Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

07.02.17
15:10

казано от Mariya Peeva на 06.02.17, 21:52:

Не знам, дали обръщаш внимание на това, че аз концентрат почти не пия. Пия червено вино и просеко, което е бяло вино, леко газирано.

и смятам, че черният ми дроб е в толкова добро състояние,че количеството алкохол, което му подавам, няма как да му се опре. :)

Проблема е, че го правиш всекидневно. При стрес, тренировки и натоварено ежедневие, на черния ти дроб са му необходими 24 часа да преработи около 300-400 мл вино. Рано или късно ще почне да се затруднява, а тогава вече връщането в нормалното му функциониране е много трудно.
Не казвам, че ще стане утре, след година, след 10…Може да устискаш така и още 42, просто информативно да му знаеш възможностите на тоя твой черен дроб.

07.02.17
15:26

Мария очевидно не желае да навлизаме повече в темата, но пък ще добавя към забележката на Джеймс- за тялото няма особено значение дали на ден пиеш 1 литър вино (бутилка и малко) или 200 гр. концентрат - това са едни и същи алкохолни единици  -8 или 9 ако трябва да бъдем точни. Препоръките за жени са до 14 единици на седмица.
Алкохолът е клетъчна отрова и канцероген. Дори да вярваме на популярните митове за ползата от една ракийка /2 чашки вино вечер това не касае вътрешните ни органи- те най-вероятно не го знаят.
Казано направо- 700 мл вино на ден е много, ако прибавиш 1-2 рома или друг шот - е прекалено много. Чисто статистически.
============
Прекрасно когато хората те подкрепят в това, което правиш, но аз не одобрявам тази подкрепа. Не е градивна и не бива да се поощрява. Казвам го като човек, който почти не е пил алкохол първите 25 години от живота си, а сега не пие повече от 2 чашки на седмица- а понякога и толкова няма. Няма никаква доказана необходимост хранителният ти план да включва алкохол.
Разбирам  огромния психологически и физически стрес на който се подлагаш, но решението би било в посока на релаксация,  йога,  комбинация от стимулатори на ЦНС и адаптогени, а не алкохол или “нещо по-силно” - моя гледна точка.

07.02.17
20:27

Сашо, Мира, знам, че всичко, което сте написали е изключително от добри чувства и грижа за здравето ми.
Намирам, така създаденият “проблем” с алкохолната ми ситуация, за силно преувеличен.
Алкохолните ми изцепки, слава Богу не са чак толкова чести. Да, случват се и най-вероятно ще продължи да е така.
Как да релаксирам в 3 сутринта след като имам чувството, че стадо слонове са минали през мен. Кога точно да практикувам йога или да отида на спа? Единственото “свободно” време, което имам, е докато пътувам, което е около 3 часа дневно и уви, няма как по друг начин да бъде запълнено освен с четене. Всяка секунда ми е разписана, нямам време да изгледам цял филм, дори новините.
Дори с родителите си се виждам докато готвя.
В така наречените почивни дни, гледам да поспя с един-два часа повече от обичайно, в тези дни се опитвам и да тренирам, след като съм приключила с домакинските си задължения, които изобщо не са за пренебрегване, имайки предвид, че живея с трима мъже.
Много е лесно да се дават напътствия, да се съди и обсъжда нечий живот, без да си се опитал да се поставиш на мястото на човека, за когото става въпрос.
Жените висят по салони за красота, ходят на шопинг, отглеждат цветя и се чудят как да си запълнят свободното време. Аз никога не съм била една от тях. Не ме интересуват дълги и шарени нокти, розов айфон, или най-нов модел чанта, не робувам на марки.
Смятам се за напълно здрава, разумна и все още млада жена, на която тепърва и предстои да си живее живота с кеф и както и харесва.
От години не съм яла преработена храна, не пия никакви сокове или газирани безалкохолни, кафето ми е феър трейд, нямам дни в които ям джънк фууд, единствената захар, която приемам е под формата на плод, веднъж-два пъти седмично.Поддържам съвсем здравословни килограми, приемам най-добрият антиоксидант, ежедневно.
Следя най-добрите здравословни блогове, изчела съм стотици научни статии, по темата за холестерола, мазнините, алкохола и тн. Самата аз, преди пет години, много преди да започна да пиша тук, имах блог със статии за здравословно хранене и рецепти НВ ВМХ. Смятам, че грижата, която полагам за здравето си, е оптимална, при дадените обстоятелства.
Хората, които ме подкрепят, гледат обективно на ситуацията ми и се опитват да ми вдъхнат кураж и да ме разведрят, защото много добре разбират какво дърво съм захапала.
Май точно преди година бях написала- Живота ми е тенджера под налягане. Пълна лудница, под абсолютен контрол. Само чакам Уил Смит да дойде и да ме светне. ;)

07.02.17
20:57

Прекалено много философствате. Мария си товари черния дроб , правейки си густото , а ние ще умрем от рак на белите дробове, щото видиш ли 90 процента от населението в Чалгаристан се топли на дърва и въглища .

07.02.17
21:23

казано от Queen Cobra на 07.02.17, 15:26:

Казвам го като човек, който почти не е пил алкохол първите 25 години от живота си, а сега не пие повече от 2 чашки на седмица- а понякога и толкова няма.

Е как пък го казваш след като не си пила???  :D То ти друго няма да кажеш)))))))))))))
Аз пък казвам на “чист” руски:
Атмосфера предразполагает к фирканием

Мнението беше редактирано от nervak на 07.02.17 21:23.

Т. Тодорова

08.02.17
00:07

В кръга на шегата, но все пак (nhappy2):

08.02.17
09:23

Нито те съдя, нито давам акъл как да живееш(а и не смятам, че имам някакво право да го правя и не е моя работа да го правя), само написах някакви факти, а ти изписа цял роман :)
Като ти се пие - пий :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.02.17 09:24.

ДЕ

08.02.17
09:28

казано от James Hinks на 08.02.17, 09:23:

Нито те съдя, нито давам акъл как да живееш(а и не смятам, че имам някакво право да го правя и не е моя работа да го правя), само написах някакви факти, а ти изписа цял роман :)

В един друг форум, в подписа на един пич там е написано: “Без цигари и алкохол ще съм най-здравият труп в гробищата” :D

08.02.17
09:32

А пък дядо ми обичаше да казва една приказка по тоя въпрос - “Не ме е страх, че ще се умира, ами как ще се рита”. Бъди сигурен, че с цигари и алкохол няма да е много леко ;)

ДЕ

08.02.17
11:46

казано от James Hinks на 08.02.17, 09:32:

А пък дядо ми обичаше да казва една приказка по тоя въпрос - “Не ме е страх, че ще се умира, ами как ще се рита”. Бъди сигурен, че с цигари и алкохол няма да е много леко ;)

Зависи-много често е от раз и нищо не се усеща. Трае понякога и секунди!

08.02.17
11:52

Ае, стегнете се малко! К’во натряскахте на жената дневника с приказки за умирачката. На който не му е хорошо - да не пие.

ДЕ

08.02.17
12:19

Споко, лично аз пия сигурно в пъти повече от Мария :D

08.02.17
12:41

казано от Mariya Peeva на 07.02.17, 20:27:

...... Единственото “свободно” време, което имам, е докато пътувам, което е около 3 часа дневно и уви, няма как по друг начин да бъде запълнено освен с четене. Всяка секунда ми е разписана, нямам време да изгледам цял филм, дори новините.
........
Много е лесно да се дават напътствия, да се съди и обсъжда нечий живот, без да си се опитал да се поставиш на мястото на човека, за когото става въпрос.....

Дълго е да го цитирам цялото, затова само част от есенцията, но с двете си ръце се подписвам под всяка дума. С минимални разлики описваш и моето ежедневие (tmi)

08.02.17
16:11

казано от James Hinks на 08.02.17, 09:23:

Сашо, изобщо нямах предвид теб. :)
Ти винаги си обективен и от теб акъл бих приела, дори бих те потърсила за съвет.

Знам, че като седна да пиша винаги се увличам. Писането и пиенето са ми най-добрите приятели :D

Извинявам се на всички, че изобщо допуснах тази тема да се наложи да бъде разисквана толкова много. Никога не съм искала да звуча като atantion seeker.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.02.17 17:36.

08.02.17
21:06

Вирусът скочи от малкия син на големия. Сега Сава е с 39°. Колкото и да са големи децата ти, винаги е много тъжно и неспокойно да ги гледаш болни.
Излизах да купя лекарства и отидох да потренирам, основно за да се разсея.
При всяко натоварване на щангата за клек с над 30-35 кг, вратът и рамената започват да ме болят. Изкушавам се да спра изобщо да правя клек с щанга, поне още една-две седмици, докато болката напълно отшуми.
Както и да е, днес се възползвах от това, че рамката беше свободна. Ниски тежести, доста повече повторения и честно казано натоварих се, не е като изобщо да не ми натежа.
Малко повече изолиращи напоследък за ядрото и веднага си пролича. Явно е група мускули, на които лесно им се получава. Ще продължа да го тренирам всеки път, със сигурност ще ми бъде от полза при по-тежките клек и тяга.
Много ми харесва това че на landmine могат да се правят безброй много комбинации и дори само с него, може да  се получи сносна кръгова тренировка.
Иначе никакви чудеса от героизъм днес. Наспах се, тренирах, нахраних се, пийнах. :D 8-)

Тренировка:

I. Клек: 20 x 20кг, 20,20,20,20 х 30 кг

II. Четири кръга landmine - всичко само с лоста 20 кг:
1. Коремни с преса: 12,12,12,12
2. Тяга на един крак: 12,12,12,12, на крак
3. Сумо клек с преса с редуване на ръцете: 10,10,10,10

III. СС:
1.Абдуктор 20,20,20,20 х 85 - 10 седнала, 10 без да докосвам седалката.
2. Лег преса: 12,12,12,12

IV. Четири кръга:
1. Пул тру: 15,15,15,15
2. Молитва на скрипец, изправена със задържане по 10 сек.: 10,10,10,10
3. Обратни крънчова с повдигане на таза и бавно, контролирано спускане.
4.Разбъркай тигана: 5,5,5,5 на страна

Храна:

1. Кафе с мака и кокосово масло; банан, шот JD (преди тренировка)
2. Свинска вратна, сладки картофи, кисело зеле и моркови; мус от желатин с ВСАА+банан+боровинки-не очаквах да стане толкова добро (след тренировка)
3. Ще доям свинското със салата.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.02.17 23:22.

08.02.17
21:45

Докато проверявах какво е landmine,  намерих нещо, което може да те заинтригува
https://redefiningstrength.com/20-standing-core-exercises/

09.02.17
20:48

казано от Queen Cobra на 08.02.17, 21:45:

Докато проверявах какво е landmine,  намерих нещо, което може да те заинтригува
https://redefiningstrength.com/20-standing-core-exercises/

Разгледах ги :)
Има няколко интересни, а има и такива, като клека с преса и дървосекача, които навремето вслключвах в тренировките си.

Днес тръгнах с нагласата да изкарам на боксовата круша около 30-40 мин и после малко стълби с тежка жилетка, ама залата беше постоянно заета с някакви дружни занимания.
Наложи се смяна в плана и без това не съм се претоварила с трениране тия дни, та се получи и аз не знам какво, но като си тръгнах от залата, бая напрегнато усетих цялото си тяло.
Определено след такива леки тренировки, след половин час не усещам изобщо, че съм тренирала, да не говорим, че на следващия ден съм напълно възстановена, което предразполага към по-често трениране.
Друг е въпросът, дали изобщо има някакъв ефект от тях, освен че ЦНС ми се чувства чудесно.
Както и да е, искрено се надявам, скоро съвсем да ми мине и да мога да си тренирам както обичайно.
На Бг клека най-накрая си оправих техниката. Намерих правилните килограми за да не се кривча и да потъвам максимално дълбоко. Започнах с по-тежко, минах на леко и накрая нацелих нещо по средата и се получи.
Пробвах ТРХ за пръв път. Хареса ми напрежението. Като че ли повече ми се товареше ядрото, но усещах и трицепса и бицепса натоварени добре. Ще го включвам.
На нито едно от движенията не усетих напрежение или болка във вратната област и трапеца.

Тренировка:

I. Четири кръга:

1. Сгъване за бицепс с 2 х 6 кг: 15,15,15,15, бавно и контролирано
2. ТРХ гребане : 8,8,8,8
3. Бг клек: 10 с 20 кг, 10 с 8 кг,  10,10 с 16кг на крак
4. Лег с неутрален хват : 14,14,14,14 с 2 х 10 кг
5. Трицепс на наклонена лежанка: 12,12,12,12 с 2 х 4 кг

II. Четири кръга:

1. Лег преса: 20,20,20,20
2. Разбъркай тигана-само горните полукръгове: 10,10,10,10
3. Колелце от колене, но на Босуто с изпънати ръце: 10,10,10,10
4. Абдуктор: 20,20,20,20 х 85 - по 10 седнала и наведена напред, 10 без да допирам седалката.

III. Планк с 15 кг: 80,80,80 сек.

Храна:

1. Кафе с мака и кокосово масло. Банан и шот JD
2. Телешки език, малко парче свинско, салата, спанак, авокадо; желатинки с ВСАА
3. Готвя свинско със зеле в момента, 1-2 чаши червено вино.

Позаслабнало е гръбчето, ама ше дойде времето на тежките теги пак. (d)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.02.17 22:20.

12.02.17
17:01

Последните ми тренировки са пълна глезня.
Нямам усещането, изобщо да ми носят някакви ползи, напротив, имам чувството,че само бавят пълното ми възстановяване.
Затова си давам пълна почивка.
Ще пробвам 2 седмици, ако се налага и повече.
Правя го публично, да не някой да се разтревожи, че съм се гевасала от цироза. :D

Днес не работя и си дадох последен шанс за нещо по-съществено в залата. По-добре да си бях останала у дома и да бях скачала на въже.
Поне позабързах пулса.
Всичко, без колелото накрая, ми отне 45 мин.

12.2.2017
“Тренировка”:

I. Четири кръга:

1. Скок върху 60 см кутия: 10,10,10,10
2. Гоблет клек с пауза 5 сек: 12,12,12,12 х 16 кг
3. Кърл и Арнолд: 10,10,10,10 с 2 х 6 кг
4. Флор преса: 10,10,10,10 х 25 кг

II. Четири кръга:

1. Пул тру с паузи в начална и крайна позиция: 12,12,12,12,
2. Молитва права с кабела: 10,10,10,10
3. Абдуктор: 22,22,22,22 х 85 кг 10 седнала + 12 без да докосвам седалката
4. Обратни крънчове с повдигане на таза: 4 х 10
5. Dead bug: 4 x 10 на крак

III. Колело: 8 сек бързо 12 сек нормално- не мисля, че изкарах повече от 8-10 мин. Безумно ми е скучно и няма как да се накарам, да стане част от редовното ми трениране. Ще се придържам към спринтовете.

Храна:
1. Кафе с мака и кокосово масло, банан, доза протеин от костен бульон. Шот JD.
2. Осолено телешко, пушена сьомга, чоризо, авокадо, гъби, салата.
3. Ще е телешки стек, сладки картофи, салата.

Пристигна ми Bone broth protein. Има вкус на бульон, каквото и е. 20 г протеин в доза. Мисля, че този път нацелих в десятката. По чист и добър продукт, за хора с моите проблеми, май не може да бъде намерен на пазара. Мара доволна. :D

12.02.17
17:05

казано от Mariya Peeva на 12.02.17, 17:01:

Правя го публично, да не някой да се разтревожи, че съм се гевасала от цироза. :D

Не е като да нямаш чувство за хумор и самоирония. :D

12.02.17
17:07

Бързо възстановяване, Мария! А ходи ли на лекар, да знаеш поне от какво се е получило? Може да ти изпишат нещо, което да ускори процеса на възстановяване.

12.02.17
17:40

казано от Елена на 12.02.17, 17:05:

казано от Mariya Peeva на 12.02.17, 17:01:

Не е като да нямаш чувство за хумор и самоирония. :D

Малко нетипично за нарцис с огромно Его :D ;) като мен :*

казано от Диляна на 12.02.17, 17:07:

Бързо възстановяване, Мария! А ходи ли на лекар, да знаеш поне от какво се е получило? Може да ти изпишат нещо, което да ускори процеса на възстановяване.

Благодаря, Дили!

Изкушавам се да напиша нещо лекарите, ама ще провокирам огромен и ненужен спам. :D

Затова само ще кажа, че колкото и несериозно да изглежда, не ходих на доктор. Не съм ходила последните 20 години. Надявам се и да не ми се налага.

Обаче, докторът дойде при мен. Клиент, който е баща на едно от барманчетата ме заговори.
Човекът каза - пълна почивка, включително и от работа, заради спецификата и и стоенето на крак дълги часове, което при такива травми е най-кофти, защото вратът е в постоянно напрежение.  Масаж, мазане с противовъзпалителни и магнезиево олио. Всичко, което всъщност, аз вече правех, с изключение на това, че няма как да не ходя на работа. Казах му, че си правя масаж с инфраред масажор. Той каза , че е много добре, но да не очаквам чудеса, и че пълното възтановяване от такива травми, отнема около 6-7 седмици.
Имайки предвид, че аз дърпах теги и кляках, може би съм проточила малко процеса. При всички положения съм много по-добре и се оправям. Просто реших наистина да си дам пълна почивка, евентуално да забързам малко нещата. :)

12.02.17
23:14

Винаги ме е било шубе от високото, затова съвсем скоро започнах да се пробвам да скачам в/у по-високи(за мен) повърхности. Преди само ги гледах тия кутии и изобщо не можех да си отлепя пръстите от земята.

Преди малко бейбито се прибира и аз от кеф да му покажа до къде мога да скачам, му соча на билярдната маса и викам:
- Вече мога да скачам на 60 см.
Той ме гледа и се хили и разправя:
- Ти луда ли си, :D….браво, това саааа поне 75-80 см!
Взех рулетката и верно, поне 75 см са на око :D де.
Ми, много гот ми стана. Не, че е някво супер постижение, но за мен има значение.

Таа, може и да потренирвам тия дни, ама съвсем лекичко. Подскоци, спринтове, въже, ластици. Няма да ги описвам, най-вероятно.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.02.17 23:52.

19.02.17
15:33

В сряда получих имейл от клиент с два боксови клуба, в който казва, че ако продължим да си сътрудничим, ще отпусне на персонала безплатни и безлимитни карти за двата клуба.
Веднага му отговорих, че разбира се сме заинтересовани и искам да чуя какво е предложението му.
След 10 минути, той и един от треньорите бяха в ресторанта.
Донесоха плакати, брошури и разни други рекламни материали за клубовете.
Смених по една страница в менютата ни с техни плакати, стиснахме си ръцете и след един час получих имейл, че съм им доживотен, безплатен мембър. Сега трябва само да се опазя жива. :D
Говорихме си много. Аз им казах, че обаче тренирам и със свободни тежести, а пича обясни, че в новият му клуб има малка станция с една клетка за клек, една лежанка, дъмбели и пудовки.
В петък си запазих час за една от вечерните тренировки. Запазват се часове, защото групите са малки 8-10, максимум 12 души.
Отидох 10 мин по-рано, за да имам време да разгледам.
С отварянето на вратата разбрах, че това Е Моето място. Дънеше Prodigy до дупка. Ухилих се като идиот и обиколих залата, която е всъщност, стара индустриална сграда, с едната стена, цялата отваряща се нагоре, като врата на гараж, с боксов ринг по средата и клетка с 8 различни боксови круши, две станции с въжета, малката станция с клетката за клек и тежестите и една малка обща съблекалня.
Точно както най-би ми харесало.
Тренировката беше супер. Започнахме с подскоци на въже, тичане навън до оградата и обратно, бой сянка с единия крак в обръч за въртене, после в ластици завързани на разни места. След това ни разпредели по двойки, трябваше последователно да се опитваме да докоснем рамото на партньора. Мацката, понеже и казах,че съм начинаеща и не очакваше явно нищо да мога, на няколко пъти видях как се ококорчваше очудено, когато и тупвах рамото.
После при треньора на ринга, един по един, за по 3 минути всеки, а през това време на другите ни даваше различни дрилове на боксовите круши.
Аз бях първа на ринга, може би защото съм нова. Казах му, че съм начинаеща и фуутуърка ми е пълен шийт, а той се хили и ми вика:
- Да бе, затова имаш износени ръкавици и бинтове. Дай да те видим.
Разбрах, че кроса ми е силен, пазя добър гард и съм бърза, което не е задължително добра страна.
Накрая цялата група направихме няколко кръга, последователно с тежките въжета, руски туистове с тежест, колелце от колене, подпрян на стената на клек с дъмбели в ръцете, клек с медицинска топка с удар в земята и изнасяне на топката нагоре от клек с преса. Завършихме с планк 2 минути, като ако някой от нас се беше отказал по-рано, ще трябваше да правим по 10 лицеви, на отказал се предварително. Не се наложи.

Лично на мен много ми харесаха и залата, и треньора, и тренировката.
Доволна съм да разбера че не съм никак декондиционирана.
Хората са супер. Всички ми стиснаха ръката и казаха, че скоро ще се видим отново. Тренера ме пита дали ми е харесало и каза, че ще е добре да му припомня как се дърпа тягя и ако ходя рано след обяд, няма тренировки и залата ще е изцяло на мое разположение.
Определено Е Моето място, с мой тип хора.
Отдавна не се бях чувствала така супер, мега, хипер, ултра заредена. Точно от това имах нужда.
Сега предстои да си купя протектор за зъбките :D и удобни боксови обувки, защото съм свикнала да тренирам боса, а тук определено няма как да стане.
Вратът ми  като че ли се е поотпуснал, та утре преди работа мисля да отида да пробвам лежанката, може да дръпна и някоя по-лека тяга.
Лека седмица на всички.
F@king Good Vibes

21.02.17
20:31

Днес се бях запътила да пазарувам за вечеря, ама залата ми се намира на разклона точно преди магазина, та сърце юнашко не изтрая и влезе да потренира. :D

Доволно се поразкърших. Нищо героично, но полека връщам форма. Легът много лек, съвсем комфортно и на рамената и на врата, никаква болка. Реших да съм разумна с килогамите и да не се изсилвам.
Не си носех ръкавиците, та накрая само бой сянка. Забелязвам, че гарда ми е или прекалено нисък или много висок. Нещо чупя китки, засилвам отдалече някак с лакти... абе имам много работа.
Иначе бях сама в залата с огледалата и не се притеснявах да обикалям на воля. Още не мога да се отпусна и постоянно мисля на къде да стъпя, как да стъпя и тн....в четвъртък съм на бокс, ще помоля тренира да ми обърне малко повече внимание на краката, а тази вечер докато съм във ваната ще изгледам няколко видеа за footwork.

Днес:

I. Лег: 12 х 20 кг, 10 х 25 кг, 8,6,6 х 30 кг; +
10,10,10 х 25 кг(само горната половина)

II. Пет кръга. Всичко на Lindmine:

1. 180°: 20,20,20,20,20 само с лоста
2. Сумо клек: 12,12,12,,10,10 лоста + 5 кг
3. Напади: 10,10,10,10,10 на крак, само с лоста

III. СС Лег преса: 12,12,12,12,-абдуктор: 20,20,20,20

IV. Бой сянка : 15 минути.

Храната ми е много чиста, след като оня ден Апнах буквално миниатюрна хапка козе сирене и на следващата сутрин се събудих с прекрасен обрив на деколтето и гърба. Млечните си остават в черната зона за мен и точка.

Днес:
1. Кафе с мака, кокосово масло и конопено мляко. Шот Джак.
2. Телешки стек с грахово пюре. Чаша червено вино.
3. Свинска вратна със салата. Две чаши вино.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.02.17 21:16.

21.02.17
22:02

По темата за алкохола препоръчвам N-acetyl cysteine 1-2 грама преди пиене, върши истински чудеса с черния дроб и далака :)

21.02.17
22:14

казано от Lachezar Tomov на 21.02.17, 22:02:

По темата за алкохола препоръчвам N-acetyl cysteine 1-2 грама преди пиене, върши истински чудеса с черния дроб и далака :)

Благодаря за загрижеността, Лъчезар!

Аз, откакто на всички стана ясно, че съм форумного алкохоле, гледам да съм подготвена :D

21.02.17
22:33

Аз пък препоръчвам по два аспирина преди лягане и алкохолен разврат :D

21.02.17
22:57

казано от ME4O_TURIST на 21.02.17, 22:33:

Аз пък препоръчвам по два аспирина преди лягане и алкохолен разврат :D

МЕ4О, ти си моя Рицар :*

“Бокс, танци и вино” :Dмисля да е новото име на дневника ми
Тамън малко като “Секс, лъжи и видео” - един от любимите ми филми 8-)

Кво викаш, по две аспиринчета вече да давам на бейбито преди да си легнем, иначе съм опасна за кръвоносните му съдове :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.02.17 23:01.

21.02.17
23:09

Точно така ! Винаги, когато съм се поолял и ще си лягам с мадама, пия по два аспирина за сексапил. Тя е секси, аз съм пил . Ми кот такоа !

21.02.17
23:22

казано от ME4O_TURIST на 21.02.17, 23:09:

Точно така ! Винаги, когато съм се поолял и ще си лягам с мадама, пия по два аспирина за сексапил. Тя е секси, аз съм пил . Ми кот такоа !

Хахаха Моят мъж е секси, а аз все съм пила :D

Обичам остроумните Мъже! :D

А наздраве за сексапила!

21.02.17
23:50

В дневника си писах, че ще джасна само чашка, но след тая снимка ходих два пъти да доливам от източника на удоволствие на терасата, та чукнах почти литър. Тука е Шампионскага лига, другари !

21.02.17
23:54

казано от Mara Croft на 21.02.17, 23:22:

казано от ME4O_TURIST на 21.02.17, 23:09:

Хахаха Моят мъж е секси, а аз все съм пила :D

Обичам остроумните Мъже! :D

А наздраве за сексапила!

Аааааааааай! Отивам и аз да си сипя...  Ох, Пеева! <3 (inlove) (nlove5)
(d)

22.02.17
00:13

Алкохола убива пола, с плодови сокове, към сексуални скокове ! Да живее трезвеността .

22.02.17
00:49

Хахаха.... Ох, Ади, внимавай къде отиваш....да си сипеш (d), че на МЕ4О :D източника му на удоволствие :D бил на терасата :D
Ходи два пъти :D до терасата и нЕщо Му стАнА...:P :* (inlove)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.17 00:54.

22.02.17
01:18

казано от Mara Croft на 22.02.17, 00:49:

Хахаха.... Ох, Ади, внимавай къде отиваш....да си сипеш (d), че на МЕ4О :D източника му на удоволствие :D бил на терасата :D
Ходи два пъти :D до терасата и нЕщо Му стАнА...:P :* (inlove)

Хахаха, чак пък да ходя да си сипвам... Обичайно си взимам източника на удоволствие при мене и си го държа... с две ръце :D :D :D
#kogatoAzNeOtivaNaTerasataTerasataOtivaPriAz :D !

p.s. Днес малката Събота ли е?! Щото спамът си върви...

Мнението беше редактирано от RogueOne на 22.02.17 01:20.

22.02.17
01:51

казано от RogueOne на 22.02.17, 01:18:

Хахаха, чак пък да ходя да си сипвам... Обичайно си взимам източника на удоволствие при мене и си го държа... с две ръце :D :D :D
#kogatoAzNeOtivaNaTerasataTerasataOtivaPriAz :D !

p.s. Днес малката Събота ли е?! Щото спамът си върви...

Умна жена си ти :*
Източниците на удоволствие трябва да се държат възможно най-близо, изкъсо и задължително с поне две ръце :D..може и с некой друг крайник

#NieNemameKatoVasTerasaZatovaSmeSeHvanaliZdravoZaMasa :D

П.П. То се е видело, че аз скоро нема да си дойда, затуй се направи на Турист и ела да си пиеме, танцуваме и боксираме :D не задължително в тоя ред :D

П.П. 1. Важно е Спама да върви със Сексапила :D
Днес ти си много секси, а аз... пак съм пила :DХахаха да е жив и здрав Мечо, от къде му ги ражда хубавата глава.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.17 02:25.

22.02.17
09:19

Интересен случай с моя колежка в спамавата посока. Тя започна да ходи на йога и се задържа дълго. Доведоха един индиец да им води семинар по дишане. Какъв йога е бил, не знам, но го гледали с възхищение. Намерили страхотна поляна, полу-девствена , до река, под гигантски тополи, кристален въздух. Дишали много, мноооого. Вечерта всички пийнали ракия и индиеца възкликнал:
- Мисля, че открих нова чакра.

22.02.17
09:40

казано от Mara Croft на 22.02.17, 01:51:

#NieNemameKatoVasTerasaZatovaSmeSeHvanaliZdravoZaMasa :D

П.П. То се е видело, че аз скоро нема да си дойда, затуй се направи на Турист и ела да си пиеме, танцуваме и боксираме :D не задължително в тоя ред :D

П.П. 1. Важно е Спама да върви със Сексапила :D
Днес ти си много секси, а аз... пак съм пила :DХахаха да е жив и здрав Мечо, от къде му ги ражда хубавата глава.

Без маса не става! Другия вариант за хващане е подът :D

Ще се нАправа на един турист и ще зема да дойда, че то па ми писнА, тва любов от разстояние не е работа! :D :*

п.п. Ние винаги сме секси! И май... винаги сме пили :D

Спирам да спамя :Д

п.п. 2 - ей затва обичам йогата :D ама обичам повече ракията!

Мнението беше редактирано от RogueOne на 22.02.17 09:41.

22.02.17
10:08

Начии Ади,  разбрахме се. Ше те чакам. :* :D
Освен бокс, танци и пиенйе, включваме и йога :D

П.П. Носи ракия :D :D :D да отключим некоя нова чакра

22.02.17
10:13

казано от Daniel Georgiev на 22.02.17, 09:19:

Интересен случай с моя колежка в спамавата посока. Тя започна да ходи на йога и се задържа дълго. Доведоха един индиец да им води семинар по дишане. Какъв йога е бил, не знам, но го гледали с възхищение. Намерили страхотна поляна, полу-девствена , до река, под гигантски тополи, кристален въздух. Дишали много, мноооого. Вечерта всички пийнали ракия и индиеца възкликнал:
- Мисля, че открих нова чакра.

Мисля, че съм усещала подобно състояние.
На Паволче на поляната, под сянката на дъба, където изкарах втората си бременност.
Там колко ми е било хубаво лятото и колко ракия съм изпила.....сигурно някой път съм била доста близо до нирвана :D

П.П. Са от щаба за борба с алкохола, да не решите, че съм жулила 70° врачанска смъртница като бременна :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.17 10:22.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1