Хайде едно НВД и от мен.
|
|
20.06.2006, 14:38
Бях поствал подобна тема преди, но от тогава диетата и целите ми претърпяха някои промени, ще съм глагодарен ако споделите мнението си. Целта на режима е подържане на теглото. За мен: Тренировки: Хранене: 7.40 - 60-80 грама овесени ядки/макаронени изделия + 50гр сирене
Моля за коментарите ви и по-конкретно за храненето след тренировка и дали е достаъчен белтъка при условие ,че целта е подържане на кг. Когато всичко друго се провали... пробвай с инструкциите. |
|
|
20.06.2006, 14:46
Белтъка ти излиза максимум 120 грама (ако съм сметнал правилно), което е твърде малко.
|
|
|
20.06.2006, 14:51
Да и аз имам подобни опасения, въпросът който разбира се следва е откъде може да се набави още белтък? Ако следваме формулата ,че има необходимост от 2 - 2.5 гр белтък на килограм лично тегло, се получават колко 250 гр белтък, което ,като че ли е непосилно да се набави само от храна , без да се надвишат максималните калории за деня. Когато всичко друго се провали... пробвай с инструкциите. |
|
|
20.06.2006, 15:28
[quote author=“s1lence”]Да и аз имам подобни опасения, въпросът който разбира се следва е откъде може да се набави още белтък? Ако следваме формулата ,че има необходимост от 2 - 2.5 гр белтък на килограм лично тегло, се получават колко 250 гр белтък, което ,като че ли е непосилно да се набави само от храна , без да се надвишат максималните калории за деня. Пилешко и извара. Може и риба тон.
|
|
|
11.07.2006, 17:39
[quote author=“s1lence”]Да и аз имам подобни опасения, въпросът който разбира се следва е откъде може да се набави още белтък? Ако следваме формулата ,че има необходимост от 2 - 2.5 гр белтък на килограм лично тегло, се получават колко 250 гр белтък, което ,като че ли е непосилно да се набави само от храна , без да се надвишат максималните калории за деня. или си вземи на прах, или аминокиселини Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето. |
|
|
31.07.2006, 15:57
Някъде бях чел, че 1 грам протеин на килограм телесна маса са достатъчни за потдържането на мускулите, така че тия 120г. са идеални (вече 2г. и нагоре са за натрупване на маса). Никога не се отказвай!!! |
|
|
07.08.2006, 14:42
[quote author=“triple_s”]Някъде бях чел, че 1 грам протеин на килограм телесна маса са достатъчни за потдържането на мускулите, така че тия 120г. са идеални (вече 2г. и нагоре са за натрупване на маса). 1,5 гр е за поддържане,а над 2 е за качване Лег - тяга - клек |