Коментари за новия форум

Дата: 30.01.2004
От: София
26.03.2007, 16:09

Добре, че идеята да махнем изцяло емотиконите, не стоя дълго на дневен ред.

П.П. Вече работим по оптимизирането на форума, базирайки се на Вашите мнения тук, тъй че очаквайте скоро обновена / подобрена версия. smile

Дата: 13.01.2006
От: Русе
26.03.2007, 18:51

и аз ужасно бавно пускам мнения по 4 5 минути наи малко чакам...... а и доста рядко ме пуска във форума ,дава ми някаква грешка

Дата: 07.02.2005
27.03.2007, 08:47

Здрасти,

Направете усилие да промените дизайна на форума.
1/ Факт е, че съм свикнал със стария и промяната от самосебеси ми се набива на очи и много не ми допада, но работата е, че мога и да се аргументирам. Стария създаваше впечатление на МНОГО по-подреден. Това идваше до голяма степен от сшрифта и от формата на бутоните. Объркващи са/както доста други вече са забелязали/

2/ Главната страница ми изглежда малко като вестникарско издание, леко хаотично . Примерно, стеснете съвсем малко колоната от ляво, рецептите според мен не са токова важни/брюкселско зеле.../.  Ако знаеш какво ще ядеш ще знаеш и как да си го приготвиш. Трябва да се акцентира върху основните неща.  И НАЙ-Вече, да се атакува сферата на начинаещите. Аз така се поинтересуваш от бб-тийм.  Не видях да има една точна препратка:  “Начинаещ? Вижте тук“. Вместо това видях: “ Какво е холинът? Какво е малтитолът?“. Еми какво ме интересува какво е холинът, ако не знам, какво и колко да ям, как да колко да прави и как правя упражнения и че сънят е от изкл. важност. А мисля, че огромната част от хората не знае отговорите на тези въпроси. Дори не  си ги и задава.

Отговори се дават в изданието, но не са така достъпни както би трябвало да са. Лично мнение. Което обяче е обосновано, тъй като във форума има мого въпроси, които биха се спестили, ако бяха застъпени по-сериозно в сайта, струва ми се. Така де, всяка пета тема тук е с еднакво съдържание.

И в почти най-горния линк в стр. има правописна грешка: ‘Закуска, закусчица и ли закусище?‘ Може да е информатически проблем, но на мен ми излиза интервал на ‘или‘.

Като цяло изданието  е изключително добре разработено.
Но ми се струва наложително да се оптимизира/опрости/целенасочи малко.

Поздрави и успех.

П.П. Емотиконките са леко... кичозни. Повече от половината личица като ги погледна и правя ‘натурални асоциации‘  от рода: лъошман, усмихнат лъохман, лигавещ се лъохман... и т.н. raspberry

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 01.09.2006
От: кюстендил (kyustendil)
27.03.2007, 09:05

според мен ...стария форум беше по готин ...този като чели малко натрупан ...иначе ок добра работа ще трябва повече време да се свикне,но ми се струва и малко тежък ... много бавно отвара
и друго,защо съм умерено запален аз съм българския Flex Wheeler

IceMan Chambers
Regret Nothing. Fear Less

-Внимавай,какво  говориш !

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
27.03.2007, 09:33

Сега забелязвам, че като е добавяно ново мнение в дадене тема не мога да разбера кое съм прочел и кое не,тъй като го няма червеното листче което подсещаше във стария дизайн

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 07.07.2004
От: Sofia
27.03.2007, 09:38

Върнете стария изглед бре хора ... това е ужасно .. чак спрях да влизам тия дни!!! Поне някакви по-топли цветове сложете ... това бяло е ужас!!!

27.03.2007, 17:40

tpd, на едно мнение сме по много от нещата, съобразили сме се с повечето от тях, но е факт, че техническият проблем със сървъра ни попречи да добавим всичко, което разработихме. Въпрос на няколко дни е да видите още нови удобства. Благодаря за мненията и на останалите потребители, вървим в правилна насока в обновленията на изданието и форума.

27.03.2007, 17:45

Отправям една молба - от тук нататък ще отразяваме постоянно в блога всичко ново, което ще се прави / случва във форума и в самото издание. Моля да следите постовете там, за да не се разминаваме в желанията / коментарите и това, което се реализира. smile

Дата: 24.04.2006
От: Враца
28.03.2007, 08:02

Само аз ли съм доволен :/ Мен дизайна си ми харесва, както и другите нови неща, а и вече май форума не ми прекъсва и мога спокойно да пускам мнения smile Поздравления за направеното по форума ;]

28.03.2007, 08:04

С нов сървър сме, но не бързахме да се хвалим, правим още тестове. smile

По отношение на RSS-a (видях, че има питане за него). Емисията съществува от самото начало, ето линк към нея: http://feeds.feedburner.com/bbteamforum.

За ранговете: ако искате, предложете какви рангове да направим, които да удовлетворяват статуса на всички. Ще е интересно да чуем мнението Ви.

Дата: 06.11.2005
28.03.2007, 08:30

Браво на екипа за труда. Изданието е вече доста по- богато и изчерпателно. Малко е неприятно докато човек свикне с новия дизайн, но тово е въпрос на време. Важно, е че се развивате.
А за ранковете наистина може да се дават мнения за корекция защото и на мен не ми допадат.
И още нещо към екипа, немога да влизам от домашния си комп. ? Сайта ми се отваря, но като се опитам да вляза не става?

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

28.03.2007, 08:35

Здравей, може ли да ни пишеш на webmaster [ at ] bb-team.org IP адреса си, за да проверим?

Дата: 03.07.2006
28.03.2007, 09:10
Димитър Михайлов - 28.03.2007, 08:04

За ранговете: ако искате, предложете какви рангове да направим, които да удовлетворяват статуса на всички. Ще е интересно да чуем мнението Ви.

Аз лично няма нищо против ранговете, защото няма как да се измисли ефективна система за поставяне на рангове, не според мнения. Но за тези, които са недоволни мога да предложа да се създаде тема, в която всеки може, С ОСНОВАНИЕ, да поиска друг ранг smile !

Постоянството е майка на всичко!!!

28.03.2007, 09:12

Ранговете сега са базирани на броя мнения наистина, не се различават особено от тези, които бяха преди, като изключим, че са с по-малък брой нива.

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
28.03.2007, 10:05
Димитър Михайлов - 28.03.2007, 09:12

Ранговете сега са базирани на броя мнения наистина, не се различават особено от тези, които бяха преди, като изключим, че са с по-малък брой нива.

За мене ранговете не са от значение но по-добре ще е името на потребителя да се изписва непосредствено над аватара

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 03.07.2006
28.03.2007, 10:13

Незнам, но и според мен може дори да се махнат ранговете. Защото може примерно като влизат нови потребители и питат някакви неща, като им отговори някой, който разбира обаче на ранга му пише “млад и мотивиран“ и после им отговори  някой, който просто си е трупал мнения и на ранга му пише нещо друго, но не знае толкова, те ще повярват на тоя дето е с по-висок ранг ако не знаят как са ранговете. И това е само един пример, сигурно има и още!

Постоянството е майка на всичко!!!

Дата: 04.06.2005
28.03.2007, 10:35

добре е бе smile

<——Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв smile

Дата: 03.02.2005
28.03.2007, 13:53

Старите рангове бяха в пъти по - добри по мое мнение. Аз обаче не съм почитател като цяло на тия рангове и системи за репутация(в invision май имаше такова). То от постовете на човек си личи колко знае и дали може да помогне.

Гледам вече има бутон за “маркиране всичко като прочетено“ на целия форум. А за отделните раздели няма ли да има? Върши супер работа тоя бутон като знаеш кои теми не те интересуват wink

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 02.09.2004
28.03.2007, 14:51

Откакто е пуснат форумът (сигурно 2 седмици вече),днес за 1ви път успях да постна тема.Сайта ми го отваря абсолютно задължително с един “error on page” в долния ляв ъгъл.Стария скин на сайта ми харесваше в пъти повече,беше по-практичен,нагледен..лесно се боравеше с него,докато сегашния..Колкото до форума,1вото ми впечатление е,че тънкия шрифт, с който са изписани всички теми,ги прави незабележими,като нищо може да пропусна някоя...

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

Дата: 19.08.2006
28.03.2007, 15:03

Всичко е отлично , браво на всички тези които са се погрижили за новия дизайн на сайта и форума ....

П.П. Имам само 1 забележка много бавно  зарежда smile

Дата: 21.02.2005
От: Varna
28.03.2007, 15:32

Като за на4ало шрифтът не ми допада наистена се затормозявам докато про4ета някоя тема, ина4е останалото е добре  raspberry

ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ

Los dioses crearon los hombres
Los hombres crearon los esteroides
Los esteroides crearon los dioses

Митко Димитров “Трябва де се яде и избира храната не по вкус а по съдържание“

Дата: 01.02.2007
28.03.2007, 16:22

Сега прочетох някой от другите мнения и споделям идеята вместо (или паралелно) с “Рангове“ да има точки репутация, които се дават от самите потребители. Естествено с обосновка и тн. Мисля, че в daobg имат такава система. Ще помогне на потребителите да се ориентират в различните мнения и да преценяват кой дава компетентни мнения и кой говори глупости.  Ако има и минус точки някой юзъри тип “Слеърчо“ много бързо могат да се окажат “ на червено“ и потребителите да разберат, че говорят приказки от 1001 нощ.

П.П. Скоростта отново е супер.
П.П.П. Оправих няколко правописни грешки и забелязах, че вече няма бутон за триене на мнение. кофти, ако на някого му се случи да пусне две последователни заради бавен нет например.

BLOOD ON THE BARBELL
Louie Simmons said once when questioned about his diet, “Cholesterol turns into testosterone”

Дата: 26.03.2007
28.03.2007, 16:38

Форумчето е супер, адски много ме кефи. Браво за обновяването. Чудех се кво става тея дни, защо толкова бавно ми зарежда топиците, ама то явно е имало проблем със скоростта, който вече е решен wink Щеше да е хубаво това за user rating-a, защото това е фитнес форум и доста от съветите се изпробват върху собственото ти тяло, тъй че няма да е много добре някой да ти говори глупости wink
Иначе всичко е 6 и искам да поздравя всички членове на форума, всички сте супер типчета и за мен това е най-добрият форум за бб и фитнес wink
По-здрави
Edit: А, и ще е хубаво да се добави бутонче “top” под всяко мнение, за да не се налага да скролвам чак до горе като стигна до края на темата wink

Дата: 05.09.2004
28.03.2007, 17:21

Шрифта на мен ми харесва. В случая всеки си има вкус, и едва ли ще се постигне единомислие точно за шрифта. Ако толкова не ви харесва, всеки браузър има настойки за смяната му.

locvs - 28.03.2007, 16:22

П.П.П. Оправих няколко правописни грешки и забелязах, че вече няма бутон за триене на мнение. кофти, ако на някого му се случи да пусне две последователни заради бавен нет например.

Няма страшно, аз имам такива бутончета wink

Светослав Спасов - 28.03.2007, 16:38

Edit: А, и ще е хубаво да се добави бутонче “top” под всяко мнение, за да не се налага да скролвам чак до горе като стигна до края на темата wink

Пробвай бутона Home wink

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 12.09.2006
От: Plovdiv , [M]arasha
28.03.2007, 19:12

Колкото по-често влизам във форума , толкова повече започва да ми харесва новия дизайн и мисля че скоро на всички ще се хареса.Най-ми харесва до сега екстрата с бутина “Home” wink
Edit:Ако може да се добави в началото на форума горе да ми изписва и “Намери всички твои мнения“

28.03.2007, 19:14

icinkyyy, много добре перефразира думите ми в последните постове. Е, не съм споменавал за “Home”. smile

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
28.03.2007, 19:58
Светослав Спасов - 28.03.2007, 16:38

Пробвай бутона Home wink

Предполагам има друго напредвид.
Във всяка една тема може да се прочете последното мнение, но няма възможност потребителя да си прочете последните НЕПРОЧЕТЕНИ мнения.
Днес точно поради тази причина съм изтървал няколко поста в една тема.

До тук отстранихте някои дребни и не само неща, но остават:
1. Както вече казах при голяма резолюция над 1280 форума седи “сгънат“ в средата на екрана.
2. това с последните непрочетени мнения
3. Уведомяването за нови лични съобщения - трябва да е нещо, което се забелязва по-лесно.

Иначе с шрифта и цветовете взех да свиквам.

Keep up the good work wink

————-
p.s. след постване връща на първия пост в текущата страница, а не на последния

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 22.06.2004
28.03.2007, 19:59

Браво за новата визия на сайта и форума ! Супер сте ! Продължавайте все така да ни радвате ! wink

Дата: 18.10.2006
От: Свиленград
28.03.2007, 20:05

Много е добър новия форум  , забележката ми е , че когато цъкна на някои линк който е пост във форума не ми го отваря в отделна страница , ако може това да се коригира  rolleyes

Само слабите се стремят към порядък...Силните владеят хаоса!

28.03.2007, 20:15

emzo, супер си, надпреварваме се със статусите. smile

Гледам форума и изданието от доста голяма резолюция (близка до тази, която спомена първия път) и не съм сигурен, че те разбирам за “сгънатата“ визия, затова при желание от твоя страна, прати ми мейл с кратко обяснение, защото това е по-специфичен детайл и едва ли на всеки ще му се слуша (чете по-скоро). smile dimitar.mihaylov [ at ] bb-team.org.