Коментари към Вашите снимки
|
|
19.11.2007, 21:47
vergo, ти си ми най- изявения фен Владо, ( за малко да те Владкосам пак... Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
21.11.2007, 15:36
Поздравления, Бухтичке! Много се радвам, че има такива дами като теб! Ох, кога ли ще ми дойде времето и аз да се покажа Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
21.11.2007, 21:29
е, чак най:) има толкова мнго хора тук, но искам да ти кажа,че в теб ми харесва(съдейки само по снимките), че освен,че имаш хубаво оформено стегнато тяло, запазила си си женствеността...абе,кефиш ме,де да знам:) Послепис: като си прочетох стари коментари забелязах, че нещо се повтарям:)хаха,за което се извинявам, мнго време не съм писал,но явно предпочитанията и мнението не си променям; взимам си бележка да не пиша втори път едно и също;) |
|
|
12.05.2008, 22:09
Искам да кажа и на 5те дами чийто снимки видях че изглеждат невероятно... |
|
|
01.08.2008, 11:06
@Невена—> поздравления за волята да влезеш в добра форма! Наблегни на кардио упражненията, не толкова на тежестите. И, ако е необходимо корегирай така хранителния си режим, че да успяваш да чистиш. |
|
|
01.08.2008, 19:22
Невена, първо браво за решението изобщо да пуснеш снимки-малко от жените се престрашават. Определено си личи, че имаш добре тренирани мускули. Това самостоятелно наптравено набиране ли е? Ако, да респект! Допада ми позицията ти за спорта, ползите от него и личните ти стремежи. Сваляш с добро темпо, запази го. Успех! My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
06.08.2008, 01:06
Аз знам че от гледна точка изчистването на телесните мазнини е по добре да се наблегне на кардиото. Но проблема идва от там, че по принцип 0,500кг повече на лоста ме радват повече и носят повече удоволствие от 5кг по малко на кантара. За момента обаче се въздържам от стремежа да правя силови тренировки с максимална тежест. Сега тренировките ми с тежести са с по леки кг и повече повторения. Правя кръгови тренировки например: 1упр.рамо-1упр. бицепс-1упр.трицепс (това може да го броим като 1 серия) без почивка между упражненията след това почивка не повече 30-40сек и пак. Две такива серии, след това с други упражнения пак в същия ред 5 такива кръга с различни упражнения по две серии, повторенията са различни в зависимост от упражнението но варират между 15-30. |
|
|
06.08.2008, 16:58
Невена, поздравления за това, което си написала, което осъзнаваш и това, което правиш! Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
07.08.2008, 07:43
Невена, нали не правиш само горна част на тялото - говориш предимно за лицеви и набирания??? Я, сега да се изкажа |
|
|
07.08.2008, 18:04
Не тренирам само горна част. Така тръгна мисълта ми, защото Стоянчо, спомена тежестите, Tralfamadorian попита за набирането пък аз бях толкова доволна от с себе си с това че пак направих 30 лицеви без прекъсване, че се отплеснах и за тях покрай говоренето за набирането. |
|
|
07.08.2008, 19:46
Невенка, поздравявам те и аз за “Добре дошла“! Ще коментираме, това най-добре го владеем |