и се мятат веднага :D

Тая тренировка бях в едно такова настроение, малко да се върна към строто време стига с тоз рап :)

Хайде, лека и приятна вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.10.16 20:37.

Добър вечер, другарчета! (wave) :D

29.10 - събота  Ден 6, Седмица 2

Чаша топла вода.

9.45 - тренировка
10.30 - 200   гр. кисело мляко, 200 гр. ябълка
12.00 - 100 гр. пилешко филе
15.00 - 100 гр. пилешко филе, 5 бр, маслини, 20 бр. бадеми
17.00 - 130 гр. извара, 40 гр. кашкавал, 30 гр. домашно сирене, много малко зехтин
(до тук храната си беше планувана и беше НВД, макросите ще прикача на снимката от долу в тях не влиза това, което ще добавя под тези скоби)
19.00 - на гости.... (blush) сирене 20 гр, 1 розичка от домашна питка, печен свински дроб около 20-30 гр, шепа- две слънчоглед (tmi) (punch)

Течности: вода 1,300+, 3в1, кафе с мляко

Тренировка:

* Загрявка

* Кардио
30 минути на степер, 1 минута с пулс под 155, 2 минути  с пулс 155

* Дупе
Странични ритници от лакътна опора 3х20 на крак
Магарешки ритници 6х20 на крак

*Стречинг

Тренировката малко тегаво тръгна сутринта, чувствах се гладна и имах лека умора в краката. Почти до последното вървеше тежко за разлика от вчера, но за сметка на това се натоварих повече.  Имаше и доста  разходки и движение.
Храната е добра, изключение прави питката, която с такава мъка опитах да откажа, ама много трудно да се бориш с човека, който специално я е приготвил за вас :D Чувствам се малко гузничка, но като знам че е домашна малко ми е по- добре |-) С добавената храна ккал идват повече от 1 200, не ме особено притеснява. Единствено се дразня, че ще мине малко време докато и тук установя някакви ежедневни рутини свързани с храната, но и това ще стане.

Утре ще си взимам мерки, да видим тази седмица как съм се справила с нещата :)  Май, почти е мазало и извън рамките на режима (swear)

Приятна вечер! (F)

П.С. започвам да си надписвам седмицата и дните от нея, че нещо се бъркам. (giggle)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 29.10.16 22:19.

Здравейте!  (sun)

Минавам за малко, да постна едно клипче, на което попаднах съвсем случайно с Christmas Abbott. Доста, често си поставям нейни снимки на декстопа  за мотивация.

Минавам и да отбележа нещо, което ще взема на предвид през новата седмица. След кратка справка на  изминалата седмица видях, че съм имала доста отклонения от храна. Умишлени или не, са факт. За да не се оправдавам и да не си мрънкам сама на себе си, колкото е тъпо да го правя. Взимам решение да приложа един принцип “награда - наказание”.  (devil) Това е, моят начин да имам мотивация и да поддържам реда.
        След края на всеки ден, ще правя справка на храната. (Основно там се провалям, тренировката не ми е сложна.) Няма да обръщам голямо значение дали ккал са 1 200 или под тази стойност (разбира се да се въртят около 900, НО не и под това). Ще обръщам внимание на съотношението между макросите и на качеството на храната до каква степен отговаря на следвания режим. Ако имам отклонение като снощното и тези през седмицата, ще налагам наказание.
        Това ще рече, че ще добавям допълнителни 10 минути на степера при леко отклонение (прегрешение с едно хранене), ако оплескам цял ден с 4 хранения ще бъде 40 минути, 3 хранения - 30 минути и т.н.
        Ако обаче денят е безупречен и няма какво да критикувам, ще се награждавам в по-дълго време за разтягане след тренировката, а не обичайните 10-15 минути + ако ми е тихичко и малко любимата медитация за вътрешния ми свят.

Всичко това, го правя в името на своето добро и постигането на целта. Също е провокация и на мерките тази сутринта, имам по още -1 см от тук от там, но с кантара не успяхме да се разберем. Местих го половин час по земята и на всякъде  клопаше и показваше измислени стойности от 40 кг мина всичко възможно до 56 кг. За това, тая седмица няма да отбелязвам кг, само мерките. Или ще ги мерна в още 2 поредни дни, ако се разберем с г-н Кантар :D

Приятен и ползотворен ден! (F)(sun)

Добър вечер! (wave)

30.10. - неделя,  седмица 2, ден 7

Днес заради новото време въобще не гледах в колко часа ям, за това ще ги нахвърлям така. Днес си заредих с ВХ за да ми започне спокойно седмицата.

-  2 фх с кашкавал;
- спагети с доматен сос и маслини;
- кремче с ванилия и мляко;
- две мини пълнозърнести питки с кашкавал; маруля;

Течности: вода -1,200 мл., 3в1, капучино с вода :D

Тренировка: днес почивка, но имаше доста разходки и движение

Днес ми беше свършило пилето и изварата, чак следобед успях да стигна да пазарувам за това сме без протеини. Утре ще се наваксва. Имам и една скумрия във фризера ще взема да я направя тия дни и нея, че това пиле ще ми писне.:D

Хайде, лека вечер! ;)

Здравейте, другарчета!  (wave)

30.10. - Понеделник (ден 1, седмица 3)

Чаша топла вода.  Сок от 1/2 лимон и джинджифил на прах.

9.00 - 200 гр. кисело мляко, 1 банан
15.00 - бейкролс :D (буквално бях на сред нищото, на една бензиностанция забравен от света )
17.00 - 90 гр. пилешко филе, 2 оризовки,
18.00 - тренировка
20.00 - 90 гр. пиле, 150 гр. домати

Течности: 1, 800 + вода,  3в1, кафе с мляко

Тренировка:

* Загрявка

@2х5 кг

- Широк клек 5х20, 45 сек почивка, темпо 2-0-2
- Тяга 5х15, 45 сек почивка, темпо 2-0-2

* Кардио
27 минути, + 10 минути наказание
поддържах умерено темпо не успях през цялото време да сваля пулса под 150, въртях се около 160-170 за това беше монотонно

* Стречинг

Първи ден и наказанията почнаха.  :D   Пътувах непредвидено и това беше най-доброто, което намерих на тази бензиностанция. 
Днешният ден ще го добавя по-късно, че още не съм решила да тренирам ли, да ям ли още :D Много натоварено днеска от рано.

Ай, банда до по-късно! (wave)(sun)

01.11.16
18:00

казано от Ивчето Пивчето на 01.11.16, 17:32:

15.00 - бейкролс :D (буквално бях на сред нищото, на една бензиностанция забравен от света )

В подобна ситуация, аз лично бих предпочела солети пред натриевия глутамат. :)

казано от Margi на 01.11.16, 18:00:

казано от Ивчето Пивчето на 01.11.16, 17:32:

В подобна ситуация, аз лично бих предпочела солети пред натриевия глутамат. :)

Солетита са лукс там :D Иначе, съм напълно  съгласна.

01.11 - Вторник  (ден 2, седмица 3)

10.00 - чаша айран, 1 банан, 4 бр. пълнозърнести биксвити (овесени ядки, белтъци  и бадеми)
13.00 - 90 гр. пилешко филе, 50 гр. картофи
15.00 - шепа суров белен слънчоглед
17.00 - 190 гр. банани (презрели), 170 гр. извара, какао

Течности: 1,200+, капучино, 3в1

Тренировка:
* Загрявка

*Кардио
30 минути интервално на степера, 1 минута  пулс под 155, 2 минути  пусл 155

*Дупе

*Корем

- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*  Стречинг

Все пак си дадох  около 10 минути  успокоени на ума след тренировката. Изключително  много ми харесват звуците на бамбуковата флейта. Споделям моята любима инструментална мелодия за тези цели.
Имаше доста движение  днес. Обикалях по задачи. Нямах време сутринта  за почти нищо и действах на посоки. За сметка на това се чувствам  доста енергична и вдъхновена.

Кратко обобщавам изминалите 2 седмици. Все още ми е трудно да влезна в ритъм. Повтарям си като мантра, че се чувствам  добре и разбира се е така. Имам енергия.  Днес за първи път усетих позитивите от изминалите 2 седмици. Най- трудно да се преборя с промяната е в психическата нагласа.

Приятна вечер! (F)

Добро утро! (wave)

02.11. сряда (ден 3, седмица 3)

8.30 - 200 гр. кисело мляко, 1 банан
12.30 - пилешко филе 50 гр, кисели краставички 2 бр.
16.00 - 100 гр, котидж, 100 гр. микс  горски плодове, 1 банан
18. 00 - тренировка
19.00 - 100 гр, морков, 90 гр, пилешко филе, 1 фх, кашкавал 30 гр.

Течности: 1, 200 +, 3в1, мляко с какао

Тренировка:
* Загрявка

- Гребане с дъмбел 3х102 40 сек. почивка, темпо 2-0-2 @ 1 дъмбел 9 кг,  (съответно намалих повторенията с 2 по малко)

*Корем
2 кръг по 10 повторения, 2 минути почивка между кръговете
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*Стречинг + ролера

Храната беше добре през деня. За тренировката обаче, нямах много време. През деня мислех да я направя между обяда и междинното хранене, но се захванах  някакви неща.  Понеже нямаше време не правих кардио, не обмислих къде и с колко да вдигна тежестта, а ми се искаше другият път ще е по обмислено,  подарих си няколко допълнителни минути стречинг.
Общо взето денят беше в двете крайности като настроение. Разправях се с някакви неща и от петък съм на лекции, намерих една работа в е хотел, но и преди около месец пак търсеха човек за рецепцията, което ме навежда на варианта, че не плащат, което е доста често срещано в тези географски ширини. Ще пробвам все пак. 

Желая ви успешен ден! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 03.11.16 08:25.

Добро утро, симпатяги! (wave)

03.11. - Четвъртък (ден 4, седмица 3)

8.00 - 200 гр. ябълка
10.00 - тренировка
12.30 - 90 гр. пилешко филе, 100 гр. морков, 5 маслини
14.30 - 200 гр. кисело мляко с какао и мед
17.30 - 1 фх,  90 гр, пилешко филе, 20 гр. кашкавал

Течности: 1,200 +. 3в1, чай

Тренировка:
* Загрявка

* Кардио
30 минути, 1 минута пулс под 155, 2 минути с пулс 155

*Стречинг

Храната беше добре. Сутринта трябваше да правя кардиото на гладно, но часовникът нямаше батерия и междувременно бях доста гладна. Хапнах и после тренирах.  Като обядвах пак се почувствах супер гладна и не успях да дочакам 15 часа. ПМС ме мъчи тази седмица  и няма да изключвам вх от менюто петък и събота, както миналата. Трябваше да правя корем и дупе, но имах да върша доста домакинска работа така, че чистене, подреждане, простиране, метене на есенни листа (dull) (няма ли да изпадат вече, че от няколко дни насам всеки ден събирам по два коша и този вятър....)

За днес съм приготвила храна в кутия. Като знам при кого е днешната целодневна лекция, нищо чудно и да не се състой :D

So, I got to go! :D Успешен и слънчев ден! (sun)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 04.11.16 08:48.

Добър вечер! (wave)

04.11 - петък (ден 5, седмица 3)

Чаша топла вода. Сок от 1/2 лимон с джинджифил на прах.

13.00 - 90 гр. пилешко филе, морков, 2 оризовки
15.00 - 90 гр. пилешко филе, моркови ( общо за двете хранения 150 гр. )
17.00 - 2 целувки, 60 гр. халва
18.30 - 70 гр. пилешко  месо, 1 с.л. млечна салата, 1 фх, малко краставица и домат

Течности: 1,200 вода, кафе с мляко, 3в1, мляко с какао

Тренировка: нямаше време, но цял ден движение близо 14 000 крачки за деня.

Храната не е много добре. Бяхме до гробища и лакомията ми... Утре си пиша  +20 минути наказание към тренировката.
Денят беше шантав малко ама карай :D да е весело  трябва.

Лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 04.11.16 21:39.

Добър вечер! (wave)

05.11 - събота (ден 6, седмица 3)

9.30 - 200 гр. кисело мляко
13.00 - тренировка
15.00 - 90 гр. пилешко филе, 5 маслини
17.30 - 90 гр. пилешко филе, 1фх, 20 гр. кашкавал
18.00 - 2 оризовки

Течности: 1,500 + вода, 3в1, кафе с мляко

Тренировка:

* Загрявка

- Широк клек 5х20, 45 сек почивка, темпо 2-0-2 @9 кг
- Тяга 5х15, 45 сек почивка, темпо 2-0-2 @9 кг

* Кардио
27 минути, + 20 минути наказание  (общо 47 минути)
поддържах умерено темпо 150-160 пулс

* Стречинг

Храна е добре. През деня тъкмо си направих тренировката и видях, че МЦ е на лице. :D Утре трябва да се меря, обаче като знам как се надувам ще видя дали да не го оставя за другата неделя. Според как се чувствам сутринта.  Тренировката беше много добре.

Прилагам няколко неща за да е забавно :)

Приятна вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 05.11.16 19:14.

Добър вечер! (wave)

06.11 - неделя (ден 7, седмица 3)

13.00 -  готвено  - картофи на фурна около 200 гр. с малко сланинка
15.00 - 90 гр. пилешко филе, 1фх с лютеница, 3 маслини
18.00 -  кремче от 1 средно голямо авокадо, 1 банан 
19.00 - 4 пърчета тиква с малко захар *грубо около 300 гр,

Течности: 1+ л вода, 3в1

Тренировка: днес почивен ден

Храната не е по план, само закуската и междинното, но като качество е добра. Много ми хареса кремчето с авокадо. Предния път като си взимах не беше хубаво узряло и не ми хареса, сега обаче беше меко като го взех и преседя няколко дни в хладилника. Стана страхотно. Определено, ще си направя пак. Позаредих си пак неделно, за да започна спокойно новата седмица. Бях при нашите и си хапнах  от домашното готвено на тате. Особено сланинката му е специалитет :D

Взех си от село тиквата, моркови, лютеница и речел от тиква и сини сушени сливи, който е правен със стевия :) Ще го пробвам скоро.
За днешния ден би трябвало да си сложа цели 30 минути наказание, ама тъй като си хапнах с кеф и всичко, което ядох е приготвено у дома с любов, а не е джънк,  няма да го направя. Почувствах се щастлива. (wasntme)
Утре ще направя нещо за закуска с тиквата имаше няколко рецепти. Понеже остана доста, а само аз ще си я ям. Ще има да се наказвам...  :D

Следващата 4-та седмица ще я изкарам с малко отклонения от линията :)

Днес не се мерих, от сутринта ме боли корема и съм се подула, после пих хапче просто за да не ми е некомфортно.

Хайде, стига за днес! Лека вечер (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 06.11.16 21:11.

Добър вечер!  (wave)

07.11. Понеделник (ден 1, седмица 4)

9.00 - 300 гр. печена тиква
12.00 - 70 гр. пилешко филе, 150 гр. домати
13.30 - тренировка
17.00 - 300 гр. тиква

Течности: 1,200 л вода, 3в1

Тренировка:
* Загрявка

- Гребане с дъмбел 3х102 40 сек. почивка, темпо 2-0-2 @ 1 дъмбел 9 кг,  (съответно намалих повторенията с 2 по малко)

*Корем
2 кръг по 10 повторения, 2 минути почивка между кръговете
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*Стречинг + ролера

Нямам апетит днес. Храната е нищожна направо. Цял ден чувствам едно неразположение. Замаяно ми е и ме боли главата.  Мислех, че е защото ми се много спеше сутринта, но после се усетих, че е от МЦ. Все пак изпих един аналгин, но ефект нямаше много.
Не се напъвах на тренировката, пропуснах кардиото умишлено. До последно дори се чудих дали да тренирам, но прецених, че малко раздвижване няма да е излишно. Веднага след тренировката се чувствах доста кофти, но след известно време ме отпусна.
Поради всички тези неща няма и апетит.
Утре съм на лекция, приготвих си пиле, взех си бадеми имам и оризовки.

Хайде, лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 07.11.16 19:33.

Добър вечер! (wave)

08.11 - Вторник (ден 2, седмица 4)

8.30 - 300 гр. тиква
12.30 - 120 гр. пилешко, 1 фх, кашкавал 30 гр.
16.00 - 90 гр. пилешко филе, 2 оризовки
19.30 - домашна пица 

Течности: 1,500 вода, 3в1, кафе с мляко

Тренировка: няма, движение около 16 000 крачки :)

Нямах много време. Цял ден не се спрях. Днес малко по-добре от вчера е главата. Мерих кръвното беше за мен малко високо. Все пак днес не съм пила хапчета. Утре ще добавя 10 минути  наказание  заради пицата. С нея успях да си направя ккал за деня, доволна съм.
Като цяло забелязах, че се чувствам много добре за разлика  от преди месец :) Сигурна  съм, че това е моят начин на хранене и ще бъда много доволна, ако го запазя и занапрес, а не само за тези 10 седмици :)

Лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 08.11.16 23:22.

Здравейте! :)

9.11. - Сряда  (ден 3, седмица 4)

12.30 -  90 гр. пилешко филе, 1 оризовка, 1 активия :D
17.00 - 2фх с кашкавал
18.00 - тренировка
19.00 - 60 гр. пилешко месо, 1 оризовка

Течности: 1,200 + вода, 3в1

Тренировка:

*Загрявка

* Стречинг

Храна горе долу. Ще лепна 10 минути наказание и  10-те минути от вчера утре сутрин. Не правих кардио чувствам се изморена, висях почти 4 часа права на едно място, бях част от една дълга, дълга опашка....  :D Отрази се и на тренировката малко, просто нямах много сила все едно. Днешното хранене трябва да е  последното за тази седмица “кръшнато” от графика.
Ходихме с колежките до студентския стол на обяд, гледах какво има за ядене и  нищо, което да ми хареса. Носех си храна, но ако имаше пиле с ориз щях да си взема. За да не се измъкна все пак с празни ръце взех една активия.  Седнах си и като пич си извадих пиленцето :D
Утре ще наваксвам с кардиото и без това съм почивка.  Ако преценя дори, ще го пусна повече време :)

Лека вечер! (F)

Добър вечер, симпатяги! (wave)

10.11 - Четвъртък (ден 4, седмица 4)

8.30 - тренировка
10.00 - 200 гр. кисело мляко, 1 банан
13.00 - 100 гр. пилешко филе, 1фх, 100 гр. морков, 30 гр. кашкавал,
18.00 - 100 гр. извара, 1 банан
20.00 - 40 гр. сурови бадеми

Течности: 1, 500 +, 3в1

Тренировка:

*Загрявка

*Кардио - 30 минути степер, 1 минута пулс под 155, 2 минути пулс 155-160 + 20 минути наказание

* Стречинг + ролер

Храната добре. Нямах много апетит, но направих ккал за деня. Тренировката ми беше супер. 
Утре ще съм на пиле и бадеми, без вх. Силно се надявам да успея да се справя, защото ще съм на лекция.

Хайде, лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 11.11.16 17:01.

Добро утро! (wave)

11.11- Петък (Ден 5, седмица 4)

Чаша топла вода. Сок от 1/2 лимон и джинджифил.

8.00 - 200 гр. кисело мляко, 1 банан
12.00 - 150 гр. пилешко филе, 20 бадема
15.00 - 150 гр. пилешко филе, 10 бадема
17.00 - тренировка
19.00 - 100 гр, извара, 2 яйца, 2 с,л. домашна лютеница

Течности: 1, 300 л вода, 3в1

Тренировка:

* Загрявка

- Флор преса 4х15, 40 сек почивка, темпо 2-0-2 @2х5 кг
- Гребане с дъмбел 3х12, 40 сек. почивка, темпо 2-0-2 @1х7 кг
- Разстваряне настрани с дъмбели 3х12, 40 сек. почивка, темпо  2-0-2 @2х2 кг
- Раменна преса 3х до отказ, 40 сек. почивка, темпо 2-0-4 @2х5кг
- Бицепсово сгъване 3х10 40 сек почивка, темпо 2-0-2 @2х7кг
- Кик бек 3х15, 40 сек почивка, темпо 2-0-2 @2х2 кг

*Корем
2 кръг по 10 повторения, 2 минути почивка между тях
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

* Кардио

*  Стречинг

Тъй, от храната съм доволна всичко е в по план. Тренировката направих експеримент дигнах от 5 кг на 7 кг на гребането и бицепсовото сгъване. Впечатление ми направи, че на гребането ми беше добре, на бицепсовото малко ми беше тежко, то като цяло цялата тренировка с тежестта ми беше някак тежка (липсата на вх).  Следващият път пак ще я пробвам с тези кг и ще сверя как се чувствам.
Като гледам тук момите с какви килограми тренират (muscle) (Бравос, мацки! :P ) и мен да ми се прииска чак. Обаче, сега имам определени цели и работата с повече тежест няма да ми е от полза. Може би, след време. Не, че аз имам възможност да тренирам с много, но поне от 5 кг на ръка да стигна до 10 - 15, което пак си е около 30 кг :D демек нищо и половина  :D (за клек и тяга говоря основно).
Вчера четох малко от книжката на Инес. Имаше някои интересни неща, дето не бях чувала. За сега ми харесва. Определено, понякога не мога да чета нейни статии, но книгата за сега ми се струва по достъпна.

Заключение:  С няколко изречения искам да обобщя до тук нещата, защото напоследък доста анализирам какво се случва и променя. Така, от както започнах да пиша пак измина малко повече от месец, а скоро ще стане и месец на режима. Като обобщение мога да кажа, че се чувствам доста по-добре. Усещам повече лекота от колкото преди. Забелязах промени във формите.  Определено, силата и тонуса са доста по високи. Като изключим лекото замайване по време на МЦ, други подобни състояния не съм имала. Това означава, че не гладувам и честото хранене ми помага да не съм замаяна и да не изпадам в ужасното състояние, което беше преди. Стигнах до извода, че когато тренирам и не ям балансирано и в нормални количества (имам предвид, че не изпитвам глад, но не набавям на организма нужните ккал за деня) изпадам в това гадно състояние.
Ще видим  и за напред дали ще бъде така положението. За сега се чувствам добре, мотивирана съм и имам желание да постигна целта си!

Хубав ден! (sun) (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 12.11.16 08:38.

Здравейте! (wave)

12.11 - събота (Ден 6, седмица 4)

9.00 - тренировка
10. 00 -  бананови палачинки (2 яйца, 1 банан, кокосови стърготини) запечени на тиган с кокосово масло 10 гр, хапнах няколко сушени сливи с тях
13.00- 5 белтъка, 1 яйце - варени
20.00 - 50 гр, пилешко филе, 200 гр. кисело мляко

Течности: 1, 300+ вода, мляко с какао, 3в1

Тренировка:

*Загрявка

* Кардио  - 30 минути на степера, 1 минута пулс под 155, 2 минути пулс 155-160

*Дупе

*Корем

- Крънчове
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*  Стречинг

Принципно бях планувала храната по друг начин, обаче нещо не се получи. Все пак съм доволна. Тренировката беше леко тежка в началото, но после всичко си дойде на мястото.
По-късно ще опиша за днес нещата.  За сега  имам план да заредя с вх, пека тиква и правя на домашните картофи на фурна.

Хайде, приятен и слънчев ден! (sun)

Здравейте! (wave)

13.11 - Неделя (Ден 7, седмица 4)

10.00 - 1 фх с домашна лютеница, кашкавал 25 гр.
14.00 - 150 гр. картофи на фурна, 90 гр. пилешко филе
16.00 - 300 гр. печена тиква
18.00 - 150 гр. картофи  на фурна, 90 гр. пилешко филе

Течности: 1, 500 л вода, 3в1

Тренировка: почивен

Храната съм доволна. Заредих за да започна седмица на чисто. Сутринта се мерих  с метъра имаше малко разлика. No more drama. :D На кантара не съм се мерила, пробвах ама пак показваше различни стойности  всеки път. Дано не забравя да му взема нова батерия утре. 

Седмицата, която идва ще имам само няколко ангажимента. Надявам се да се справя с храната по режим. 

Приятна вечер! (F)

14.11.16
03:04

казано от Ивчето Пивчето на 22.10.16, 22:41:

казано от Мила на 22.10.16, 22:06:

Тази книга дето си си купила е генномодифицирана. (yawn)

Що тъй? :)

Ивчето,бих се радвала да споделиш отзиви за книгата (F)

казано от Валя С. на 14.11.16, 03:04:

казано от Ивчето Пивчето на 22.10.16, 22:41:

казано от Мила на 22.10.16, 22:06:

Тази книга дето си си купила е генномодифицирана. (yawn)

Що тъй? :)

Ивчето,бих се радвала да споделиш отзиви за книгата (F)

С най-голямо удоволствие :) (F)  За сега имам добри впечатления интересна информация  има :)  Като стигна до края ще отбележа  какво  ми е харесало :)

Добър вечер! (wave)

14.11 - Понеделник (Ден 1, седмица 5)

10.00- тиквени кексчета 4 бр.
11.00 - тренировка
13.00 - тиквени кексчета 4 бр.
16.00 - 90 гр. пилешко филе, 1фх, топено сирене
17.00 - 1 шепа фъстъци
19.00 - 90 гр. пилешко филе, 1фх, топено сирене, кашкавал 20 гр.

Течности: вода 1, 800, кафе с мляко, 3в1

Тренировка:
* Загрявка

* Кардио
20 минути
поддържах умерено темпо 150-160 пулс

* Стречинг

Храната е добре. Тренировката  също. Нямах време за 27 минути  кардио.
Направих си тиквени кексчета. Използвах  300 гр. печена тиква, 40 гр. овесени ядки, 1 яйце, 2 белтък. Поръсих ги отгоре с кокосови стърготини  и канела. 

Хайде, лека вечер! (F)

Здравейте, симпатяги! (wave)

15.11. - Вторник ( ден 2, седмица 5)

Чаша топла вода.  Сок от 1/2 лимон и  джинджифил на прах.

9.00 - тренировка
10.00 - 300 гр. тиква
12.00 - 90 гр. пилешко филе
13.30 - 1 банан
15.00 - 1 купичка пилешка супа, малко салата (краставици, домати, чушки, сирене)
18.00 - 100 гр. извара, 1 яйце, 1фх

Течности: 1, 600, 3в1,

Тренировка:
*Загрявка

* Кардио  - 30 минути на степера, 1 минута пулс под 155, 2 минути пулс 155-160

*Дупе

*Корем

- Крънчове
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*  Стречинг

Храната добре. Тренировката беше доста добре. Отделно имам доста ходене. Този банан на сред нищото дето изядох беше защото  нещо ми призля. Тъй, като в рамките на 1 час вървих доста бързо и не разбрах какво се случи дори, ама като дигнах поглед имах чувството, че ще тупна.

Хайде, приятен ден! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 16.11.16 10:31.

Добро утро, симпатяги!  (sun)

16.11 - Сряда (ден 3, седмица 5)

9.30 - 400 гр. печени тиква
12.30 - 100 гр. извара, 1 банан,  1 свинско кюфте 60 гр.
16.00 - тренировка
18.00 -  1 фх, 1 кюфте (45 гр.), кашкавал 20 гр, топено сирене

Течности: 2 л вода, (party) 3в1, мляко с какао

Тренировка:
* Загрявка

*Корем
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

* Кардио

*  Стречинг

Храната става. Правих кюфтета и си хапнах малко да разнообразя от пилешкото. Тренировката я правих с повече тежест, беше ми пак тежко, ама ще я мъча пак и следващия път.  Искам малко да дигна силата пък да видим. Отделно пак имаше доста движение напред назад.

Цял ден настроението беше на 6. Ама вечерта леко се скапа.... Не мога да разбера как хората просто забравят за теб, махат те от тук от там, все едно никога не си бил част от живота им.  Явно, аз не мога толкова лесно да ги изтрия с гумичката особено, като са ми дали някакви ценни моменти, емоции, усещания...  So,  заради това не успях да заспя сумати време вечерта.  Но, уважвам решението на човека и не бих търсила причина, най- логично беше така да се случи. Ама, май не го очаквах наистина.  Добре, че понякога вървя крачка напред в отношнията с хората и очаквам, че не държат на думите си. В противен случай, щях да се чувствам доста по наранена сега. Надявам се това малко разочаворание да не ми окаже влияние на емоционалното състояние, а от там и на тренировките и храната. Предния път стана така. 
Не искам да задълбавам в личните ми драми в дневника, понякога имам такива наклонности. Само го отбелязвам като  настроение, защото каквото става вътре в мен проличава на повърхността.

Приятен ден! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 17.11.16 09:54.

Добро утро!  (wave)

17.11 - Четвъртък (Ден 4, седмица 5)

8.30 - тренировка
9.30 - 100 гр. кисело мляко, 1 банан
11.00 - 90 гр. пилешко филе
16.00 - 100 гр. извара, 1 банан
17.00 - 70 гр. пилешко филе, 1 фх, кашкавал 30 гр.
21.00 - 1 пърче пица (blush)

Течности: 1,800 вода, кафе с мляко, 3в1, чай с 2 захарчета

Тренировка:
*Загрявка

*Кардио 30 минути, 1 минута пулс под 155; 2 минути пулс над и 155

*Корем
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

*Стречинг

Храната беше супер, до момента с пицата. Карай за днес пиша 10 минути наказание.  Тренировката и тя беше добре.  От както тренирам вече редовно забелязах, че пулса в спокойно състояние е около 60-65 удара. Когато си купих часовника  август месец не тренирах и тогава пулса беше 70-75 удара (понякога дори и повече).  Друго нещо, което забелязах е, че преди доста трудно успявах да сваля пулса под 155 трябваше едвам да мърдам на степера за да падне до 145 удара (примерно). Сега пада доста бързо и дори не успявам така лесно да го дигна до 155 трябва да тъпкам с настояване. Това мисля, че все са плюсове от тренировките. :)
Имам и няколко наблюдения и за храната. Ако хапна повече като количество ми става тежко и дори да искам  не мога да се тъпча. За това  според мен е много хубаво, човек да се храни на често и по малко количество храна. 

Снощи се събудих към 3 часа и повече от 1 час не можах да заспя. Това се дължи на емоционалното ми състояние. Все пак вчера си поревах малко и ми олекна. Предния път като ми нанесоха сходен удар под кръста аз се отказах от всичко, и все едно се депресирах. Сега, обаче имам  желание и ще се постарая всичките тези негативни емоции, които изпитвам да ги вложа в мисията “Здрав дух, здраво тяло” пък да видим.  (muscle)

Прикачам една снимчица от тези дни. Аз лично се чувствам променена и клинчето не ме стиска (sun)

Прекрасен ден!  (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 18.11.16 08:57.

18.11.16
13:55

Това с пулса е показател за подобреното ти физическо състояние.

Добро утро!  (wave)

18.11 - Петък (Ден 5, седмица 5)

8.30 - 1 банан, 200 гр. кисело мляко
12.00 - 150 гр. пилешко филе, 20 бадема
15.00 - 20 бадема
19.00 - домашна пица :x

Течности: 1, 500 л вода, 3в1, лате

Тренировка: няма

Храната няма да я коментирам. Целия ден беше добре. Като се прибрах в 15.00 часа  и се почувствах мега яко изморена. Не ми се тренираше, не ми се и ядеше.  Малко насила ядох от пицата. Не си бях направила пиле не ми се и правеше. Легнах си към 8 гледах някакви филми и през нощта пак имаше няколко събуждания.  Имало земетресение, явно от това се събудихме. Пък и едното куче обикаляше наляво надясно.  Смятам, че вчера се чувствах така заради спането предната вечер.
Вече закусвах и след малко се захващам с тренировката.  Ще добавя към кардиото и 20 минути наказание. 

Ако, някой е от Благоевград от 10.00 до 18.00 ще има благотворителен базар пред мол Ларго. Набират се средства за едно болно детенце.  Ако имате време и възможност отбийте се да си купите нещо.

Прекрасен ден! (F)

Здравейте! (F)

19.11 - Събота (ден 6, седмица 5)

10. 00 - тренировка
13.30 - 100 гр. извара, 1 яйце, 50 гр, кашкавал
17.00 - 150 гр. пилешко филе, 2 бадема

Течности: 1, 500 л вода, чай с мед, 3в1, капучино

Тренировка:
* Загрявка

* Кардио
27 минути, интервално 1 минута/ пулс под 155, 2 минути/ пулс 155 + 20 минути наказание, общо 47 минути

*  Стречинг

Храната съм доволна. Тренировката не беше тази. Трябваше тази седмица да са две тренировки за долна част. Но, нали съм малко разсеяна тия дни направо си почнах с горната част. Мина тренировката и стигнах до кардиото и в един момент се усетих, че нещо много дълга дойде тази тренировка и се усетих... :D А, даже преди да почна проверих и в дневника коя е била последната, и пак...  :D
Движение имаше доста през целия ден.

Като неделно, днес  ще си заредим с малко повече вх :)

Приятен ден! :) (sun)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 20.11.16 10:09.

Добър вечер! (wave)

20.11 - Неделя (Ден 7, седмица 5)

Чаша топла вода.

9.00 - пърче домашна бисквитена торта
13.00 - спагети с доматен сос
15. 00 - хапка халва
17.00 - спагети с доматен сос, 20 гр. кашкавал

Течности: 1, 300 вода, 3в1, чай с мед

Тренировка: почивка

Храната  зареждаща. Не съм броила ккал. Мерих се сутринта.

За края на пета седмица  да кажем, че съм доволна.
Кг - 57,3 -> 55,9
Ханш - 86 -> 83
Талия - 69 -> 66
2 пръста под пъпа - 77 -> 75
Бедра, ръце, пръсци имат малко разлика и варират.

Не знам и аз малко ли, е много ли е за петте седмици? Като се има предвид, че някои дни не съм яла както трябва, пропускала съм и тренировки 5 от 6 в седмицата. Аз мисля, че става като за начало. Ако и следващите 5 седмици имам по толкова разлика целта, ще бъде постигната до Коледа. Силно се надявам да успея!!!

Прикачам скриншот според часовника тая седмица имам повече от 9 часа движение тренировките+ разходките.

Лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 20.11.16 21:00.

Здравейте! (wave)

13.00 - пилешка супа
14.00 - 1 банан
19.00 - 100 гр. пилешко филе, 1фх, кашкавал 20 гр.  кремче за десерт

Течности:  1, 200л, 3в1, капучино

Тренировка: няма

Храната става, нещо и изпуснах нишката по едно време. Днеска съм мега шокирана заради личните драми. Човек трябва да внимава какво си пожелава.

Лека вечер! (F)

Добър вечер! (wave)

22. 11 - Вторник (ден 2, седмица 6)

12.00 - пилешко бутче 100 гр., ориз 150 гр.
15.00 - тренировка
18.00 - 1 питка, 70 гр. пилешко филе, 1 с.л млечна салата, 50 гр, картофи

Течности: 1,300 л вода, 3в1, кафе с мляко, лате

Тренировка:
* Загрявка

- Широк клек 5х20, 45 сек почивка, темпо 2-0-2 @7кг
- Тяга 5х15, 45 сек почивка, темпо 2-0-2 @2х7 кг

* Кардио
27 минути на степера, 1 минута пулс под 155/ 2 минути 155- 160

* Стречинг

Храната горе долу. Лепвам си 10 минути наказание за утре. Тренировката беше добре. Днес имаше и много движение навъртяла съм едни 11 км според часовника + с 3 км от степера.

Прикачам и нещичко така :)

Хайде, лека вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 22.11.16 20:45.

Добър вечер! (wave)

23.11. - Сряда (ден 3, седмица 6)

10.00 - тренировка
11.00 - 200 гр. кисело мляко, 1 банан
12.30 - пилешка супа
15.00 - сурово блокче (на снимката)
17.00 - 150 гр. извара, 1 яйце, 45 гр. кашкавал

Течности: 1, 200 л вода,  капучино

Тренировка:

* Загрявка

*Кардио
Степер 30 минути + 10 минути наканзание , 1 минута под 155, 2 минути с пулс 155

*Стречинг

Храната беше добре. Тренировката също.  Това сурово какаово блокче беше супер мега сладко и имаше вкус на натурален шоколад. Честно казано не ми хареса особено, но ако обичате шоколад е идеален заместител, взех го  от Лидл.

Чудесна вечер! (F)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 23.11.16 21:06.

Добър вечер! (F)

24.11 - Четвъртък  (ден 4, седмица 6)

Чаша топла вода.

12.30 - 90 гр. пилешко филе, 1фх, 20 гр. кашкавал
16.00 - тренировка
18.00 - 90 гр. Пилешко филе, кашкавал 20 гр., малко зеле от туршия
19.00 - 20 бр. сурови бадеми

Течности: 1, 800 л вода, 3в1, кафе с мляко, сок от 1/2 лимон и джинджифил на прах попарени с топла вода и  1 ч.л. мед , асперин 

Тренировка:
Загрявка

* Кардио
20 минути, интервално 1 минута/ пулс под 155, 2 минути/ пулс 155

*  Стречинг

Храната е добре. Тренировката  и от нея съм  доволна.  Пих по този начин лимона и джинджифила е, че висях на студеното около 1 час без яке.

Хайде, чудна вечер! (wave)

24.11.16
22:13

Never skip legs :D

казано от LeSourire на 24.11.16, 22:13:

Never skip legs :D

Плача!! :D :D :D

Добър вечер!

25.11 - петък (ден 5, седмица  6)

8.30 - 1 банан
13.00 - пилешко бутче с ориз
15.30 - 300 гр. мандарини
19.00 - 115 гр. пилешко филе, 30 гр. сирене,  20 гр. кашкавал, 1 с.л. лютивка ( всичко запечено в гюведже)

Течности: 1, 500л вода, 3в1,

Тренировка: няма, но доста километри ходене 

26.11 - събота (ден 6, седмица  6)

8.30 - тренировка
9.30 - 1 банан
11.30 - 1 банан, 150 гр. извара
15.00 - 2фх, кашкавал 30 гр., лютивка
19.00 - картофи на фурна 150 гр., свинско месо 50 гр.

Течности: вода 1, 500 л, 3в1, кафе с мляко, мляко с какао

Тренировка:
* Загрявка

* Кардио
- 30 минути на степера, 1 минута пулс под 155, 2 минути пусл 155

*Корем
2 кръга по 10 повторения, 2 минути  почивка между тях
- Крънчове
- Крънчове с прави крака
- Колело
- Крънчове с прави крака
- Докосване на пръстите

* Дупе
- Магарешки ритници  6х20 на крак
- Страничен мах 3х20 на крак

* Стречинг

Няма да коментирам, пиша от телефона вече 3-ти ден нямам нет. :(

Трябваше да е нвд двата дни храната, но нещо не ми беше кеф. Малко почивка от пилешкото. Утре ще си зареда с вх и ще правя тренировка.

Лека вечер! (F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1