Коментари за новия форум
|
|
26.03.2007, 16:09
Добре, че идеята да махнем изцяло емотиконите, не стоя дълго на дневен ред. П.П. Вече работим по оптимизирането на форума, базирайки се на Вашите мнения тук, тъй че очаквайте скоро обновена / подобрена версия. |
|
|
26.03.2007, 18:51
и аз ужасно бавно пускам мнения по 4 5 минути наи малко чакам...... а и доста рядко ме пуска във форума ,дава ми някаква грешка |
|
|
27.03.2007, 08:47
Здрасти, Направете усилие да промените дизайна на форума. 2/ Главната страница ми изглежда малко като вестникарско издание, леко хаотично . Примерно, стеснете съвсем малко колоната от ляво, рецептите според мен не са токова важни/брюкселско зеле.../. Ако знаеш какво ще ядеш ще знаеш и как да си го приготвиш. Трябва да се акцентира върху основните неща. И НАЙ-Вече, да се атакува сферата на начинаещите. Аз така се поинтересуваш от бб-тийм. Не видях да има една точна препратка: “Начинаещ? Вижте тук“. Вместо това видях: “ Какво е холинът? Какво е малтитолът?“. Еми какво ме интересува какво е холинът, ако не знам, какво и колко да ям, как да колко да прави и как правя упражнения и че сънят е от изкл. важност. А мисля, че огромната част от хората не знае отговорите на тези въпроси. Дори не си ги и задава. Отговори се дават в изданието, но не са така достъпни както би трябвало да са. Лично мнение. Което обяче е обосновано, тъй като във форума има мого въпроси, които биха се спестили, ако бяха застъпени по-сериозно в сайта, струва ми се. Така де, всяка пета тема тук е с еднакво съдържание. И в почти най-горния линк в стр. има правописна грешка: ‘Закуска, закусчица и ли закусище?‘ Може да е информатически проблем, но на мен ми излиза интервал на ‘или‘. Като цяло изданието е изключително добре разработено. Поздрави и успех. П.П. Емотиконките са леко... кичозни. Повече от половината личица като ги погледна и правя ‘натурални асоциации‘ от рода: лъошман, усмихнат лъохман, лигавещ се лъохман... и т.н. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
27.03.2007, 09:05
според мен ...стария форум беше по готин ...този като чели малко натрупан ...иначе ок добра работа ще трябва повече време да се свикне,но ми се струва и малко тежък ... много бавно отвара IceMan Chambers -Внимавай,какво говориш ! |
|
|
27.03.2007, 09:33
Сега забелязвам, че като е добавяно ново мнение в дадене тема не мога да разбера кое съм прочел и кое не,тъй като го няма червеното листче което подсещаше във стария дизайн ANYTHING IS POSSIBLE |
|
|
27.03.2007, 09:38
Върнете стария изглед бре хора ... това е ужасно .. чак спрях да влизам тия дни!!! Поне някакви по-топли цветове сложете ... това бяло е ужас!!! |
|
|
27.03.2007, 17:40
tpd, на едно мнение сме по много от нещата, съобразили сме се с повечето от тях, но е факт, че техническият проблем със сървъра ни попречи да добавим всичко, което разработихме. Въпрос на няколко дни е да видите още нови удобства. Благодаря за мненията и на останалите потребители, вървим в правилна насока в обновленията на изданието и форума. |
|
|
27.03.2007, 17:45
Отправям една молба - от тук нататък ще отразяваме постоянно в блога всичко ново, което ще се прави / случва във форума и в самото издание. Моля да следите постовете там, за да не се разминаваме в желанията / коментарите и това, което се реализира. |
|
|
28.03.2007, 08:02
Само аз ли съм доволен :/ Мен дизайна си ми харесва, както и другите нови неща, а и вече май форума не ми прекъсва и мога спокойно да пускам мнения |
|
|
28.03.2007, 08:04
С нов сървър сме, но не бързахме да се хвалим, правим още тестове. По отношение на RSS-a (видях, че има питане за него). Емисията съществува от самото начало, ето линк към нея: http://feeds.feedburner.com/bbteamforum. За ранговете: ако искате, предложете какви рангове да направим, които да удовлетворяват статуса на всички. Ще е интересно да чуем мнението Ви. |
|
|
28.03.2007, 08:30
Браво на екипа за труда. Изданието е вече доста по- богато и изчерпателно. Малко е неприятно докато човек свикне с новия дизайн, но тово е въпрос на време. Важно, е че се развивате. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
28.03.2007, 08:35
Здравей, може ли да ни пишеш на webmaster [ at ] bb-team.org IP адреса си, за да проверим? |
|
|
28.03.2007, 09:10
Аз лично няма нищо против ранговете, защото няма как да се измисли ефективна система за поставяне на рангове, не според мнения. Но за тези, които са недоволни мога да предложа да се създаде тема, в която всеки може, С ОСНОВАНИЕ, да поиска друг ранг Постоянството е майка на всичко!!! |
|
|
28.03.2007, 09:12
Ранговете сега са базирани на броя мнения наистина, не се различават особено от тези, които бяха преди, като изключим, че са с по-малък брой нива. |
|
|
28.03.2007, 10:05
За мене ранговете не са от значение но по-добре ще е името на потребителя да се изписва непосредствено над аватара ANYTHING IS POSSIBLE |
|
|
28.03.2007, 10:13
Незнам, но и според мен може дори да се махнат ранговете. Защото може примерно като влизат нови потребители и питат някакви неща, като им отговори някой, който разбира обаче на ранга му пише “млад и мотивиран“ и после им отговори някой, който просто си е трупал мнения и на ранга му пише нещо друго, но не знае толкова, те ще повярват на тоя дето е с по-висок ранг ако не знаят как са ранговете. И това е само един пример, сигурно има и още! Постоянството е майка на всичко!!! |
|
|
28.03.2007, 10:35
добре е бе <——Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв |
|
|
28.03.2007, 13:53
Старите рангове бяха в пъти по - добри по мое мнение. Аз обаче не съм почитател като цяло на тия рангове и системи за репутация(в invision май имаше такова). То от постовете на човек си личи колко знае и дали може да помогне. Гледам вече има бутон за “маркиране всичко като прочетено“ на целия форум. А за отделните раздели няма ли да има? Върши супер работа тоя бутон като знаеш кои теми не те интересуват Practice makes perfect. |
|
|
28.03.2007, 14:51
Откакто е пуснат форумът (сигурно 2 седмици вече),днес за 1ви път успях да постна тема.Сайта ми го отваря абсолютно задължително с един “error on page” в долния ляв ъгъл.Стария скин на сайта ми харесваше в пъти повече,беше по-практичен,нагледен..лесно се боравеше с него,докато сегашния..Колкото до форума,1вото ми впечатление е,че тънкия шрифт, с който са изписани всички теми,ги прави незабележими,като нищо може да пропусна някоя... (__/) E V I L |
|
28.03.2007, 15:03
Всичко е отлично , браво на всички тези които са се погрижили за новия дизайн на сайта и форума .... П.П. Имам само 1 забележка много бавно зарежда |
|
|
|
28.03.2007, 15:32
Като за на4ало шрифтът не ми допада наистена се затормозявам докато про4ета някоя тема, ина4е останалото е добре ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ Los dioses crearon los hombres
|
|
|
28.03.2007, 16:22
Сега прочетох някой от другите мнения и споделям идеята вместо (или паралелно) с “Рангове“ да има точки репутация, които се дават от самите потребители. Естествено с обосновка и тн. Мисля, че в daobg имат такава система. Ще помогне на потребителите да се ориентират в различните мнения и да преценяват кой дава компетентни мнения и кой говори глупости. Ако има и минус точки някой юзъри тип “Слеърчо“ много бързо могат да се окажат “ на червено“ и потребителите да разберат, че говорят приказки от 1001 нощ. П.П. Скоростта отново е супер. BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
28.03.2007, 16:38
Форумчето е супер, адски много ме кефи. Браво за обновяването. Чудех се кво става тея дни, защо толкова бавно ми зарежда топиците, ама то явно е имало проблем със скоростта, който вече е решен |
|
|
28.03.2007, 17:21
Шрифта на мен ми харесва. В случая всеки си има вкус, и едва ли ще се постигне единомислие точно за шрифта. Ако толкова не ви харесва, всеки браузър има настойки за смяната му.
Няма страшно, аз имам такива бутончета
Пробвай бутона Home
|
|
|
28.03.2007, 19:12
Колкото по-често влизам във форума , толкова повече започва да ми харесва новия дизайн и мисля че скоро на всички ще се хареса.Най-ми харесва до сега екстрата с бутина “Home” |
|
|
28.03.2007, 19:14
icinkyyy, много добре перефразира думите ми в последните постове. Е, не съм споменавал за “Home”. |
|
|
28.03.2007, 19:58
Пробвай бутона Home Предполагам има друго напредвид. До тук отстранихте някои дребни и не само неща, но остават: Иначе с шрифта и цветовете взех да свиквам. Keep up the good work ————- Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
28.03.2007, 19:59
Браво за новата визия на сайта и форума ! Супер сте ! Продължавайте все така да ни радвате ! |
|
|
28.03.2007, 20:05
Много е добър новия форум , забележката ми е , че когато цъкна на някои линк който е пост във форума не ми го отваря в отделна страница , ако може това да се коригира Само слабите се стремят към порядък...Силните владеят хаоса! |
|
|
28.03.2007, 20:15
emzo, супер си, надпреварваме се със статусите. Гледам форума и изданието от доста голяма резолюция (близка до тази, която спомена първия път) и не съм сигурен, че те разбирам за “сгънатата“ визия, затова при желание от твоя страна, прати ми мейл с кратко обяснение, защото това е по-специфичен детайл и едва ли на всеки ще му се слуша (чете по-скоро). |