Блондинки , Брунетки , червенокоси и рижави ?!

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
11.04.2007, 09:04
introducer - 10.04.2007, 22:08

За съжаление съм забелязал едно гадно уравнение
разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
:D :D
п.с.
който го интересува мога да му покажа как се смята

Аз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле wink

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
11.04.2007, 09:37

аз харесвам симпатични момичета без оглед на цвят на коса размер на гръдна обиколка и т.н.

Дата: 02.09.2004
От: София
11.04.2007, 13:27
Vladimir8507 - 11.04.2007, 09:04

разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
п.с.

Аз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле wink

Има в предвид едното за сметка на другото. Не може и красива и умна,едното за сметка на другото.Тва е формулата.

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

Дата: 08.12.2004
От: Бургас /Bulgaria
11.04.2007, 16:18

Пример правя  LOL
Виждам много здрава пичка ; давам й 7.8 по десетобалната система;
ако не я познавам или я познавам ,но повърхностно  разума e x
десетобалната система е 10 ,const=10
7.8( красотата) + х (разум) винаги равно на 10
10 - 7.8 = х
кадърността е 2.2 за съжаление  LOL

п.с.
Обмислям кой вариант  а)7 красота към 3 или б) 5:5 ...е по-добър? или за най-добре 9:1 tongue wink

п.с.2
Всяко правило си има изключения ,в момента го търся  LOL

Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство...

Дата: 11.07.2005
От: Перник
11.04.2007, 16:21

Аз имам  друга формула , може да ви се стори глупаво но на мен ми върши работа за съпоставяне . Ето я :
5 критерий за които се дават точки - макс-2/ мин-0
лице/дупе/крака/гърди/характер Точките се събират и се получава цифра </= 10 .  Хубавото е че може да съпоставиш 2 момичета по твоя преценка (според 1 приятел едно момиче може да е 8 според мен може да е 8.5 ) .

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

11.04.2007, 16:34

Много добра система,почти гениална,само че за по-лесно може всяка графа да не е от 0/2 а да е 0/5 или за най-точно 0/10 и макса да е 50.
Тогава според твоя приятел може да съществува поне 40ка.
Но и аз съм привърженик на тезата ,че момиче 10/10 няма.

п.с
На ся почвам да ги смятам по твоя калкулатор едни мърди тука :D

Дата: 28.02.2007
11.04.2007, 17:54

аз съм влюбен в жена си.
тя е  умна,интелегентна  и  красива.
ходил съм с много момичета,включително и
чужденки,но човек рано или късно намира това
което търси,точния човек. grin

11.04.2007, 21:19

Браво момчета, много се забавлявах с тия системи smile Мисля да ги приложа в действие smile

АЗ

Дата: 15.10.2006
От: Пловдив
12.04.2007, 00:18

колега ... влюбиш ли се нема системи, нема нищо .....

Дата: 21.09.2006
14.04.2007, 09:24

smile

Аз Не Зобя
http://vitosha100km.hit.bg/results.html
http://www.mensa-bg.org/
http://www.bb-team.org/articles/2341/
моята галерия http://www.bb-team.org/gallery/106615/
изготвям индивидуални тренировъчни програми, препоръчвам хранителен режим и възстановителни средства

Дата: 31.05.2006
От: СофиЯдка
14.04.2007, 14:14

п.с.

LOL  LOL  LOL  LOL  LOL

Извинявам се за реакцията, но това е най-смешното и шаблонно изказване, което можеше да прочета..

Ако карам по твоята логика - в увеличаване на големината на мускулите би следвало да намалява доста активно количеството на мозъчните гънки. Нали трябва да има баланс в природата  LOL  LOL  LOL  LOL

Пък и на света съществуват доста тъпи и грозни жени, доста кльощави и тъпи мъже, доста интелигентни и красиви жени, доста умни и мускулести мъже wink За моя радост познавам по доста примери от всички изброени wink

Хората сме прекалено различни, за да ги класифицираш по този начин. smile Няма константни величини. Особено в привличането smile

Дата: 12.01.2006
От: SoFiA
14.04.2007, 17:32

Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^

I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg

14.04.2007, 18:02
InDaHEad - 14.04.2007, 17:32

Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^

Най-умното от мускулестите съм си го взела за мен wink Другите не ме интересуват.

Всъщност.. Ти нещо против себе си и целия форум ли имаш - та нарече всички глупави?  LOL

16.04.2007, 21:49

Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).

А иначе InDaHead си  е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя wink

17.04.2007, 11:58
introducer - 16.04.2007, 21:49

Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).

А иначе InDaHead си  е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя wink

Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти wink
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже smile И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y wink Така вече уравнението е вярно wink Както казахме в природата нищо не се губи. smile Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия wink

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) wink И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични  raspberry

Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки smile Или може би не можеш да ги оцениш wink

17.04.2007, 19:31

Много почнахте да философствате нещо grin Дайте да се върнем към същността на темата raspberry

АЗ

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
17.04.2007, 21:17
MyPa TpuO - 17.04.2007, 11:58

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) wink И всички му се виждат прекрасни.

Аз съм от тея.

17.04.2007, 21:53
MyPa TpuO - 17.04.2007, 11:58

Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти wink
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже smile И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y wink Така вече уравнението е вярно wink Както казахме в природата нищо не се губи. smile Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия wink

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) wink И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични  raspberry

Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки smile Или може би не можеш да ги оцениш wink

Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни“ no comment
Оу шит,дано да не е прав.

Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.

18.04.2007, 10:44

Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни“ no comment
Оу шит,дано да не е прав.

Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.

И може би е време да посмениш средата smile

Никой не отрича, че визуалното е първото, което се забелязва в един човек. И да - в много случаи това може да ‘развали‘ човека (респ. жената), като той започне да залага само и единствено на това. НО - когато започнеш да общуваш с някой по-задълбочено, тогава разбираш и какъв е неговият вътрешен свят smile Между другото - форумите в голяма степен могат да ти дадат поглед над този свят. smile Защото първо виждаш духовното, а чак след това и визуалното.

Малко разсъждения по въпроса..

Пък и с тия ви заключения ме наричате тъпа или грозна  tongue wink

18.04.2007, 21:11

Абе стана много сложно..определено не мога да изкарам някого който не познавам за тъп и грозен;в същото време това е твоята субективна преценка- че си културно и интелигентно момиче(аз мисля и че е така по постовете ти).Не мисля че форумите са нещо което може да помогне в засегнатия проблем,по-скоро тук се обменя информация и знания.

Смятам, че се уточнихме.
п.с.
С моите заключения не съм искал никого да нарека тъп или грозен ;]

18.04.2007, 21:40
introducer - 17.04.2007, 21:53

Tук мога да спомена две неща

Много далеч си от истината с това изказване. Как може нещо като интелекта да бъде постоянна величина. За постоянна величина става въпрос като кажем, че България е 111 006 кв. км. Пък и напротив - с всяко изминало десетилетие средата, в която живеем става все по-комплицирана и динамична. Преди 50 години животът е минавал така : ставаш,закусваш, работиш на нивата, вечеряш, спиш. Днес, с развитието на технологиите (и не само тях) се сблъскваме с много нови и най-разнообразни неща, към които ние се адаптираме като съответно увеличаваме умствения си потенциал. Примерно до преди 12 години никой не беше чувал за джи ес ем (говоря +-3 години),днес, 2007, 99/100 души използват мобилен телефон и то какъв - с всякакви гъзарии. Интернетът е друг пример - децата в 4ти клас вече почват да се учат как да се възползват от него. И такива примери много..

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

20.04.2007, 13:42

Маняк,това беше шега ве-от законите на Мърфи..ти много на сериозно взе работите :D

Дата: 09.04.2007
От: Пловдив
25.04.2007, 10:32

Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен smile

25.04.2007, 19:31
freak? - 25.04.2007, 10:32

Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен smile

Има ли светлочерна?

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

Дата: 28.07.2005
26.04.2007, 11:34

Само аз ли познавам красиви и умни момичета ?

Shut the f… up and train.

Дата: 13.02.2004
26.04.2007, 13:37
topDevil - 26.04.2007, 11:34

Само аз ли познавам красиви и умни момичета ?

Ааа не си само ти аз в къщи си имам такава  grin

Някой беше казал “Харесвам всички жени, но спя само с хубавите“ - това в кръга на шегата, но аз лично смятам, че една жена освен красива външност, излъчване трябва да притежава и интелект. Писнало ми е от красавици кухи като родопски гайди. Сега вярно, че някой може да каже “Еми ти шах ли ще играеш с нея“, но винаги съм си мислел, че разговор с жена може да бъде повече от приятен.

п.п. Според мен най-красивите и умни жени са Българките.

“Shut Up and Train”
————————————-
“I’m Not Here to Talk”
————————————-

Дата: 30.09.2005
30.04.2007, 18:30

Бре, бре какво разговорче сте си спретнали  grin

Личи че сте момчета без комплекси, за това дайте да кажа и аз нещо..Според мен трябва да се уточним какво означава “красив/красива“ или “грозен/грозна“...

Да ви кажа честно за мен “красивия“ мъж ако е глупав, груб, повърхностен и т.н. започва яко да ми “грознee”.... в един момент дори започвам да му забелязвам физическите дефекти..примерно красив, красив ама нещо ушите му са щръкнали...Общо взето ми става безинтересен и в никакаъв случай не става за леглото. Честна дума, дори и да е Брад Пит.

А когато някой ни впечатли най-вече с личността си, с поведението си, ако е сипатичен,  с всяка измината минута започваме да го намираме за все по-красив и по-привлекателен външно..

Така, искам да уточня че това важи ако човека е нормален външно, симпатичен и т.н. иначе няма как някой наистина грозен да го намериш за секси щото е забавен и добър  tongue wink .

И има много умни и привлекателни мъже! Има и доста умни и непривлекателни, но няма никога ( за мен поне) привлекателни и глупави.

А иначе, понеже аз съм светла, си падам по тъмни момчета, височки по възможност, със секси лица (най-важното), а какво е секси лице..трудно за обяснение..ще ви обяснявам ако ви е интересно по нататък  grin

Дата: 14.06.2005
От: Sofia
30.04.2007, 23:36

Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db. По добре една жена да е естествено красива cool hmm

Поздрави

P.S. вече го оправих просто думичката “По“ се е зареждала към линка:)

..При тез думи силни дружините горди
очакват геройски душманските орди
бесни и шумещи! О, геройски час!
Вълните намират канари тогаз..

01.05.2007, 20:58
VictuS - 30.04.2007, 23:36

Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db.По добре една жена да е естествено красива cool hmm

Поздрави

Клипчето не го отваря..
а за красивите момичета на HeadHunter ми хареса мнението

Дата: 30.03.2007
01.05.2007, 21:49

http://www.vbox7.com/play:d05993db
е ся тряя да го отвори