Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

18.01.17
22:36

18.01.2017 - Тренировъчен
Сън: 7 часа

ХРАНА
- 5 палачинки (стандартната смес), 2 с малко мед, 3 с малко тахан, 1 з.ябълка
- ~100г пил.гърди, бейби моркови и броколи, ориз (към 200г сготвено)
-  1 шок.бонбон, 250г кисело мляко с шепа горски плодове
-  ~100г пил.гърди, бейби моркови и броколи
- портокал, протеин с горски плодове ( в блендера), 2 оризовки
+ 2 еспресо, 1 черен чай с мляко

* Няма да лъжа, яде ми се пица цял ден :x

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Преден клек - 8 @20кг / 8 @30кг / 8, 8, 8 @32.5кг
2. Лежанка - 8 @20кг / 4х8 @27.5кг
3. Бг клек с дъмбели - 3х8 @2х7.5кг на крак
4. Раменни преси с дъмбели, седеж, опора на гърба - 3х10 @2х7.5кг
5. Плие с дъмбел - 3х15 @15кг
6. Трицепс - х3
- кофички на пейка
- кик-бек с ластик (ръкохватки)

Предните тренорвки ползвах кръстосан хват за клека, но днес пробвах с два пръста. Ръби си наистина, но мисля че го нагласих удобно долу горе.
Бг клекът е много хубаво упражнение, но ми иде да си отрежа краката след това. Днес обаче балансът ми куцаше.

Туй то :)

19.01.17
23:35

19.01.2017 - Тренировъчен
Сън: >8 часа

ХРАНА
- 40г овесени ядки с доза протеин, 1 портокал
- около 100г пил.гърди, 200г (сготвен) ориз с грах и моркови
- 3 оризовки с домашен хумус
- 1 зелена ябълка
- скумрия на скара, бейби моркови и броколи
- 300г кис.мляко с доза протеин и маково семе
+ 2 еспресо, 1 черен чай с мляко, 1 чаша червено вино

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи

1. Мъртва тяга - 8 @30кг / 6 @40кг / 4х6 @55кг
2. Асистирано набиране, ш.нх. - 4х6
3. Бедрено сгъване със сив ластик - 4х12-15
4. Едностранно гребане с дъмбел - 3х10 @16.5кг
5. Задно рамо с ластик с ръкохватки - 3х15
6. Махове от стоеж с ластик - 3х15
7. Хоризонтални набирания с крака на пейка - 3х8

Днес вкарах малко повече ластиците в употреба и се получи доста приятна тренировка. В началото бях нещо не на кеф и тръгнах доста надъхано на тягата. Бяха стабилни и хубави повторения, дори си мисля, че следващия път мога да вдигна поне с 2.5.
За набиранията откровено ме мързеше да мъча бройки неасистирани точно на този лост, не го обичам ама хич.

20.01.17
23:34

20.01.2017 - Нетренировъчен
Сън:  повече от 8 часа (събудих се към 8 и нещо и след това съм заспала пак)

ХРАНА
- 1 пълнозърнеста тортила с микс зеленчуци (моркови, грах, чушки, гъби, лук), червен боб и 2 забулени яйца
- 4 оризовки, 135г крема сирене
- 50г (сурово) макарони от елда и ориз със микса зеленчуци от обяд и 100г пил.гърди
- 250г дом. кисело мляко с доза протеин
+ 1 еспресо, 1 зелен чай, 1 чаша червено вино (за сега, може и две да станат)

Днес до 12 бях абсолютен лентяй, след като трудно се надигнах от леглото. Мислех да свърша това-онова, да направя някое упражнение за ядрото в домашни условия, но порът в мен се обади :D
На работа като за Петък въобще не ми беше айляшко, още повече че сама си внесох допълнително стрес и напрежение, защото не внимавам достатъчно и правя грешки. Разсеяна съм ... Трябва да се промени!

21.01.17
19:11

21.01.2017 - Тренировъчен
Сън: 8 часа

Менюто ми днес е out of balance от всякъде :D

ХРАНА
- 40г овесени ядки с доза протеин, 1 портокал
- 3 оризовки с дебел слой извара и лютеница, 5 мини еклерчета
- 3/4 консерва тон, айсберг, черита, 1/4 зелена ябълка (киселичка), дресинг от кис.мляко, лимонов сок, зехтин, сол и пипер, добавих и 2 оризовки с лютеница :)
[едит] 100мл уиски, шепа фъстъци, след това в къщи - протеинови палачинки (2 яйца, 20г сусамово брашно, доза протеин) и малко кисело мляко
+ 1 еспресо, 1 домашно капучино

Сигурно ще добавя нещо алкохолно, ще едитна после.

ТРЕНИРОВКА - Бутащи (Херкулес)

1. Клек - 8 @30кг / 6 @40кг / 3х6 @45кг / 6 @40кг
(В почивките м/у сериите клек - повдигане на краката от вис по 10-12 повт.)
2. Раменна преса с лост - 4х8 @20кг
3. Хип тръст - 4х8 @50кг
4. Горен лег с дъмбели - 3х8 @2х12.5кг
5. Лег преса, широк разкрач, пръсти навън - 3х12 @+25кг
6. Изнасяне на дъмбели напред (редуващи) - 3х20 @2х5кг
7. Бедрена екстензия (леко) - 3х12
8. Разгъване за трицепс на въжена ръкохватка - 3х10-12
9. Повдигане на крака от тилен лег с повдигане на таза - 3х10-12

За малко историята от миналия уикенд да се повтори, уж пак щях да се редувам с един тип, но той май въобще не знаеше какво иска да прави :D Каза, че ще кляка с колкото аз искам да сложа, после правеше някакви редуващи напади собствено тегло пред стойката за клек докато си почивам аз... Да не говорим, че днес се нагледах на много криви изпълнения в тази зала (tmi)
Раменната преса леко днес, въпреки че на последната серия половината повторения си ги изкарах с пуш.
А като се замисля, че се замислих дали въобще да тренирам днес... Едвам се прибрах, толкова трудно ми беше да ходя (whew) Но зареждането... леле зареждането беше зверско!

Мнението беше редактирано от Sanya на 22.01.17 01:34.

22.01.17
10:52

Ако съдим по снимките, продължавай със зареждането. ;) (muscle)

22.01.17
11:02

Санчито е абсолютен сладур - и като човек, и като външен вид. Точна, мила, интелигентна, упорита и красива.

А раменете как са дръпнали самооо! Браво, браво!

22.01.17
13:51

Малииий, сърцетуп получих... Не само раменете, но и гъъъ...рба е уникален!
Аааа то аз като фрийк на тема рамо мога само да кажа: (nlove2)

Саня обича да ни сърцеблъсква, няма милост :D

Саняя, я сподели тези забулени яйца как точно ги правиш в “кесийката” ? :)

22.01.17
14:42

казано от Херцог Трън на 22.01.17, 14:02:

Слагаш стреч фолио в една чашка, да образува кладенче, чукваш яйцето вътре, слагаш подправки и дори може да се добавят някакви зеленчуци, завиваш и завързваш с конче и пускаш във врящата вода ;)

22.01.17
14:49

казано от Sanya на 22.01.17, 14:42:

Слагаш стреч фолио в една чашка, да образува кладенче, чукваш яйцето вътре, слагаш подправки и дори може да се добавят някакви зеленчуци, завиваш и завързваш с конче и пускаш във врящата вода ;)

Не те ли притеснява че после ядеш варена пластмаса?

22.01.17
15:14

Нали не забравяш ,че е химик?...то така се вари пластмаса,найлон и тн.

22.01.17
15:20

казано от Margi на 22.01.17, 14:49:

казано от Sanya на 22.01.17, 14:42:

Не те ли притеснява че после ядеш варена пластмаса?

Ами Марги ако трябва да съм честна не съм се замисляла, но не съм и убедена доколко това повлиява на самият продукт. Ако имаш информация по въпроса съм силно заинтересована.
Но аз и не го правя всеки ден, дори доста рядко, a да не говорим, че това ми беше за първи път :D Гледала съм го доста често по кулинарни предавания.

22.01.17
15:34

Аз лично не ползвам нищо топло от пластмасов съд, дори вода в пластмасова бутилка престояла на слънце праз лятото гледам да избягвам.
Пластмасата не е от най-стабилните материали и под въздействие на топлината е естествено да оказва влияние върху всичко съдържащо се в нея. Тук наистина ти, като химик би трябвало по-компетентно да кажеш какво точно произлиза, аз знам само толкова, че да я избягвам. :)

22.01.17
15:44

Може би е по-добре да се ползват специално предназначени за горещо пликове, като тези, я които се пече пиле, вместо стреч фолио за свежо съхранение. Иначе всичките са си одобрени за контакт с храни.

22.01.17
15:50

казано от Queen Cobra на 22.01.17, 15:44:

Може би е по-добре да се ползват специално предназначени за горещо пликове, като тези, я които се пече пиле, вместо стреч фолио за свежо съхранение. Иначе всичките са си одобрени за контакт с храни.

Не съм убедена че има голямо значение - пластмасата на висока температура си остава пластмаса. Тази за горещо ползване просто не се разтапя толкова лесно,това не я прави по-малко реактивна.
Но ако Саня може да каже нещо по-професионално по темата,от гледна точка на специалността си, на мен би ми било интересно.

22.01.17
16:11

На мен полимерната химия не ми е специалност, не ми е било и обект на интерес. Мисля, че ще се получи тъврде дълга дискусия, която не мисля, че имам желанието да се води точно тук, ако някой реши да създаде тема - чудесно, ще чета с интерес.
Относно аз какво като химик смятам по върпоса... Няма (или поне аз не съм чела) категорични данни, изследвания и доказателства, че пластмасовите материали освобождават вещества в храната ни. Важно е от какво са направени тези фолиа, кутии, пликове и т.н. Най-често се използа полиетилен и полипропилен, които за сега не знам да са показвали освобождаване на вещества при термична обработка. За PVC-то нещата са други.

Точно затова Марги казах, че ако ти имаш сведения по въпроса ще ги чуя с голям интерес. Химията се развива постоянно и постоянно, излизат всякакви изследвания и открития. Нищо чудно след време да има сведения категорични и за това доколко са вредни фолиата за съхранение. До тогава всеки решава от кое да бяга :)

22.01.17
16:22

Убедена съм че много подобни сведения и изследвания съществуват, но не ми се рови точно по тази тема. Надявах се да снесеш наготово информация. ;)
Относно пластмасовите опаковки - говорила съм с хора, които им е влизало в работата да знаят как и от какво се произвеждат...не мога да възпроизведа информацията, която са ми давали, но нещата не изглеждаха добре - пластмасата, използвана за опаковки на храна е най-голямата смрад, която човек (не) може да си представи, независимо от това какви буквички и цифрички пише в триъгълничето.
Естествено е човек да не може да избегне всички подобни фактори,но може поне да се постарае в зависимост от това долколо му е приоритет здравето, и какво прави за да го поддържа. За съжаление, живеем в пластмасов свят. :(

Мнението беше редактирано от Margi на 22.01.17 16:30.

22.01.17
17:18

Нека не бъдем голословни(за пореден път)
Много по-компетентни от нас хора са определили кое е безопасно да влезе в контакт с храната.
ТОВА е нормативната база, която работи в България:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/ALL/?uri=CELEX:32011R0010
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/ALL/?uri=URISERV:sa0014

22.01.17
17:18

Има и други популярни тък опции - силиконови чашки, или за хората, които и това не одобряват дори метални. Трябва да те снабдя като дойдеш следващия път, адски са удобни. :)

казано от BGDN. на 22.01.17, 17:18:

Има и други популярни тък опции - силиконови чашки, или за хората, които и това не одобряват дори метални. Трябва да те снабдя като дойдеш следващия път, адски са удобни. :)

Може ли и за мен ? *ангелско лице* *мили очички* (wasntme)

22.01.17
17:35

казано от Херцог Трън на 22.01.17, 17:27:

Не си казал, драги. Ще изпратим Саня наобратно със солиден кулинарен багаж. :D

Edit: има разни нечовеци които ги забулват, директно във водата, само с кръгово движение, но на мен не ми се получават всеки път.

Мнението беше редактирано от BGDN. на 22.01.17 17:38.

22.01.17
17:46

или пък употреба на Tupperware съдове... :P

Мнението беше редактирано от Вики на 22.01.17 17:47.

22.01.17
17:52

казано от Queen Cobra на 22.01.17, 17:18:

Нека не бъдем голословни(за пореден път)
Много по-компетентни от нас хора са определили кое е безопасно да влезе в контакт с храната.
ТОВА е нормативната база, която работи в България:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/ALL/?uri=CELEX:32011R0010
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/ALL/?uri=URISERV:sa0014

Нали си наясно, че регулациите нямат много общо с реалностите?

казано от BGDN. на 22.01.17, 17:35:

казано от Херцог Трън на 22.01.17, 17:27:

Не си казал, драги. Ще изпратим Саня наобратно със солиден кулинарен багаж. :D

Edit: има разни нечовеци които ги забулват, директно във водата, само с кръгово движение, но на мен не ми се получават всеки път.

Казвам! :D *angel eyes*

22.01.17
22:14

Сладури сте, но е време за моето отчетче :)
П.П. Саня е с ръчен багаж, скромно с поръчките! :D
Ааа искам всъщност и да благодаря на Диляна, Елена и Ади, че отново са изключително мили (F)

22.01.2017 - Тренировъчен
Сън: 71/2 часа

ХРАНА
- 5 овесени палачинки (2 яйца, сусамово брашно, 40г овес) с малко мед, 1 грейпфрут
- шейк от 1 банан, 150мл прясно мляко, доза протеин, семена, какао
- 2 пълноз. тортили с дива кайма, зеленчуци микс, авокадо, айсберг и чери домати
- 1 зелена ябълка
- домашно суши с филаделфия, пушена сьомга, авокадо и краставица (това от снимката + 2бр) с малко допълнително филаделфия,  айсберг с чери домати, лимонов сок и зехтин

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи (Херкулес)

1. Сумо тяга - 10 @20кг / 8 @40кг / 3х6 @50кг / 2х8 @50кг
2. Вертикален скрипец, ш.надхв. - 10 @30кг / 8, 8 @35кг / 8 @30кг
3. Бедрено сгъване, лицев лег - 10 @20кг / 2х10 @25кг
4. Мечка - 8 @20кг / 6 @ 25кг / ... Беше адски неудобния Т-бар, ядосах се и го зарязах
5. Хоризонтален скрипец, тесен усп.хв. - 10 @20 / 3х8 @30кг
6. Махове на портален скрипец - 3х12 @15кг на крак
7. Хай пул на скрипец - 3х10 @20кг
8. Чуково бицепсово сгъване - 3 серии
9. Външна лакътна ротация с дъмбели - 3х12 @2х5кг

Още с отиването към залата ми тръгна куцо - забравих си портмонето и се връщах. Грешката беше моя, че не си разчертах упражненията предварително, а отидох с нагласата да ги нагодя на момента.
Сумото - нещо трудно се вработих и в началото тия 50 ми се сториха тежки, но изведнъж осъзнах, че са ми екстра за 8ци.
Като цяло въпреки леката пауза докато се опитвам да се справя с тая Мечка тренировката си я биваше. Е, щеше да е чудесно, ако не си бях фраснала челото в един ръб и не си бях ударила брадичката при хай пула... :D

За първи път правя суши в домашни условия. Искаше ми се да е с прясна риба, но не успях да взема такава. Получи се като за първи опит. Използвах някакъв Sushi Kit For Two, та сега имам и за утре една порция :D

23.01.17
20:05

23.01.2017 - Тренировъчен
Сън: 7 часа / много трудно ставането в 5:30, то душата ми спи (yawn)

ХРАНА
- 1 пфх 101 Зърна с дебел слой извара и 1/4 авокадо
- към 40г (сс) пълноз. макарони с дива кайма и зеленчуци, салата кореноплодни с дресинг
- суров какаов бар Go 4 Raw (h)
- 8 суши рулца от снощи, голяма салата айсберг, бейби спанак, 3 черита, краставица, 1/2 топка моцарела, балсамико и зехтин
+ 3х еспресо |-) , 1 чаша вервено вино

ТРЕНИРОВКА - Кръгова

*4 кръга с 2х5кг дъмбели
- 8х бърпи + 3 стъпки встрани
- 8х на крак статичен напад с изтласкване на дъмбел над глава
- 8х лицева + коляно към срещуположен лакът
- 8х тръстър с дъмбелите
- 16х ренегатско гребане
- 8х крънчове с дъмбел над глава
2 мин почивка м/у кръговете
* Малко въженце

*Интервално вело - 15 мин

Тази треноровка съм правила един единствен път като бях в Бирмингам и отново ми спря тока. Голям кеф! Раменете ми гръмват. Особено като дойде време за тръстъра ми се реве :D Aбе и на ренегатското като се замисля не ми е много весело. А велото отново ми подпали задника :)

4 дена съм първа смяна и после малко отпуска (sun) Чакам си го това с огромно нетърпение!

Мнението беше редактирано от Sanya на 23.01.17 20:18.

24.01.17
21:38

24.01.2017 - Тренировъчен

ХРАНА
- 3 оризовки с извара, 1/4 авокадо, смути от 1/3 манго, 1/2 банан и шепа спанак
- 1 шок.бонбон, 1 голяма солета, 1 шок. мини десерт
- пълнозър. макарони (40г сс) с дивечеова кайма и зеленчуци, салата кореноплодни с дресинг
- останалото манго, доза протеин с 1/2 банан и горски плодове -> в блендера
- 90г скумрия на скара, айсбер, спанак, краставица, 3 черита, оцет и зехтин
- ~100г извара с канела, стевия, кокос и няколко боровинки
+ 2 еспресо

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Преден клек - 10 @20кг / 4х8 @35кг
2. Кофички на успоредка - 8, 8, 7+3(с ластик), 8
3. Степ ъп с 2х5кг дъмбели на 50см пейка - 3х10 на крак
4. Изнасяне на дъмбели встрани - 3х10 @2х5кг
5. Изнасяне на диск напред - 3х10 @10кг
6. Аддуктор махове със сив ластик - 3х15 на крак
7. Трицепсово разгъване над глава с ластик - 3х12

Мисля че само веднъж досега съм слагала 35кг на предния клек. Последните повторения бяха малко мъка, но всичко мина гладко.
Степ ъп включвам за първи път и доста го подценявах. Доволно се усеща в предните бедра и задника, а и го изпълнявах на високичка пейка.
И гордостта на денят ми бяха кофичките, които бяха едни много задоволителни, с добра дълбочина 8ци!!!

Храната - повече от необходимото.

2

Мнението беше редактирано от Sanya на 25.01.17 10:43.

25.01.17
21:35

25.01.2017 - Тренировъчен

ХРАНА
- 40г овесени ядки (накиснати в топла вода) с доза протеин, малко берита, канела и ч.л. кокосово масло, 1/2 грейпфрут
- отново и за последен път пълноз.макарони с дивечова кайма със зеленчуци, салата айсберг, спанак, черита, 1/4 авокадо, л. зехтин
- 4 палачинки (2 яйца, 20 овес, 30 сусамово брашно) с мед и берита
- 1/2 скумрия на скара, спанак с морков на лентички, 1/4 авокадо, балсамико и зехтин, 1 парче брауни със сладък картоф
+ 2 еспресо

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи

1. Мъртва тяга - 8 @30кг / 6 @50кг / 4х6 @60кг
2. Гребане с щанга, подхват - 10 @30кг / 4х6 @40кг (може и 5 серии да са били, че се заблехосах)
3. Добро утро - 3х10 @30кг
4. Едностранно гребане с дъмбел - 3х8 @16.5кг
5. Ритници (махове) със сив ластик - 3х15 на крак
6. Повдигане за задно рамо от седеж - 3х15 @2х3кг
7. 3 Суперсерия за корем:
- Аб ролер - 12, 10, 10
- Повдигане на крака от позиция за кофички - 12, 10, 12

Чувствах се абсолютен дроб и много скована в горната част през целия ден. Викам си ще ида да тренирам и няма да се пъна много, ако не съм в кондиция. И Бамм! 6ци на 60кг :D

Утре вече ще почивам! Така или иначе надвечер ме чака път :)

1

27.01.17
01:21

26.01.2017 - Нетренировъчен

ХРАНА
- 4 парчета брауни със сладък картоф, 1/2 грейпфрут
- омлет от 2 яйца с гъби, две големи лъжици пюре от сладки картофи с малко зехтин, бейби спанак с черита, 1/2 авокадо и  зехтин
- 3 парчета брауни
- 3 овесени палачинки с берита и малко мед
- 250г кварк с flavadrops, канела и кокос.стърготини
+ 2 еспресо (първото с малко кокос.масло и желатин), 1 зелен чай, 1 лайка, много вода с лимон

Беше напрегнат ден до ранния следобяд. Бях изпаднала в лека паника, след това преминах в лека депресия и накрая след като си оправих бакиите взех че се усмихнах като знам, че днес за мен е Петък (sun)
3 часа безпроблемен полет, палачинки за вечеря и се оттеглям в покоите си :D
Вчерашно разЦъкване:

27.01.17
11:13

Не знаех, че кварките стават за ядене (pizza)

27.01.17
22:53

Бирмингам Ден 1
27.01.2017 - Тренировъчен
Сън: ~7 часа

ХРАНА
- 200г котидж, 100г кварк, няколко парченца манго, банан, ягоди, 4 оризовки с боровинки
- протеинов бар
- пълнозърнести макарони с доматен сос, риба тон, грах, бейби моркови, зелен боб и царевица
- мандарина, 1/2 грейпфрут, кокосов орех
- 100г пилешки гърди с моркови, грах, зелен боб и червен боб в масло
+ 1 черен чай с мляко,  1 лате, 1 еспресо

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Клек - 8 @30кг / 4 @40кг / 4х6 @45кг
2. Раменна преса с лоста - 8 @20кг / 4х6 @22.5кг
3. Напади на смит - 3х10 @30кг (там някъде)
4. Горен лег с дъмбели - 10 @2х10кг / 2х10 @12.5кг
5. Аддуктор машина - 3х10-12 повт
6. Бедрена екстензия - 3х12 повт
7. Едностранно разгъване за трицепс с кабел - 15, 10, 10
8. Крънчове на римско столче - 3х15 @15кг диск

След тренировка се прибирахме пеша, което е една сравнително дълга разходка и като добавим и обикалянето преди фитнес - динамично днес.
Много доволна от самата тренировка :) Клекът малко ме изтормози, ама нищо ново не е това.
Храна - бижу (sun)

28.01.17
23:51

Бирмингам Ден 2
28.01.2017 - Тренировъчен

ХРАНА
- 3 парчета брауни със сладък картоф, 150г кварк, няколко парченца манго, банан, ягоди
- 200г котидж, 3 оризовки с боровинка
- 100г пил.гърди, 50г (сс) ориз с грах, царевица и куркума
- 2 пълнозърнести питки за тортила запечени с доматен сос, грах, царевица, пил.гърди, сирене лайт, 1 парченце брауни
+ 1 черен чай с мляко,  2х еспресо

Сутринта - ролване с фоум ролера с акцент абдуктори, предни бедра и прасец.

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи

1. Румънска тяга с дъмбели - 10 @25 (първата с фиксиран лост) / 8 @2х22кг / 4х8 @2х24кг
2. Набирания усп.хват - 4х8* (1/2 асистирани) + 8 негативни
3. Бедрено сгъване,  седеж - 3х12 (със задържане)
4. Едностранно изнасяне встрани с кабел - 3х10 на ръка
5. Пул тру -  3х12
6. Хай пул на скрипец - 3х10
7. 10 мин Stair Master - е няма такова мъчение

Планът беше румънската да е с щанга, но всеки един лост в зала на 2 етажа беше зает и се наложи да я правя с дъмбели. 48кг на дъмбели не ми тежи за 8ци, но пък лявата ръка много ми изпуска дъмбела...
Набиранията с другарче някъде след 4то повторение.
Само слушам в България колко е студено (им си го  представям де), а тук днес беше мн приятно за разходка. Дори вятърът, който повяваше беше с пролетна нотка.
П. П. Имам изключително гадна МТ на глутеусите, аддукторите и се чувствам като пребита... Много гадно чувство!

Мнението беше редактирано от Sanya на 29.01.17 00:12.

30.01.17
21:42

казано от Sanya на 28.01.17, 23:51:

Само слушам в България колко е студено (им си го  представям де), а тук днес беше мн приятно за разходка. Дори вятърът, който повяваше беше с пролетна нотка.

И в Скандинавия е така. Следя редовно температурите - в България не е било по-топло, отколкото в Стокхолм някъде отпреди Коледа. :) В София е не просто по-студено, а с цели 15 градуса по-замръзнало. Сякаш съм отишъл на 3000 км на юг, а не на север. И това на фона на факта, че за последните 5-6 години не помня изобщо да е имало зима на юг  от Дунав.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.01.17 21:43.

30.01.17
23:32

Бирмингам Ден 3 и 4
29.01.2017 - Нетренировъчен

Храна - хубава и изцяло домашна. Едни домашни тортили с пилешко, зеленчуци и филаделфия... Ммм

30.01.2017 - Тренировъчен

ХРАНА
- 3 овесени протеинови палачинки, 100г горски плодове с лъжичка мед, 1 малко парче брауни
- 2х200г котидж с горски, 1 оризовка
- 2 парчета пица с пълнозърнест блат, пилешко, чушки, гъби, царевица и 3 вида сирена, салата от зелении, зеле, морков, чери, оцет и зехтин
- не малко количество “чийзкейк” с блат от овесени ядки и фурми, крем от котидж, крема сирене (лоу фат) и кварк, протеин на прах и какао, отгоре малко бананче, + 2 блокчета шоколад
+ 2 еспресо, 330мл кокосова вода, 1 чаша бяло вино

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Преден клек - до 4х8 @35кг
2. Лежанка - 4х8 @27.5кг
3. Напади, ходещи - 3х18 @2х10кг обща бройка
4. Раменни преси на машина - 3х10
5. Хип тръст - 3х10 @50кг
6. Повдигане ръце напред с въжена ръкохватка - 3х12 (снимката долу)
7. Повдигане на краката на стенд - няколко вариации с по 8-10-12 повт

Отново прибиране пеша около 4.5км.

Чудна тренировчица! Лежанката особено беше с много хубави повторения и на 4те серии. И от хип тръста съм доволна, абеее айде да похваля и предния клек с уговорката да не позволявам лактите да падат ;)

Иначе днес така се разтворих в кухнята... Блатът за пица бухна толкова хубаво и се изпече така приятно хрупкав... Само да не ми беше толкова тежко след чийзкейка (wasntme)

Мнението беше редактирано от Sanya на 01.02.17 02:05.

01.02.17
02:03

Бирмингам Ден 5
31.01.2017 - Тренировъчен
Сън: достатъчно :D

ХРАНА
- 3 овесени протеинови палачинки, няколко парченца манго, банан, ягоди, кокос, фъстъчено масло
- 120г пил.гърди, морков, чушка и черита с балсамико и зехтин, 2 лъжици царевица, 160-170г сладки картофи
- протеинов бар
- 200г котидж с flavadrops, канела и кокос, малко фъстъчено, 1 ябълка
- в близо 2ч сутринта ям 3 сарми и 2 оризовки :D
+ 2 еспресо с мляко

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи /home edition (Унилатерална тренировка)

1. Тяга на един крак - 10 @12кг / 2х10 @ 17кг / 10 @20кг на крак
2. Едностранно гребане с дъмбел от колянна опора - 4х10 @14кг
3. Бедрено сгъване, едностранно, с ластик - 3х12
4. Бицепсово сгъване, серия лява/дясна - 3х10 @5кг на ръка
5. Повдигане за задно рамо, от колянна опора, едностранно - 3х10 @5кг на ръка

Последен ден, последната треноровка беше домашна. Имаше сглобяеми дъмбели и се получи повече от добре. Тъкмо отдавна мислих да включа тяга на един крак.

5 дена успях да удържа да не се натъпча с изкушенията, които предлагат английските магазини. Ако съм прекалила с храната, то е била изцяло домашна и смея да твърдя хелти (това трябва да е някакъв плюс :D )

Вече съм в България, беше чудесен полет, може би най-хубавия, който съм имала до сега. Не че се радвам толкова, че се прибирам ама...трябва да се работи (dull)

Мнението беше редактирано от Sanya на 01.02.17 23:03.

01.02.17
09:11

Санче, къде и как закачаш ластика за бедреното сгъване? Дай ми идеи, защото у нас може да стане само ако мине през крачетата на акумулиращата печка (100-120 кг. :) ) , всичко друго се мести.  А изобщо ластикът ти кръгъл ли е с ръкохватки или плосък като кросфитърските?

01.02.17
09:32

казано от Queen Cobra на 01.02.17, 09:11:

Санче, къде и как закачаш ластика за бедреното сгъване?

В случая тренирахме в двойка и беше хванат от втория , защото е по-дълъг самият ластик, за да се създаде хубав опън. Ползвам непрекъснат, от тези дългите, които ползвам и за асистирани набирания. Но мога да ти кажа в къщи като съм сама какво правя - промушвам го м/у ребрата на парното.
Иначе имам и един ластик с ръкохватки, който също съм го ползвала за това. А моят непрекъснатия е 16-25кг съпротивление, но ми е подарък и не съм съвсем сигурна :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 01.02.17 10:08.

01.02.17
23:18

01.02.2017 - Нетренировъчен
Сън: 6-7 часа

ХРАНА
- 50г овесени ядки в топла вода, с дозичка протеин, шепа горски плодове и орехчета
- 3 палачинки от 2 яйца, елда (брашно), сусамово брашно и “подправки”, в кокосово масло, 1 портокал
- 1 ябълка
- омлет от 2 яйца с гъбки, в компанията на бейби моркови и други зеленчуци микс
- 200г кис.мляко, 20г ядки микс, 40г горски плодове и стевия
+ 1 еспресо с к.л. кокосово масло, 1 капучино

За отбелязване е само, че на прибиране от работа в 21:30 така се изпльоках на леда, че хвърлих телефони, торби, раници... Беше точно като по анимационните филмчета, където някой се подхлъзва на обелка от банан. Лявата част на (mooning) понесе цялото падане.

02.02.17
23:27

02.02.2017 - Тренировъчен

ХРАНА
- 5 палачинки в кокосово масло (2 яйца, 60г брашно от елда, бакпулвер, ванилия), 100г горски плодове, пълна ч.л. мед
- пълноз. питка за тортила, дивечова кайма с гъби и домати от консерва, 120г зелен боб с лимон и зехтин
- 30г сурови ядки, доза протеин в топла вода, 1 портокал
- 1 кебапче, салата кореноплодни с дресинг
- 60г (сс) кус кус с каймата като от обяд, 200г бейби моркови и други зеленчуци от микс в масло
+ 2 еспресо, чаша вервено вино
1790 калс с прилични макроси*

Малко ще посмятам отгоре - отгоре, без напрежение и особена важност за момента. Искам да преценя долу горе на какви калории поддържам.

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Клек - до 4х6 @45кг
2. Раменна преса с лост - 6 @20кг / 4х6 @22.5кг
3. Бг клек с дъмбели - 3х8 @2х7.5кг
4. Горен лег с дъмбели - 8, 8, 7 @12.5кг
5. Бедрено сгъване с дъмбел - 3х12 @17кг
6. Кофички на пейка - 3х15
+ малко крънчове в почивките

Силна тренировка. Не знам дали заради раменната, но после на горния лег умрях доста бързо. Предния път правих 10ки на тези кг.

Интересно! Нито помен от снощното падане. Мислих, че ще имам натъртване някакво, синина, ще ме боли, ще охкам и ухкам... Нищичко! Корав г*з имам :D

П.П. Хранене 3 и 4 са през час. Зверски апетит днес, някво пмс се задава...

03.02.17
21:54

Санче, черпя задочно с профи мъфини :) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1