08.12.15
23:10
Здравейте и от мен.
От дълго време съм регистрирана във форума, но по една или друга причина, все не се решавах да започна дневник.
Казвам се Мария Пеева. На 41, майка на две прекрасни момчета на 20 и 14 години.
Висока съм 163 см и тежа 50 кг.
Живея и работя в Лондон.
До 20 годишна възраст тренирах спортни танци. След раждането на големия ми син престанах да тренирам и така до преди 3 години, когато започнах да тренирам със свободни тежести, а от миналата година ходя и на кикбоксинг.
В момента тренирам с тежести 1-2 пъти седмично.
Храня се основно ВМНВ и не броя калории.
Ще съм благодарна на всякакви мнения и най-вече съвети относно тренировките ми с тежести, така че да подобря издръжливостта си при кикбоксинга.
Днес:
Тренировка:
1. Клек : 5,5,5,4,3,3,3,3 х 55 кг
Странична преса: 5 х 5 х 12 кг
2. Хип тръстер : 7 x 8 x 55 кг
Пул оувър : 8 x 12 x 12 кг
5-10 минути на боксовата круша.
До скоро :-)
Темата беше редактирана от Mara Croft на 01.04.19 18:53.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим08.12.15
23:15
Здравей и добре дошла! Ще те следим!
08.12.15
23:17
Благодаря Мила!
Добре дошла.
Имаш, имаш няква скрита сила, ако съдим по днешната тренировка!
Браво... повечко такива да има ! :)
пп: на мен лично ми прави много неприятно впечатление когато разговарям с някого и той започва да използва английски думи за да замества българските (визирам джим, кикбоксинг и др.)
Ти си прави каквото решиш де, аз просто изразявам мнение
Успех с дневника
09.12.15
00:12
Благодаря за мнението Rush!
Силата даже съм а позагубила. Преди 5-6 месеца тренирах поне 3 пъти седмично с тежести.
За чуждиците се извинявам, но 90 % от времето си говоря предимно английски език и явно ми влияе, колкото и да се карам с децата, че си говорят само на английски.
Ще се старая повече, но за джим друга дума примерно се сещам само за фитнес, която също не е българска, а пък кикбокс, с какво да го заменя? Ритни - удари ? Така или иначе, във форум пълен с чуждоезични думи за движения, които е трудно да бъдат преведени или заместени с български такива, рано или късно на всеки му се налага да използва чуждица.
Повярвай ми, хич не ми се прави на интересна. Отдавна ми е минало времето. Х
09.12.15
10:02
Добре дошла и от мен! Успех с всички цели! :)
09.12.15
11:29
Big up за тебе, бейбе! Ще следя, отново, с интерес!
09.12.15
13:01
Много благодаря Вероника!
Ванка, изключително много ми е приятно да те видя тук! х
Познато лице от Спайдъра :)
Добре дошла и успех :р
Как е храненето ? Помня, че преди време напълно беше изключила масло, млечни, белтъците на яйцата, ядки и т.н.
Мнението беше редактирано от Иван П. на 09.12.15 13:37.
09.12.15
20:19
Благодаря за топлото посрещане Иван П. :-)
Храненето ми си е същото - Високо мазнинно нисковъглехидратно -Автоимунен протокол.
Опитите ми да включа яйца, бяха уви неуспешни. От доматите и картофите ме болят китките. С ядките също продължавам да имам проблеми, млечните са най-големият ми кошмар.
Много по-лесно ми е да се храня еднотипно почти всеки ден . Иначе много лесно падам от вагона.
Сутрин първо пия чаша вода с 1/4 чл хималайска сол и сока от един лайм. После пия кафе със сл желатин, сл кокосово масло и чл мака. Ако съм си у дома сутрин с кафето хапвам един банан. Ако съм на работа, основно закусвам с бекон, гъби и някой зеленчук. Вечерята ми е свинска вратна пържола или пилешко или стек със салата, сладки картофи, гъби, авокадо. Плодовете ми са ограничени до банан, боровинки, райска ябълка, а напоследък намирам и custard apple - няма такъв вкус.
Това е общо.
Някой път, вечер след тренировка взимам 500 mg Магнезий, пия кокосова вода и си взимам вана с Epsom salt.
Не пия никакви хранителни добавки, витамини, протеини и тн. Затова пък няма ден без добре заслужена чаша вино ( или две).
Между другото, много интересен форум. :-)
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 07.01.16 02:52.
10.12.15
20:54
10/12/15
Тренировка:
1.Тяга @ 70 кг: 3,3,2; 5 х 6@ 60 кг.
2. Напади: 4 х 5@35 кг.
Ренегатско гребане: 4 х 5@ 2 x 16 кг
3. Добро утро: 5 х 6@ 40 кг.
Бицепс: 5 х 10@ 8 кг
Храна:
Закуска: Кафе с разни работи, бекон, гъби, авокадо.
Вечерята ще бъде пиле със сладки картофи.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.12.15 21:52.
12.12.15
15:46
Днес не работя, така че ми беше време за малко домашна работа.
Прахосмукачка, миене на под, разтребване, подреждане след двама тийнейджъри, прибиране на прането, простиране на новото пране, пазаруване, готвене, пак пазаруване и май ще отскоча до залата да видим какви чудеса от героизъм ще сътворя. (whew)
Храна и тренировка ги пиша по-късно.
А това е резултатът от 3 години клек и мъртва тяга:D
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.12.15 20:52.
12.12.15
20:23
Тренировката нещо ми куцаше. Отидох по-късно от обичайно и залата беше препълнена. При това само с мъже. Чаках да се освободи рамката за клек.
Не стана.
Затова се получи нещо такова:
1. 5 кръга :
Хийп тръст: 8@ 60 кг
Пул оувър : 12@ 12 кг
МВР: 10@ 8 кг
2. Мъртва тяга : 5 х 5 @60 кг
Въртене на пудовка 12 кг от пред гърдите над главата: 5 х 10 в двете страни.
Тягата ми беше хем тежка, хем лека ха ха
Може би се престарах тази седмица.
Ама нали си имам дневник .
Стимула е голяма работа.(inlove)
14.12.15
19:33
Днес беше ден за Muay Thai.
Обаче раната на пръста на крака, от въртенето при киковете, при предните два пъти не ми е зарастнала и се разходих до залата.
Грешка. Беше ми трудно всичко. Вчера имах тежка смяна и определено имам нужда от по-голяма почивка между тренировъчните дни. Както и да е.
Рамката за клекове отново беше заета.
Започнах с хиперекстензии за да си пазя ред.
Мразя хиперекстензии. Хаха
1.Хиперекстензии : 3 х 15@ 10 кг
Странична преса: 3 х 6@ 10 кг
2. Клек: 3 х 5@ 50 кг, 3 х 8@ х 45 кг
Продължение на стр.преса: 3 х 6@ 10 кг, 3 х 5@10 кг
3. Добро утро: 5 х 8@ 35 кг
Руски туист: 5 х 50@ 12 кг пудовка
Храната ми беше:
Закуска в 13 часа :
кафе с мака, желатин, суп.лъжица кокосово масло; банан
След тренировката:
Пиле с гъби, сладък картоф и броколи.
Това е за днес.
Мъка хаха
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.12.15 21:44.
18.12.15
14:31
Днес обичайното чистене и готвене.
Сега къщата не мирише на коридор пълен с мъжки маратонки , а на свински врат със сладки картофи и брюкселско зеле, запечени с ГХИ и кленов сироп.
Тренировка:
1. Клек: 4 х 4@ 57,5 кг
2. Сумо Румънска тяга:3 х 10@ 45кг
Ренегатско гребане: 3 х 10@ 2 х 16 кг
3. Гоблет напади назад и встрани : 4 х 20 @ 16 кг пудовка
Руски туист: 4 х 60 х 12 кг пудовка
Доволно. Треперят ми краката.
Малко ъпдейт :
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 18.12.15 14:33.
21.12.15
20:22
Днес, брутална тренировка.
Рамката за клекове пак беше заета, отново хиперекстензии за начало, малко килограми, но не правих почивки и не се бях потила така сигурно от година хаха.
1.А. Хиперекстензии: 3 х 15 @ 10 кг
1.В. Въртене на 10 кг диск от пред гърдите до над главата. Не знам как да го обясня
1.С. Клек с 10 кг диск и задържане в долна позиция , от където изнасям ръцете с диска напред 10 пъти.
2. Клек с подскок с лоста х 10
Клек : 8 х 40 кг, 6 х 45 кг, 5 х 47.5 кг, 5,5 х 50 кг, 5 х 47,5 кг, 6 х 45 кг, 8 х 40 кг;
3. Добро утро: 8 х 6@ 40 кг
Бокс с 2 кг гирички за бързина на ръцете :
8 х 10 Jab, cross, hook, uppercut
4. На горния етаж на боксовата круша:
20 минути кикове, колена и лакти.
Мноооого комплименти отнесох за доброто утро хаха.
Закуска само кафе с разни работи, после патешко с морска трева.
Вечеря:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.12.15 20:24.
26.12.15
17:43
Весела Коледа Драги ми Съфорумци!
При мен последната седмица беше чиста лудница. Работя в ресторант и естествено беше голям урожай, обаче и всички клиенти искат да те почерпят и да пият с теб. Имам моменти , в които след чаша просеко, следваше шот самбука, после червено вино, после 7-8 шота JD не помня точно хаха.
Както и да е днес съм на водааааа.
И даже стигнах до залата и тренирах.
Тренировка:
1.А.Клек: 8,8,8,8,6,6,5,5@ 50кг беше ми леко
1.В.Въртене на 10 кг диск от пред гърдите до зад глава в двете посоки 8 х 10
2.А. Хийп Тръст: 6 х 8@ 60 кг и тук ми беше леко
2.В. МВР с един летящ крак : 6 х 10 @ 10 кг
2.С. Клек с пауза 10 секунди и преса пред гърди с 12 кг пудовка 8 х 15 преси.
3. 20 минути Shadow boxing, разни дрилове лакти, колена, кикове.
Храната ми е изключително чиста, имайки предвид , че готвих баници, курабийки и тн.
Изключая алкохолните залитания, отдавна не се подавам на изкушения.
Обичайното кафе, банан, авокадо, ярешко къри, свинска вратна, кисело зеле, бекон, сладки картофи.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.06.16 20:51.
26.12.15
18:11
МВР с един летящ крак : 6 х 10 @ 10 кг
Това звучи забавно :D Какво представлява?
26.12.15
18:22
казано от Теди Илиева на 26.12.15, 18:11:
МВР с един летящ крак : 6 х 10 @ 10 кг
Това звучи забавно :D Какво представлява?
Хаха, даааа забавно е. Ето това, но с един крак вдигнат :
https://m.youtube.com/watch?v=gOXFt7qFf04
28.12.15
16:58
Много е хубаво човек да има 2 поредни седмици почивка. До сега не ми се е случвало да оставам в Лондон през ваканцията, но определено ми се отразява добре активно да почивам. Имам време да чета и чета и чета.
Вчера разходка около 5 часа и 10 км. по канала. Много ми харесват баржите и реших, че в следващия си живот искам да живея на такава.
Днес мъртва тяга дей:
1. Мъртва тяга: 8,7 x 70 кг, 5,5,5,3,3 x 75 кг
2. А. Мъртва тяга с прави крака: 3 х 20 @40 кг. Тук можех и още, но започна да ми изпуска хвата от пот и ме заболяха дланите.
2.В. Ренегадско гребане: 3 х 10@ 2 х 15 кг дъмбелите ми се хлъзгаха и ми беше тежко, явно след тягата.
3. Малко опити за преден клек и бокс с гирички, но нещо не ми спореше.
4. Около половин час shadow boxing, много кикове, много пот.
Вода с лайм и хималайска сол, кафе с разни работи и банан преди тренировка; пиле, броколи, спанак и сладък картоф след.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.12.15 18:13.
30.12.15
12:37
Вчера домакинстване и дълги разговори с децата на теми от политика до истината за живота хаха.
Сготвих 1001 манджи. Много е хубаво да имам време за всичко и най-вече за почивка.
Харесва ми къщата да е чиста, подредена и да ухае на вкусно и уют.
Кратка тренировка у дома:
4 кръга от:
1.Набиране х 4
2.Зло Колелце от коляно х 8
3.Клек с подскок х 20
4.Руски туист с 12.5 кг х 60
Обичайната вода с лайм и хималайска сол, кафе, банан, дояждах сармите от предния ден, парче от импровизиран сладкиш със стъргани ябълки, дюли и тиква ( пекох го 2 часа, но стана ултра, мега вкусен), няколко домашно приготвени дайкирита и бутилка просеко.
Днес съм на работа и после пак на 2 , след което отново почивам до 8(inlove)
01.01.16
19:28
Честита Нова Година и от мен хубави хора!
Бъдете позитивни, здрави и силни!
Първата ми тренировка за годината:
1.А.Тяга : 2,1,1 х 80 кг, 3 х 75,кг, 5,5 х 70 кг;
1.В. Клек : 3 х 8 @ 40 кг
1.С. Клек с подскок : 3 х 15
2.А. Странична преса: 4 х 4@ 12.5 кг
2.В. Клек с военна преса: 4 х 6@ 20 кг
2.С. Бокс с 2 х 1.250 кг гирички за бързина на ръцете : 4 х 30 различни удари.
3. На боксовата круша 30 мин. техника кикове, колена, лакти.
Доста изтощителна тренировка.(whew)
Вчера храната беше супер : миди, калмари, канадски омари, кралски тигрови скариди;
Вино и JD
05.01.16
20:00
Днес малко хаотично. Ходих до българското посолство да подам документи за паспорт, че мисля да си дойда към края на март.
После чистене, готвене, пране, простиране.
Приключих с домакинстването към 3 часа и реших да отскача до залата.
Отпуската е голяма работа. Човек има време за всички задължения и за себе си.
Както и да е , една колежка ме помоли утре да я заместя, така че ще си прекъсна отпуската да се правя на мениджър.
Тренировка:
1. Клек: 12 х 40кг, 10 х 45кг, 6 х 50 кг, 4 х 55 кг, 6 х 50кг, 10 х 45кг, 12 х 40 кг;
2. 4 кръга:
Клек с военна преса 8 х лоста,
Руски туист 60 х 12кг пудовка,
Бицепс с 2 х 5 кг х 15,
Клек с подскок 10;
3. Румънска тяга : 4 х 12@45 кг.
4. На боксовата круша 30 минути.
Друг път да не се взимам толкова насериозно:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.01.16 20:46.
05.01.16
21:32
Този бицепс ..... (tmi)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 05.01.16 21:32.
05.01.16
22:31
казано от Херцог Трън на 05.01.16, 21:32:
Този бицепс ..... (tmi)
Хехе, благодаря!
08.01.16
16:29
Последен ден от отпуската ми. :(
Обаче и много специален ден. Точно преди 15 години дадох живот на едно прекрасно момченце, което днес е чудесен млад мъж, с безценно чувство за хумор и страст към книгите. (Убав, умен и скромен хаха) :D
Да ми е жив и здрав. (cake)
Пазаруване , чистене, готвене и други приготовления за рождения ден.
Успешно вмъкнах и една кратка тренировка:
1. Мъртва тяга : 8 х 60 кг, 8 х 65 кг, 6 х 70 кг, 3 х 75 кг; следващия път да си напомня да Не започвам с лекото.
2.А. Румънска тяга: 2 х 6@60 кг, 4 х 10@ 50 кг
2.В. Сядане на пейка с отскок :6 х 15
Храната вчера беше свинско краче, агнешки бъбрек, сладки картофи , авокадо, чаша просеко.
Днес ще хапваме wagyu бъргери с аспержи и туршия.
Малко шоуинг оф:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.01.16 16:31.
08.01.16
19:45
казано от Boby_ на 08.01.16, 19:21:
Извинявам се, но тази прилика не мога да я пропусна! :D
Е да, да Той е.
Беше на рожден ден на един от постоянните ни клиенти, в предния ресторант, където бях мениджър. Пи българско вино и му хареса. Накрая го помолих за снимка, че една от сервитьорките щеше да получи удар хаха.
Жена му е от Лондон, та той идва доста често и го видях втори път преди два месеца, в един друг ресторант, където работих за кратко.
Седя си аз на бара и чакам да ми започне смяната, а той става от масата, идва при мен и ме пита какъв сладолед имаме хаха , аз му разправям, че не работя в момента, ама ше питам колегите и той се изчерви. (blush) Говореше му се на Дейвид и той е човек. :*
И така, не ми е скучно в Лондон хехе. Казах ли вече, че си обичам работата? (inlove)
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.01.16 23:08.
10.01.16
17:44
Вече трети месец тренирам по - сериозно и не мога да се нарадвам на положителните промени.
Под по-сериозно имам прадвид две тренировки седмично и без десетдневни паузи.
Реших да спра алкохола за известно време.
Усещам, че пречи на пълния ми потенциал , а и ставам леко агресивна и понякога се държа като пълна свиня, особено с близките си.
Свикнала съм аз да контролирам, всичко случващо се около мен и не ми харесва, когато нещата ми се изплъзват от контрол.
Както и да е, поне хранителни залитания нямам хаха.
Вчера агнешка плешка с брюкселско зеле, бекон, авокадо и туршия.
Събота и неделя са най-натоварените дни в ресторанта, така че обичайно са нетренировъчни.
Тренировка утре.
https://m.youtube.com/watch?v=1JSBhI_0at0
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.01.16 18:35.
11.01.16
19:08
Днешната тренировка:
1.А Клек: 3 х 5@55кг, 5 х 5 @50 кг.
1.В Ренегатско : 6 х 10@ 2 х 15 кг.
2.А Хийп тръст : 5 х 8 @60 кг
2.В. Пул оувър : 5 х 10@ 12,5 кг.
3. Започнах тяга : 2 х 8 х@60 кг.
Имах намерение да потренирам още, обаче залата се препълни с черни младежи.
Качих се при боксовата круша, тренирах разни кикове и колена, малко jab, cross , hook за 10-15 минути, черните младежи се преместиха при мен и аз си тръгнах. Не мога да го разбера тоя групов ентусиазъм.
Ще променям нещо в тренировките. Определено като гледам наблягам на крака.
Следващия трен ще вкарам нещо различно, още го мъдря.
Днес обичайното кафе, пилешки дробчета, туршия, авокадо, гъби.
За вечеря готвя на момчетата картофена яхния със свинско. А аз, мисля да довърша дробчетата, със сладки картофи и морска трева.
Никакъв твърд алкохол втори ден. Май ми е по-добре. Не знам още, ще видим. Контрол му е майката хаха. При всички положенията Не се чувствам като драма куиин. Не че някога съм била де.
Само някъде напоследък ми изчезна чувството за хумор. Предполагам, че може би е нещо нормално, за след толкова много празници и толкова дълга почивка , нещо съвсем необичайно за мен.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 11.01.16 19:25.
11.01.16
19:45
Дясната снимка #шипочина
11.01.16
19:59
казано от Иван на 11.01.16, 19:45:
Дясната снимка #шипочина
Хахаха Иванееее, #няманибойса (blush)
Благодаря ти, че се грижиш за доброто ми настроение! :*
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 11.01.16 20:03.
13.01.16
20:02
Така. Вчера имах неблагоразумието да открадна няколко пържени картофа, потопени обилно в майонеза от чинията на колегата и днес се събудих с болка в лявата китка и слава Богу, не толкова ужасен, но все пак обрив на шията и деколтето.
Това ми напомни, че трябва да си остана само с алкохолните залитания и никакви подобни с храната.
Естествено тренировка няма, а съм почивка.
Малко повече по темата, за да мога да се връщам тук и да си спомням защо, а и някой може да разпознае някой симптом в себе си и да му стане интересно.
До преди три години имах ужасна екзема по дланите, която се появи след първото ми раждане. Прането на две бебета на ръка я доразви така, че не можех да сгъна или разгъна ръцете си. Нямаше памперси, а във Враца бяхме и на режим на водата и тока, така че перях всичко събирано за 2-3 дни накуп. Нощем се събуждах от сърбеж и разчесвах дланите си до болка, кръв и лимфа. Можех да видя костите си, през образуваните цепнатини на всяка сгънка. След второто раждане развих сенна хрема, която при преместването ми да живея в Лондон беше в своя пик.Сутрин отлепвах очите си с пръсти. Кихах, плачех, сърбяха ме очите, небцето и ушите от края на февруари до края на септември. От 13 годишна имах и много упорито акне, което след като родих изчезваше, само когато пиех анти бебе таблетки.
Съвсем случайно попаднах на информация за Високо мазнинното ниско въглехидратно хранене и ползите му при алергии, автоимунни заболявания, проблеми с теглото, хормонални нарушения и тн. Реших да опитам. След около месец, кожата на ръцете ми беше буквално като бебешко дупе, а една от колежките ми каза, че не ме е чувала да кихам от известно време. Не можех да повярвам, че дори и не се бях замисляла за това. Минаха няколко месеца без екзема и сенна хрема, обаче постоянно се изривах кофти по брадичката, шията и раменете. Свалих си около 50 книги по темата и продължих да чета. Минах на високо мазнинен- автоимунен протокол. Започнах да изключвам групи храни. Първо махнах nightshades ( картофи, домати, чушки, патладжан, годжи бери), след това ядките и яйцата и мисля, че накрая млечните.
Обривите разбира се изчезнаха.
Започнах да си варя костен булъон и да пия поне две чаши на ден. После ми стана по-лесно да си купувам желатин и да го пия с кафето или чая. Основно се изхранвах с месо, вътрешности, тиквички, зеле, карфиол, авокадо. Последната година открих сладките картофи и плантайна и така хем малко си качих въглехидратите, а с тях и килограмите и заприличах на жена.
От време на време правя опити да върна поне жълтъците и ядките. Ц, обрив по рамената и гърба. Открих , че от млечните се изривам най -кофти - по брадичката и шията. Същото с ядките и доматите. От картофите не правя обриви, но много ме болят китките.
По отношение на алкохола, подозирам, че се изривам от уискито, което много скоро ще разбера. Давам си месец без твърд алкохол. После ще се види и от един шот. Нямам проблем с червеното вино и просекото. От бялото вино ми става зле след първата чаша и ставам леко агресивна( може би по-високо съдържание на нитрити и хистамин? или секретирам повече инсулин)
Та така с мойто хранително лутане и експериментиране. Ако се сетя още нещо ще дописвам.
Надявам се, болката в китката ми да мине до утре, иначе няма тяга.
It’s a long way to the top…
Mного интересен дневник се очертава-ще следя с удоволствие! :) Аз също съм на ВМ -НВ макар и доста по либерално,иначе за автоимунния протокол-впечатляващ резултат:)
14.01.16
13:59
казано от Мира на 14.01.16, 09:04:
Mного интересен дневник се очертава-ще следя с удоволствие! :) Аз също съм на ВМ -НВ макар и доста по либерално,иначе за автоимунния протокол-впечатляващ резултат:)
Благодаря Мира!
Споделям с удоволствие :)
14.01.16
19:50
Тренировката днес се получи съвсем различна. Рамката за клек беше постоянно заета. Обаче аз, така или иначе исках да променя нещо, а то дойде от самосебе си.
1.А. Бг клек : 5 х 6 @ 25 кг ( не бях го правила сигурно от 3 години, хареса ми)
1.В. Странична преса: 5 х 6 @ 10 кг
2.А. Скок в/у кутия : 5 х 10
2.В. Качване в/у кутия с ритник назад: 5 х 10@ 20 кг
2.С. Раменна преса: 5 х 8@2 х 10
3.А.Напад назад и встрани: 5 х 20@ 12 кг пудовка
3.В. Коремно разгъване: 5 x 12@12 кг пудовка
3.С. Снач (копирах на Рени от видеото) : 5 х 10@ 6 кг пудовка за техника.
Получи се доста интензивна тренировка, въпреки ниските килограми.
Ще пробвам, за разнообразие да тренирам веднъж седмично тежко тяга, клек и тн и веднъж като днес. Да видим какъв те е резултата.
Храна: Кафе с мака, желатин и моласа,;два часа преди трена дробчета с краставица; след тренировката jerk chicken със сладък картоф, спанак, гъби и броколи
Работя поредни тежки смени петък, събота и неделя, така че следващата тренировка вероятно чак в понеделник.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.01.16 19:52.
15.01.16
12:49
Възхищавам ти се, Мария!
Страхотна си! :* :* :*
15.01.16
13:44
казано от Рени Николова на 15.01.16, 12:49:
Възхищавам ти се, Мария!
Страхотна си! :* :* :*
Много мило Рени!!! (nlove9)
Благодаря ти! И аз на теб!
Още по - силна си станала! :* (muscle)
18.01.16
20:00
Днес трябваше да ми е почивен ден , особено след поредицата very busy петък , събота и неделя, обаче ми се обадиха от работа, че едната мениджърка е болна и сега пиша пътувайки.
Добре че реших първо да тренирам и после чистене и готвене иначе щях да си остана без тренировка.
Не успях да остана суха повече от 3 дни. В петък след работа излизахме с колеги и приятели. Резултатът при мен беше 3 бутилки червено вино и шотове самбука - не съм ги броила. Така че си оставам мокра хаха. Не ми пречи , а и не мисля, че съм чак пък толкова лоша. Може и да драматизирам от време на време, ма аз съм си такава страстна и драматична.
Като не им харесва , не при мен хаха.
Днес тренировка:
1. Тяга: 8,8 х 70 кг, 5,5,5 х 75 кг, 6,6 х 72, 5 кг. Сетих се да снимам тягата си на последния сет и вече бях леко уморена и хвата ми изпускаше, както и да е пускам го за градивна критика.
2. Започнах клек и се отказах. Тежеше ми след тягата.
5 кръга от:
Бг клек: 7,7,7,7,7 х 20 кг
Странична преса: 4,4 х 12,5 кг , 5,5,5 х 10 кг
Скок в/у кутия 10,10,10,10,10.
Клек със задържане 10 сек в долна позиция и 10 преси напред с 12,5 кг.
Снач за техника 10,10,10,10,10 х 6кг (следващата свободна пудовка беше 16 кг никакъв шанс)
3. На боксовата круша: 20,19,18,17…..2,1 удари, колена, кикове.
4. Няколко спринта след автобуси.
Доволна (whew)
Не успявам да сваля клипа с тягата , може би защото пътувам. Утре ще го боря.
Гръб и еректори и пост тренировъчно:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 18.01.16 20:06.
е кви са тия снимки сега :Д Изгубихме детската аудитория...
пп: поздравления, изглеждаш много добре!!!
18.01.16
20:51
казано от rush на 18.01.16, 20:42:
е кви са тия снимки сега :Д Изгубихме детската аудитория...
пп: поздравления, изглеждаш много добре!!!
Не съм съгласна (wasntme), виждала съм в някои дневници далеч по-провокативни снимки, с които наистина бихме изгубили детската аудитория (giggle)
Мария, изглеждаш наистина перфектно (F) (sun)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече